YEBO ICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YEBO ICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.668.307

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 30.03.2014, NGL 28.04.2014 14101-0265-011
21/12/2011
ÿþ A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~liFFiE RE.ctiri:-,1vK

VAN KOOPHANDEL

0E. 12. 2011

DENDER MehiffilE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11IIIt 11111 11111 1III III

11191491"

Ondernemingsnr : .8.4A b 6 6 30 7- Benaming : YEBO ICT

{voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Opstalstraat 22

9280 Lebbeke

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Daniel Meert, geassocieerd notaris met standplaats Erpe, gemeente Erpe-Mere, op 6 december 2011, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht.

OPRICHTERS

1/ de Heer VAN GUCHT Tom bediende, ongehuwd, geboren te Dendermonde op 15 juni 1979, (identiteitskaartnummer 591-3152401-03, NN 79.06.15-447.28), wonend te 9280 Lebbeke, Opstalstraat 22, en

21 Mevrouw VEREECKEN Ellen Maria Louisa Huberta bediende, ongehuwd, geboren te Aalst op 31 oktober 1980, (identiteitskaartnummer 591-0598482-94, NN 80.10.31-208-30), samenwonend te 9280 Lebbeke, Opstalstraat 22.

Die verklaren een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd in de Stad Ninove op 31 augustus 2008.

A! OPRICHTING.

1/ De comparanten verklaren bij deze akte een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "YEBO ICT", voor een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zij verklaren de aandelen te onderschrijven als volgt:

- door de heer Van Gucht Tom ten belope van negenennegentig (99) aandelen;

- door Mevrouw Vereecken Ellen ten belope van één (1) aandeel.

De comparanten verklaren en erkennen dat al de aandelen volgestort werden tot beloop van één/derde deel, zodat vanaf heden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) ter beschikking is van de vennootschap.

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan de. oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 28 november 2011 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Bijgevolg dienen de oprichters nog volgende bedragen te volstorten, indien dit zou opgeëist worden, te weten:

" De heer Van Gucht Tom tot beloop van twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (¬ 12.276,00);

" De Mevrouw Vereecken Ellen tot beloop van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00).

B/ STATUTEN.

TITEL I. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR.

Artikel 1: Aard

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder

de naam "YEBO ICT".

Artikel 2: Zetel.

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9280 Lebbeke, Opstalstraat 22.

De zetel kan elders worden overgebracht bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz_ van Unir. B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris. hetzij van de persotolnen)

bevoegd de rec^tspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtexening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B Vervolg

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

Artikel 3: Doet.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor de rekening van derden of door deelname van derden, als tussenpersoon of bemiddelingsagent, volgens contractuele verbintenissen, commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma,vennootschap, instellingen, verenigingen en particulieren te ondersteunen op gebied van:

- Het verstrekken van advies op het vlak van bedrijfsvoering, organisatie, informatica, bureautica

en telecommunicatie ;

- Het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder meer onder de vorm van organistatiestudies, audits, expertises, technische behandelingen en raadgevingen hieromtrent ;

- De verwerking en aanlevering van gegevens, het ter beschikking stellen van databases, het verlenen van administratieve prestaties en computerdiensten alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent ;

- De ontwikkeling van en de handel in hardware, software, datanetwerken, websites en aanverwanten, alsook de in- en uitvoer hiervan ;

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de

commercialisering van nieuwe producten, systemen, technologieën en hun toepassingen ;

- Het onderhoud en de herstellingswerken aan printers, computers, randapparatuur,

kantoormachines en aanverwanten ;

- Het geven van opleidingen en het opstellen van cursussen ;

- Alle onderzoekswerkzaamheden in verband met procédés, patenten, brevetten en merken alsook de verwerving, uitbating en verkoop ervan ;

- Het ter beschikking stellen van kantoren en personeel op projectbasis of op regelmatige basis aan derde partijen ;

- Het uitvoeren van studies, het maken van analyses, het

programmeren, het organiseren en het opstarten van informaticaafdelingen van bedrijven, het structureren en het op punt stellen, alsook de effectieve begeleiding hiervan ;

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrecht-streeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschap pelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL II. KAPITAAL.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600¬ ) euro vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 9: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke

Op de laatste blz van Luik B verrnelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrr rnenterende notaris. tretzrj van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-

behc;uden

aan het

Belgisch

Staatsblad

21/12/2011

Luik B - Vervolg

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 10: Tegenstrijdig belang.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 31 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt gelden de volgende regels.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit mededelen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Artikel 11: Bestuursbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de dertigste van de maand maart te 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

De beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening kan drie weken uitgesteld worden tijdens de zitting van de algemene vergadering.

Artikel 16: Biieenroepinq.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio;n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken.

TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boeklaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september

van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Voor zover door de wet vereist, stelt de zaakvoerder bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een " getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden, en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden

neergelegd.

Artikel 19: Winstbestemming.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden warden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commisaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. he¬ zal van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Voor-

behquden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervo!g

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 21 : Benoeming van vereffenaars.

" Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als

" vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten, genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen : te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 24: Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 25: Overdracht van aandelen onder levenden.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 26: Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van aandelen.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele erfgerechtigde overgaan, vervalt de nalatenschap aan de staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden. In dat geval wijst de voorzitter van de rechtbank van koophandel, op verzoek van iedere belanghebbende, een vereffenaar aan.

Artikel 27: Overgang van aandelen wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald in artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Artikel 28: Kapitaalverhoging - voorkeurrecht.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 6 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag.

indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

C. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Eerste boeljaar : het eerste boekjaar gaat in op 15 december 2011 en eindigt op 30 september 2013.

Eerste algemene vergadering: de eerste jaarvergadering zef gehouden worden in 2014. Overname verbintenissen

De bij onderhavige akte opgerichte vennootschap verklaart alle verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting aangegaan sedert 1 juli 2011 over te nemen overeenkomstig artikel . 60 van het Wetboek van vennootschappen, doch onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, §4 van het Wetboek van vennootschappen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B verrnefden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizit van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode dienen, eens de vennootschap

rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming van zaakvoerder(s).

Wordt als niet statutaire zaakvoerder benoemd, de Heer Van Gucht Tom, voornoemd, die

" verklaart te aanvaarden.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan vande vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van vennootschappen. Deze benoeming zal ook na de neerlegging blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de . wettelijke bepalingen.

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn tenzij de algemene vergadering er

" anders over beslist.

Volmacht.

"

De zaakvoerder verleent aan Mevrouw Martine De Deyn, zaakvoerder van BVBA Fiscalbo te 9308 Gijzegem-Aalst, Steenweg naar Oudegem 167, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, bijzondere volmacht teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister en desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en diverse andere formaliteiten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

BIJLAGEN : afschrift van oprichting

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris

r , S

1 Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad















Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenirla

Coordonnées
YEBO ICT

Adresse
OPSTALSTRAAT 22 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande