XAVIER VAN VLEM

Divers


Dénomination : XAVIER VAN VLEM
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.960.531

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 14.04.2014, NGL 18.04.2014 14097-0342-010
30/05/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van akte

11111111 Ii 1).!1,!1.111j111j1111 flhI

11

:1

Ondernemingsnr 0837.960.531

Benaming (voluit) : XAVIER VAN VLEM

(verkort)

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Meirebeekstraat 39

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Stéphane VANDER EECKEN, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "Ciaeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, op 30 april 2014, geregistreerd op het 1ste Registratiekantoor Gent 1 op 6 mei 2014, boek 257, blad 31, vak e (ontvangen E 50,00) dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap ow besloteni vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Xavier Van Vlem, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

!! 1/ a- het kapitaal werd verhoogd met 50.000,00 door inbreng in geld en met uitgifte van 750 aandelen van

dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, om het te brengen var0

!i E 20.000,00 op E 70.000,00.

b- Vaststelling dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht werd op E 70.000,00.

!!

2/ Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan hogergemelde beslissing

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Stéphane Vander Eecken

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte proces-verbaal met gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 29.05.2013, NGL 05.06.2013 13157-0121-010
29/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

i ii un un III wi inii iniii

^11117384'

_J .

IèrEERGELEGI5-1

OB JOLI

r~RËC~

F CPI I.~.~~i~

2091

Ondernemingsnr : OS " 1b0 " 5',~,

Benaming : Xavier Van Vlam

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meirebeekstraat 39

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 14 juli 2011, voor registratie, dat:

De heer VAN VLEM, Xavier Lucie Georges, belastingconsulent, geboren te Gent op 24 februari 1972, echtgenoot van mevrouw Inge De Paepe, wonende te 9031 Gent (Drongen), Meirebeekstraat 39.

een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "Xavier Van Vlem"

" ZETEL: 9031 Gent (Drongen), Meirebeekstraat 39.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent uit te.,

oefenen, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en

fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en

fiscale beroepen, uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid

hebben van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in

artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de

Accountants en de Belastingconsulenten, zoals gewijzigd door het koninklijk besluit van 16 oktober 2010.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoren onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van, belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de

" deontologie van de belastingconsulent.

" Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verfenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor aile derden, met uitzondering van de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

' Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

DUUR: Onbepaald

KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt 20.000,00 euro vertegenwoordigd door 300 aandelen op naam, zonder ' aanduiding van nominale waarde, die elk 1/300ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort ten belope van 70%. De oprichter dient op zijn inbreng nog 6.000,00 euro te volstorten.

BANKATTEST

Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb.

Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING België.

BESTUUR : Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

Indien er minstens drie zaakvoerders worden aangesteld, moet de meerderheid van hen de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Indien vennootschappen van belastingconsulenten tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het W. Venn. vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van belastingconsulent.

Wanneer het college van zaakvoerders slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van belastingconsulent; de andere mag:

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Wanneer er maar één zaakvoerder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze zaakvoerder de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Het college van zaakvoerders kiest bij gewone meerderheid onder haar leden die de hoedanigheid hebben van belastingconsulent en die ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, een voorzitter.

Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheid tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van 22 april 1999 en haar uitvoeringsbesluiten, en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele

" handeling stellen of beslissing nemen, die direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de belastingconsulent, zoals vermeld in artikel 38 van de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

De zaakvoerders(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van belastingconsulent.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van belastingconsulent of met het voeren van de titel van belastingconsulent.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan derden tenzij bewezen wordt dat deze laatsten hiervan kennis hadden of, gelet op de omstandigheden, hiervan niet onwetend konden zijn; bekendmaking van de statuten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad is evenwel hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks van verrichtingen, een te nemen beslissing of bij de uitvoering ervan, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden zich te gedragen naar de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

BOEKJAAR: van 1 april tot en met 31 maart van het daaropvolgende jaar.

" JAARVERGADERING: laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur, zelfs indien deze dag een wettelijke feestdag is of zou worden, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats medegedeeld in de oproepingsbrief.

WINSTVERDELÎNG : Het resultaat wordt als volgt verdeeld

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 maart 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

SLOTBEPALINGEN

a. het aantal zaakvoerders werd wastgesteld op één

b. werd benoemd tot deze functie: de heer Xavier Van Vlem, voornoemd,

c. het mandaat van de zaakvoerder werd vastgesteld voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder zal vergoed worden.

e. er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling werd verleend aan Haentjens BVBA, vertegenwoordigd { door de heer Filip Haentjes, om ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket, aile formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane Vander Eecken

geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XAVIER VAN VLEM

Adresse
9031 Gent (Drongen)

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande