X4PM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : X4PM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.908.223

Publication

21/05/2013
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

1111141119111

NEERGELEGD

-3 MUI 2013

RECHTBANK VAN

icoopnAerigiummiL

f Ondernemingsnr :

O.

Benaming

(voluit) : X4PM

(verkort) :

Rechtsvorm : gesloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9831 Deurle, Klapstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelwijziging

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder wordt de zetel van de vennootschap per 30 april 2013 verplaatst naar Vlietbergstraat 1 te 9200 Sint-Gillis-Dendermonde.

Baetens Marc

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13009437*

11

Vc

beht

aar

Bell

Staal

NEERGELEGD

0 JAN. 2013

RECHT A.--~hlK VAN

KOOPHANBEE1efE GENT

Ondernemingsnr : ,

Benaming

(voluit) : X4PM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9831 Deurle, Klapstraat 6.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - verklaringen - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent op 13 december 2012, ter registratie aangeboden.

Dat er door:

De heer BAETENS Marc, geboren te Gent (Sint-Amandsberg) op 3 augustus 1965, wonende te 9831 Deurle, Klapstraat 6.

Een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als:

1. Benaming: X4PM

2. Zetel: 9831 Deurle, Klapstraat 6.

3,

Doel; De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar eigen rekening ais voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het leveren van consultancy diensten aan ondernemingen in het kader van project management, service management, proces verbetering. Tevens behoren diensten die verband hebben de ontwikkeling en het onderhoud van software in de breedste zin van het woord tot het doel. Tot consultancy behoort ook het leveren van opleidingen in een in-company of een publiek kader. Deze opleidingen kunnen over alle aspecten gaan die betrekking hebben op de eerder vermelde dienstverlening, De vennootschap kan ook beslissen toepassingen in eigen beheer te ontwikkelen of te laten ontwikkelen of aan te kopen en deze aan klanten verkopen of optreden als verdeler voor deze producten.

Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, ontwerp van alle soorten hard- en software,computerbenodigdheden en kantoorbenodigdheden in het algemeen.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in verband met haar doel.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving, of op welke wijze ook mogen deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, welke overeenkomen met het maatschappelijk doel of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen, in alle takken van de industrie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren van alle onroerende goederen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

4, Duur: De vennootschap is opgericht op 13 december 2012 voor een onbeperkte duur.

5, Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen, in geld onderschreven en volgestort ten belope achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR),

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE14068896324483 bij Belfius Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 7 december tweeduizend en twaalf afgeleverd bankattest, dat in het dossier van de notaris wordt bewaard.

6. Bestuur Bestuursbevoegdheid - Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden door de vennoten benoemd. De zaakvoerders die zonder beperking van duur en in de akte van oprichting zijn benoemd moeten beschouwd worden als statutaire zaakvoerder; zij worden geacht te zijn benoemd voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Aan de zaakvoerders kunnen vaste en/of schommelende wedden of vergoedingen worden toegekend, welke als algemene onkosten geboekt worden.

Iedere zaakvoerder kan alle verrichtingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken, Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

Het mandaat van een zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt, In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door haar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder. De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere personen of lasthebbers, al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen, waarvan hij de omvang en de duur bepaalt.

7. Jaarvergadering: De algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van juni om twintig (20.00) uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in juni tweeduizend veertien.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen.

8. Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

9. Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 13/12/2012 en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

10. Winstverdeling:

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene kosten, sociale lasten, noodzakelijke geoordeelde afschrijvingen en provisies, maakte de nettowinst van de vennootschap uit.

Jaarlijks wordt van deze winst vijf procent voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer de reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

dVoor-k behouden aan fret Belgisch Staatsblad

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

Indien de wettelijke en bestuursrechterlijke voorschriften zulks toelaten zal de vennootschap een interimdividend mogen toekennen, te bepalen door de jaarvergadering en dit in overeenstemming met de vigerende voorschriften,

11. Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar en, bij zijn ontstentenis, door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te stellen zoals voorzien betreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap betaald zijn, wordt het overblijvende netto-actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit in zover dat zij volstort zijn.

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden afbetaald, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door beroep te doen op een nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald, het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overname verbintenissen

De oprichters beslisten dat de vennootschap alle verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting sedert een 1 december tweeduizend en twaalf overneemt.

Benoeming van niet-statutair zaakvoerder

Werd benoemd, tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur:

De heer Baetens Marc, wonende te 9831 Deurle, Klapstraat 6.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd.

Volmacht administratieve doeleinden

Dcor de zaakvoerder werd bijzondere volmacht verleend, met vermogen gezamenlijk of afzonderlijk op te treden aan: de heer De Grave Aimé, wonende te 9030 Gent (Mariakerke), Marcus Van Vaernewijckstraat 21, om alle formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen met het oog op de inschrijving en uitbreiding van de bij deze opgerichte vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen en bij het ondernemingsloket, de fiscale administraties (onder meer BTW), de registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter

Notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte dd. 13 december 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Reçto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
X4PM

Adresse
KLAPSTRAAT 6 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande