XTREME CONCEPTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : XTREME CONCEPTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.395.069

Publication

06/01/2014
ÿþLX~1

iuoaw«d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uudenaarde

2 4 DEC. 2013

Griffie

1flh1

11

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.395.069

Benaming

(voluit) : XTREME CONCEPTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Herenhof 3 - 9660 Brakel

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Op de bijzondere algemene vergadering van 18 december 2013 werd met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen

Wordt benoemd als zaakvoerder met ingang van 1 januari 2014, mevrouw Valerie Blommaert,

Serge Blommaert

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 21.08.2013 13449-0168-011
11/01/2013
ÿþmod 11.1

Luik B_ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

INS 11111i3o~INIIIIWIVIsaIIIa" 'I*

V(

behc

aar

Bel, Staa

II

Oudenaarde

3 1 DEC. 2012

Griffie

Ondememingsnr : 0836.395.069

Benaming (voluit) :XTREME CONCEPTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Herenhof 3

9660 Brakel

Onderwerp akte :CV: omzetting

Het jaar tweeduizend en twaalf

Op dertien december

Te Brakel, ter studie van de ondergetekende Notaris.

Voor Meester Michel OLEMANS, Notaris te Brakel.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de vennoten van de Gewone Commanditaire vennootschap "XTREME CONCEPTS", waarvan de zetel gevestigd is te 9660 Brakel, Herenhof 3, opgericht blijkens onderhandse akte van zestien mei tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig mei tweeduizenden elf onder nummer 20110531-081968. Ondernemingsnummer 0836.395.069.

Het kapitaal bedraagt thans duizend euro (¬ 1.000,00). Dit kapitaal wordt gevormd door honderd (100) aandelen.

SUREAU

De zitting wordt geopend om 14 uur onder voorzitterschap van mevrouw Caroline Lenvain.

Er wordt geen secretaris en stemopnemer aangesteld.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of behoorlijk vertegenwoordigd, de hierna genoemde vennoten, in het bezit van het hierna vermeld aantal aandelen volgens inschrijving in het register der vennoten :

de Heer BLOMMAERT Serge Albert, geboren te Geraardsbergen op achtentwintig juni negentienhonderd eenenzestig, [Identiteitskaart nummer : 590-5607974-42 / Rijksregister nummer : 61.06.28-403.80] en zijn echtgenote Mevrouw LENVAIN Caroline Noëlla Leone, geboren te Opbrakel op vijfentwintig december negentienhonderd vierenzestig, [Identiteitskaart nummer : 590-5692465-46 / Rijksregister nummer : 64.12.25; 386.01], samenwonend te 9660 Brakel, Herenhof 3. Gehuwd onder het regime van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract. Zij verklaren hun huwelijksvoorwaarden aangevuld te hebben met behoud van het geldende stelsel blijkens akte verleden voor ondergetekende Notaris op drieëntwintig april tweeduizend en acht

die verklaren houder te zijn van elk vijftig (50) aandelen van de vennootschap.

Totaal der vertegenwoordigde aandelen ; honderd 100

De heer Serge Blommaert wordt hier vertegenwoordigd door mevrouw Caroline Lenvain ingevolge

' onderhandse volmacht.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet vooreerst uiteen en verzoekt de ondergetekende Notaris bij akte vast te stellen:

I, Dat de Vergadering van vandaag de volgende dagorde heeft:

Dagorde

1. Kapitaalsverhoging ten bedrage van zeventienduizend vijihonderd vijftig euro (¬ 17.550,00) om het kapitaal te brengen van duizend euro (E 1.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (E 18.550,00) zonder vermeerdering van het aantal aandelen.

2. A) kennisgeving van :

- Het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omzetting toelicht ;

Het verslag van de externe accountant KFY Accounting & Tax Services burg. B.V.B.A. te 2060 Antwerpen, Kerkstraat 23, over de staat van actief en passief van de vennootschap, die gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder, dit alles in overeenstemming met artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

B) de omzetting van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Xtreme Concepts", met ingang van heden, in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Xtreme Concepts".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. Goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Ontslag van de huidige zaakvoerder in functie en kwijting voor zijn gevoerde beleid tot op heden. Benoeming van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

5. Volmacht. Machtiging aan ondergetekende Notaris tot neerlegging van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Il. Dat de vennoten vrijwillig verschijnen en kennis hebben van de staat van activa en passiva en van het verslag van de externe accountant alsmede van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij een kopij ontvangen hebben.

{{{, Dat het kapitaal van de vennootschap duizend euro (¬ 1.000,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen. Dat uit voormelde samenstelling van de vergadering blijkt dat alle aandelen aanwezig zijn; dat de Vergadering bijgevolg geldig kan beraadslagen en beslissen over de punten van de hiervoor vermelde dagorde.

IV. Dat ieder aandeel recht geeft op één stem.

V. Dat de statuten niet bepalen dat de vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt door de Vergadering nagegaan en als juist erkend,

De Vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en dat ze bevoegd is om over de dagorde te beraadslagen en te beslissen.

De Vergadering vat de dagorde aan en neemt, na beraadslaging, de volgende beslissingen.

EERSTE BESLISSING:

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zeventienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 17.550,00) om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00). Deze kapitaalsverhoging gebeurt door een inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen. De aandelen zijn volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zodat deze som thans ter vrije beschikking is van de vennootschap.

Om tot de volstorting van zesduizend tweehonderd euro te komen werd een bedrag van vijfduizend tweehonderd euro (¬ 5.200,00) gestort.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap bij KBC Bank op zes december tweeduizend en twaalf onder rekeningnummer BE61 7450 5654 5817.

Een bewijs van deponering werd afgegeven door voornoemde instelling en zal door ondergetekende Notaris bewaard worden.

TWEEDE BESLISSING :

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder en van het verslag van KFY Accounting & Tax Services Burg. B.V.B.A., externe accountant te Antwerpen de dato zeven november tweeduizend en twaalf, opgemaakt in opdracht van de zaakvoerder in uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, naar aanleiding van de voorgenomen omzetting van de huidige vorm van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Elke vennoot erkent tijdig een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben.

De conclusies van het verslag van de externe accountant luiden als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij de staat van activa en passiva per 30 september 2012, opgesteld door de zaakvoerder van de Gewone Commanditaire Vennootschap "Xtreme Concepts" onderzocht, en dit met het oog op de omzetting ervan in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-aktief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 is gebeurd.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief van de vennootschap per 30 september 2012 bedraagt 163.895,04 EURO en is groter dan zowel het kapitaal vermeld in de staat van activa en passiva, ais het minimumkapitaal voorzien voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Er dient we! een kapitaalverhoging voorafgaand aan de omzetting te moeten gebeuren teneinde het minimumkapitaal te bereiken vereist voor de vorm van de vennootschap waarin zij zich omzet.

Dit verslag werd opgesteld in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen en kan onder geen enkel beding voor andere doeleinden gebruikt worden.

Antwerpen, 7 november2012. KFY Accounting & Tax Services. Burg. B. V.B.A., vertegenwoordigd door Ka Fa! Yeung, Externe Accountant."

Een exemplaar van deze verslagen zal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering beslist de juridische vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID aan te nemen. De bedrijvigheid en het doel blijven onveranderd,

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd evenals aile activa- en passivabestanddelen, de afechrijvingen, de waardevermeerderingen en de waardeverminderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die gehouden

werden door de gewone commanditaire vennootschap voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0836.395.069

De omzetting geschiedt op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per dertig

september tweeduizend en twaalf,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap worden verondersteld verricht te zijn voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakeljkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Er wordt verder verklaard dat, voor zover aan de wettelijke bepalingen is voldaan, deze omzetting gebeurt bij toepassing van:

- artikel 121,1° van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 214 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen;

- artikel 775 van het Wetboek van Vennootschappen dat bepaalt dat, wanneer een vennootschap een andere juridische vorm aanneemt, haar rechtspersoonlijkheid onveranderd blijft voortbestaan in de nieuwe vorm. DERDE BESLISSING:

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt: A. NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

ARTIKEL EEN - NAAM.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam 'XTREME CONCEPTS".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA"

ARTIKEL TWEE - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9660 Brakel, Herenhof 3.

ARTIKEL DRiE - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Promotie, marketing en verkoop van producten en diensten in directe opdracht van bedrijven op diverse

locaties;

Hieronder is onder meer en niet beperkend begrepen

Het aantrekken en organiseren van evenementen in de meest ruime zin van het woord via reclame en/of

promotie, alsook het voorbereiden, verzorgen en uitvoeren van alle public relations activiteiten en services wat

betreft deze evenementen ;

Het ontwikkelen van marktgerichte activiteiten ;

Het huren, verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van

auto's, voertuigen, materialen en installaties ;

Het uitgeven en verspreiden van reclame om sponsors en gelden aan te trekken voor deze evenementen en/of

bedrijven ;

Alle mogelijke advies-, diensten-, management-, marktonderzoek, opleiding- en bijstandsfuncties in directe

opdracht van bedrijven teneinde een verkoop te kunnen realiseren van hun producten ;

Het handelen als tussenpersoon, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie en dit zowel in

België als in het buitenland

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud,

de aankoop, verkoop, verbouwing, restauratie en verhuring ervan ; kortom alle verrichtingen te doen van

onroerende aard in de meest uitgebreide zin van het woord, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar

de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van het roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud en

de verhuring ervan.

Zij mag eveneens alle financiële, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks

of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng,

deelneming of op gelijk welke andere manier in iedere vennootschap of onderneming met een gelijkaardige,

aanverwante of aanvullende bedrijvigheid.

In het algemeen mag zij aile handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen.

Zij mag de mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Zij kan in het algemeen alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk

betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en te

bevorderen.

ARTIKEL ViER - DUUR.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur..

B. KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF- KAPITAAL.

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en wordt vertegenwoor-

digd door honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde..

ARTIKEL ELF - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de

algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

ARIKEL TWAALF

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij iïét Bëlgiséh Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ARTIKEL DERTIEN - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

ledere zaakvoerder is individueel bevoegd om de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder, zelfs indien deze handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL VIJFTIEN - DE ALGEMENE VERGADERING.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegenstemmen.

De Jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand juni, in de zetel van de vennootschap, tenzij anders bepaald in de oproepingsbrieven.

Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

ARTIKEL NEGENTIEN - BOEKJAAR - INVENTARIS - JAARREKENING.

Het boekjaar neemt een aanvang op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar,

Op éénendertig december van ieder jaar wordt een inventaris en jaarrekening opgemaakt en worden de boeken afgesloten.

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel

Voor zover de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, stelt het bestuur bovendien een verslag op, `jaarverslag" genoemd, waarin het rekenschap geeft van haar beleid ; dit verslag bevat de commentaren, informaties en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van Vennootschappen.

De eventuele commissaris(sen) stellen met het oog op de jaarvergadering een omstandig schriftelijk verslag op; "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van Vennootschappen. ARTIKEL TWINTIG - WINSTVERDELING,

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. Nochtans mag geen uitkering meer geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-aktief moet worden verstaan; het totaal bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

a. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

b. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen, aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL EENENTWINTIG - ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING.

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de voorzitter van rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

VIERDE BESLISSING :

Je vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Serge Blornmaert als zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, met ingang van heden en verleent hem kwijting voor zijn tot op heden gevoerde geleid.

De vergadering beslist vervolgens de heer Serge Blommaert en mevrouw Caroline Lenvain te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Hun mandaat wordt gevestigd voor onbepaalde duur. Zij aanvaarden hun mandaat.

VIJFDE BESLISSING :

De vergadering machtigt ondergetekende Notaris om onderhavig proces-verbaal neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Oudenaarde.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

' " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

ALLE BESLISSINGEN WORDEN GENOMEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN

En aangezien de dagorde volledig afgehandeld is, wordt de zitting voor gesloten verklaard en de Vergadering

geheven om veertien uur dertig.

Recht op geschriften :

Het recht op geschriften voor deze akte bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN PROCES-VERBAAL,

Opgemaakt en afgesloten te Brakel, ter studie.

Na voorlezing hebben de comparanten, desgevallend vertegenwoordigd als voornoemd, met Mij, Notaris,

getekend.

Geregistreerd te Oudenaarde op 19 december 2012, zes bladen één verzending. Boek 758 Blad 67 Vak 15. Ontvangen : vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De ontvanger (get.), H. DE GREVE.

VOOR EENSLUIDEND U1TrEREKSEL

Notaris Michel OLEMANS

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie PV buitengewone algemene vergadering dd.13/12/2012

Verslag externe accountant en zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2011
ÿþ" ." 4

Mod 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III~IVIIII Y IIIIIIIII I iu

*11081968'

Vo beho aan Belg Staat II

Oudenaarde

1 9 MEI 2011

Griffie

Zij mag eveneens alle financéle, commercile, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving,

Ondernemingsnr c 316 39 S ;o E, 9

Benaming

(voluit) : XTREME CONCEPTS

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Herenhof 3, 9660 Brakel

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen ondergètekenden :

De heer Serge Blommaert, geboren te Geraardsbergen op 28/6/1961, wonende te 9660 Brakel,

Brusselsestraat 43;

Mevrouw Caroline Lenvain, geboren te Opbrakel op 25/12/1964, wonende te 9660 Brakel, Brusselsestraat

43;

Werd op 16 mei 2011 een handelsvennootschap opgericht, waarvan de statuten als volgt opgesteld worden

opgesteld:

ARTIKEL 1 : Vorm - maatschappelijk doel

De vennootschap neemt de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De maatschappelijke benaming luidt:" Xtreme concepts".

De heer Serge Blommaert vermeldt onder sub 1) is gecommanditeerde vennoot. Hij is solidair en onbeperkt

aansprakelijk voor de verbintenissen van onderhavige vennootschap.

De ondergetekende mevrouw Caroline Lenvain sub 2) is louter commanditaire vennoot. Zij is slechts

verantwoordelijk ten belope van haar inbreng.

ARTIKEL 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9660 Brakel, Herenhof 3.

Hij kan overgebracht worden naar eender welke plaats in Belg door eenvoudige beslissing van de

zaakvoering, te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Promotie, marketing en verkoop van producten en diensten in directe opdracht van bedrijven op diverse

locaties.

Hieronder is onder meer en niet beperkend begrepen

Het aantrekken en organiseren van evenementen in de meest ruime zin van het woord via reclame en/of

promotie, alsook het voorbereiden, verzorgen en uitvoeren van alle public relations activiteiten en services wat

betreft deze evenementen;

Het ontwikkelen van marktgerichte activiteiten;

Het huren, verhuren en ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan ondernemingen en verenigingen van

autds, voertuigen, materialen en installaties.

Het uitgeven en verspreiden van reclame om sponsors en gelden aan te trekken voor deze evenementen

en/of bedrijven;

Alle mogelijke advies-, diensten-, management-, marktonderzoek-, opleiding- en bijstandsfuncties in directe

opdracht van bedrijven teneinde een verkoop te kunnen realiseren van hun producten.

Het handelen als tussenpersoon, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissie en dit zowel

in Betgëals in het buitenland.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het

onderhoud, de aankoop, verkoop, verbouwing, restauratie en verhuring ervan; kortom, alle verrichtingen te doen

van onroerende aard in de meest uitgebreide zin van het woord, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die

haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

Het beheer, de instandhouding en vatorisatie van het roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud

en de verhuring ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

. ~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

inbreng, deelneming of op gelijk welke andere manier in iedere vennootschap of onderneming met een

gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid.

In het algemeen mag zij alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen

bevorderen.

Zij mag de mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Zij kan in het algemeen alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk

betrekking hebben op haar doet of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en te

bevorderen.

ARTIKEL 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van vandaag. Zij wordt niet ontbonden

door het faillissement of het onvermogen van de commanditaire of van de geçommanditeerde vennoten.

ARTIKEL 5: Maatschappelijk kapitaal - inbrengen - deelbewijzen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000,00 Euro. Het wordt vertegenwoordigd door 100 deelbewijzen.

De gecommanditeerde vennoot sub 1) verklaart een inschrijving te doen in de vennootschap van 500,00

Euro.

De commanditaire vennoot onder sub 2) verklaart een inschrijving te doeh in de vennootschap van 500,00

Euro elk.

De volstorting van het kapitaal zal geschieden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Ter vergelding van deze inschrijving waarvan het totaal bedrag van 1.000,00 Euro beloopt, worden

toegekend aan :

Serge Blommaert 50 deelbewijzen

Caroline Lenvain 50 deelbewijzen

ARTIKEL 6: Overlijden van een commanditaire vennoot

Het overlijden van een commanditaire vennoot stelt geen einde aan de vennootschap; deze blijft

voortbestaan met de erfgenamen van de overleden commanditaire vennoot, die verplicht zijn één van hen af te

vaardigen, in gemeen overleg met de gecommanditeerde vennoot, om hen te vertegenwoordigen in hun

betrekkingen met de vennootschap.

ARTIKEL 7: Overlijden van een zaakvoerder

Het overlijden van een zaakvoerder brengt geen ontbinding teweeg van de vennootschap.

De commanditaire vennoten voorzien in zijn vervanging.

De erfgenamen van de zaakvoerder worden eenvoudige commanditaire vennoten, voor zover één van hen

niet als zaakvoerder aangesteld wordt.

ARTIKEL 8: Overdracht van deelbewijzen

Geen enkele vennoot kan zijn deelbewijzen overdragen, noch zich verenigen met een andere persoon met

betrekking tot zijn deelbewijzen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere vennoten.

ARTIKEL 9: Register der vennoten

Op de maatschappelijke zetel wordt een register der vennoten gehouden dat bevat :

1)de precieze omschrijving van elk der aandeelhouders evenals het aantal deelbewijzen dat hem

toebehoort;

2)de aanduiding van de verrichte stortingen;

3)de afstand of overdracht van deelbewijzen, met hun datum, gedateerd en ondertekend door de overdrager

en de overnemer in het geval van afstand onder levenden, van de zaakvoerder en de genieter in het geval van

overdracht wegens overlijden.

De afstand en overdracht hebben slechts uitwerking tegenover de vennootschap en de derden vanaf het

ogenblik van hun inschrijving in het register der vennoten.

Elke vennoot of derde die er belang in stelt, kan inzage nemen van dit register.

ARTIKEL 10: Zaakvoering - bevoegdheden

De heer Serge Blommaert respectievelijk vermeldt onder sub 1) is de enige zaakvoerder van de

vennootschap.

Ter dien einde beschikt hij over de bevoegdheid om daden van beheer en beschikking te stellen in de meest

ruime zin, om alle daden te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder kan, onder zijn eigen verantwoordelijkheid, één of meerdere mandatarissen aanstellen,

waarvan hij de bevoegdheid preciseren. Deze mandaten kunnen op elk ogenblik door hun herroepen worden.

Hij kan het dagelijks beheer van de maatschappelijke belangen toevertrouwen aan eender welke persoon

naar zijn keuze.

De commanditaire vennoten mogen, zelfs krachtens een volmacht, geen enkele daad van beheer stelten.

De raadgevingen en berichten. De controle en toezichtopdrachten verbinden de commanditaire vennoten niet.

ARTIKEL 11: Handtekening

De maatschappelijke handtekening behoort toe aan de zaakvoerders, en evenwel aan de directeurs

volmachthouders aan wie zij gedelegeerd wordt door een zaakvoerder, binnen de grenzen vastgesteld door

deze laatste, overeenkomstig artikel 10 hierboven.

ARTIKEL 12: Toezicht

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Elke commanditaire vennoot heeft een onbeperkt recht van toezicht en controle op alle daden van de

vennootschap.

Hij mag kennis nemen van de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en van alle geschriften van

de vennootschap, zonder verplaatsing.

Hij mag zich laten bijstaan door een expert, met het oog op de verificatie van de boeken en de rekeningen

van de vennootschap.

De expert moet aanvaard worden door de gecommanditeerde vennoten. Bij gebrek aan aanvaarding wordt

de expert benoemd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel waaronder de maatschappelijke zetel

van de vennootschap ressorteert, op verzoek van de meest gerede partij.

ARTIKEL 13: Bezoldiging

Zonder afbreuk te doen aan zijn deelneming in de winst, heeft de gecommanditeerde vennoot recht op een

emolument, ten laste van de algemene onkosten. Deze bezoldiging wordt vastgesteld door de algemene

vergadering, bij eenvoudige meerderheid.

ARTIKEL 14: Algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit de gecommanditeerde en de commanditaire vennoten.

De gewone algemene vergadering komt bijeen de eerste maandag van de maand Juni om 14 uur én voor

de eerste maal in 2013.

Deze algemene vergadering keurt de balans en de jaarrekening goed en geeft ontlasting aan de

zaakvoerders.

Daarenboven moet de zaakvoering buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens wanneer

de belangen van de vennootschap dit vereisen.

De oproeping voor de algemene vergaderingen bevat de dagorde, de plaats, de dag en het uur, waar zij

gehouden wordt. Zij worden gedaan door de zaakvoering, tien dagen voor de algemene vergadering, bij middel

van een aangetekende brief, of bij gewone brief indien de vennoten hiermee akkoord gaan.

ARTIKEL 15: Agenda

De vergadering kan slechts beraadslagen over de op de agenda vermelde voorstellen, behoudens wanneer

alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en akkoord gaan om over andere punten te beslissen.

ARTIKEL 16: Aantal stemmen

Elk maatschappelijk deelbewijs geeft recht op één stem.

ARTIKEL 17: Beraadslaging

De algemene vergaderingen die het doel hebben de goedkeuring der jaarrekeningen, de aanduiding van

mandatarissen van de vennootschap, beraadslagen bij gewone meerderheid der stemmen, wat ook hun aantal

weze.

ARTIKEL 18: Wijziging van de statuten

De algemene vergaderingen die tot doel hebben :

- statutaire wijzigingen;

- vervroegde ontbinding van de vennootschap;

- wijziging van rechten van de gecommanditeerde en de commanditaire vennoten;

- wijziging van de inbreng;

beraadslagen bij meerderheid van drie/vierden der stemmen.

ARTIKEL 19: Maatschappelijk boekjaar - verdeling

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 Januari van elk jaar en sluit af op 31 December van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar, dat heden aanvangt, zal afgesloten worden op 31 December 2012 (31/12/2012).

Het positief saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten, noodzakelijke

afschrijvingen en de fiscale provisie, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld onder alle vennoten, ten belope van hun deel in het maatschappelijk vermogen.

De algemene vergadering, die beraadslaagt met een drie/vierde meerderheid kan echter beslissen :

1)dat het geheel of een gedeelte van de winst aan een reserve- of voorzieningsfonds wordt besteed, of

overgedragen wordt naar het volgend boekjaar.

2)over alle andere aanwending

De niet-overgedragen verliezen, indien deze zouden voorkomen, worden verdeeld over de vennoten, in de

mate van hun inbreng, zonder dat de commanditaire vennoten evenwel voor een hoger bedrag dan hun inbreng

kunnen gehouden zijn.

ARTIKEL 20: Afwezigheid van ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden indien een zaakvoerder zijn functies opgeeft of indien een

commanditaire of gecommanditeerde vennoot uit de vennootschap treedt om eender welke reden.

ARTIKEL 21: Verdeling

Na vereffening van de schulden, de sociale lasten en de vereffeningkosten, wordt het saldo van het

maatschappelijk vermogen verdeeld onder alle vennoten ten beloop van hun deelbewijzen in het

maatschappelijk vermogen.

tegelijk hiermee neergelegd : de oprichtingsakte

Gedaan te Brakel op 16 mei 2011

Serge Blommaert

gecommanditeerde vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 19.08.2015 15444-0571-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16561-0589-010

Coordonnées
XTREME CONCEPTS

Adresse
HERENHOF 3 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande