YDM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YDM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.625.324

Publication

13/12/2013
ÿþ MM Wotti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

111

NEERGELEGD

2 11E.C. 2013

Rï.(.:t X. VAN

KOOP111<~~m~iffid'E? CEjN

i

Ondernemingsnr : b ~S " 3 `Zli

Benaming

(voluit) : YDM

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9830 Sint Martens-Latem, Kroonstraat 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 28 november 2013 dat :

* De Heer DE MOERLOOSE Yves Steve Eddy, informaticus, geboren te Gent op 19 maart 1972, identiteitskaart nummer 591-1129323-54, nationaal nummer 720319 33546, ongehuwd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kroonstraat 10.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht;

* onder de naam YDM, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent te 9830 Sint-Martens-Latem, Kroonstraat 10 met een onbeperkte duur;

*met als doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger of tussenpersoon:

-Het optreden als internetprovider.

' -Het verlenen van aangepaste dienstverlening en advies binnen de telecom, ICT en het visueel grafisch domein.

-Het op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking en aile technieken in verband met het technische, administratief, commercieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

-Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

-Het plaatsen en onderhouden van computemetwerken en aile bijhorende diensten.

-Aankoop, verkoop, import en export van hardware en software,

-Ontwikkeling en onderhoud van software.

-Het optreden als telecomoperator.

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden codrdineren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

k f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers.

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van

aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Alle activiteiten welke verband houden met publiciteit en promotie, zowel wat betreft de conceptie en creatie alsook de materiele uitvoering ervan.

-Het geven, verkopen en organiseren van trainingen, opleidingen, consulting en teambuilding. -De organisatie, planning, ontwikkeling en het beheer van exploitatieverkooppunten.

-Marketingactiviteiten.

-Managementopdrachten.

-Het doen van alle verrichtingen die algemeen genomen, op een of andere mogelijke manier verband houden met advies en/of dienstenfuncties op het vlak van voornoemde activiteiten, alsook het geven van opleidingen, cursussen, voordrachten, gastcolleges en lezingen, in de ruime zin van het woord, aan bedrijven, ondernemingen, scholen, overheden of privé personen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

*waarvan het kapitaal:

-18.600,00 euro bedraagt;

-volledig in geld geplaatst en gedeeltelijk volstort werd;

-verdeeld is in 100 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde heer De Moerloose Yves die stortte ten belope van 12.400,00 euro, waarvoor hem 100 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer BE14 7370 4073 4383 bij KBC zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 18 november2013, dat aan de notaris werd overhandigd.

*met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en niet 31 december (het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2014);

*met jaarvergadering op de laatste vrijdag van juni om 20 uur in de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

*met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot zaakvoerder werd aangesteld voornoemde heer De Moerioose Yves.

*met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig slot, dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, die derhalve kan besluiten tot reserveren of tot al dan niet toekennen van inkomsten op het belegd kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





3 *Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan boekhoudkantoor VADECAS & PARTNERS bvba, met zetel te Sint-Amandsberg, Land van Waaslaan 101 (BE 0811.965.818), met recht van in de plaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap, alsook voor fiscale aangelegenheden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verscc : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0088-008
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0269-008

Coordonnées
YDM

Adresse
KROONSTRAAT 10 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande