YACR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YACR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 561.716.805

Publication

09/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

05-09-2014

Griffie

*14307911*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0561716805

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

YACR

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Het jaar TWEEDUIZEND VEERTIEN,

Op vier september

Voor mij, Meester Wim VAN DAMME, notaris met standplaats te Lochristi.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De heer VANDEVYVERE Martijn Mark Guido, geboren te Roeselare op negen augustus negentienhonderd negenenzeventig, rijksregisternummer 79.08.09 151-33, identiteitskaart nummer 591 8355832 63, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9080 Lochristi, Waalsland 3.

2. Mevrouw DE GEYTER Saartje Kris, geboren te Deinze op elf augustus negen-tienhonderd tachtig, rijksregisternummer 80.08.11 312-27, identiteitskaart nummer 591 8355813 44, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke sa-menwoning te hebben afgelegd, wonende te 9080 Lochristi, Waalsland 3.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister en van hun identiteitskaarten.

Voornoemde verschijners sub 1 tot en met 2 worden verder genoemd "DE OP-RICHTER".

De oprichter heeft verklaard hetgeen volgt :

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "YACR".

ZETEL

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd 9080 Lochristi, Waalsland 3.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoer-der(s).

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

* Consulting, design, alsook in- en verkoop en distributie van goederen, software en diensten in de ICT sector.

* Het verrichten van alle activiteiten van een softwarehuis, dit wil zeggen analyse, ontwikkeling, commercialisering en exploitatie van software, evenals alle handelin-gen omtrent de in- en verkoop en de verhuur van ondersteunend materiaal.

* Het verlenen van opleiding aangaande software ontwikkeling en ondersteunende processen in de ruime zin, alsook het verlenen van advies, consultancy, diensten en voorlichting aan natuurlijke en rechtspersonen zowel in de privé als in de openbare sector, zowel in binnen- als buitenland met betrekking tot diverse informatie-systemen, diverse soft- en hardware in het internet.

* Het geven van adviezen en het uitvoeren van managementactiviteiten op het vlak van administratie, directie, strategie, beheer, ontwikkeling, informatica, marketing, personeelszaken, bedrijfsprocessen, verkoop, public relations en in activiteiten van financiële, commerciële, sociale en

Onderwerp akte :

Waalsland 3 9080 Lochristi

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

juridische aard ten behoeve van bedrijven, administraties en andere organismen, zowel van publieke als privé-aard.

* Consultancy inzake sociale, klassieke en nieuwe media.

* Aankoop-verkoop, import-export, huur-verhuur, leasing en installatie en het on-derhoud van computer-hardware en -software allerhande, alsook van alle commu-nicatiesystemen, zowel hard- en software, en alle randapparatuur en toebehoren ervan, alsmede het onderhoud ervan.

* De onderneming in elektronische handel, de verkoop van alle goederen of diensten via het internet of andere gegevensdragers, met inbegrip van het opmaken van websites en applicaties en het verlenen van alle diensten dienaangaande.

* De productie, ontwikkeling en realisatie van interactieve multimediatoepassingen en elke vorm van interactieve handel of levering van diensten.

* Aankoop-verkoop, import-export, verhuur, leasing en installatie van communica-tiesystemen zowel hardware als software en alle toebehoren.

* Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

* Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of de commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

* Alle daden en verrichtingen te doen in groothandel of kleinhandel, voor eigen rekening of voor rekening van derden, die verband houden met informaticapro-ducten, software en hardware, elektrische huishoudelijke apparaten, audio- en videoapparatuur, verlichtingsapparatuur, meubelen, boeken en toebehoren.

* Het ter beschikking stellen van derden in welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software.

* Producties, creaties, evenementen en uitgeverij in de artistieke sector en audio-video-multimedia en entertainment branche.

* De organisatie van en deelname aan manifestatie, tentoonstellingen, evenementen en beurzen allerhande.

* Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media.

* Het toestaan van leningen, kredietopeningen, kasvoorschoten aan derden (gere-glementeerde bankfuncties niet inbegrepen), het verlenen van borgstelling aan derden.

* Het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarne-men van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van handels-, nijverheids-, of andere onderneming, om het even in welke vorm.

* Het handelen als tussenpersoon in de handel, dit zowel voor eigen rekening, in consignatie als op commissiebasis.

* Het verwerven, beheren en verkopen van roerende en onroerende goederen (bebouwd of onbebouwd) als investering, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

* Huur, verhuur, koop, verkoop van roerende en onroerende goederen (bebouwd of onbebouwd) en aanverwante activiteiten. Hierbij mag de vennootschap haar installaties en exploitaties tevens in huur geven of in beheer door derden, geheel of gedeeltelijk.

* Vervaardiging en reparatie van elektronische onderdelen, elektronische printplaten, computers en randapparatuur, communicatieapparatuur, consumentenelektronica, meet-, controle- en navigatieinstrumenten en apparatuur, uurwerken, magnetische en optische media, lampen, verlichtingsapparaten en andere elektrische apparatuur.

* Vervaardiging van meubelen en interieur architectuur.

* Activiteiten van industriële en interieur designers.

* Handelsbemiddeling.

* Uitgeverij van computerspellen en software.

* De vennootschap mag deelnemen in of directie voeren over andere vennoot-schappen en ondernemingen, het management en het bestuur voeren van om het even welke ondernemingen en vennootschappen.

* De vennootschap mag optreden als bestuurder, beheerder of vereffenaar.

* De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële, of burgerrechtelijke verrichtingen doen.

* De vennootschap kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmel-ting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

* De vennootschap mag verder, zowel in België als in het buitenland, alle commer-ciële, industriële en financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of on-rechtstreeks in verband staan met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

haar maatschappelijk doel en die kunnen bij-dragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of

vergemakkelijking ervan, met in-begrip van de onderneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600). Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

1. Bevoegheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraad-slagen en besluiten te treffen ten aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

2. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het ge-meenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn

echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de tweede zaterdag van de maand juni om 10 uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR - JAARREKENING - BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het-zelfde jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder(s) een inventaris opge-steld, alsmede de jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de be-stemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aange-wend met inachtneming van de wettelijke voorschriften.

ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschik-king die kracht van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering. De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de rechtbank van koophandel, één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de ver-effenaars. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een hogere mate volgestorte aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het gebeurlijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - BENOEMINGEN

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op 4 september 2014 en zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3. BENOEMING ZAAKVOERDER  VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de ven-nootschap in

algemene vergadering bijeen te komen.

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

de heer Martijn Vandevyvere, wonende te 9080 Lochristi, Waalsland 3,

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen

verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kantoor Maryns en/of de heer Bert Maryns, gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Muizelstraat 4, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Coordonnées
YACR

Adresse
WAALSLAND 3 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande