YLLIAM

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : YLLIAM
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 861.599.233

Publication

26/06/2013
ÿþJoëlle Mailly Vereffenaars

Séverine Mailly

Mou word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffi

I 7 JUNI 2013

DENDERMONDE

i

1

Ondernemingsnr : 0861.699.233

Benaming

(voluit) : YLLIAM

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Molenstraat 1 B, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden op 3 juni 2013

1. Kennisname en goedkeuring van de vereffeningsrekeningen en het verslag van de vereffenaar

De aandeelhouders nemen kennis van de vereffeningsrekeningen en het vereffeningsverslag die hen door de vereffenaar werden voorgelegd, De aandeelhouders keuren de vereffeningsrekeningen en het vereffeningsverslag unaniem goed.

2. Kwijting aan de vereffenaar

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde

opdracht.

3. Kwijting aan de zaakvoerders

De vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de gewezen zaakvoerders voor de door hen vervulde opdracht gedurende begin van het boekjaar vóór ontbinding van de vennootschap tot op datum van ontbinding.

4. Sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de VOF YLLIAM in vereffening, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0861.599.233, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

5. Bewaring van de boeken en bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven

op nagemeld adres : Haegensgoed 13 bus 0202, 9270 Laarne.

6. Volmacht voor de administratieve formaliteiten

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Med 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0861599233

Benaming

(voluit) : YLLIAM

Rechtsvormen : vennootschap onder firma

Zetes : 9230 Wetteren, Molenstraat 1 B

Onderwerp akte : Ontbinding

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering de dato 24 augustus 2010 blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen zijn genomen en goedgekeurd

Ontbinding

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden 24 augustus 2010 haar invereffeningstelling uit.

Benoeming van een of meer vereffenaars

- De vergadering besluit als vereffenaars te benoemen en stelt in die functie aan :

Mevrouw Joëlle Mailly en Mejuffrouw Séverine Mailly, beiden voornoemd, onder voorbehoud van homologatie van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

Hierna «de vereffenaar(s)» genoemd.

-Bevoegdheden

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegefdemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van alle activa en passiva, van een of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels.

De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens aile corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffeningsvergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

Getekend : Joëlle Mailly en Séverine Mailly

Vereffenaars

GRIF IE tA`NR

VAN KOOPHANDEL

2 0. 07, 2011

DENDEaNiQNDE

IIi

i~ia~x~u~uwHM~n1n~iii~

*11119092+`

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
YLLIAM

Adresse
MOLENSTRAAT 1 B 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande