X-COM HARD- EN SOFTWARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X-COM HARD- EN SOFTWARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.791.561

Publication

14/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 3 -07- 2014

RECHTBeMAN

_Tc_g_p_u_e_12E.LTE: GENT

*14135591*

V beh aa Bel Staa

Ondememingsnr : 0461.791.561

Benaming (voluit) :X-CON1 Hard- en Software

(verkort): $

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Sleidinge-Dorp 96

9940 Evergem (Sleidinge)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Ruben Van Maelzaeke, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN  VAN DE KEERE  VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 26 juni 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid X-COM Hard- en Software en dat volgende beslissingen werden genomen met één parigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: omzetting van het kapitaal in euro

De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, thans vastgesteld op zevenhonderd vijftig duizend Belgische frank (750.000,00 BEF), om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 18.592,01).

TWEEDE BESLUIT: afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen om de nominale waarde van de bestaande aandelen af te schaffen, om voortaan aandelen te zijn met een fractiewaarde, die elk één / zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT: vaststelling wijziging maatschappelijke zetel

De algemene vergadering stelt vast dat de maatschappelijke zetel, gewijzigd is 9940 Evergem (Sleidinge), Sleidingedorp 96, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 juli 2003, onder nummer 03078529. De algemene vergadering beslist bijgevolg om de statuten in die zin aan te passen, zoals hierna vermeld onder het vijfde besluit.

VIERDE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in geld en zonder uitgifte van nieuwe aandelen

a) Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537, la lid WIB92, om het kapitaal te verhogen met een bedrag van negentigduizend euro (¬ 90.000,00), hetzij negentig procent van boven vermeld tussentijds dividend van honderdduizend euro (E 100.000,00) (de overige tien procent (10%) in te houden en door te storten als roerende voorheffing), om het van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) te brengen op honderdenachtduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (E 108.592,01), door inbreng in . geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, in te schrijven door de enige voornoemde vennoot,: met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

b) Plaatsing en storting - bankattest

De enige vennoot, voornoemde heer Xavier Steyaert, verklaart vervolgens, gebruik makende: van zijn voorkeurrecht, in te schrijven op de kapitaalsverhoging ten belope van het totaal bedrag van: negentig duizend euro (¬ 90.000,00), hetwelk volledig volstort wordt, en verduidelijkt dat voormeld bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van boven vermeld tussentijds dividend toegekend, , door de bijzondere àlgemene vergadering van 17 juni 2014. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van de hoger beschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

De voormelde som van negentigduizend (« 90.000,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere Tekening_onder_nummer-SE26 7360 0581 6529, bij de KBC-Bankle

blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

-----------Op de laatste

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor, bphoudeil aan het Belgisch Staatsblad

Eeklo, geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van deponeren, afgegeven door voornoemde instelling op 24 juni 2014, hetwelk mij is overhandigd om in het dossier te worden bewaard.

c) Vergoeding

De algemene vergadering beslist om de kapitaaisverhoging te doen plaats vinden zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

VIJFDE BESLUIT: vaststelling van de kapitaalsverhoging

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op honderdenachtduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (.¬ 108.592,01), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde,

ZESDE BESLUIT: aanneming van nieuwe statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen die voorafgaan en met de huidige vennootschapswetgeving, beslist de algemene vergadering om de volgende, nieuwe statuten aan te nemen:

STATUTEN

Titel i. Vorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1 - Vorm - Naam

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "X-COM Hard- en Software".

(. " )

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem (Sleidinge), Sleidingedorp 96.

( )

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

* Groot- en kleinhandel in kantoormachines, -materieel en  meubilair;

* Groot- en kleinhandel in computers (hardware en software);

* Groot- en kleinhandel In boeken;

* Werkplaats voor het herstellen van elektrisch en radio-elektrisch materieel van automatische

verdelers en van mechanische spelen en computers;

* Uitbating van een kantoor voor mechanografische werken;

* Privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene- beroeps- of technische vorming;

* Tussenpersoon in de handel;

* Installatie van netwerken allerhande;

Alle hierboven gedane opsommingen dienen in de ruimste zin van het woord geïnterpreteerd

te worden, zonder dat enige opsomming beperkend weze.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke andere

wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, allerhande zekerheden voor derden verstrekken, zoals zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel In België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben dat van aard is de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

Artikel 4- Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde tijd.

Titel ii. Maatschappelijk kapitaal - aandelen

Artikel 5- Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal Es vastgesteld op honderdenachtduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (¬ 108.592,01) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/zevenhonderdvijftigste (1/750ste) van het kapitaal.

Titel Bestuur

Artikel 13- Zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering«

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder(bestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

b) De algemene vergadering kan met unanimiteit van stemmen een of meerdere statutaire zaakvoerders benoemen.

Werd met unanimiteit van stemmen tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Xavier Emiel 'renée Steyaert, geboren te Sleidinge op 4 augustus 1960.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen warden door de algemene vergadering mits dit besluit met unanimiteit van de stemmen van aile vennoten genomen wordt, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Het statutair zaakvoerderschap eindigt tevens van rechtswege wanneer de statutaire zaakvoerder overlijdt of krachtens een definitieve rechterlijke uitspraak juridisch handelingsonbekwaam geworden is.

Artikel 14 - Salaris

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de zaakvoerder(s) onverminderd de vergoeding van zijn (hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag eik jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten leste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 15- Extern en intern bestuur - Beperkingen

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte ais eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door de zaakvoerders werden verricht, zelfs indien deze handelingen de grenzen van het vennootschapsdoel overschrijden.

Bijzondere volmachten

Onder hun verantwoordelijkheid kunnen de zaakvoerders op personen, volgens hun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van Spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder aangesteld of afgevaardigd.

(...)

Titel y, algemene vergaderingen

Artikel 17 - Bijeenkomsten

a)De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november om tien uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur,

b)Te allen tijde kan een biizondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering warden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangeduid in de oproeping.

e)De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen zijn bevoegd om te beraadslagen en te besluiten omtrent:

-de vaststelling van de jaarrekening en de bestemming van de beschikbare winst;

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bohoudere aan bot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan !let Belgisch

Staatsblad





-de vaststelling van het salaris van de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval van de commissaris, het instellen van een vennootschapsvordering tegen de zaakvoerder(s) en de commissaris, het verlenen van kwijting, de benoeming en het ontslag van niet-statutaire zaakvoerder(s) en in voorkomend geval van een commissaris.

f)De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen te brengen aan de statuten.

g)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 19- Stemrecht - Besluitvorming

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

De uitoefening van het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen, wordt geschorst zolang de daarop verschuldigde stortingen, regelmatig invorderbaar en opeisbaar, niet werden gedaan.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet.

b)Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden genomen, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de commissarissen (indien er zijn), met de vraag aan de vennoten om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. $1-letzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Titel vi. Balansen en winstverdeling

Artikel 20 - Boekjaar en jaarrekening

a)l-let boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van ieder jaan

b)Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 van het Wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder stelt bovendien een jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, tenzij de vennootschap valt onder de bepalingen van artikel 94 van het Wetboek van vennootschappen.

c)De jaarrekening moet binnen zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar ter goedkeuring worden voorgelegd aan de gewone algemene vergadering.

Vijftien dagen verár de gewone algemene vergadering mogen de vennoten in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het Wetboek van vennootschappen.

d)Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering, bij afzonderlijke

" stemming, over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te verlenen kwijting.

e)De jaarrekening moet, binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, tezamen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 21 - Verdeling van de winst

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5%) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

(" " )

ZEVENDE EN LAATSTE BESLUIT: aanpassing van de statuten ingevolge voormelde besluiten en vaststellingen en ingevolge de gewijzigde vennootschapswetgeving





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/01/2014 : GE187161
16/01/2013 : GE187161
26/01/2012 : GE187161
21/01/2011 : GE187161
08/01/2010 : GE187161
10/03/2009 : GE187161
17/12/2007 : GE187161
27/12/2006 : GE187161
24/01/2006 : GE187161
15/03/2005 : GE187161
24/03/2004 : GE187161
08/07/2003 : GE187161
08/04/2003 : GE187161
23/12/2002 : GE187161
11/04/2001 : GE187161
25/02/1999 : GE187161
13/11/1997 : GE187161
26/01/2016 : GE187161

Coordonnées
X-COM HARD- EN SOFTWARE

Adresse
SLEIDINGEDORP 96 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : Sleidinge
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande