XMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.992.545

Publication

12/03/2012
ÿþMod Word 19.1

fL~ ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte









*12053794*



Ondernemingsnr : $y 3 S 4 S

Benaming

(voluit) : XMA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Heirweg 148

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Statuten Benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op 9 februari 2012, neergelegd voor registratie;

Dat

1)De Heer ERTRYCKX Xavier Jan Luc, geboren te Gent op 3 maart 1975, nationaal nummer 75.03.03 16382, en wonende te 9270 Laarne, Heirweg 148, ongehuwd en geen verklaring wettelijke samenwoning afgelegd.

2)De heer ERTRYCKX Emmanuel Octaaf Albert, geboren te Destelbergen op 9 juli 1949, nationaal nummer 49.07.09 319-04, en wonende te 9070 Destelbergen, Molenstraat 80.

Onder hen volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "XMA".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9270 Laarne, Heirweg 148_

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ACHTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

-door de Heer ERTRYCKX Xavier, voornoemd, ten belope van negenennegentig (99) aandelen, waarvan zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00) volstort.

-door de Heer ERTRYCKX Emmanuel, voornoemd, ten belope van één (1) aandeel, waarvan tweeënzestig euro (¬ 62,00) volstort.

Totaal: honderd (100) aandelen.

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennoot-schap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het zelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING -- ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaak-voerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhou-ding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerder-held van stemmen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij een-ivoudige meerderheid van stemmen, VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

De zaakvoerders zijn bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten rechte.

Zolang er één zaakvoerder is, zal deze alleen handelen en de vennootschap kunnen verbinden tegenover derden.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk handelen en de vennootschap kunnen verbinden tegenover derden.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

*de exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, meer bepaald het uitwerken en exploiteren van managementprojecten;

*het verstrekken van interim-management diensten en bijstand, in de meest ruime zin;

*het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van bijstand en informatie aan de bedrijfsleiding, in de meest ruime zin;

*verstrekken van technische, organisatorische, commerciële en financiële bijstand aan alle ondernemingen; *het geven en organiseren van opleiding, ccaching alsmede het deelnemen aan en organiseren van evenementen, tentoonstellingen, beurzen en seminaries.

*het deelnemen aan redactionele activiteiten alsook het organiseren van publicaties in het kader van de verleende adviezen

*het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschap alsook het optreden als vereffenaar; *het verwerven van aandelen en participaties in vennootschappen van welke aard dan ook

*het verlenen van adviezen op gebied van ontwerp, ontwikkeling en uitbouw van systemen voor het vergaren en beheren van management informatie in de breedste zin;

*De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of in pand te geven.

*Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how, merken en andere intellectuele rechten.

*De aan- en verkoop, import en export van alle mogelijke goederen en diensten, alle mogelijke grondstoffen en aile mogelijke half fabricaten voor industrie, de gezondheidszorg en de handel

"Het ontplooien van alle informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software.

*haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

*het verwerven van onroerende goederen, verkavelen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, al dan niet gemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

*De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor de zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of het mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de laatste vrijdag van juni om 18 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Voor-,beh, ouden Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

aan het DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

Belgisch Staatsblad De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening

nummer 001-6636407-34 bij FORTIS BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd

bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER & VASTE VERTEGEWOORDIGER

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder & vaste

vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten:

De Heer ERTRYCKX Xavier Die aanvaardt.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten op 31 december

2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Alle verbintenissen, alsook alle daaruit voortvloeiende verplichtingen, en alle handelingen gesteld door de

oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 oktober 2011 worden, conform

artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overgenomen door de bij onderhavige akte opgerichte

vennootschap.

Deze overname heeft slechts gevolgen op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt,

hetzij op datum van de neerlegging van het uittreksel op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichters geven volmacht aan de Heer Pieter DEVLOO of zijn aangestelden voor de formaliteiten op het

vlak van de Kruispuntbank van ondernemingen en BTW.



Bijlagen bij $et$élgiseli StaaTTlilact -12/0312012 - Annexes tîü Monifeii bëTgë

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(opgemaakt v66r registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W. Reg.)

bYQiü2,i~ 1 tT

Q.,C1 J C-Ce5

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 9 februari 2012.















Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16525-0500-010

Coordonnées
XMA

Adresse
HEIRWEG 148 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande