X-RAY ENGINEERING, AFGEKORT : XRE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X-RAY ENGINEERING, AFGEKORT : XRE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.520.152

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 20.08.2013 13443-0152-009
04/10/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 2 SEP, 2011

AECHT¢ NK VAN

KOOPHM(lTE GENT



VIII II II IIIIIIIIIII III

*11149319*

Vf beha aa, Bel Staa

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : X-Ray Engineering, in het kort "XRE"

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : De Pintelaan, 111, 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester André TOYE, notaris met standplaats te Oudenaarde (Elne), op 21 september 2011, dat er tussen 1) De Heer VAN LOO, Denis Jean Frank, geboren te Gent op 1 juni 1983, wonende te 9000 Gent, Rozemarijnstraat 43; 2) De Heer DIERICK, Manuel Karl Dirk Erik, geboren te Deinze: op 31 oktober 1976, wonende te 9810 Nazareth, Warandestraat 108D; en 3) De Heer MASSCHAELE, Bert' Charles, geboren te Oostende op 17 april 1973, wonende te 8956 Kemmel, Wijtschatestraat 14; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "X-Ray Engineering", afgekort,: "XRE".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, De Pintelaan 111.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met: inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerder(s).

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking; met derden, alle handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met:

(i)de commercialisering, verdeling, verkoop, aankoop, ontwerpen, ontwikkeling, productie en optimalisatie' van hoogtechnologische producten (met inbegrip van software), waaronder elektronische, mechanische of: hoogspanningsapparatuur,

(ii)het verlenen van bijstand en advies aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet; uitsluitend op het vlak van marketing, productie en ontwikkeling, en processing, dit alles in de meest ruime: betekenis.

(iii)Import, export en distributie van apparatuur, opstellingen en software ; rechtstreeks of als:

tussenpersoon.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij; onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle mogelijke commerciële, industriële,; financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met: het doel van de vennootschap of van die aard zijn dat ze, rechtstreeks of onrechtstreeks, de ontwikkeling of, verwezenlijking van het doel bevorderen.

Zij kan deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, zowel in België als in het, buitenland, bij wijze van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of anderszins en tevens de functies van bestuurder en vereffenaar of gelijkaardige functies uitoefenen in andere vennootschappen, verenigingen en ondernemingen.

De vennootschap kan haar vermogen als waarborg geven bij wijze van persoonlijke of zakelijke; zekerheidsstelling zowel voor haar eigen verbintenissen als voor verbintenissen van derden, waaronder: bijvoorbeeld de groepsvennootschappen.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit' verband alle daden van beheer en beschikking stellen, inbegrepen maar niet beperkt tot de terbeschikkingstelling onder welke rechtsvorm dan ook van onroerende goederen aan derden, zoals niet: limitatief de verhuring, de onroerende leasing, het vestigen van een vruchtgebruik.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties: waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.; Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de; hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het: waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder, of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in: eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(enj bevoead de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één honderd zesentachtigste (186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de genoemde Heer Denis Van Loo, voomoemd sub 1), ten belope van 62 aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00);

- door de genoemde Heer Manuel Dierick, voomoemd sub 2), ten belope van 62 aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00); en

- door de genoemde Heer Bert Masschaele, voornoemd sub 3), ten belope van 62 aandelen, hetzij voor zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

In totaal op 186 aandelen ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend euro (¬ 12.000,00), (zoals blijkt uit het bankattest), te weten :

- door de genoemde Heer Denis Van Loo, op 62 aandelen, hetzij voor vierduizend euro (¬ 4.000,00); - door de genoemde Heer Manuel Dierick, op 62 aandelen, hetzij voor vierduizend euro (¬ 4.000,00); en - door de genoemde Heer Bert Masschaele, op 62 aandelen, hetzij voor vierduizend euro (¬ 4.000,00). Blijft er aldus nog te volstorten

- door de genoemde Heer Denis Van Loo, een bedrag van ¬ 2.200,00;

- door de genoemde Heer Manuel Dierick, een bedrag van ¬ 2.200,00; en

- door de genoemde Heer Bert Masschaele, een bedrag van ¬ 2.200,00.

Bestuur : Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn vormen zij een college. De enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders vormen "het bestuur" van de vennootschap.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden in principe benoemd voor onbepaalde duur, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Een zaakvoerder, zo hij vrijwillig ontslag neemt, zal zijn voornemen tenminste drie maanden vooraf per aangetekende brief kenbaar moeten maken aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiseres of als verweerster.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Algemene vergadering : Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Ieder jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden de laatste werkdag van de maand maart om 17u.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vdôr de datum van de jaarvergadering warden verstuurd. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de laatste werkdag van de maand maart 2013.

Winstverdeling : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, - zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2012.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot ' worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en, in voorkomend geval, openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgave van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Algemene bepalingen " Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel.

" Slotbepalingen :

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er met éénparigheid van stemmen beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de , bevoegde rechtbank van koophandel :

- de genoemde Heer Bert Masschaele, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder, die verklaarde de " i opdracht te aanvaarden. Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- de voornoemde Heer Denis VAN LOO, en de voornoemde Heer Manuel DIERICK, evenals hun ; bedienden, aangestelden en lasthebbers, volmacht te geven om, elk afzonderlijk en met mogelijkheid tot " indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde, ondernemingsloket, sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd vôôr de formaliteit van Registratie overeenkomstig het artikel 173 van het Wetboek Registratierechten.

Getekend door Notaris Andre TOYE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de oprichtingsakte voor registratie.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
X-RAY ENGINEERING, AFGEKORT : XRE

Adresse
DE PINTELAAN 111 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande