XSPLATFORMS BELGIE

Société en commandite simple


Dénomination : XSPLATFORMS BELGIE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.314.537

Publication

04/06/2013
ÿþ Mod Wols 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 083911*

Vo beho aan Belc Staat

NEERGELEGD

2 4 MO un

RFe " 1etiIíV~..11 fCnopi-x e\-iPr Te CENT 1

Ondernemingsnr : 0832.314.537

Benaming

(voluit) XSPiatforms België

(verkort)

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel Karel de Bondtiaan 15, 9031 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de bijzondere vergadering van aandeelhouders van 21 mei 2013:

Met ingang van 1 juni 2013 wordt de maatschappelijke- en uitbatingszetel (vestigingseenheid 2196116533) verplaatst naar 9090 Melle, Brusselsesteenweg 453.

Bolle Olivier

zaakvoerder

Op de laatste bíz. van Luicc f3 vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/01/2011
ÿþ AAotl 2.1

I C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





n~ " 11I1,14140" NEERGELEGD 29 DEL 2010

E RECHTBANK VAN KOOPfeelaEL TE GENT

SI











Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : XSPlatforms Belgie

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : 9031 Drongen - Karel de Bondtlaan 15 Onderwerp akte : Oprichting, benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 7 december 2010:

Heden 7 december 2010 zijn de vennoten samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "XSPlatforms Belgie" met maatschappelijke zetel Karel de Bondtlaan 15, 9031 Drongen, waarvan het kapitaal is vastgesteld op duizend euro ( ¬ 1.000,00), vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van duizend euro.

De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap. Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

Als beherend vennoot treedt op XSPlatforms BV, opgericht naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel in 4206 CK Gorinchem (NL), Papland 11, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 11047828 , in deze

rechtsgeldig vertegenwoordigd door Nunc aut Nunquam BV opgericht naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel in 4206 CK Gorinchem (NL), Papland 11, ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 23085844, vertegenwoordigt door haar bestuurder de heer Cox, Gerardus Antonie Martinus Maria, geboren te Eindhoven op 1 augustus 1967, met paspoortnummer BF6H91 H75.

De vennootschap heeft tot doel:

Het ontwerpen van-, het fabriceren van-, het verkopen van-, het monteren van- en het onderhouden van gevelonderhouds- en valbeveiligingsinstallaties, zoals onder meer permanente hangladders, hangbruginstallaties, verankeringspunten, en dergelijke, alles in de ruimste zin.

De handel in en im- en export van allerhande producten, apparaten, grondstoffen, halffabrikaten en dergelijke Het optreden als tussenpersoon in de handel, dat in de meest ruime zin

Alle commissieverrichtingen, zowel met betrekking tot roerend als onroerend goed, zowel in België als in het buitenland, inzake import en export en de levering van diensten

Het kopen en/of huren van alle roerende goederen om deze te verkopen en/of te verhuren; het stellen van alle leasingoperaties.

Het waarnemen van bestuurs- en/of vereffeningsmandaten in andere vennootschappen of ondernemingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : blaam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

0 $3 " 34 L{

aangaan, onroerende goederen kopen verkopen huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Voorbehouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (¬ 1.000,00) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Het aandelenkapitaal is volledig geplaatst en volstort.

De beherend vennoot heeft 50 aandelen, welke geheel volstort zijn. De overige 50 volledig volstortte aandelen zijn in handen van de stille vennoot.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. De stille vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd heeft te zullen inbrengen.









De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2012. Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011.

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot onbezoldigd zaakvoerder, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, Bolle Olivier, geboren te Gent op 13 december 1973, wonende in 9031 Drongen, Karel de Bondtlaan 15, met rijksregistemummer 73.12.13-005.58, die verklaart deze functie te aanvaarden.





De aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering hebben besloten tot het geven van een volmacht, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan de Naamloze Vennootschap General Management Office, ingeschreven in het RPR onder nummer 0431.385.922, gevestigd in 2000 Antwerpen, Italiëlei 2910.1, , om inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der ondernemingen te vervullen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en RSZ, alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het KB 38 dd 27/07/1967 en de Wet van 26/06/1992 en 30/12/1992 ivm de jaarlijkse bijdrage voor vennootschappen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en andere overheidsinstellingen.

Bolle Olivier

zaakvoerder



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
XSPLATFORMS BELGIE

Adresse
KAREL DE BONDTLAAN 15 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande