YILDIRIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YILDIRIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.725.463

Publication

28/02/2014
ÿþffekle

II

ll

Mod Wond 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ICUTEUR BELGE

21 -02- 2014 1 14 -02- 2014

RECHTBANK VAN

GISCH STAATSBL D KOOPHANDEL TE GENT

"Griffie

11,

NEERGELEGD

BE



Ondernemingsnr 0545.725.463

Benaming

(voluit) : YILD1RIM

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: LORKENSTRAAT 2 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING ZAAKVOERDER EN VERPLAATSING

MAATSCHAPPELIJKEZETEL

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 10 februari 2014 zijn volgende beslissingen genomen:

Ohr. YILDIRIM HAMIT , NN. 84.05,18-571.09 geboren te 18.05.1984 wordt vanaf heden benoemd to zaakvoerdar.

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar E. Van Beverplein 18 - 9000 " Gen

Getekend,

zaakvoerder KOKTEN Mehmet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

05/02/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14301276*

Neergelegd

03-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0545725463

Benaming (voluit): Yildirim

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Lorkenstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent, op eenendertig januari

tweeduizend veertien, ter registratie neergelegd, dat

1) De heer KÖKTEN Mehmet, geboren te Emirdag (Turkije) op 610911976, nationaal nummer 76.09.06-465.44, echtgenoot van mevrouw Kartal Dilek, wonende te 9000 Gent, Kartuizerlaan 129. Die verklaart gehuwd te zijn onder Belgisch wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontact, niet gewijzigd tot op heden.

2) De heer YILDIRIM Hamit, geboren te Emirdag (Turkije) op 1810511984, nationaal nummer 84.05.18-571.09, echtgenoot van mevrouw Guldane Yildirim, wonende te 9000 Gent, Lorkenstraat 2. Die verklaart gehuwd te zijn onder Turks wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontact, niet gewijzigd tot op heden.

3) De heer VAN derschueren Christophe Georges Joseph, geboren te Ronse op 310911973,

nationaal nummer 73.09.03-071.77, ongehuwd, wonende te 9700 Oudenaarde, Georges

Lobertstraat 45.

Verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd.

een vennootschap opgericht hebben, als volgt:

STATUTEN

Vorm en Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yildirim

Zetel : 9000 Gent, Lorkenstraat 2

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging

van de oprichtingsakte van de vennootschap op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Doel:

- Slagerij, vleesbewerking

- Klein- en groothandel, in- en uitvoer

- Alle horeca  exploitatie cafespelen

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst. Op de aandelen werd ingeschreven in geld:

- door de heer KÖKTEN Mehmet, voornoemd, voor 10 aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00), volstort voor een bedrag van driehonderd tachtig euro (¬ 380,00)

- door YILDIRIM Hamit, voornoemd, voor 60 aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,00), volstort voor een bedrag van tweeduizend tweehonderd veertig euro (¬ 2.240,00)

- door de heer VAN DERSCHUEREN Christophe, voornoemd, voor 30 aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00), volstort voor een bedrag van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00)

De oprichters verklaren dat de door hen onderschreven aandelen voor minstens een vijfde zijn volstort. Het totaal der stortingen bedraagt achtduizend tweehonderd euro (¬ 8.200,00)

De instrumenterende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen door storting in speciën zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING nummer BE68 3631 3029 9534, geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Yildirim in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 30 januari 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat Ons is overhandigd en dat wordt bewaard in het dossier.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om deze te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de vennoten verdeeld.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Vertegenwoordiging : Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Algemene vergadering : ieder jaar, de laatste vrijdag van juni om 18 uur.

Uitoefening van het stemrecht:

Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dat vòòr de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

SLOTBEPALINGEN:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

- Er wordt geen commissaris-revisor aangesteld.

Worden benoemd als zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden:

1. KÖKTEN Mehmet, voornoemd

2. VAN DERSCHUEREN Christophe, voornoemd

Die hun mandaat aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd.

VOLMACHT

Comparanten verklaren bij deze volmacht te verlenen aan FEGOSA ADVIES Bedrijfsadvies, te 9000

Gent, Jubileumlaan 21, teneinde in hun naam alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader

van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen en BTW formaliteiten en

andere administraties.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Luik B - Vervolg

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelegd oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

25/03/2015
ÿþMatl Wart) 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T^ ~~, E GD

«.a. .a ,:..i

13

VAr

GENT

1111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0545.725.463

Benaming

(voluit) : YILDIRIM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : E. VAN BEVERPLEIN 18 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op 2 maart 2015 is volgende beslissing genomen:

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst van E. Van Beverplein 18 - 9000 Gent naar Lorkenstraat 2 9000 Gent op 2 maart 2015

Getekend,

zaalvoerder KOKTEN Mehmet

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 26.08.2016 16489-0077-010

Coordonnées
YILDIRIM

Adresse
LORKENSTRAAT 2 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande