YAVAMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YAVAMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.369.981

Publication

08/10/2014
ÿþmod 11.1

,, _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L3`~. 1-.1T1

i

III

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 9 SEP. 2014

Griffie

J~_«~~~~~~~_~___" ~_~______~____~________~~~~~~~.... ..~-.--....---_~ ««W......~...~.. ..-_~«»._~.«.......~_....«......«.....-'___w....__

Ondernemings n r : 0841, 369.981

Benaming (voluit) : YAVAMA

(verkort) :

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Pluimbroek 16

9570 DEFTINGE (LIERDE)

Onderwerp akte :Ontbinding

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester; Thierry Van Sinay, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op vierentwintig september tweeduizend, veertien, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat' een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YAVAMA", met zetel te 9570 Deftinge (Lierde), Pluimbroek 16, ingeschreven', in het rechtspersonenregister te Oudenaarde met als; ondernemingsnummer 0841.369.981 en onderworpen aan de Belasting; over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0841.369.981, is; bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende; besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT - VERSLAGEN

De voorzitter ontslaat de instrumenterende Notaris voorlezing! te geven van:

a. het bijzonder verslag van de zaakvoerder, de dato', zeventien september tweeduizend veertien waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, met aangehechte staat van activa en passiva de dato zeventien september tweeduizend veertien.

b. het controleverslag van de bedrijfsrevisor de dato zeventien september tweeduizend veertien.

De vennoten verklaren de inhoud van deze verslagen wel te kennen en verzaken aan de formaliteit van artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen dat voorziet dat voormelde verslagen vijftien dagen voor de buitengewone algemene vergadering aan hen dienen overgemaakt te worden.

TWEEDE BESLUIT - ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

me 11.1

De algemene vergadering beslist, in aansluiting op de beslissing van de zaakvoerder, en rekening houdend met het feit dat alle vennoten aanwezig zijn:

a. de vennootschap vervroegd te ontbinden, zonder aanduiding van een vereffenaar, met toepassing van artikel 184§5 van het wetboek van vennootschappen;

b. de voorzitter deelt mee dat de vennootschap een kapitaal heeft van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) en is volstort voor zesduizend tweehonderd euro (£ 6.200,00). De verrekening zal plaatsvinden naar aanleiding van de verdeling.

Volgens de voorzitter is gans het vaststaande passief van de vennootschap aangezuiverd, en werden de nodige provisies aangelegd voor de voldoening van de nog te vestigen vennootschapsbelasting en van de overige kosten, in het bijzonder die verband houdende met de ontbinding en de vereffening.

Het overblijvende actief, zo aanwezig, zal worden overgemaakt op rekening van de vennoten.

De vennoten, de heer VAN DEN BERGHE Yannick, geboren te

Tubeke op dertig augustus negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 9570 Deftinge (Lierde), Pluimbroek 16 en VAN DEN BERGHE Roger Louis Alice, geboren te Schoten op vijf april negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 1500 Halle, Jozef Debusscherstraat 29, doen uitdrukkelijk afstand van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

c. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te 9570 Deftinge (Lierde), Pluimbroek 16.

d. De algemene vergadering machtigt de zaakvoerder, om 1° het gebeurlijk overblijvende actief, onder aftrek van de nodige provisies, te storten op rekeningen van de vennoten, voornoemd; om 2° de boekhoudkundige en fiscale verplichtingen af te werken, in het bijzonder de indiening van de fiscale aangifte voor het inkomstenjaar tweeduizend dertien en tweeduizend veertien, zo die nog niet is ingediend, en indien nodig alle latere fiscale aangiften en 3° de kosten van de ontbinding, waarvoor de nodige provisies werden aangelegd, om deze te voldoen.

De algemene vergadering verklaart dat de kosten van de notaris en de bedrijfsrevisor gepaard gaande met deze ontbinding reeds v66r heden voldaan werden.

De zaakvoerder verklaart verder dat er geen maatregelen dienen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan voornoemde vennoten. Indien er na de vereffening onbetaalde schulden ten laste van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Aldus kan de ontbinding en vereffening gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen dienen opgemaakt te worden.

De terugname van het resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren.

DERDE BESLUIT - GOEDKEURING VAN DE VEREFFENING

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaren de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurt de vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

VIERDE BESLUIT - SLUITING VAN DE VEREFFENING

De algemene vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap, definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIJFDE BESLUIT - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ten gevolge van de ontbinding ontslaat de algemene vergadering de heer Van Den Berghe Yannick, voornoemd, uit zijn functie van zaakvoerder.

De algemene vergadering geeft vervolgens, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting aan de zaakvoerder voor zijn beheer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, verslag van de zaakvoerder, staat van actief en passief en verslag van de bedrijfsrevisor

Thierry Van Sinay, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. ven Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.08.2013 13469-0225-012
08/12/2011
ÿþIIY I liii II 1111 IIIII~VVI~I~I

+1118484*

Mot! 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaards

N

Griffie

Ondernemingsnr e ez2 îa-

Benaming

(voluit) : YAVAMA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9570 LIERDE (Deftinge), Pluimbroek, 16

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 25 november; 2011 dat door nagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met volgende kenmerken :

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS :

1° De Heer VAN DEN BERGHE Yannick, geboren te Tubize op dertig augustus negentienhonderd vierenzeventig, wonende te 1700 Dilbeek, Dr. R. Lambrechtslaan, 50/1.

2° De Heer VAN DEN BERGHE Roger Louis Alice, geboren te Schoten op vijf april negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 1500 Halle, Jozef Debusscherstraat, 29.

Dewelke ondergetekende notaris hebben aanzocht akte te verlenen dat zij onder elkaar vanaf heden een; handelsvennootschap hebben opgericht en de statuten op te stellen van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid, genaamd «YAVAMA», waarvan de maatschappelijke zetel zal gevestigd worden te; ', 9570 LIERDE (Deftinge), Pluimbroek, 16, met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd: euro (18.800,00 EUR), verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale; waarde, elk aandeel vertegenwoordigend een gelijke fractie van het maatschappelijk kapitaal.

INTEKENING  VOLSTORTING van de aandelen

a) Intekening :

Op de honderd zesentachtig (186) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd;

euro (100,00 EUR) per stuk, als volgt:

-a) door de heer VAN DEN BERGHE Yannick : honderd vijfentachtig (185) aandelen, hetzij voor; achttienduizend vijfhonderd euro (18.500,00 Eur);

-b) door de heer VAN DEN BERGHE Roger : één aandeel (01), hetzij voor honderd euro (100,00 Eur).

Hetzij in totaal: honderdzesentachtig (186) aandelen of de totaliteit van het kapitaal hetwelk achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 Eur) bedraagt.

b) Volstorting :

- De heer Yannick VAN DEN BERGHE heeft op elk aandeel waarop hij heeft ingetekend een storting`

gedaan in speciën voor een totaal bedrag van zesduizend honderd euro (6.100,00 Eur), zoals hierna blijkt

het afgeleverde bankattest;

- De heer Roger VAN DEN BERGHE heeftj op elk aandeel waarop hij heeft ingetekend een storting gedaan

; in speciën voor een totaal bedrag van honderd euro (100,00 Eur), hetzij voor honderd procent (100 %) zoals;

hierna blijkt uit het afgeleverde bankattest.

Het bedrag van deze stortingen, hetzij in totaal zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) is:

gedeponeerd op 23/11/ 2011, op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij:

Bnp Paribas Fortis bank.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat dit deposito heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg de beschikking over een som van zes duizend tweehonderd euro:

(6.200,00 Eur) vanaf het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven door de neerlegging van een,

expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

STATUTEN.

De statuten van onderhavige vennootschap bevatten de volgende kenmerken :

Titel I - Aard  naam

Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de volgende naam : «YAVAMA».

Die naam moet steeds onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding «besloten:

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de beginletters «BVBA» en door de vermelding van de zetel:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

van de vennootschap, het ondernemingsnummer, en gebeurlijk het belasting over de toegevoegde waarde-

identificatienummer.

Titel Il - Zetel

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9570 LIERDE (Deftinge), Pluimbroek, 16.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België oprichten.

Titel Il! - Doel

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitvoeren van mandaten van bestuurder, zaakvoerder of van vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle handelingen stellen die verband houden met haar doel of de verwezenlijking

ervan vergemakkelijken.

De vennootschap mag aangewend worden voor het beheer van eigen vermogens en eigen beleggingen.,

voor de aankoop van onroerende goederen, het beheer en de verkoop ervan.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor

verbintenissen door derde personen aangegaan.

De vennootschap mag al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen en bijstand verlenen.

De vennootschap mag door participatie deelnemen, ongeacht de vomi, in alle bestaande of nog op te

richten vennootschappen in België waarvan het doel gelijkvormig of aansluitend zou zijn met het hare.

Titel IV - Kapitaal van de vennootschap  vertegenwoordiging

Artikel 4

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde die elk een

gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan worden verhoogd onder de wettelijk bepaalde vormen en voorwaarden.

Titel V - Duur

Artikel 5

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan worden ontbonden met inachtneming van de regels gesteld voor een wijziging van de statuten.

Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen voor een termijn die de haar nadien

toegewezen duur zou overschrijden.

Titel VI - Aandelen

Artikel 6

De aandelen luiden op naam.

Zij zijn onsplitsbaar. Indien verscheidene personen rechten hebben die verbonden zijn aan een aandeel, kan

de vennootschap de uitoefening van die rechten schorsen totdat één persoon is aangewezen als de houder van

dat aandeel, dit onverminderd artikel 7 van de statuten.

Titel VII - Bestuur

Artikel 10

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, natuurlijke persoon, die vennoot is.

De aanstelling van een rechtspersoon tot zaakvoerder is niet toegelaten.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar

vast te stellen.

De zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig

of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te

vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder kan de volmachten die hij dienstig acht, verlenen aan één of meer gevolmachtigden,

directeurs die hij zelf kiest. Hij kan ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten

verlenen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

De comparanten verklaren het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt bij deze benoemd tot STATUTAIRE ZAAKVOERDER : de heer Yannick VAN DEN BERGHE,

voornoemd, dewelke dit mandaat aanvaardt. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Artikel 11

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het

overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw

besluit van de algemene vergadering nodig is.

Tite! VIII - Controle

Artikel 12

~

De controle in vennootschappen, op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

De commissarissen worden benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, door de algemene vergadering.

Bij de aanvang van de opdracht van de commissarissen wordt een bezoldiging vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag en kan niet worden gewijzigd dan met ; instemming van partijen.

Moet met toepassing van artikel 141 Wetboek van vennootschappen geen commissaris worden benoemd, dan is het bestuursorgaan er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer vennoten tot benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 Wetboek van vennootschappen, voor te leggen aan " het bevoegde orgaan.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergoeding van de accountant bedoeld in artikel 166 Wetboek van vennootschappen komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Titel IX - Algemene vergadering

Artikel 13

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste :`. maandag van de maand juni te achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

Titel X - Boekjaar

Artikel 14

Het boekjaar begint op een januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12).

Door de zaakvoerder(s) word(t)en dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn. Artikel 15 - Verdeling van de winst.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffe van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf (31/1212012).

De eerste algemene vergadering heeft plaats in de maand juni tweeduizend dertien (06/2013).

2. Commissaris

Ten aanzien van de bepalingen vervat in artikel 15, §2 van het Wetboek van vennootschappen achten de oprichters te goeder trouw dat onderhavige vennootschap dient beschouwd te worden als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 §1 van gezegd wetboek en beslissen zij bijgevolg om geen commissaris aan te duiden.

3. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds een december twee duizend en elf (01/12/ 2011) door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4. Bijzondere volmacht

Multifisk, te 9400 Ninove, Brusselsesteenweg, 208, vertegenwoordigd door de heer Lieven Bruyneel, : accountant, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als "lasthebber ad hoc" van de vennootschap, om alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde (B.T.W.), de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket en aanverwante administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Luc Van Eeckhoudt.

Te samen neergelegd : expeditie van de notariële akte (bevattende het bankattest).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
YAVAMA

Adresse
PLUIMBROEK 16 9570 DEFTINGE

Code postal : 9570
Localité : Deftinge
Commune : LIERDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande