WYNN'S BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : WYNN'S BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 404.615.605

Publication

18/06/2014
ÿþst

*14118763*

11111111.111,11.M1111111111111

Mod Woml 11.1



AFDELING DENDERMONDE

\ GRIFFE P,gCHTRANK vAN KOOPHANDEL GENT

- 6 JUNI 2014

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0404.615.605

Benaming

(voluit) : Wynn's Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Industriepark-West 46, 9100 Sint-Niklaas, België

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de Vennoten van 20 met 2014:

1. De Vennoten nemen kennis van en aanvaarden, voor zoveel als nodig, het ontslag van de heer Claude Malivert als zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang van 31 mei 2014.

2. De Vennoten benoemen de heer Benoît Amiot, houdende de Franse nationaliteit, wonende te 2 rue Maillot, 21380 Messigny-et-Vantoux, Frankrijk, tot zaakvoerder van de Vennootschap, met ingang van 31 mei 2014 en voor onbepaalde duur. Het mandaat van de heer Benoit Amiot als zaakvoerder van de Vennootschap zal niet worden vergoed.

De Vennoten besluiten dat de heer Benolt Amiot de Vennootschap alleen handelend kan vertegenwoordigen.

Voor eensluidend uittreksel,

Monique Martins

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op do laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)reni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

20/11/2014
ÿþMod Vrbrd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 NOV. 2014

AFDELING DENDeMeNDE





Ondememingsnr : 0404.615.605

Benaming

(voluit) : WYNN'S BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark-West 46, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping en Toekenning van bevoegdheden. Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 30 september 2014.

Eén.- Met ingang van het moment van publicatie van het onderhavige besluit in het Belgisch Staatsblad wordt de volmacht herroepen die de Vennootschap heeft verleend aan de heer Jozef Van Den Bossche, de heer Karel Raemdonck, de heer Lothar Verstappen, mevrouw Lydia Oelbrandt en mevrouw Griet Heuninck.

Twee.- Een volmacht, zo ruim en voldoende als bij wet vereist, wordt verleend aan de volgende personen: CATEGORIE A

- De heer José Berasategui Berasategui, meerderjarig, van Spaanse nationaliteit, kantoorhoudende te Carretera de Urnieta, sin, Andoain, Guipûzcoa, Spanje.

- Mevrouw Naiara Erauso Sanz, meerderjarig, van Spaanse nationaliteit, kantoorhoudende te Carretera de, Urnieta, sin, Andoain, Guipûzcoa, Spanje.

CATEGORIE B

- De heer Tim Margriet G. Verhaeghe, meerderjarig, van Belgische nationaliteit, kantoorhoudende te Industriepark-West 46, Sint-Niklaas, België.

CATEGORIE C

- De heer Lothar Roger P. Verstappen, meerderjarig, van Belgische nationaliteit, kantoorhoudende te, Industriepark-West 46, Sint-Niklaas, België.

CATEGORIE D

- De heer Patrick Bonne, meerderjarig, van Belgische nationaliteit, kantoorhoudende te Industriepark-West, 46, Sint-Niklaas, België.

CATEGORIE E

- Mevrouw Maria Begonia Sanchez Silvan, meerderjarig, van Spaanse nationaliteit, kantoorhoudende te Carretera de Urnieta, sin, Andoain, Guipiázcoa, Spanje.

I. Wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE A

De wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE A kunnen namens en ten behoeve van de Vennootschap HOOFDELIJK de volgende bevoegdheden uitoefenen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Het leiden en beheren van de zaken van de Vennootschap.

2.Het commercieel vertegenwoordigen van de Vennootschap.

3.Het overeenkomstig de wet voeren van de administratie van de Vennootschap.

4.Het vertegenwoordigen van de Venncotschap, hetzij alleen, hetzij via andere wettelijke vertegenwoordigers, tegenover bestuursorganen en autoriteiten van de staat, de autonome gemeenschappen, provincies, gemeenten, de fiscus, vakbonden en overheidsorganen in het algemeen, met inbegrip van kerkelijke autoriteiten, alsook tegenover instellingen van de staat, autonome gemeenschappen, provincies of gemeenten, in alle zaken waarbij de Vennootschap enig belang heeft, ook tegenover bedrijven en andere natuurlijke personen en rechtspersonen, met name water-, gas-, elektriciteits-, telefoon- en andere nutsbedrijven en andere entiteiten of openbare registers, met inbegrip van internationale registers, met name die van de Europese Unie, en het hierbij aanspannen, voeren en beëindigen van alle soorten zaken als eiser of verzoeker, gedaagde of verweerder, dan wel in enige andere hoedanigheid, het indienen van conclusies, stukken, vorderingen en beroepsschriften die noodzakelijk worden geacht met betrekking tot de uitspraken die in dergelijke zaken worden gedaan, totdat deze volledig zijn beëindigd, met inbegrip van hoger beroep bij de Economisch-Administratieve Rechtbanken en soortgelijke instanties, reeds bestaand of nog in het leven te roepen, en bij de bestuursrechtbanken; het ondertekenen van aile stukken die noodzakelijk zijn voor de normale voldoening van belastingen in het algemeen en het aanvragen van vrijstellingen, aftrek, vermindering en terugbetaling van onverschuldigd betaalde belastingen, alsook premies van de sociale zekerheid en betalingen aan douaneautoriteiten of douaneagenten uit hoofde van de import van producten.

5.Het voor de rechter verschijnen en het bijwonen van rechtszaken, met de algemene bevoegdheid om de Vennootschap tijdens het proces te vertegenwoordigen, in alle soorten rechtsgebieden, in alle stadia van een gewone rechtszaak, zowel in de declaratoire fase als tijdens de opsporing en bij tenuitvoerleggingen, voorlopige maatregelen, verzoeningshandelingen of voluntaire jurisdictie, alsook in alle soorten hoger beroep, zowel gewoon als buitengewoon.

in het bijzonder het afstand doen, treffen van schikkingen, opgeven, toegeven van aansprakelijkheid, onderwerpen aan arbitrage en indienen van alle conclusies die tot beëindiging van de rechtszaak kunnen leiden uit hoofde van een minnelijke schikking of het verlies van het object van het geschil nadat de rechtszaak is aangespannen.

In het bijzonder het verschijnen voor alle instellingen, autoriteiten, centra en ambtenaren van de staat, de autonome gemeenschappen met bevoegdheden inzake werkgelegenheid, de Arbeidsinspectie, het instituut voor de Sociale Zekerheid, het Instituut voor de Werkgelegenheid, werknemersverzekeringen, de Dienst Bemiddeling, Arbitrage en Verzoening (SMAL) en de arbeidsrechtbanken; het aanspannen, voeren en beëindigen van alle soorten zaken en processen, met inbegrip van verzoeningshandelingen, met of zonder akkoord, ais eiser of verzoeker, gedaagde of verweerder, dan wel in enige andere hoedanigheid; het vaststellen van aangewezen geachte ontslagvergoedingen, het aangeven van de voorwaarden en wijze van betaling, het getuigen in de rechtbank en het ondertekenen van alle stukken die onder de verleende bevoegdheden vallen.

Het indienen van aangiften en verklaringen bij de belastingautoriteiten en het ondertekenen daarvan en het voldoen van alle verschuldigde belastingen met fondsen van de Vennootschap; het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle kantoren van de nationale belastingdienst (Agenda Estatal de Adrninistración Tributaria, AEAT) en in het algemeen het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle belastingkantoren van de staat en de autonome gemeenschappen en de bijzondere provinciale of plaatselijke belastingautoriteiten; het indienen van bezwaar tegen belastingen, tarieven en premies en het ontvangen van onverschuldigd of teveel betaalde gelden die worden terugbetaald; het verlenen van volmacht aan een ieder om de genoemde handelingen bij alle belastingautoriteiten te verrichten.

Het deelnemen aan insolventieprocedures en andere universele rechtszaken waarbij de Vennootschap enig belang heeft; het verwerpen of goedkeuren van akkoorden met schuldenaren; het zich aansluiten bij dergelijke akkoorden op de wijzen toegestaan bij wet.

Het bekrachtigen van alle stukken waarvoor bijzondere bekrachtiging vereist is; het innen en betalen van gelden uit hoofde van rechtszaken waarin zij zijn verschenen.

Het aanstellen en ontslaan van gemachtigden en contactpersonen bij de rechtbank.

6.Het deelnemen, hetzij individueel, hetzij met andere inschrijvers zijnde natuurlijke personen of rechtspersonen, alsook in enig samenwerkingsverband of tijdelijk verband van bedrijven dan wel enige andere soort vereniging, aan veilingen, openbare aanbestedingen, en veilingen-aanbestedingen gehouden door de staat, de autonome gemeenschappen, provincies, gemeenten of plaatselijke gemeentelijke verenigingen dan wel enig ander orgaan of enige andere rechtspersoon of natuurlijke persoon; het indienen van de desbetreffende inschrijvingen en het ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die nodig zijn voor de inschrijving en gunning en in het algemeen het verrichten van alle handelingen die met dergelijke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

veilingen gepaard gaan; het aanvragen van alle soorten subsidies bij alle instellingen en het ondertekenen van alle openbare of onderhandse documenten ter verkrijging van die subsidies.

7.1-let bijwonen, met het recht het woord te voeren en te stemmen, van algemene vergaderingen van aandeelhouders die gehouden worden in verband met insolventieprocedures, het goedkeuren of betwisten van vorderingsrechten en hun classificatie, het aanvaarden of verwerpen van voorstellen van de schuldenaar, het benoemen en aanvaarden van de functies van curator of bewindvoerder en het aanstellen van leden van verzoeningsorganen.

8.1-let vertegenwoordigen van de Vennootschap in aandeelhoudersvergaderingen, vergaderingen van quotahouders of vergaderingen met partners, bestuursvergaderingen dan wel vergaderingen van het dagelijks bestuur in bedrijven of verenigingen waarvan de Vennootschap aandeelhouder, quotahouder of partner is, met volledige bevoegdheid om het woord te voeren en te stemmen, alsook om te betwisten, zonder enige vorm van beperking.

9.1-let tekenen voor, ophalen, ontvangen en openen van alle soorten correspondentie, overmakingen, gedeclareerde waarden, verzendingen en pakketten bij postkantoren of telegraafkantoren; het afhalen bij douanekantoren, transportbedrijven en spoorwegmaatschappijen van goederen, enveloppen of enige andere zending; het indienen van relevante claims, het afstand doen van rekeningen en het opgeven van goederen; het indienen van bezwaar uit hoofde van schade; het bestellen en ophalen van grondstoffen of koopwaar.

10.1-let ondertekenen, wijzigen of beëindigen van alle soorten zakelijke overeenkomsten of bankovereenkomsten, in de ruimste zin van het woord, in het bijzonder het toezicht houden op lopende rekeningen, creditrekeningen en spaarrekeningen bij aile financiële instellingen of kredietinstellingen, het storten van cheques, het innen van bedragen en het storten van fondsen daarop en het opvragen van rekeningafschriften of het betwisten van saldi; het disconteren, claimen en wijzigen van cheques, commerciële en financiële wissels, promesses, bankgaranties en rekeningen en het in gang zetten van incassoprocedures om ervoor te zorgen dat het bedrag op de rekeningen van de Vennootschap wordt gestort; het uitvoeren van herberekeningen, het indienen van bezwaar tegen het uitblijven van betaling, aanvaarding of van enige andere soort; het maken of wijzigen van deposito's in contanten of effecten; het aanvragen, aangaan, wijzigen en opzeggen van kredietbrieven; het huren en openen van kluizen en het opzeggen van dergelijke huren.

11.1-let verkrijgen van deviezen voor de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap en het uitvoeren van alle noodzakelijke handelingen bij het Ministerie van Economische Zaken en Financiën, de Bank van België en andere bevoegde afdelingen en instellingen.

12.1-iet aanvragen, ondertekenen en afhandelen van import- en/of exportvergunningen voor alle soorten goederen, het verschijnen in douanekantoren, ten kantore van het Ministerie van Economische Zaken of enige andere afdeling of instelling die bevoegd is om vergunningen af te geven; het ondertekenen van alle ter zake doende overeenkomsten en stukken.

13.1-let uitvoeren, formaliseren en beheren van erkenningen en inschrijvingen van intellectuele eigendom in Spanje en in het buitenland, het behandelen en besluiten over dossiers en het indienen van bezwaar tegen inschrijvingen door derden.

14.1-let ondertekenen, wijzigen of beëindigen van alle soorten overeenkomsten namens en ten behoeve van de Vennootschap, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, distributie-, agentuur- en commissieovereenkomsten en koopovereenkomsten Inzake goederen en roerende zaken, alsook alle soorten zakelijke rechten daarop, voor de prijs, aan de personen en onder de voorwaarden die zij aangewezen achten.

15.1-let ondertekenen en medeondertekenen van alle soorten verzekeringsovereenkomsten, onder de met de verzekeraar overeengekomen voorwaarden; het betalen van de premies en het ontvangen van de toegekende uitkeringen.

16.1-let ondertekenen, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten voor de levering van gas, licht, elektriciteit, telefoon en andere voorzieningen in het algemeen; het doen van verzoeken tot inschrijving van deze overeenkomsten in de daartoe bestemde registers en kantoren; het uitoefenen van alle ter zake doende rechten die door de huidige wetgeving worden toegekend.

17.Het toevertrouwen, verkrijgen en opdracht verlenen tot economische, financiële, juridische, boekhoudkundige, operationele, bouw- en arbeidsonderzoeken en het hiervoor in dienst nemen van advocaten, accountants, architecten en andere deskundigen en adviseurs en het afzien van hun diensten.

18.1-iet ondertekenen, wijzigen en beëindigen van financiële lease-overeenkomsten en het doen van verzoeken tot inschrijving daarvan in de daartoe bestemde registers en kantoren; het uitoefenen van alle ter zake doende rechten die bij wet zijn toegestaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

19.1-let in dienst nemen en ontslaan van werknemers en arbeiders en het vaststellen van hun salarissen en andere vergoedingen alsook hun verantwoordelijkheden en taken; het wijzigen van deze overeenkomsten in overeenkomst met het algemene vergoedingsbeleid vastgesteld door de directie van de Vennootschap.

20.Het verschijnen bij de bevoegde belastingkantoren teneinde alle handelingen te verrichten die noodzakelijk zijn ter verkrijging van het Gebruikerscertificaat (Elektronisch Certificaat voor Rechtspersonen van de Vennootschap voor belastingaangelegenheden bij de FNMT CRM) ten behoeve van de Vennootschap, te gebruiken als digitale handtekening om de Vennootschap in staat te stellen bij de Belgische belastingautoriteiten belastingaangiften in te dienen door middel van gegevenstransmissie, alsook tot het verschaffen van toegang via internet tot alle diensten die door de belastingautoriteiten aan de houders van een Gebruikerscertificaat worden aangeboden, met inbegrip van alle andere noodzakelijke of aangewezen daarmee verband houdende handelingen, waaronder die inzake het onderhoud en de geldigheidstermijn van het Gebruikerscertificaat.

21.1-let vertegenwoordigen van de Vennootschap in alle arbeidszaken waarbij zij betrokken dient te worden bij de arbeidsrechtbanken, delegaties van het Ministerie van Arbeid, hoofdkantoren van de vakbond of Diensten voor Bemiddeling, Arbitrage en Verzoening dan wel de instelling die deze vervangt, alsook alle andere kantoren, instellingen of autoriteiten van de staat, de autonome gemeenschappen, provincies of gemeenten; het aanspannen van alle procedures, als eiser of gedaagde, en het voeren daarvan in al hun fases, het reageren op of afstand doen van verzoeningshandelingen of rechtszaken in alle rechtsgebieden; het instellen van beroep ter vernietiging of het aanvechten daarvan; het instellen van hoger beroep bij het Hooggerechtshof, het poneren van stellingen ter behartiging van de belangen van de Vennootschap, het getuigen in en buiten de rechtbank, het indienen van conclusies, het bekrachtigen van vorige conclusies aldaar ingediend, het in het geding brengen van alle stukken, het terugnemen van deze stukken, het ontvangen van kennisgevingen, het bijwonen van zittingen, het maken van samenvattingen wanneer dit aangewezen is in dit soort procedures en ter behartiging van de belangen van de Vennootschap, alsook het verrichten van alle handelingen voorafgaand aan, gelijktijdig met of ten gevolge van de hierin toegekende bevoegdheden; het ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die noodzakelijk mochten zijn.

22.Het verlenen van al de voornoemde bevoegdheden aan de daartoe geschikt geachte persoon of personen en het herroepen daarvan, zo vaak als nodig mocht zijn, met de volledige bevoegdheid tot vervanging van al deze bevoegdheden dan wel de persoon aan wie zij zijn toegekend.

23.In het algemeen het verlijden en ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die onder de hierin toegekende bevoegdheden vallen, in de ruimste zin te interpreteren.

II. Wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE B

De wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE B kunnen namens en ten behoeve van de Vennootschap HOOFDELIJK de volgende bevoegdheden uitoefenen:

1.Het leiden en beheren van de zaken van de Vennootschap.

2.Het commercieel vertegenwoordigen van de Vennootschap.

3.Het overeenkomstig de wet voeren van de administratie van de Venncotschap.

4.1-let vertegenwoordigen van de Vennootschap, hetzij alleen, hetzij via andere wettelijke vertegenwoordigers, tegenover bestuursorganen en autoriteiten van cie staat, de autonome gemeenschappen, provincies, gemeenten, de fiscus, vakbonden en overheidsorganen in het algemeen, met inbegrip van kerkelijke autoriteiten, alsook tegenover instellingen van de staat, autonome gemeenschappen, provincies of gemeenten, in aile zaken waarbij de Vennootschap enig belang heeft, ook tegenover bedrijven en andere natuurlijke personen en rechtspersonen, met name water-, gas-, elektriciteits-, telefoon- en andere nutsbedrijven en andere entiteiten of openbare registers, met inbegrip van internationale registers, met name die van de Europese Unie, en het hierbij aanspannen, voeren en beëindigen van alle soorten zaken als eiser of verzoeker, gedaagde of verweerder, dan wel in enige andere hoedanigheid, het indienen van conclusies, stukken, vorderingen en beroepsschriften die noodzakelijk worden geacht met betrekking tot de uitspraken die in dergelijke zaken worden gedaan, totdat deze volledig zijn beëindigd, met inbegrip van hoger beroep bij de Economisch-Administratieve Rechtbanken en soortgelijke instanties, reeds bestaand of nog in het leven te roepen, en bij de bestuursrechtbanken; het ondertekenen van alle stukken die noodzakelijk zijn voor de normale voldoening van belastingen in het algemeen en het aanvragen van vrijstellingen, aftrek, vermindering en terugbetaling van onverschuldigd betaalde belastingen, alsook premies van de sociale zekerheid en betalingen aan douaneautoriteiten of douaneagenten uit hoofde van de import van producten.

5.Het voor de rechter verschijnen en het bijwonen van rechtszaken, met de algemene bevoegdheid om de Vennootschap tijdens het proces te vertegenwoordigen, in alle soorten rechtsgebieden, in aile stadia van een gewone rechtszaak, zowel in de declaratoire fase als tijdens de opsporing en bij tenuitvoerleggingen, voorlopige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

maatregelen, verzoeningshandelingen of voluntaire jurisdictie, alsook in alle soorten hoger beroep, zowel gewoon als buitengewoon.

In het bijzonder het afstand doen, treffen van schikkingen, opgeven, toegeven van aansprakelijkheid, onderwerpen aan arbitrage en indienen van alle conclusies die tot beëindiging van de rechtszaak kunnen leiden uit hoofde van een minnelijke schikking of het verlies van het object van het geschil nadat de rechtszaak is aangespannen.

In het bijzonder het verschijnen voor alle instellingen, autoriteiten, centra en ambtenaren van de staat, de autonome gemeenschappen met bevoegdheden inzake werkgelegenheid, de Arbeidsinspectie, het Instituut vcor de Sociale Zekerheid, het Instituut voor de Werkgelegenheid, werknemersverzekeringen, de Dienst Bemiddeling, Arbitrage en Verzoening (SMAC) en de arbeidsrechtbanken; het aanspannen, voeren en beëindigen van alle soorten zaken en processen, met inbegrip van verzoeningshandelingen, met of zonder akkoord, als eiser of verzoeker, gedaagde of verweerder, dan wel in enige andere hoedanigheid; het vaststellen van aangewezen geachte ontslagvergoedingen, het aangeven van de voorwaarden en wijze van betaling, het getuigen in de rechtbank en het ondertekenen van alle stukken die onder de verleende bevoegdheden vallen.

Het indienen van aangiften en verklaringen bij de belastingautoriteiten en het ondertekenen daarvan en het voldoen van alle verschuldigde belastingen met fondsen van de Vennootschap; het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle kantoren van de nationale belastingdienst (Agenda Estatal de Administración Tributaria, AEAT) en in het algemeen het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle belastingkantoren van de staat en de autonome gemeenschappen en de bijzondere provinciale of plaatselijke belastingautoriteiten; het indienen van bezwaar tegen belastingen, tarieven en premies en het ontvangen van onverschuldigd of teveel betaalde gelden die worden terugbetaald; het verlenen van volmacht aan een ieder om de genoemde handelingen bij alle belastingautoriteiten te verrichten.

Het deelnemen aan insolventieprocedures en andere universele rechtszaken waarbij de Vennootschap enig belang heeft; het verwerpen of goedkeuren van akkoorden met schuldenaren; het zich aansluiten bij dergelijke akkoorden op de wijzen toegestaan bij wet

Het bekrachtigen van alle stukken waarvoor bijzondere bekrachtiging vereist is; het innen en betalen van gelden uit hoofde van rechtszaken waarin zij zijn verschenen.

Het aanstellen en ontslaan van gemachtigden en contactpersonen bij de rechtbank.

6.Het deelnemen, hetzij individueel, hetzij met andere inschrijvers zijnde natuurlijke personen of rechtspersonen, alsook in enig samenwerkingsverband of tijdelijk verband van bedrijven dan wel enige andere soort vereniging, aan veilingen, openbare aanbestedingen, en veilingen-aanbestedingen gehouden door de staat, de autonome gemeenschappen, provincies, gemeenten of plaatselijke gemeentelijke verenigingen dan wel enig ander orgaan of enige andere rechtspersoon of natuurlijke persoon; het indienen van de desbetreffende inschrijvingen en het ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die nodig zijn voor de inschrijving en gunning en in het algemeen het verrichten van alle handelingen die met dergelijke veilingen gepaard gaan; het aanvragen van alle soorten subsidies bij alle instellingen en het ondertekenen van alle openbare of onderhandse documenten ter verkrijging van die subsidies.

7.Het bijwonen, met het recht het woord te voeren en te stemmen, van algemene vergaderingen van aandeelhouders die gehouden worden in verband met insolventieprocedures, het goedkeuren of betwisten van vorderingsrechten en hun classificatie, het aanvaarden of verwerpen van voorstellen van de schuldenaar, het benoemen en aanvaarden van de functies van curator of bewindvoerder en het aanstellen van leden van verzoeningsorganen.

8.Het vertegenwoordigen van de Vennootschap in aandeelhoudersvergaderingen, vergaderingen van quotahouders of vergaderingen met partners, bestuursvergaderingen dan wel vergaderingen van het dagelijks bestuur in bedrijven of verenigingen waarvan de Vennootschap aandeelhouder, quotahouder of partner is, met volledige bevoegdheid om het woord te voeren en te stemmen, alsook om te betwisten, zonder enige vorm van beperking.

9.Het tekenen voor, ophalen, ontvangen en openen van alle soorten correspondentie, overmakingen, gedeclareerde waarden, verzendingen en pakketten bij postkantoren of telegraafkantoren; het afhalen bij douanekantoren, transportbedrijven en spoorwegmaatschappijen van goederen, enveloppen of enige andere zending; het indienen van relevante claims, het afstand doen van rekeningen en het opgeven van goederen; het indienen van bezwaar uit hoofde van schade; het bestellen en ophalen van grondstoffen of koopwaar.

1O.Het ondertekenen, wijzigen of beëindigen van alle soorten zakelijke overeenkomsten of bankovereenkomsten, in de ruimste zin van het woord, in het bijzcnder het toezicht houden op lopende rekeningen, creditrekeningen en spaarrekeningen bij alle financiële instellingen of kredietinstellingen, het storten van cheques, het innen van bedragen en het storten van fondsen daarop en het opvragen van rekeningafschriften of het betwisten van saldi; het disconteren, claimen en wijzigen van cheques, commerciële

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

en financiële wissels, promesses, bankgaranties en rekeningen en het in gang zetten van incassoprocedures om ervoor te zorgen dat het bedrag op de rekeningen van de Vennootschap wordt gestort; het uitvoeren van herberekeningen, het indienen van bezwaar tegen het uitblijven van betaling, aanvaarding of van enige andere soort; het maken of wijzigen van deposito's in contanten of effecten; het aanvragen, aangaan, wijzigen en opzeggen van kredietbrieven; het huren en openen van kluizen en het opzeggen van dergelijke huren.

11.Het verkrijgen van deviezen voor de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap en het uitvoeren van alle noodzakelijke handelingen bij het Ministerie van Economische Zaken en Financiën, de Bank van België en andere bevoegde afdelingen en instellingen.

12.1-let aanvragen, ondertekenen en afhandelen van import- en/of exportvergunningen voor alle soorten goederen, het verschijnen in douanekantoren, ten kantore van het Ministerie van Economische Zaken of enige andere afdeling of instelling die bevoegd is om vergunningen af te geven; het ondertekenen van alle ter zake doende overeenkomsten en stukken.

13.Het uitvoeren, formaliseren en beheren van erkenningen en inschrijvingen van intellectuele eigendom in Spanje en in het buitenland, het behandelen en besluiten over dossiers en het indienen van bezwaar tegen inschrijvingen door derden.

14.1-let ondertekenen, wijzigen of beëindigen van aile soorten overeenkomsten namens ten behoeve van de Vennootschap, in het bijzonder, zonder daartoe beperkt te zijn, distributie-, agentuur- en commissieovereenkomsten en koopovereenkomsten inzake goederen en roerende zaken, alsook aile soorten zakelijke rechten daarop, voor de prijs, aan de personen en onder de voorwaarden die zij aangewezen achten.

15.Het ondertekenen en medeondertekenen van alle soorten verzekeringsovereenkomsten, onder de met de verzekeraar overeengekomen voorwaarden; het betalen van de premies en het ontvangen van de toegekende uitkeringen.

16.1-let ondertekenen, wijzigen en beëindigen van overeenkomsten voor de levering van gas, licht, elektriciteit, telefoon en andere voorzieningen in het algemeen; het doen van verzoeken tot inschrijving van deze overeenkomsten in de daartoe bestemde registers en kantoren; het uitoefenen van alle ter zake doende rechten die door de huidige wetgeving worden toegekend.

17.Het toevertrouwen, verkrijgen en opdracht verlenen tot economische, financiëler juridische, boekhoudkundige, operationele, bouw- en arbeidsonderzoeken en het hiervoor in dienst nemen van advocaten, accountants, architecten en andere deskundigen en adviseurs en het afzien van hun diensten.

18.1-let ondertekenen, wijzigen en beëindigen van financiële lease-overeenkomsten en het doen van verzoeken tot inschrijving daarvan in de daartoe bestemde registers en kantoren; het uitoefenen van alle ter zake doende rechten die bij wet zijn toegestaan.

19.Het in dienst nemen en ontslaan van werknemers en arbeiders en het vaststellen van hun salarissen en andere vergoedingen alsook hun verantwoordelijkheden en taken; het wijzigen van deze overeenkomsten in overeenkomst met het algemene vergoedingsbeleid vastgesteld door de directie van de Vennootschap.

20.Het verschijnen bij de bevoegde belastingkantoren teneinde alle handelingen te verrichten die noodzakelijk zijn ter verkrijging van het Gebruikerscertificaat (Elektronisch Certificaat voor Rechtspersonen van de Vennootschap voor belastingaangelegenheden bij de FNMT-CRM) ten behoeve van de Vennootschap, te gebruiken als digitale handtekening om de Vennootschap in staat te stellen bij de Belgische belastingautoriteiten belastingaangiften in te dienen door middel van gegevenstransmissie, alsook tot het verschaffen van toegang via internet tot alle diensten die door de belastingautoriteiten aan de houders van een Gebruikerscertificaat worden aangeboden, met inbegrip van alle andere noodzakelijke of aangewezen daarmee verband houdende handelingen, waaronder die inzake het onderhoud en de geldigheidstermijn van het Gebruikerscertificaat

21.Het vertegenwoordigen van de Vennootschap in alle arbeidszaken waarbij zij betrokken dient te worden bij de arbeidsrechtbanken, delegaties van het Ministerie van Arbeid, hoofdkantoren van de vakbond of Diensten voor Bemiddeling, Arbitrage en Verzoening dan wel de instelling die deze vervangt, alsook alle andere kantoren, instellingen of autoriteiten van de staat, de autonome gemeenschappen, provincies of gemeenten; het aanspannen van alle procedures, als eiser of gedaagde, en het voeren daarvan in al hun fases, het reageren op of afstand doen van verzoeningshandelingen of rechtszaken in aile rechtsgebieden; het instellen van beroep ter vernietiging of het aanvechten daarvan; het instellen van hoger beroep bij het Hooggerechtshof, het poneren van stellingen ter behartiging van de belangen van de Vennootschap, het getuigen in en buiten de rechtbank, het indienen van conclusies, het bekrachtigen van vorige conclusies aldaar ingediend, het in het geding brengen van alle stukken, het terugnemen van deze stukken, het ontvangen van kennisgevingen, het bijwonen van zittingen, het maken van samenvattingen wanneer dit aangewezen is in dit soort procedures en ter behartiging van de belangen van de Vennootschap, alsook het verrichten van alle handelingen voorafgaand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan, gelijktijdig met of ten gevolge van de hierin toegekende bevoegdheden; het ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die noodzakelijk mochten zijn.

22.Het verlenen van al de voornoemde bevoegdheden aan de daartoe geschikt geachte persoon of personen en het herroepen daarvan, zo vaak als nodig mocht zijn, met de volledige bevoegdheid tot vervanging van al deze bevoegdheden dan wel de persoon aan wie zij zijn toegekend.

23.In het algemeen het verlijden en ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die onder de hierin toegekende bevoegdheden vallen, in de ruimste zin te interpreteren

111. Wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE C

De wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE C kunnen namens en ten behoeve van de Vennootschap HOOFDELIJK de volgende bevoegdheden uitoefenen:

1.Het vertegenwoordigen van de Vennootschap, hetzij alleen, hetzij via andere wettelijke vertegenwoordigers, tegenover bestuursorganen en autoriteiten van de staat, de autonome gemeenschappen, provincies, gemeenten, de fiscus, vakbonden en overheidsorganen in het algemeen, met inbegrip van kerkelijke autoriteiten, alsook tegenover instellingen van de staat, autonome gemeenschappen, provincies of gemeenten, in alle zaken waarbij de Vennootschap enig belang heeft, ook tegenover bedrijven en andere natuurlijke personen en rechtspersonen, met name water-, gas-, elektriciteits-, telefoon- en andere nutsbedrijven en andere entiteiten of openbare registers, met inbegrip van internationale registers, met name die van de Europese Unie, en het hierbij aanspannen, voeren en beëindigen van alle soorten zaken als eiser of verzoeker, gedaagde of verweerder, dan wel in enige andere hoedanigheid, het indienen van conclusies, stukken, vorderingen en beroepsschriften die noodzakelijk worden geacht met betrekking tot de uitspraken die in dergelijke zaken worden gedaan, totdat deze volledig zijn beëindigd, met inbegrip van hoger beroep bij de Economisch-Administratieve Rechtbanken en soortgelijke instanties, reeds bestaand of nog in het leven te roepen, en bij de bestuursrechtbanken; het ondertekenen van alle stukken die noodzakelijk zijn voor de normale voldoening van belastingen in het algemeen en het aanvragen van vrijstellingen, aftrek, vermindering en terugbetaling van onverschuldigd betaalde belastingen, alsook premies van de sociale zekerheid en betalingen aan douaneautoriteiten of douaneagenten uit hoofde van de import van producten.

2.Het voor de rechter verschijnen en het bijwonen van rechtszaken, met de algemene bevoegdheid om de Vennootschap tijdens het proces te vertegenwoordigen, in aile soorten rechtsgebieden, in aile stadia van een gewone rechtszaak, zowel in de declaratoire fase als tijdens de opsporing en bij tenuitvoerleggingen, voorlopige maatregelen, verzoeningshandelingen of voluntaire jurisdictie, alsook in alle soorten hoger beroep, zowel gewoon als buitengewoon.

In het bijzonder het afstand doen, treffen van schikkingen, opgeven, toegeven van aansprakelijkheid, onderwerpen aan arbitrage en indienen van alle conclusies die tot beëindiging van de rechtszaak kunnen leiden uit hoofde van een minnelijke schikking of het verlies van het object van het geschil nadat de rechtszaak is aangespannen.

In het bijzonder het verschijnen voor aile instellingen, autoriteiten, centra en ambtenaren van de staat, de autonome gemeenschappen met bevoegdheden inzake werkgelegenheid, de Arbeidsinspectie, het Instituut voor de Sociale Zekerheid, het Instituut voor de Werkgelegenheid, werknemersverzekeringen, de Dienst Bemiddeling, Arbitrage en Verzoening (SMAC) en de arbeidsrechtbanken; het aanspannen, voeren en beëindigen van alle soorten zaken en processen, met inbegrip van verzoeningshandelingen, met of zonder akkoord, als eiser of verzoeker, gedaagde of verweerder, dan wel in enige andere hoedanigheid; het vaststellen van aangewezen geachte ontslagvergoedingen, het aangeven van de voorwaarden en wijze van betaling, het getuigen in de rechtbank en het ondertekenen van alle documenten die overeenstemmen met de verleende bevoegdheden.

Het indienen van aangiften en verklaringen bij de belastingautoriteiten en het ondertekenen daarvan en het voldoen van alle verschuldigde belastingen met fondsen van de Vennootschap; het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle kantoren van de nationale belastingdienst (Agencia Estatal de Administracián Tributaria, AEAT) en in het algemeen het vertegenwoordigen van de Vennootschap bij alle belastingkantoren van de staat en de autonome gemeenschappen en de bijzondere provinciale of plaatselijke belastingautoriteiten; het indienen van bezwaar tegen belastingen, tarieven en premies en het ontvangen van onverschuldigd of teveel betaalde gelden die worden terugbetaald; het verlenen van volmacht aan een ieder om de genoemde handelingen bij alle belastingautoriteiten te verrichten.

Het deelnemen aan insolventieprocedures en andere universele rechtszaken waarbij de Vennootschap enig belang heeft; het verwerpen of goedkeuren van akkoorden met schuldenaren; het zich aansluiten bij dergelijke akkoorden op de wijzen toegestaan bij wet.

Het bekrachtigen van alle stukken waarvoor bijzondere bekrachtiging vereist is; het innen en betalen van gelden uit hoofde van rechtszaken waarin zij zijn verschenen.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het aanstellen en ontslaan van gemachtigden en contactpersonen bij de rechtbank.

3.Het deelnemen, hetzij individueel, hetzij met andere inschrijvers zijnde natuurlijke personen of rechtspersonen, alsook in enig samenwerkingsverband of tijdelijk verband van bedrijven dan wel enige andere soort vereniging, aan veilingen, openbare aanbestedingen, en veilingen-aanbestedingen gehouden door de staat, de autonome gemeenschappen, provincies, gemeenten of plaatselijke gemeentelijke verenigingen dan wel enig ander orgaan of enige andere rechtspersoon of natuurlijke persoon; het indienen van de desbetreffende inschrijvingen en het ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die nodig zijn voor de inschrijving en gunning en in het algemeen het verrichten van alle handelingen die met dergelijke veilingen gepaard gaan; het aanvragen van alle soorten subsidies bij alle instellingen en het ondertekenen van alle openbare of onderhandse documenten ter verkrijging van die subsidies.

4.Het bijwonen, met het recht het woord te voeren en te stemmen, van algemene vergaderingen van aandeelhouders die gehouden worden in verband met insolventieprocedures, het goedkeuren of betwisten van vorderingsrechten en hun classificatie, het aanvaarden of verwerpen van voorstellen van de schuldenaar, het benoemen en aanvaarden van de functies van curator of bewindvoerder en het aanstellen van leden van verzoeningsorganen.

5.Het vertegenwoordigen van de Vennootschap in aandeelhoudersvergaderingen, vergaderingen van quotahouders of vergaderingen met partners, bestuursvergaderingen dan wel vergaderingen van het dagelijks bestuur in bedrijven of verenigingen waarvan de Vennootschap aandeelhouder, quotahouder of partner is, met volledige bevoegdheid om het woord te voeren en te stemmen, alsook om te betwisten, zonder enige vomi van beperking.

6.Het tekenen voor, ophalen, ontvangen en openen van alle soorten correspondentie, overmakingen, gedeclareerde waarden, verzendingen en pakketten bij postkantoren of telegraafkantoren; het afhalen bij douanekantoren, transportbedrijven en spoorwegmaatschappijen van goederen, enveloppen of enige andere zending; het indienen van relevante claims, het afstand doen van rekeningen en het opgeven van goederen; het indienen van bezwaar uit hoofde van schade; het bestellen en ophalen van grondstoffen of koopwaar.

7.Het afgeven, disconteren en endosseren van wissels afgegeven ten behoeve van de Vennootschap, alsook alle soorten betalingen en kredietdocumenten, waaronder facturen, te storten op de lopende rekeningen en/of creditrekeningen van de Vennootschap bij bank-, krediet- of financiële instellingen, met inbegrip van de Bank van Spanje, haar filialen, agentschappen of kantoren, alsook het storten van contanten, cheques, bankcheques en andere effecten op de genoemde rekeningen, alsook het enigerwijze endosseren daarvan aan de beheerder.

8.Het verschijnen bij de bevoegde belastingkantoren teneinde alle handelingen te verrichten die noodzakelijk zijn ter verkrijging van het Gebruikerscertificaat (Elektronisch Certificaat voor Rechtspersonen van de Vennootschap voor belastingaangelegenheden bij de FNMT CRM) ten behoeve van de Vennootschap, te gebruiken als digitale handtekening om de Vennootschap in staat te stellen bij de Belgische belastingautoriteiten belastingaangiften in te dienen door middel van gegevenstransmissie, alsook tot het verschaffen van toegang via internet tct alle diensten die door de belastingautoriteiten aan de houders van een GebrUikerscertificaat worden aangeboden, met inbegrip van alle andere noodzakelijke of aangewezen daarmee vetband houdende handelingen, waaronder die inzake het onderhoud en de geldigheidstermijn van het Gebruikerscertificaat.

9.Het verkrijgen van deviezen voor de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap en het uitvoeren van alle noodzakelijke handelingen bij het Ministerie van Economische Zaken en Financiën, de Bank van België en andere bevoegde afdelingen en instellingen.

10.Het aanvragen, ondertekenen en afhandelen van import- en/of exportvergunningen voor alle soorten goederen, het verschijnen in douanekantoren, ten kantore van het Ministerie van Economische Zaken of enige andere afdeling of instelling die bevoegd is om vergunningen af te geven; het ondertekenen van alle ter zake doende overeenkomsten en stukken.

11.Het ondertekenen en medeondertekenen van alle soorten verzekeringsovereenkomsten, onder de met de verzekeraar overeengekomen voorwaarden; het betalen van de premies en het ontvangen van de toegekende uitkeringen.

12.Het verlenen van al de voornoemde bevoegdheden aan de daartoe geschikt geachte persoon of personen en het herroepen daarvan, zo vaak als nodig mocht zijn, met de volledige bevcegdheid tot vervanging van al deze bevoegdheden dan wel de persoon aan wie zij zijn toegekend.

13.In het algemeen het verlijden en ondertekenen van aile openbare en onderhandse documenten die onder de hierin toegekende bevoegdheden vallen, in de ruimste zin te interpreteren.

III. Wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE A, B en C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk van de wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE A of B kan namens en ten behoeve van de Vennootschap GEZAMENLIJK met elk van de wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE C de volgende bevoegdheden uitoefenen:

1.Het openen van lopende rekeningen, creditrekeningen en spaarrekeningen bij alle financiële instellingen of kredietinstellingen, alsook het opzeggen, vereffenen en sluiten daarvan.

2.Het verkrijgen van financiering of schulden in het algemeen, d.w.z. het aangaan van leningen of kredietovereenkomsten of  fijnen en dergelijke; het doen van verzoeken aan banken tot afgifte van garanties of bankgaranties voor de verbintenissen van de Vennootschap jegens derden; het ondertekenen van een of meerdere terugwerkende waarborg- of garantiedocumenten dan wel overeenkomsten met enige bank of kredietinstelling die op haar beurt bankgaranties heeft afgegeven om verbintenissen te dekken; het vaststellen van de voorwaarden, bepalingen en bedragen die voor deze tegengaranties aangewezen worden geacht; het vaststellen daarvan voor een onbepaald bedrag en het overeenkomen van de aanvullende bepalingen die noodzakelijk worden geacht of die de desbetreffende bank vereist, zonder beperking; het ondertekenen van alle openbare of onderhandse documenten om de hier genoemde terugwerkende overeenkomsten inzake waarborg of tegengarantie aan te gaan.

3.1-iet kopen, verkopen, verpanden of anderszins verkrijgen, bezwaren of beschikken over goederen, machines, diensten, intellectuele-eigendomsrechten en in het algemeen roerende zaken en rechten met de aard van roerende zaken, met name motorvoertuigen.

4.Het kopen, verkrijgen en verkopen dan wel ruilen voor een op geld waardeerbare tegenprestatie van alle soorten waardepapieren en overheidseffecten, aandelen, obligaties, al dan niet officieel genoteerd, en aile soorten waardepapieren, alsook alle soorten vorderingsrechten en andere rechten, mits deze handelingen in het belang van de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap zijn dan wel daaruit voortvloeien.

5.Het verkrijgen, beschikken over, huren en/of bezwaren van aile soorten onroerende zaken onder welke titel dan ook.

1V. Wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE D

De wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE D mogen namens en ten behoeve van de Vennootschap HOOFDELIJK de volgende bevoegdheden uitoefenen:

1.Het tekenen voor, ophalen, ontvangen en openen van alle soorten correspondentie, overmakingen, gedeclareerde waarden, verzendingen en pakketten bij postkantoren of telegraafkantoren; het afhalen bij douanekantoren, transportbedrijven en spoorwegmaatschappijen van goederen, enveloppen of enige andere zending; het indienen van relevante claims.

2.Het afgeven, disconteren en endosseren van wissels afgegeven ten behoeve van de Vennootschap, alsook alle soorten betalingen en kredietdocumenten, waaronder facturen, te storten op de lopende rekeningen en/of creditrekeningen van de Vennootschap bij bank-, krediet- of financiële instellingen, met inbegrip van de Bank van Spanje, haar filialen, agentschappen of kantoren, alsook het storten van contanten, cheques, bankcheques en andere effecten op de genoemde rekeningen, alsook het enigerwijze endosseren daarvan aan de beheerder.

3.1n het algemeen het verlijden en ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die onder de hierin toegekende bevoegdheden vallen, in de ruimste zin te interpreteren.

V. Wettelijke vertegenwoordigers In CATEGORIE A, B, C en D

Elk van de wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE A, CATEGORIE B, CATEGORIE C en CATEGORIE D mag namens en ten behoeve van de Vennootschap de volgende bevoegdheden uitoefenen, met de genoemde beperkingen:

1.Het enigerwijze beschikken over de fondsen op alle bankrekeningen van de Vennootschap; in het bijzonder het opdracht geven tot overschrijvingen, het afgeven van postwissels, het verrichten van betalingen, het afhalen van deposito's in contanten of effecten, het afgeven van bankcheques, cheques en promesses, alsook wissels getrokken op de Vennootschap zelf; het storten van fondsen op de lopende rekeningen, creditrekeningen en spaarrekeningen van de Vennootschap bij alle financiele instellingen of kredietinstellingen; het opvragen van rekeningafschriften en het betwisten van saldi; het uitvoeren van herberekeningen; het verrichten of wijzigen van deposito's in contanten of effecten; het aanvragen, aangaan, wijzigen en opzeggen van kredietbrieven; het huren en openen van kluizen en het opzeggen van dergelijke huren.

Beperkingen;

b

{

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(a)Voor transacties tot en met vijftigduizend euro (E 50.000) kunnen de hierboven genoemde bevoegdheden GEZAMENLIJK worden uitgeoefend door twee wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE A, CATEGORIE B, CATEGORIE C of CATEGORIE D.

(b)Voor transacties vanaf vijftigduizend euro (E 50.000) tot en met honderd dertig duizend euro (E 130.000) kunnen de hierboven genoemde bevoegdheden GEZAMENLIJK worden uitgeoefend door twee wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE A, CATEGORIE B en CATEGORIE C, mits ten minste één van hen tot CATEGORIE A of CATEGORIE B behoort.

(c)Voor transacties van meer dan honderd dertig duizend euro (E 130.000) kunnen de hierboven genoemde bevoegdheden GEZAMENLIJK worden uitgeoefend door twee wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE A en CATEGORIE B, mits ten minste één van hen tot CATEGORIE A behoort,

De genoemde beperkingen qua bedrag worden geacht te gelden per transactie of per reeks transacties voor ' hetzelfde doel. Voor overeenkomsten of transacties buiten het bankwezen wordt het bedrag per overeenkomst, handeling of zakelijke transactie berekend. Voor langetermijnovereenkomsten of herhaalde overeenkomsten, handelingen of zakelijke transacties worden de bedragen berekend afhankelijk van de betalingsverplichtingen die de Vennootschap per jaar of kortere termijn op zich neemt, zoals vastgelegd in de overeenkomst, handeling of zakelijke transactie.

VI. Wettelijke vertegenwoordigers in CATEGORIE E

De wettelijke vertegenwoordigers genoemd in CATEGORIE E kunnen namens en ten behoeve van de Vennootschap HOOFDELIJK de volgende bevoegdheden uitoefenen:

1.Het in dienst nemen en ontslaan van werknemers en arbeiders en het vaststellen van hun salarissen en andere vergoedingen alsook hun verantwoordelijkheden en taken, mits de uitoefening van deze bevoegdheid niet vereist dat de Vennootschap meer dan E 50.000 per transactie uitbetaalt.

2.Het vertegenwoordigen van de Vennootschap in alle arbeidszaken waarbij zij betrokken dient te worden bij de arbeidsrechtbanken, delegaties van het Ministerie van Arbeid, hoofdkantoren van de vakbond of Diensten voor Bemiddeling, Arbitrage en Verzoening dan wel de instelling die deze vervangt, alsook alle andere kantoren, instellingen of autoriteiten van de staat, de autonome gemeenschappen, provincies or gemeenten; het aanspannen van alle procedures, ais eiser of gedaagde, en het voeren daarvan in al hun fases, het reageren op ' of afstand doen van verzoeningshandelingen of rechtszaken in alle rechtsgebieden; het instellen van beroep ter vernietiging of het aanvechten daarvan; het instellen van hoger beroep bij het Hooggerechtshof, het poneren van stellingen ter behartiging van de belangen van de Vennootschap, het getuigen in en buiten de rechtbank, het indienen van conclusies, het bekrachtigen van vorige conclusies aldaar ingediend, het in het geding brengen van alle stukken, het terugnemen van deze stukken, het ontvangen van kennisgevingen, het bijwonen van zittingen, het maken van samenvattingen wanneer dit aangewezen is in dit soort procedures en ter behartiging van de belangen van de Vennootschap, alsook het verrichten van alle handelingen voorafgaand aan, gelijktijdig met of ten gevolge van de hierin toegekende bevoegdheden; het ondertekenen van alle openbare en onderhandse documenten die noodzakelijk mochten zijn.

Naiara Erauso Sanz

Gevolmachtigde

Categorie A

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 28.06.2013 13240-0474-035
27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 22.06.2012 12203-0552-034
26/03/2012
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var-de-akte

GRIFFIE-x^:-;<`r ztple

VAN KOOpANDEL



1 3 MRT 2012

" iaoezes~"

DENDERMONDE__

Griffie





r

Ondernemingsnr : 0404.615.605

Benaming

(voluit) : WYNN'S BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Industriepark West 46 - Sint-Niklaas (B-9100 Sint-Niklaas) (volledig adres)

Onderwerp akte

Neerlegging van de gecoördineerde statuten op datum van 8 november 2010, ter:

vervanging van de tekst neergelegd op 18 februari 2011, waarin een materiële vergissing is: gebeurd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorn

behouder

aan hot'

Belgisch

Staatsbia

Op-de.taatste bit van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o?n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

07/03/2012
ÿþ +eou Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" Ondernemingsnr : 0404.615.605

Benaming

(voruit) : Wynn's Belgium

(verkort) :

III! tI I I III I I I IIIt I IIi If

*12051653*

bel a:

Sta

VAN KOtlPHANi éi-

2 3 FEU 2C12

DEIVDFP'.ifi°~ ' . ~

 L

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetes : Industriepark West, 46, 9100 Sint-Niklaas, België

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de éénparige en schriftelijke besluiten van de Vennoten van 20 januari 2012:

1. De Vennoten beslissen dat de mandaten van de heren Allen Sutherland en Maurits De Sniedt als zaakvoerders van de Vennootschap worden ingetrokken met ingang van 23 januari 2012.

2. De Vennoten beslissen dat (i) de heer Claude Malivert, van Franse nationaliteit, wonende te rue François Rude 3, 91230 Montgeron, Frankrijk, (ii) mevrouw Monique Martins, van Portugese nationaliteit, wonende te rue de Rollingergrund 275, 2441 Luxemburg, Groothertogdom Luxemburg en (iii) mevrouw MaryAnn Spiegel, van Amerikaanse nationaliteit, wonende te Rex Boulevard 595, Elmhurst, 60126 Illinois, Verenigde Staten van Amerika, benoemd worden als zaakvoerders van de Vennootschap met ingang van 23 januari 2012 en voor een onbepaalde duur

De Vennoten beslissen dat iedere zaakvoerder de Vennootschap alleen handelend kan vertegenwoordigen.

Voor eensluidend uittreksel,

Monique Martins

Zaakvoerder

o

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 17.06.2011 11177-0181-034
02/03/2011
ÿþ Mod2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 8. 02, 7911

DEf e?t.1ONDE

" 11033479"

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0404.615.605

Benaming

"(voluit) : WYNN'S BELGIUM

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : Industriepark West, 46  Sint-Niklaas (B-9100 Sint-Niklaas)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET BOEKJAAR EN DATUM JAARVERGADERING  WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN  HERBENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 8 november 2010, met als registratievermelding :

"Geregistreerd twee bladen, geen renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 22 november 2010. Boek 59, blad 22, vak 06. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 ¬ ). De Eerstaanwezend inspecteur w.n.(getekend) MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "WYNN'S BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te Sint- Niklaas (B-9100 Sint-Niklaas), Industriepark West, 46, besloten heeft :

1. de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen en deze vast te stellen op 31 december van ieder jaar. Als: overgangsbepaling, zal het lopend boekjaar, begonnen op 1 december 2009, afgestoten worden op! 31 december 2010 en uitzonderlijk dertien maanden activiteit bestrijken.

2. de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze te verplaatsen naar de derde dinsdag van de maand mei, om veertien uur, en voor de eerste maal in 2011.

3. de statuten te wijzigen als volgt:

in de eerste alinea van artikel 26 wordt de eerste zin vervangen door de volgende:

"teder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de

derde dinsdag van de maand mei, om veertien uur.";

de eerste alinea van artikel 39 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging :

de expeditie van het proces-verbaal;

de gecoördineerde statuten.

31/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 26.03.2010, NGL 26.05.2010 10128-0497-036
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 27.03.2009, NGL 29.05.2009 09168-0285-036
30/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 28.03.2008, NGL 28.04.2008 08116-0367-036
04/10/2007 : DE025270
31/08/2007 : DE025270
07/05/2007 : DE025270
26/04/2006 : DE025270
21/10/2005 : SN025270
18/03/2005 : SN025270
03/12/2004 : SN025270
05/01/2004 : SN025270
20/05/2003 : SN025270
28/11/2002 : SN025270
06/11/2002 : SN025270
24/08/2002 : SN025270
01/08/2002 : SN025270
08/06/2001 : SN025270
31/05/2001 : SN025270
25/04/2001 : SN025270
26/05/2000 : SN025270
01/07/1999 : SN025270
17/03/1999 : SN025270
09/06/1998 : SN25270
30/01/1998 : SN25270
07/05/1997 : SN25270
01/01/1997 : SN25270
22/05/1996 : SN25270
10/06/1995 : SN25270
01/01/1995 : SN25270
01/02/1994 : SN25270
01/01/1993 : SN25270
01/01/1989 : SN25270
06/05/1988 : SN25270
01/01/1988 : SN25270
01/01/1986 : SN25270
14/05/1985 : SN25270

Coordonnées
WYNN'S BELGIUM

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 46 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande