YETI'S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YETI'S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.775.655

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 02.05.2014, NGL 18.06.2014 14207-0129-008
07/04/2014
ÿþMadWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va de

20 Mgr 2014

RECHTBANK VAN KOOPHA E) TE GENT

ÊERGELEGID

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

111

111

III

*14074978*

br St

Ondememingsnr 0835.776.655

Benaming

(voluit) Fidelio Energy

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperket aansprakelijkheid

Zetel: Beukenlaan 82 - 9061 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Mededeling Adreswijziging maatschappelijke zetel

Notulen uit de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 16 oktober 2013 op de maatschappelijke zetel.

Fidelio Energy erkent aile documenten in hun naam en voor hun rekening, getekend door de heer Vermeulen Philippe Dominique en neemt aile daaruit volgende engagementen onvoorwaardelijk over. Bil de volgende gewone algemene vergadering zal de kwijting voor Vermeulen Philippe Dominique verleend worden,

Er wordt tevens beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Beukenlaan 82 te 9051 Gent naar Ottergemsesteenweg 439 bus 8 te 9000 Gent en dit vanaf 1januari2014.

Scholz Michael Bestuurder

01/09/2014
ÿþi~

t

~ " i_ _

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEt H ELEGD 1

i

2 I A66. 2014

AN

K©Q MANDi~ GENT

Ondememingsnr : 0835.775.655

benaming

(voluit) : Fideiio Energy

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ottergemstesteenweg 439 Bus 8, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Nieuwe Zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 20/06/2014.

Er wordt beslist om het ontslag van de zaakvoerder N.V. Enervest Project I vanaf heden te aanvaarden en de vennootschap Enervest AG gevestigd te Maximilianstrasse 47, 80538 München met handelsregistemummer HRB173091 vast vertegenwoordigd door de heer Michael Scholz, wonende te Lipowskystrasse 47, 80538 München te benoemen tot nieuwe zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Enervest AG

Vast Vertegenwoordigd door Michael Scholz

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 03.05.2013, NGL 31.05.2013 13143-0524-008
29/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

negenhonderdachtenzestig, wonende te 85748 MUNCHEN, ALLESCHERSTRASSE 25, DUITSLAND, van Duitse nationaliteit. Zijn mandaat is onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering hierover niet anders beslist. 10/ commissaris: Bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen, wordt beslist geen commissaris te benoemen.

11/ doel: De vennootschap heeft tot doel:

De planning, ontwikkeling en exploitatie van hernieuwbare energieprojecten, waaronder in het bijzonder de ontwikkeling van windenergieprojecten.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn, de verwezenlijking ervan te begunstigen, zo kan zij onder meer een belang nemen in iedere onderneming waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare.

Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Zij mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder, en dergelijke waarnemen in andere vennootschappen, in voorkomend geval mits aanstelling van een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, daartoe.

12/ gewone algemene vergadering: de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur; de gewone algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel of een in de oproepingsbrief aan te duiden plaats gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de wettelijke beperkingen.

13/ Bijzondere volmachtverlening: Machtiging van ondergetekende notaris om zorg te dragen voor de formaliteiten van openbaarmaking en inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister. Bijzondere volmacht wordt voorts verleend aan Bacca Accountants, te 9400 Ninove, Mallaardstraat 3-7, vertegenwoordigd door de heer Peter Trog, om gemelde vennootschap te vertegenwoordigen en alle formaliteiten in naam en voor rekening van deze vennootschap te vervullen bij de ondernemingsloketten, BTW-administratie, en alle overige fiscale en administratieve besturen, en daartoe alle vereiste documenten te ondertekenen.

14/ Vertegenwoordiging bij volmacht: De beide oprichters werden krachtens onderhandse volmacht vertegenwoordigd door de heer VERMEULEN Philippe, geboren in Sint-Amandsberg op 10 december 1973, wonende te 9000 Gent, Wolterslaan 14.

Voor ontledend uittreksel Notaris Michel Wegge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111§Blel

Ondernemingsnr : 0835.775.655

Benaming

(voluit) : FIDELIO ENERGY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ottergemsesteenweg 439 bus 8 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een proces-verbaal, verleden door mij, Meester Joost Eeman, notaris te Gent, op 1 april 2015 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIDELIO ENERGY, met maatschappelijke zetel te Ottergemsesteenweg 439 bus 8 9000 Gent hebbende ondememingsnummer 0835.775.655 en de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

a) De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder van 1 april 2015 en de staat van activa en passiva van de vennootschap afge-sloten per 31 januari 2015 en verleent daaraan haar goedkeuring.

b) Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen -het maatschappelijk doel te

vervangen door de volgende tekst:

"I, De vennootschap heeft als doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Aan- en verkoop van handelsfondsen in de horeca en detail- en groothandel;

- Uitbating van horeca-bedrijven;

- Uitbating van bedrijven actief in detail- en groothandel;

- Het fungeren als een holding, investeren in kapitaal en vermogen vennootschappen.

- Management, beheer en bestuur van vennootschappen.

I I. De vennootschap heeft als doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren en valoriseren van allerhande onroerende goederen;

-Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

-De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

-Het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coërdinatie van voormelde projecten;

-Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling en grote infrastructuurwerken, dit alles zowel in België ais in het buitenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen."

TWEEDE BESLISSING

In navolging van het hiervoor genomen besluit, beslist de vergadering tot aanpassing van artikel 3 van de statuten, waarvan de inhoud voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 3. DOEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

10 APR. 2015

r~E GENT

VAN

KOOPHopH Ah7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

I. De vennootschap heeft als doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden: - Aan- en verkoop van handelsfondsen in de horeca en detail- en groothandel;

- Uitbating van horeca-bedrijven;

- Uitbating van bedrijven actief in detail- en groothandel;

- Het fungeren ais een holding, investeren in kapitaal en vermogen vennootschappen.

- Management, beheer en bestuur van vennootschappen.

Il. De vennootschap heeft als doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

-Het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het

verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren en valoriseren van

allerhande onroerende goederen;

-Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

-De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

-Het uitbaten van een algemene bouwondememing beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten;

-Alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling en grote infrastructuurwerken, dit alles zowel in België als in het buitenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan aile bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen naar "YETI'S". In navolging van het hiervoor genomen besluit, beslist de vergadering tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 1 van de statuten door volgende tekst: "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming VETI'S."

VEERDE BESLISSING

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9400 Ninove, Mallaardstraat 3. In navolging van het hiervoor genomen besluit, beslist de vergadering tot aanpassing van artikel 2 van de statuten door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9400 Ninove, Mallaardstraat 3."

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist om het huidig boekjaar, welk volgens de huidige statuten loopt tot 30 november 2015, te verlengen tot 31 december 2015. In navolging van het hiervoor genomen besluit, beslist de vergadering tot aanpassing van de eerste alinea van artikel 7 van de statuten door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar."

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aldus de datum van de algemene vergadering te wijziging naar de eerste vrijdag van de maand juni om 10 uur. In navolging van het hiervoor genomen besluit, beslist de vergadering tot aanpassing van artikel 12 van de statuten door volgende tekst: "De algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daarop volgende werkdag gehouden."

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist tot ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder met terugwerkende kracht vanaf 11 november 2014 en verleent kwijting voor zijn bestuur: de naamloze vennootschap naar Duits Recht ENERVEST AG, met zetel te 80538 München (Duitsland), Maximilianstrasse 47, voornoemd,.

Hier op volgende beslist de algemene vergadering tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder aan te duiden, met ingang vanaf 11 november 2014: de heer SHRESTHA Chij Kumar, zoals voornoemd, die aanvaardt.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Joost Eeman te Gent op 1 april 2015 n

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van aktee,ue 4t zttaeteeetee4

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 29.08.2016 16543-0342-008

Coordonnées
YETI'S

Adresse
MALLAARDSTRAAT 3 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande