YBT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YBT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.819.196

Publication

22/06/2011
ÿþMotl2.0

bE

B 5t

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11 " iiosAes

YBT

rR1F-1P RE-_~.'.i'iT3A,11ilC

VAN;;rJOPH,'.i~J~L.L.~-

a 06. 2011

~..-.~....

ù i N C', EgeiG N D E

Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Markt 31 - 9340 Lede

" Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Benjamin Van Hauwermeiren te Oordegem (Lede),: op 26 mei 2011, geregistreerd te Aalst I op 6 juni volgende, boek 926, blad 56, vak 18, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), getekend De Ontvanger: Jo Patho, dat de volgende vennootschap werd opgericht:

- oprichters:

1) De heer SONCK Yoeri Robert, geboren te Aalst op achtentwintig maart negentienhonderd eenenzeventig, ongehuwd, wonende te 9300 Aalst, Gentse steenweg 400.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QUALIFINANCE met maatschappelijke zetel te, Lede, Markt 30, ingeschreven in het register der ondernemingen te Dendermonde onder nummer 0473568450. Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten, door haar zaakvoerders gezamenlijk optredend:

- de heer Tim Matthijs, wonende te Wichelen, Heide 38, hiertoe benoemd onmiddellijk na de oprichting en samen bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

- de heer Geen Mertens, wonende te Lede,; Wichelsesteenweg 120, hiertoe benoemd ingevolge beslissing van: de algemene vergadering van 5 april 2001, bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 mei nadien, onder nummer 20010504-55

3) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO BE, met maatschappelijke zetel te Zele, Oude Kouterdreef 108, ingeschreven in het register der ondernemingen te Dendermonde onder nummer 0874709475.

Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 17 van de statuten, door de heer Bob Engelbeen, wonende te: Cesar Meeusstraat 4, 9240 Zele, handelend in de hoedanigheid van zaakvoerder, hiertoe benoemd onmiddellijk: na de oprichting en samen bekend gemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

- naam: YBT

- vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

- De zetel: Lede, Markt 31

- kapitaal: honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186)' aandelen zonder nominale waarde, ingebracht in speciën, volledig volstort.

De instrumenterende notaris bevestigt bij deze dat voormelde storting is gebeurd overeenkomstig artikel 69, 14 van het Wetboek van vennootschappen, op een bijzondere rekening nummer 001-6433368-16 bij BNP Paribas: Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door de voornoemde instelling op 26 mei 2011.

doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van,

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

Volgens de nomenclatuur van de kruispuntbank voor ondernemingen :

41120 ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten

42990 -11: grondverkavelingen

42990-12: ruilverkavelingen

64200-11 Managementsactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen:

van bedrijven op grond ván bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

68100-01 Handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde

gebouwen, grond

68204-01: Verhuur van grond en terreinen, ook indien bebouwd, voor landbouwdoeleinden

999999 voor voorgaande rubriek(en) uitgezonderd de gereglementeerde werkzaamheden waartoe machtiging'

ontbreekt.

Op de laatste b!z, van Luik B vermeiden : Recto : tlaarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011= Annexes du Moniteur belge

Verder :

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen (zowel in volle eigendom, naakte eigendom als vruchtgebruik) en onroerende zakelijke rechten zoals huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkópen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende handelingen, financiële of burgerrechtelijke handelingen verrichten, in het algemeen en ook deze die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doet.

De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de méest ruime zin.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordelen van derden,. zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke bepalingen terzake.

Onder bovengestelde beperkingen mag zij alle financiële, roerende of onroerende handelingen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijksoortig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar activiteiten kunnen bevorderen.

De vennootschap zal zich mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of welke van ,aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en verkrijgt rechtspersoonlijkheid bij de neerlegging van de stukken overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

- het boekjaar: één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

- de jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar, de laatste zaterdag van de maand juni om 20 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Elke vennoot kan schriftelijk, telegrafisch, per fax of per e-mail volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolg door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Voor.

behouden 2.e.n het  % Belgisch

Staatsblad

I - de vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen en/of

rechtspersonen, al dan niet vennoten. Er zullen geen andere zaakvoerders benoemd mogen worden, tenzij met toestemming van de zaakvoerder. De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aao.de" 21gérnene vergadering zijn voorbehouden. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuùr`voereri; Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt n'v'erder. han'd'elt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van'hpn bevbégdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de verirïgótschap,-, -Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. " Dél záakvderders" .regelen" onder ' mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt -.de. vennootschap

I jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Evenwel zal de vennootschap steeds vertegenwoordigd worden door allè zaakvoérdérssgezamenliik handelend in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede hàndelingén in rechte en " voor alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van E 6.200,00 overschrijdt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger "

- Van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerders. Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan het kapitaal. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagd kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld haar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Overpa nosbeoalinoen:

1. Het eerste boekjaar vangt aan op 26 mei, 2011 en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

benoemingen:

En onmiddellijk na voorgaande oprichting werd een buitengewone algemene vergadering gehouden van de

vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YBT", waaraan alle vennoten

deelnemen, en die bij eenparigheid van stemmen besliste:

1/ dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door 3 zaakvoerders voor de duur van de vennootschap;

2/ dat als zaakvoerders worden aangesteld, die verklaren, tegenwoordig of vertegenwoordigd als gemeld, dit

mandaat, dat onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering anders beslist, te aanvaarden:

- de bvba Qualifinance, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer- Tim Matthijs, voornoemd,

aangesteld als vaste vertegenwoordiger

de bvba IMMO BE, voornoemd, vertegenwoordigd door de heer Bob Engelbeen, voornoemd,

aangesteld als vaste vertegenwoordiger

de heer Yoeri Sonck, voornoemd.

Deze benoeming heeft echter slechts uitwerking na de neerlegging van de stukken conform de bepalingen van : het wetboek van vennootschappen.

VOLMACHT FORMALITEITEN.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan boekhoudkantoor LANGBEEN-VANHOESEN & C°, burgerlijke vennootschap ovv bvba, te Berlare, J.B. Courtmansstraat 1 , individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket mei het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Benjamin Van Hauwermeiren

Notaris

Grote Steenweg 77

9340 Oordegem - Lede

Notaris Benjamin Van Hauwermeiren, te Oordegem (Lede) op 6 juni 2011

Bijlage: expeditie akte dd 26 mei 2011.



Op de laatste biz van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende ndtaris. hetzij van de perscqo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en: handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.08.2015, NGL 02.09.2015 15571-0286-010

Coordonnées
YBT

Adresse
MARKT 31 9340 LEDE

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande