XILIO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : XILIO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 448.879.970

Publication

03/02/2014
ÿþfr1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Mol Wort111.1

Vc behc

aar

Beli Staal

na eg

MONITEUF 6ELc'..

O1111I~~I11g10N1111W E«s~~°~;

2014

Z 3 BEC, 2013

Grittie

n deilCÉRGELEGD

RECHTEANK VAN n !,"KOO? HAN DEL_ TE GENT

Ondernemingsnr : 0448.879.970

Benaming

(voluit) : XILIO

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dries 4 - 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd. 6 december 2013

Na zorgvuldige beraadslaging, beslist de Algemene Vergadering over te gaan tot de benoeming van KA-Tech Bvba, met maatschappelijke zetel te Greenhillstraat 4, 8310 Assebroek, ON 0458.288.574, met als vaste vertegenwoordiger, Koen Astaes, tot bestuurder van Xilio.

Dit mandaat loopt ten einde op 03-09-2018.

COEN Lieven

Bestuurder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/08/2013
ÿþmod 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0448.879.970

Benaming (voluit) : Domestibel rl

NEERGELEGD

0 8 AUG. 2013

t ECIffBANK VAN

KOOI IANfkgifire. GENT

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriezone Dries, Dries, 4

9870 Zulte (Olsene)

ii Onderwerp akte : FUSIE - KAPITAALVERHODING - WIJZIGING DOEL - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd; ;;notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 25 juli 2013, dier! !,eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te ;;Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamlozer; ij vennootschap "Domestibel" onder meer de volgende beslissingen heeft!, r genomen

VERSLAGEN.

;=Gelet op de instemming van de aandeelhouders van de beide aan de ;,fusie deelnemende vennootschappen werd niet overgegaan tot dei, ;opstelling van een omstandig schriftelijk verslag in toepassing vang,

artikel 694 van het wetboek van vennootschappen. Evenmin werd een

schriftelijk verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor in!; !koepassing van artikel 695 van het wetboek van vennootschappen.

In toepassing van artikel 602 van het wetboek van vennootschappen !!werden verslagen opgemaakt nopens de inbreng in natura.

;;Vermits de aanwezigen erkennen een afschrift van de op de agenda;, !:,aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en/of er kennis van te;. !!hebben genomen, ontslaat de vergadering de voorzitter van het; ';voorlezen van deze verslagen.

;;Het betreft :

1. Het verslag de dato 22 juli 2013 opgesteld door de raad van;, ;;bestuur in uitvoering van artikel 602 van het wetboek van; 4ennootschappen;

2. Het verslag de dato 22 juli 2013 opgesteld door dei, iibedrijfsrevisor in uitvoering van artikel 602 van het wetboek van :;vennootschappen;.

':De besluiten van het verslag nopens de inbreng in natura van der; ;;bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte;!

aansprakelijkheid "Lelieur, Van Ryckeghem & C°", met zetel te 2900 iSchoten, Horstebaan, 95, vertegenwoordigd door de heer Van;, :Ryckeghem, Geert, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 8790;i :Waregem, Keizerstraat, 18 luiden als volgt:

Besluiten

inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de naamlozer

eivennootschap ' Domestibel ' bestaat uit het vermogen van der:

;!naamloze vennootschap Klimacomfort voor een inbrengwaarde van

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

i , 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

betí'ouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

223.064,30 £ ingevolge een fusie overeenkomstig de artikelen 693' van het Wetboek van vennootschappen op basis van een balans afgesloten op 31 december 2012.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1 de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het .instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van

het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura ;

2 de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt, onder voorbehoud van :

* de voorraden ad. 367.708,06 e waarvan wij gezien de datum van aanstelling niet aanwezig konden zijn bij de fysische voorraadopname;

* de vorderingen waarvan de inning voor een bedrag van 30.819, 93 £ onzeker is en waarvoor geen overeenkomstige waardevermindering werd aangelegd;

* van het mogelijks impact van een herziening van de resultaten ten gevolge van een controle van de sociale en belastingsadministraties mbt. tot de jaren die nog niet gecontroleerd werden;

* het ontbreken van een formele toestemming vanwege de KBC bank

inzake de voorgenomen inbreng,

aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3 de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden

methoden van waardering, met name het principe van de boekhoudkundige continuiteit, rekening houdende met de hogervermelde voorbehouden, bedrijfseconomisch vexant-woord zijn, en de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen verhoogd met overige eigen-vermogenswaarden zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura tbv. 223.064,30 £ bestaat in 136 aandelen van de naamloze vennootschap ' Domestibel ' zonder vermelding van nominale waarde, bestaande uit 61.975,20 £ kapitaal en 161.089,10 £ andere eigen vermogensbestanddelen.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in be-staat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 en 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden."

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de aandeelhouders. Zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

EERSTE BESLISSING : fusie.

De voorzitter wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

a) De vergadering keurt het fusievoorstel goed (rekening houdend met de voormelde wijziging die zich in het vermogen van de overgenomen vennootschap heeft voorgedaan) zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 24 mei 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 juni 2013 onder de nummers 13083916 en 13083917 en

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

moa 11.1

betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de naamloze vennootschap "Klimacomfort", met zetel te 9870 Zulte (Olsene), Dries, 4 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0440.633.089, rechtspersonenregister Gent), bij wijze van fusie overgenomen wordt door de onderhavige vennootschap.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel over op de onderhavige vennootschap waarvan het kapitaal wordt gebracht van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR) op honderddrieëntwintigduizend vierhonderdvijfenzeventig euro twintig cent (123.475,20 EUR).

Tengevolge van deze kapitaalverhoging worden honderdzesendertig (136) nieuwe aandelen uitgegeven in de onderhavige vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde rechten en voordelen genieten als de reeds bestaande aandelen.

Het ene aandeel dat de overgenomen vennootschap houdt in de overnemende vennootschap wordt ten gevolge van de fusie door de overnemende vennootschap ten algemene titel verkregen. Zolang dit eigen aandeel is opgenomen in de activa van de overnemende vennootschap moet deze laatstgenoemde vennootschap overeenkomstig artikel 923 van het wetboek van vennootschappen een onbeschikbare reseve vormen, gelijk aan de waarde waarvoor dit verkregen eigen aandeel in de inventaris is ingeschreven.

Er is geen opleg in geld.

b) de honderdzesendertig (136) nieuwe aandelen zullen omgewisseld worden tegen de tweeduizend vierhonderdnegenennegentig (2.499) aandelen van de overgenomen vennootschap die niet worden aangehouden door de overnemende vennootschap. Conform artikel 703 §2 van het wetboek van vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van de aandelen van de overnemende vennootschap tegen het aandeel van de overgenomen vennootschap, dat wordt gehouden door de overnemende vennootschap.

c) De toebedeling, evenals de inschrijving ervan in het register van aandelen van de overnemende vennootschap, zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

d) Deze nieuwe aandelen zullen winstgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2013.

e) Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLISSING . vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

De vergadering verzoekt mij notaris vast te stellen dat, vermits de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap gehouden op heden, en onmiddellijk voorafgaand aan deze vergadering, samen met de algemene vergadering van deze vennootschap, waarvan onderhavig proces-verbaal het fusievoorstel heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap vanaf heden ophoudt te bestaan, gezien de opschortende voorwaarde werd vervuld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het besluit genomen door deze vergadering inderdaad aansluit bij en conform is met de beslissingen over hetzelfde fusievoorstel genomen in de algemene

vergadering van de overgenomen naamloze vennootschap "Klimacomfort", waarvan zij het proces-verbaal eveneens heeft opgesteld, onmiddellijk voorafgaand aan deze akte, zodat de fusie

tot stand gekomen is en de voornoemde overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

beYlouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

, mod 11.1



" Voor-

liehbuden aan het Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



DERDE BESLISSING statutenwijzigingen die voortvloeien uit de

fusie.

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten met

betrekking tot het doel, het kapitaal en het aantal aandelen

ingevolge de fusie door:

-- toevoeging in artikel 3 van de statuten van volgende bepalingen :

°na de woorden "aan- en verkoop" in het eerste gedachtenstreepje

van de eerste alinea :

"huren en verhuren".

°in aanvulling van het tweede gedachtenstreepje in de eerste alinea

"en te dien einde het inrichten en uitbaten van een studiebureel, dat tevens opdrachten van derden kan aanvaarden"

De vergadering stelt aldus vast dat het voorschrift van artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen is gerespecteerd, zodat het besluit van de fusie gevolg zal hebben.

- vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op

honderddrieëntwintigduizend vierhonderdvijfenzeventig euro twintig

cent (123.475,20 EUR), vertegenwoordigd door

achthonderdzesentachtig (886) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel één/achthonderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigend."

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de naam te wijzigen in "Xilio".

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de vertegenwoordiging van het kapitaal te wijzigen in deze in dat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door 88.600 aandelen in plaats van 886. ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen door in artikel 1 het woord "Domestibel" te vervangen door het woord "Xilio" en door in artikel 5 de tekst te vervangen door de volgende tekst: "het geplaatst kapitaal is vastgesteld op 123.475,20 euro vertegenwoordigd door 88.600 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel een/achtentachtig duizend zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigend."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 25 juli 2013; gecoôrdineerde tekst van de statuten; verslag van de revisor nopens de inbreng in natura; verslag van de raad van bestuur nopens de inbreng in natura.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 24.07.2013 13355-0313-018
04/06/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0448.879.970

Benaming

(voluit) : DOMESTIBEL

(verkort) :

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DRIES 4, 9870 ZULTE

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Nv Domestibel (ondernemingsnummer: 0448.879.970) en de Nv Klimacomfort (ondememingsnummer: 0440.633.089) blijkt het volgende:

RECHTSVORM - NAAM - DOEL  ZETEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

I.DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : DOMESTIBEL

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9870 Zulte, Dries 4

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden

voor notaris Pierre Moulin te Destelbergen op 24 december 1992, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad van 19 januari daarna onder nummer 930119-97..

Omgevormd in een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk

op 3 september 2012, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 oktober daarna onder

nummer 12170640.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0448.879.970

en geregistreerd als btw-plichtige onder het nummer BE 0448.879.970.

Het maatschappelijk doel van deze vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, import en export en trading van verwarming, koeling,

airconditioning en ventilatieproducten;

-het plaatsen van ventilatie en verluchting van verwarming met warme lucht van Luchtregeling en industriële

pijpleiding;

-het plaatsen van verlichting, drijfkracht en telefoon;

-de fabricatie van koelinrichtingen;

-het optreden als ontwerpbureau;

-de groot- en kleinhandel in kantoormachines en kantoormeubilair en aansluiting ervan;

-het uitbaten van een kantoor met mechanografische werken;

-de groot- en kleinhandel in brandkasten;

-de kleinhandel in elektrische toestellen, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materieel, werkplaats voor het

herstellen van elektrisch en radio-elektrisch materieel;

-het optreden als tussenpersoon in de handel;

-de kleinhandel van mercerieartikelen, mandwerk, sierglaswerk, sierkeramiek, sierijzerwerk, sanitaire

artikelen, huishoudartikelen, gereedschap, fantasieartikelen, zilverwerk;

-alle vormen van handel, de installatie en inrichting van alle huishoudelectroapparatuur of toestellen en

toebehoren.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle nijverheids-, handels- inbegrepen, import en

export, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar

maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of

te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op

gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om

rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen."

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

Mid Waal 11.1

n

*13083916*

i

I

V beh aa Bel Stae

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

II.OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Naam : KLIMACOMFORT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9870 Zulte, Dries 4

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Dimplex Center Gent" bij akte verleden voor notaris Alfred Duerinck te Nevele op 26 april 1990, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 mei daarna, onder nummer 900522-63.

Omgevormd in een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Tony Bouckaert te Laarne-Kalken op 1 februari 1997, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 1 maart daarna onder nummer 970301-90.

Waarvan de naam werd gewijzigd in de huidige benaming en de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Guy Danckaert te Kalken op 28 september 2007, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 oktober daarna, onder nummer 07149116.

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer 0440.633.089 en is geregistreerd als btw-plichtige onder het nummer BE 0440.633.089.

Het maatschappelijk doel van deze vennootschap luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het aankopen, verkopen, leveren en plaatsen van alle soorten verwarmings-, verlichtings-, en luchtbehandelingsapparatuur en installaties en te dien einde het inrichten en uitbaten van een studiebureel, dat tevens opdrachten van derden kan aanvaarden.

Aankopen, verkopen, huren en verhuren van zowel in het groot als in het klein van verwarmingsapparatuur. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

Het beheren van onroerende goederen.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen kopen of verkopen, huren en verhuren, in pand nemen of geven, beheren of laten beheren en alle commerciële, materiële en financiële handelingen stellen welke geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, De vennootschap zal door middel van inschrijving, inbreng of versmelting of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar voorwerp van de vennootschap.

De algemene vergadering der vennoten heeft alleen de bevoegdheid om dit voorwerp te verklaren en toe te lichten,"

RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN BEDRAG VAN DE OPLEG

RUILVERHOUDING

Overeenkomstig artikel 703, §2, van het Wetboek van vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van de overnemende vennootschap, de NV DOMESTIBEL, tegen het aandeel van de over te nemen vennootschap, de NV KLIMACOMFORT, dat wordt gehouden door de overnemende vennootschap, de NV DOMESTIBEL, zelf.

Het ene aandeel dat de over te nemen vennootschap, de NV KLIMACOMFORT, houdt in de overnemende vennootschap, de NV DOMESTIBEL, wordt ten gevolge van de fusie door de overnemende vennootschap, de NV DOMESTIBEL, ten algemene titel verkregen. Zolang dit eigen aandeel is opgenomen in de activa van de overnemende vennootschap, de NV DOMESTIBEL, moet laatstgenoemde vennootschap, overeenkomstig artikel 623 van het Wetboek van vennootschappen, een onbeschikbare reserve vormen, gelijk aan de waarde waarvoor dit verkregen eigen aandeel in de inventaris is ingeschreven.

Ruilverhouding voor de vaststelling van de aan de aandeelhouder van de over te nemen vennootschap (met uitzondering van de overnemende vennootschap zelf) - in ruil voor de aandelen in deze over te nemen vennootschap - door de overnemende vennootschap uit te geven aandelen = 0,054451.

In ruil voor de 2499 aandelen in de over te nemen vennootschap, de NV KLIMACOMFORT, gehouden door de andere aandeelhouder dan de overnemende vennootschap zelf, worden derhalve in totaal 136 aandelen in de overnemende vennootschap, de NV DOMESTIBEL, uitgegeven aan die andere aandeelhouder van de over te nemen vennootschap, de NV KLIMACOMFORT, dan de overnemende vennootschap zelf.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 136 nieuw uit te geven aandelen van de ovememende vennootschap, als vergoeding voor de overname van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de over te nemen vennootschap, worden toebedeeld aan de andere aandeelhouder van de over te nemen vennootschap dan de overnemende vennootschap zelf, ais volgt:

-NV MARTIS, met ondernemingsnummer: 0848,179.579: 136 nieuwe aandelen

De toebedeling, evenals de inschrijving ervan in het register van aandelen van de overnemende vennootschap, zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 januari 2013.

Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

DATUM VANAF WELKE DË HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2013.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing.

BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W.VENN. BEDOELDE VERSLAG

Artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen luidt als volgt:

"§ 1. In elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen commissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant, die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen,

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant moet inzonderheid verklaren of de ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

In deze verklaring moet ten minste worden aangegeven

1° volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

2° of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt; tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijke gewicht dat bij de vaststelling van de in aanmerking genomen waarde aan deze methoden is gehecht.

In het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bij de waardering zijn geweest.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant kan ter plaatse inzage nemen van alle documenten die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak. Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn, te verlangen dat hun alle ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt. Zij zijn tevens gerechtigd alle controles te verrichten die zij nodig achten.

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van aile vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing.

§ 2, Indien een verslag werd opgesteld overeenkomstig § 1, zijn de artikelen 313, 423 of 602 niet van toepassing op een overnemende vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een Europese vennootschap, van een Europese coöperatieve vennootschap of van een naamloze vennootschap."

Rekening houdende met het feit dat alle aandeelhouders van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd (artikel 695, §1, laatste alinea, van het Wetboek van vennootschappen) en gezien de bepalingen van artikel 695, §2, van het Wetboek van vennootschappen, zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag over het fusievoorstel worden opgesteld en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag en verslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.







Bijlageirüij-het Betgis-ch Staatslilad'= II4/061Z033 = Annexes dulVlónitéür7iélgé

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

NV MARTIS,

bestuurder  gedelegeerd-bestuurder

vast vertegenwoordigd door

de heer Emmanuel Marrécau







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2012
ÿþY X

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGEL~tid5~

_

12 an, 2O,2

1~BCH~`~,f¬ ~~VAN ~ KOOpHANtlgt Tg rai~er

" 1n82*

bet



Be Sta

I

5 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0448.879.970

Benaming

(voluit) : DOMESTIBEL

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Dries 4, 9870 Olsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen voozitter raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur, gehouden op 5 september 2012, blijkt dat de heer Coen Lieven, wonende te 9840 De Pinte, Mieregoed 10, werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur ,

Uit dezelfde notulen blijkt dat de NV Martis, met zetel te 9880 Aalter, Stratem 11, bus 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0848.179.579, werd benoemd tot gedelegeerd-bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger de heer Emmanuel Marrécau,

Opgesteld te Olsene, op 5 september 2012

Getekend: NV Martis

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door

Emmanuel Marrécau



Op de laatste p1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/10/2012 : GE167718
01/06/2012 : GE167718
08/09/2011 : GE167718
06/09/2010 : GE167718
01/09/2009 : GE167718
29/08/2008 : GE167718
30/08/2007 : GE167718
11/08/2006 : GE167718
04/07/2005 : GE167718
07/07/2004 : GE167718
30/03/2004 : GE167718
09/07/2003 : GE167718
04/05/1999 : GE167718
11/05/1993 : GE167718
19/01/1993 : GE167718

Coordonnées
XILIO

Adresse
DRIES 4 - INDUSTRIEZONE DRIES 9870 OLSENE

Code postal : 9870
Localité : Olsene
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande