YOUCANINK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : YOUCANINK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 540.665.132

Publication

18/10/2013
ÿþ;;,9, Okt, 2413 14:09 BRONDEEL EN PARTNERS BVBA Nr. 5432 P. 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Onderneniirigsnr : j 4.0 6.E) 5 JI3 `L

Benam irtg

(voluit) : YOUCANINK

Rechtsvor=m : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel - INDUSTRIELAAN 29 - INDUSTRIEZONE ZUID III - 9320 NIEUWERKERKEN

. Onderwerp akte ; OPRICHTING

20-00-2013

Tussen:

1. Mevi De Naeyer Ann wonende te Nieuwenbroeitstraat 22, 9320 Nieuwerkerken

2. Dhr Verstraete Kaspar wonende te Nieuwenbroekstraat 22, 9320 Nieuwerkerken wordt overeengekomen over te gaan tot oprichting van een vennootschap onder firma, waarvan de statuten

" luiden als volgt:

Artikel 1

De vennootschap heeft ais benaming YOUCANINK, De rechtsvorm is een vennootschap onder firma

Artikel 2

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 3

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Nieuwerkerken, Industrielaan 29 - Industriezone Zuid III,.

De zetel kan verplaatst worden in Belgie door besluit van de zaakvoerder

Artikel 4

De vennootschap heft tot doel zowel In België als ln het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als commissionair, vertegenwoordiger of tussenpersoon

a) Het verkopen van consumables

b)Het uitbaten van een drukkerij; aldus zal de vennootschap kunnen overgaan tot het drukken bij middel van aile mogelijk methodes, aankopen, verkopen of zelfs vervaardigen van alles wat in verband kan gebracht worden met een drukkerij. Het betreft onder andere het voeren van grafische activiteiten, met name het grafisch ontwerp, het typografisch zetten en drukken, het drukken door middel van " offset, fotogravure, flexografie, zeefdruk of ander drukpersen, digitale toepassingen, duplicators, Computerprinters, prentinstallaties,; foto of thermokopieerapparaten enz

0)1-let uitvoeren van activiteiten in het reclamewezen, waaronder publiciteitsagentschap voor het ontwerpen en uitwerken van reclame  en promotiecampagnes voor derden via verschillend media, het uitwerken van buitenreclame, het uitwerken van publicitaire teksten, alsmede het in handei brengen van deze producten,

d)Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in, deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering,; consulting en franchising, technisch, commercieel, en administratief beheer en advies, alsook het ter' beschikking stelten en het huren en verhuren van personeel

e)Het uitoefenen van horeca-activiteiten, zoals het uitbaten van een restaurant, brasserie, hotel, tearoom cateringservice, horeca consulting aan andere bedrijven.

f)Organiseren van workshops bewegingsexpressie,

g)l-let patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, aile beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen, niet uitsluiting van de handelingen van vastgoedrnakefaar,

Binnen dit kader

-overgaan tot aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen ver eigen rekening van aandelen,;

obligaties, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede

van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen;

-overgaan tot aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, andenrerhuren, in

huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. "

Op de laatste inz. van Luik B vermelden : Recto : Naars en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: toears en handtekening.

Men"

4. . .

,14#"

Voor

behour

aan h,

Beigis,

Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a)Het besturen van vennootschappen welke doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen.

c)De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

d)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig, op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig.

Zij mag aile werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide vorm.

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 10000,00 EUR vertegenwoordigd door 10 aandelen van 620 EUR ieder.

Dit kapitaal wordt als volgt onderschreven:

Mevr De Naeyer Ann, 9 aandelen hetzij 9000,00 EUR volstort

De heer Verstraete Kaspar, 1 aandeel hetzij 1000,00 EUR volstort.

Artikel 6

De maatschappelijke deelbewijzen kunnen niet overgedragen worden aan personen die voor deze overdracht nog geen lid waren van de vennootschap. Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds de voorafgaande toestemming van alle vennoten vereist.

Artikel 7

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. De overblijvende vennoten of een door de eventueel enig overblijvende vennoot aan te duiden partij moeten de deeelbewijzen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per deelbewijs vastegesteld in de notulen van de laatste algemene vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden. Ten dien einde zal de jaarlijkse algemene vergadering der vennoten de waarde van de deelbewijzen bepalen en in de notulen vermelden.

Artikel 8

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

Artikel 9

Mevr De Naeyer Ann is voor de duur van de vennootschap tot zaakvoerder benoemd. De zaakvoerder kan slechts worden ontslagen door een besluit van de vergadering van de vennoten, die met eenparigheid beslissen.

Artikel 10

De zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap in alle handelingen onder de firma te vertegenwoordigen.

Artikel 11

Met de inkomsten van de vennootschap worden alle kosten betaald die verbonden zijn aan het verwezenlijken van het maatschappelijk doel. De inkomsten van de vennootschap worden gevormd door haar toekomende vergoedingen. Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van het saldo van de winst.

Artikel 12

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens hun verhouding van inschrijving.

Artikel 13

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 u.

Artikel 14

Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 oktober 2013 tot 31 december 2014.

Ardus overeengekomen te Nieuwerkerken, op 23-09-2013

De zaakvoerder,

De Naeyer Ann

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

Tri In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

-- 3 MU 2015

AFDELINMEWERMONDE

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernerningsnr : 0540.665.132 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

YOUCANINK

Rechtsvorm : VOF

Zetel : INDUSTRIELAAN 29 - 9320 NIEUWERKERKEN (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS Benoeming en ontslag zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2015 heeft met algemeenheid van

stemmen beslist om de heer Kaspar Verstraete, wonende te Nieuwenbroekstraat 22 te 9320

Nieuwerkerken, te benoemen als zaakvoerder met een onbezoldigd mandaat vanaf 1 juli 2015.

Eveneens met algemeenheid van stemmen wordt beslist om Overdruk bvba met

zetel te Nieuwenbroekstraat 22 te 9320 Nieuwerkerken, te benoemen als zaakvoerder,

met dhr Karel Verstraete wonende te Nieuwenbroekstraat 22 te 9320 Nieuwerkerken

als vast vertegenwoordiger.

Er wordt ook met algemeenheid van stemmen beslist om mevr De Naeyer Ann,

wonende te Nieuwenbroekstraat 22 te 9320 Nieuwerkerken, te ontslaan als zaakvoerder met

ingang van 30 juni 2015,

De vergadering wordt opgeheven om 9.30 u. na lezing en ondertekening van tegenwoordig verslag.

De Naeyer Ann

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
YOUCANINK

Adresse
INDUSTRIELAAN 29, INDUSTRIEZONE ZUID III 9320 NIEUWERKERKEN(AALST)

Code postal : 9320
Localité : Nieuwerkerken
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande