YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 820.645.338

Publication

02/06/2014
ÿþde" -') I

Word 11.1-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43H

(volledig adres)

Onderwerp akte: Uitgifte van warrants

Uit het proces-verbaal opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op éénentwintig maart tweeduizend veertien, dragende aan het slot de melding: "Geregistreerd Registratiekantoor Lokeren op 28 maart 2014 vijf bladen geen verzendingen 5 boek 630 blad 82, vak 20. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De e.a. Inspecteur (get.) R. Roose", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap ''YPC - Your Partner in Composites", waarvan de zetel gevestigd is te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43H, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

10 Uitgifte van twintigduizend vierhonderd vijftig (20.450) warrants, volgens de hiernavolgende voorwaarden en modaliteiten:

1, Begunstigde:

De Warrants zullen worden toegekend aan het Vlaams Innovatiefonds Comm.VA (Vinnof), met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Oude Graanmarkt 63 en met ondememingsnummer 0874.911.294 RPR Brussel.

2. Uitgifteprijs:

De Warrants worden kosteloos aangeboden.

3. Aard:

Elke Warrant zal op naam zijn en zal worden ingeschreven in het warrantsregister van de Vennootschap dat zal worden bewaard op haar maatschappelijke zetel.

De aandelen die de begunstigde verwerft naar aanleiding van de uitoefening van de Warrants zijn nieuw uit te geven Klasse A aandelen in de Vennootschap. Zij hebben dezelfde rechten en voordelen als de bestaande Klasse A aandelen in de Vennootschap.

4.Uitoefeningsperiode:

Elke Warrant kan vanaf datum van de uitgifte van de Warrants worden uitgeoefend en vervalt van rechtswege indien en in de mate dat ze niet werden uitgeoefend uiterlijk 5 jaar na de uitgifte ervan.

5. Uitoefenprijs:

De uitoefenprijs per Warrant is gelijk aan de inschrijvingsprijs per Klasse A aandeel die werd betaald ter gelegenheid van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging ten bedrage van zevenhonderd vijftig duizend euro (¬ 750.000,00) in de Vennootschap op 4 november 2013, zijnde zeven komma drie drie vijf euro (¬ 7,335) (afgerond), onmiddellijk en volledig te betalen op het ogenblik dat de Warrant uitgeoefend wordt.

6.Anti-dilutiebescherming:

Elke Warrant zal genieten van een anti-dilutiebescherming in het geval van een Diluerende Uitgifte, zoals hieronder omschreven.

7.Uitoefenvoorwaarden:

Elke Warrant kan slechts worden uitgeoefend indien de persoon aan wie de Warrant werd toegekend de uitoefenprijs betaalt op een geblokkeerde rekening aangeduid door de Vennootschap voorafgaand aan de kapitaalverhoging die plaatsvindt naar aanleiding van de uitoefening van de Warrants.

8.Uitoefenverhouding:

Elke Warrant zal de houder recht geven om, Ingevolge de uitoefening ervan, in te schrijven op 1 Klasse A aandeel in de Vennootschap, behoudens in het kader van de sub 6. vermelde anti-dilutiebescherming, in welk geval de uitoefenverhouding zal worden aangepast overeenkomstig hetgeen hieronder wordt omschreven sub 3.

9.0verdrachtsbeperkingen:

Elke Warrant zal onderworpen zijn aan dezeifde overdrachtsbeperkingen als de aandelen (i.e., 'Shares'

zoals gedefinieerd in de hierna vermelde aandeelhoudersovereenkomst) van de Vennootschap, zoals .....

Op de tastete biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheici van de instrumenterende notons hetzij van de pc-rso(owten} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegemvoorcligen

Versq Naam en huncRekening.

1-*Liti I IJANK VAN KOOPHANDEL GENT

21 MEI 2014

AFDELIN2oefiliIERIVIONDE

Ondernerningsnr : 0820.645.338

Benaming

wotuit) YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES

(verkort)

III III ID IIDI 11IlI j111

111111

Vc

behc ai Beri

Stasi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

uiteengezet in de aandeelhoudersovereenkomst d.d. 26 februari 2014 betreffende de Vennootschap, zoals van tijd tot tijd gewijzigd.

Anti-dilutiebescherming van de Warrants .

Elke Warrant zal genieten van een bescherming die ertoe kan leiden .dat, in ge/al van een aandelensplitsing, aandelenhergroepering, aandelendividend, fusie of splitsing van de Vennootschap en kapitaalverminderingen, het aantal Warrants, de uitoefenprijs en/of de overige voorwaarden van de Warrant, zullen worden aangepast zodat de warranthouder dezelfde positie behoudt als voor de betreffende operatie.

Indien en wanneer na de uitgifte van de Warrants de Vennootschap aandelen, warrants of converteerbare obligaties uitgeeft voor een inschrijvings- of uitoefenprijs per aandeel die lager is dan de ukefenprijs per Warrant (elk een "Diluerende Uitgifte"):

(i)zat de uitoefenprijs van de Warrants verminderd worden tot de uitgifteprijs van de Diluerende Uitgifte, met dien verstande dat de uitoefenprijs van de Warrants opnieuw zal worden vermeerderd in het geval van een consecutieve uitgifte door de Vennootschap van effecten voor een inschrijvings- of uitoefenprijs per aandeel die hoger is dan de uitgifteprijs van de Diluerende Uitgifte, tot de uitgifteprijs van zulke consecutieve uitgifte, waarbij zulke vermeerdering niet zal leiden tot een uitoefenprijs die hoger ligt dan de huidige uitoefenprijs van de Warrants (i.e. (afgerond) zeven komma drie drie vijf euro (¬ 7,335), en

(ii)zal Vinnof het recht hebben om, tegen de aldus herrekende uitoefenprijs van de Warrants, in te schrijven op het aantal aandelen dat bekomen wordt door de uitoefenprijs die van toepassing is onmiddellijk voorafgaand aan de Diluerende Uitgifte, te vermenigvuldigen met het aantal uit te geven aandelen naar aanleiding van de uitoefening van de Warrant onmiddellijk voorafgaand aan de Diluerende Uitgifte, en het resultaat daarvan te delen door de nieuw vastgestelde uitoefenprijs, waarbij het aantal aandelen naar beneden zal worden afgerond.

De anti-dilutiebescherming is niet van toepassing op gewone aandelen die uit te geven zijn bij uitoefening van management- en werknemerswarrants (zoals aangepast wanneer er een stock dividend wordt uitgekeerd, een aandelensplitsing of samenvoeging, herklassiticatie of een andere gelijkaardige gebeurtenis volgend op een verandering van de kapitaalstructuur van de Vennootschap worden doorgevoerd).

Ter verduidelijking is er hieronder een voorbeeld opgenomen van de aanpassing van de Warrants in het geval van een uitgifte onder de uitgifteprijs van de Klasse A aandelen.

Voor dit voorbeeld wordt het volgende verondersteld: (i) aantal gewone uitstaande aandelen bedraagt 543.310; (ii) er zijn 20.450 uitstaande Warrants met een uitoefenprijs van (afgerond) zeven komma drie drie vijf euro (¬ 7,335) per Warrant, en (iii) de Vennootschap geeft 10.000 warrants uit aan een prijs van vijf euro (¬ 5,00) per aandeel.

Op basis van het voorgaande zou de uitoefenprijs en het aantal Warrants als volgt aangepast worden:

(i)De uitoefenprijs zal worden verminderd tot de uitoefenprijs van de Diluerende Uitgifte, hetgeen resulteert in een aangepaste uitoefenprijs van vijf euro (¬ 5,00) per Warrant.

(ii)Op basis van de aangepaste uitoefenprijs van vijf euro (¬ 5,00) hebben de houders van de Warrants recht om in totaal 30.000 Klasse A aandelen te verwerven bij volledige uitoefening van de Warrants, hetgeen wordt bepaald door het delen van een bedrag gelijk aan (x) 20.450 vermenigvuldigd met (afgerond) 7,335 door (y) 5.

2° Kapitaalverhoging, onder de opschortende voorwaarde van de intekening op en in de mate van de uitoefening van de warrants ten belope van een bedrag gelijk aan de fractiewaarde van de dan bestaande aandelen van de Vennootschap, vermenigvuldigd met het aantal uitgeoefende warrants door de creatie van een aantal nieuwe klasse A aandelen gelijk aan het aantal uitgeoefende warrants en waarbij het positieve verschil tussen de fractiewaarde en het bedrag van de uitoefenprijs van de warrants een uitgiftepremie zal uitmaken.

3° Afstand van het voorkeurrecht

De aandeelhouders, elk vertegenwoordigd als voormeld, verklaren hierbij elk individueel afstand te doen van hun voorkeurrecht dat zij bezitten naar aanleiding van de gezegde uitgifte van twintig duizend vierhonderdvijftig (20.450) warrants, ten gunste van Vlaams Innovatiefonds Comm.VA, alsook aan de kapitaalverhogingen in geld die er het gevolg van kunnen zijn.

4° Volmachten.

De vergadering beslist om volgende volmachten te verlenen:

(1)Volmacht aan elke bestuurder van de Vennootschap, afzonderlijk handelend, met macht van indeplaatstelling, voor de uitvoering van de beslissingen die werden genomen door de buitengewone algemene vergadering, met inbegrip van de bevoegdheid om de formaliteiten van artikel 591 van het Wetboek van vennootschappen te vervullen, in het bijzonder de authentieke vaststelling van de kapitaalverhoging en van het aantal aandelen uitgegeven bij de kapitaalverhoging, ingeval van uitoefening van de warrants en de wijziging van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal en het nieuwe aantal aandelen.

(1i)Volmacht aan elke bestuurder van de Vennootschap en aan iedere advocaat van het kantoor Ambos NBGO, afzonderlijk handelend, met macht van indeplaatstelling, om (i) de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen aan te passen ingevolge de door deze vergadering genomen beslissingen en (ii) het aandelenregister en het warrantenregister van de Vennootschap bij te werken respectievelijk op te maken overeenkomstig de door deze vergadering genomen beslissingen na toekenning van de warrants aan en aanvaarding van de warrants door de begunstigde.

Voor-

IDehoLidon aan het Belgisch

Btaatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de raad van bestuur, verslag van de commissaris.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persetoiri(en)

bevoegd da rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso "

Naam en handtekening

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.06.2014, NGL 30.06.2014 14236-0153-041
29/08/2014
ÿþ1 1620

Mod Word 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van e ® Fik R CHTBANK VAN

.rs-_" . LCtNT t----

2 0 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

,." " " " " " »,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0820.645.338

Benaming _

(voluit) : YPC - Your Partner in Composites

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, industriepark-West 43 H

(volledig adres)

Onderwerp akte : vervanging vast vertegenwoordiger

Uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 08/07/2014 van de sa New Luxembourg China blijkt dat de heer, Albert Wildgen, wonende te Rue des 7 Arpents 90, 9 939 Luxemburg (LUXEMBURG), met onmiddellijke ingang' aftreedt als vaste vertegenwoordiger van de sa New Luxembourg China, met zetel te Boulevard de la Pétrusse 67, 2320 Luxemburg (LUXEMBURG).

Hij wordt met onmiddellijke ingang opgevolgd door de nv S&V Partners, met ondernemingsnummer 0474.620.703 en met zetel te Rue de Looz, 4432 Ans, vast vertegenwoordigd door de heer Jo Santino, wonende te Rue de Looz, 4432 Ans.

getekend

MJL&G bvba

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door

dhr, Geert De Landsheer

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/12/2013
ÿþMocf Word il

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

voor

behout

aan h

Beigis

Staatst



Ondernemingsnr : 0820.645.338

Benaming

(voluit) : YPC - Your partner in composites

(verkort) .

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niktaas, Industriepark-West 43 H

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op vier november tweeduizend dertien, blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

Eerste beslissing : creatie van nieuwe klasse B van aandelen en wijziging van artikel 24 van de statuten. Tweede Beslissing : Verslagen

De te publiceren conclusie van het verslag van de commissaris in het kader van de kapitaalverhogingen door inbrengen in natura, opgesteld op 31 oktober 2013, luidt als volgt

"...7. Besluit

De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht C CAPITAL STRUCTURES en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DTHF beogen een inbreng in natura te realiseren van een schuldvordering, respectievelijk ten bedrage van EUR 240.600 en EUR 100.000 in YPC  Your Partner in Composites NV.

Deze inbrengverrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura. De bestuurders van de naamloze vennootschap YPC  Your Partner in Composites zijn verantwoordelijk voor (i) de waardering van de ingebrachte activa en (ii) de bepaling van de vergoeding ervan.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van 46,353 nieuwe aandelen klasse A, zonder vermelding van nominale waarde, en 600 aandelen klasse B, zonder vermelding van nominale waarde, allen genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

Op basis van de door ons uitgevoerde werkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de methode van waardering van de ingebrachte schuldvordering, zijnde de nominale waarde, vanuit bedrijfseconomisch standpunt verantwoord is in de context van de transactie;

-de vergoeding die zal worden toegekend, namelijk de uitgifte van 46.353 nieuwe aandelen klasse A en 600 aandelen klasse B, verantwoord is in het kader van de voorgenomen verrichting en werd vastgelegd op een uitgifteprijs, beneden fractiewaarde van de bestaande aandelen, van respectievelijk EUR 7,335 en EUR 1,000.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Inzake de uitgifte van aandelen beneden fractiewaarde is naar ons oordeel, en op basis van onze kennis van de voorgenomen transactie zoals beschreven in voorgaande paragrafen, de financiële en boekhoudkundige informatie opgenomen in het verslag van de Raad van Bestuur, opgesteld in overeenstemming met artikel 582 van het Wetboek van Vennootschappen, getrouw en volledig om de Algemene Vergadering in te lichten die bijeengeroepen wordt om te stemmen over de voorstellen inzake uitgifte van aandelen zonder vermelding nominale waarde beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen,

De uitgifteprijs wordt gemotiveerd vanuit een akkoord tussen de bij de transactie betrokken partijen. Brussel, 31 oktober 2013

MAZARS BEDRIJFSREVISOREN CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Frederik WAGEMANS..,"

Derde beslissing : kapitaalverhoging in natura

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE

KOOt'HÁNDEA4L~

0 6 DEC. 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

t De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd veertig duizend euro

(240.000,00 ¬ ) teneinde het te brengen van drie miljoen driehonderd één en negentig duizend honderd acht en zestig euro zeventig eurocent(3.391.168,70 ¬ ) naar drie miljoen zeshonderd één en dertig duizend honderd acht en zestig euro zeventig eurocent (3.531.168,70 ¬ ) door inbreng in natura van een rekening-courant ter waarde van tweehonderd veertig duizend euro (240.000,00 ¬ ) en dit mits uitgifte van twee en dertig duizend zevenhonderd twintig (32.720) nieuwe volledig volstortte aandelen van Klasse A, zonder aanduiding van

nominale waarde met een fractiewaarde van één/ vierhonderd zes en twintig duizend achthonderd zeven en twintigste(1/426.827ste) van het maatschappelijk kapitaal uit te geven tegen de prijs van afgerond zeven euro

drie drie vijf cent (7,335 ¬ ) per aandeel en aldus beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal warden verwezenlijkt door de hierna vermelde inbreng in natura.

Vierde Beslissing : Verwezenlijking van de kapitaalverhoging -- inbreng in natura

De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht C CAPITAL STRUCTURES, verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "YPC -- Your Partner in composites" en verklaart inbreng te doen van zijn rekening-courant ter waarde van tweehonderd veertig duizend euro (240.000,00 ¬ ).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zal aan de inbrenger twee en dertig duizend zevenhonderd twintig (32.720) nieuwe volledig volstortte aandelen van Klasse A zonder nominale waarde worden toegekend. Vijfde beslissing : kapitaalverhoging in natura

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ) teneinde het te brengen van drie miljoen zeshonderd één en dertig duizend honderd acht en zestig euro zeventig eurocent (3.631.168,70 ¬ )naar drie miljoen zevenhonderd één en dertig duizend honderd acht en zestig euro zeventig eurocent (3.731.168,70 ¬ ) door inbreng in natura van een rekening-courant ter waarde van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ) en dit mits uitgifte van dertien duizend zeshonderd drie en dertig (13.633) nieuwe volledig volstortte aandelen van Klasse A, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vierhonderd veertigduizend vierhonderd zestigste (1(440.460ste) van het maatschappelijk kapitaal uit te geven tegen de prijs van afgerond zeven euro drie drie vijf (7,335 ¬ ) per aandeel en aldus beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zat worden verwezenlijkt door de hierna vermelde inbreng in natura.

Zesde Beslissing : Verwezenlijking van de kapitaalverhoging - inbreng in natura

is tussengekomen, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `DTHF', met zetel te 1300 Waver, Chaussée de Huy 120 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, met ondernemingsnummer 0454.910.697, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart de volle eigendom in te brengen in deze vennootschap van zijn rekening-courant ter waarde van honderd duizend euro (100.000,00 ¬ ).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zal aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DTHF', voornoemd en vertegenwoordigd zoals voorzegd, dertien duizend zeshonderd drie en dertig (13.633) nieuwe volledig volstortte aandelen van klasse A zonder nominale waarde worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Zevende beslissing : kapitaalverhcging in natura

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zeshonderd euro (600,00 ¬ ) teneinde het te brengen van drie miljoen zevenhonderd één en dertig duizend honderd acht en zestig euro zeventig eurocent (3.731.168,70 ¬ ) naar drie miljoen zevenhonderd één en dertig duizend zevenhonderd acht en zestig euro zeventig eurocent (3.731.768,70 ¬ ) en dit mits uitgifte van zeshonderd (600) nieuwe aandelen van klasse B, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vierhonderd één en veertigduizend en zestigste (1/441.060ste) van het maatschappelijk kapitaal uit te geven tegen de prijs van één euro (1,00 ¬ ) per aandeel en aldus beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe volledig volstortte aandelen zullen worden toegewezen, als vergoeding voor de hierna vernielde inbreng in natura.

Achtste Beslissing : Verwezenlijking van de kapitaalverhoging  inbreng in natura

De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht C CAPITAL STRUCTURES verklaart, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "YPC -- Your Partner in composites", voornoemd, en verklaart inbreng te doen van zijn rekening-courant ter waarde van zeshonderd euro (600,00 ¬ ).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zal aan de inbrenger, de comparant, zeshonderd (600) nieuwe volledig volstortte aandelen van de klasse B, zonder nominale waarde worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Negende beslissing : Kapitaalverhoging in geld

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 ¬ ) teneinde het te brengen van drie miljoen zevenhonderd één en dertig duizend zevenhonderd acht en zestig euro zeventig eurocent (3.731.768,70 ¬ ) naar vier miljoen vierhonderd één en tachtig duizend zevenhonderd acht en zestig euro zeventig eurocent (4.481.768,70 ¬ )en dit mits uitgifte van honderd en twee duizend tweehonderd vijftig (102.250) nieuwe aandelen van Klasse A, zonder aanduiding van de nominale

waarde, met een fractiewaarde van één/vijfhonderd drie en veertig duizend driehonderd en tiende (11543.310de) van het maatschappelijk kapitaal uit te geven tegen de prijs van afgerond zeven euro drie drie vijf (7,335 ¬ ) per aandeel en aldus beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de Klasse A.

Zij zullen worden ingeschreven in geld en worden volgestort ten belope van negen en twintig procent per aandeel.

Tiende beslissing : Afstand van het recht van voorkeur

De besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid 'DTHF`, voornoemd en vertegenwoordigd zoals voorzegd, verklaart afstand te doen met betrekking tot deze kapitaalverhoging van de uitoefening van haar recht van voorkeur en van de termijn tot uitoefening van dit recht, zoals bepaald overeenkomstig artikel 592 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Elfde beslissing : Inschrijving en volstorting van de aandelen

De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht C CAPITAL STRUCTURES, die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de naamloze vennootschap "YPC  Your Partner in composites", voornoemd, en verklaart in te schrijven op honderd en twee duizend tweehonderd vijftig (102.250) nieuwe aandelen van de Klasse A, hetzij voor een bedrag ad zevenhonderd vijftig duizend euro (750.000,00 ¬ ), volstort ten belope van negen en twintig procent.

De comparanten verklaren en erkennen dat alle aandelen waarop aldus in geld werd ingeschreven volstort werden ten belope van negen en twintig procent.

De instrumenterende notaris bevestigt dat, overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van Vennootschappen, een bedrag van tweehonderd twintig duizend euro (220.000,00 ¬ ), werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank.

Twaalfde beslissing : vaststelling realisatie kapitaalverhogingen

De vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn, zodat het kapitaal van de vennootschap thans vier miljoen vierhonderd één en tachtig duizend zevenhonderd acht en zestig euro zeventig eurocent (4.481.768,70 ¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door vijfhonderd drie en veertig duizend driehonderd en tien (543.310) aandelen, met elk een fractiewaarde van één/ vijfhonderd drie en veertigduizend driehonderd en tiende (1/543.310de )van het kapitaal.

Dientengevolge beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door:

" Artikel 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vier miljoen vierhonderd één en tachtig duizend zevenhonderd acht en zestig euro zeventig eurocent (4.481.768,70 ¬ ), vertegenwoordigd door vijfhonderd drie en veertig duizend driehonderd en tien (543.310) aandelen, met elk een fractiewaarde van één/vijfhonderd drie en veertigduizend driehonderd en tiende (1/543.310ste )van het kapitaal, waarvan vijfhonderd twee en veertig duizend zevenhonderd en tien (542.710) aandelen, aandelen klasse A en zeshonderd (600) aandelen klasse B,

Het onderscheid tussen een aandeel Klasse A en een aandeel Klasse B ligt hem in de winstverdeling zoals uiteengezet in artikel 24 van deze statuten."

Dertiende beslissing : schrapping van artikel 8bis van de statuten

Veertiende beslissing : machtiging raad van bestuur

De vergadering machtigt de raad van bestuur om de hiervoor genomen beslissingen uit te voeren,

Vijftiende beslissing ; coördinatie statuten

De vergadering machtigt de instrumenterende Notaris om over te gaan tot de coördinatie van de statuten. Zestiende beslissing : volmacht

De aandeelhouders geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Vandenhove Remi of aan enige andere medewerker van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jarefin", met zetel te 9051 Gent, Poolse Winglaan 90 om afzonderlijk handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor-

behouden aan t-ht Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

((getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de Raad van Bestuur, verslag van

de commissaris, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/07/2013
ÿþ\ ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

tdod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0820.645.338

Bert " ming

valult) YPC - Your partner in Composites

(verl;orn

Hechtwvorrn Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43 H

(valledlg noire)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 13 juni 2013 blijkt dat de BV O.V.V.E. CVBA 'Mazars Bedrijfsrevisoren', met zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77 bus 4 en vertegenwoordigd door de heer Frederik Wagenrans, werd herbenoemd tot commissaris voor een periode van 3 jaar, onmiddellijk eindigend na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders, die zal beraadslagen over het boekjaar 01/01/2015 - 31/12/2015 en die in principe in 2016 zal gehouden worden.

getekend

MJL & G BVBA,

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

de heer Geert De Landsheer

VVÁf KQQ~HÁ~D~LI~

17 JULI 2413

DENDERM ONDE

Griffie

º%

~

ID n

1 10



Op Lie laatste blz van Lurk B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid Hian de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

18/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.06.2013, NGL 14.06.2013 13176-0483-044
29/01/2015
ÿþ Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

" 19 JAK. 2015

AFDEi:yjipENDERMONDE



Onderneniingsnr : 0820.645.338

Benaming

(voluit) : YPC - Your partner in Composites

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Nikláas, Industriepark-West 43H

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 19/12/2014 blijkt dat de raad met eenparigheid van stemmen kennis heeft genomen van het mondeling, vrijwillig en met onmiddellijke ingang ingediende ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DTHF', met zetel te 1300 Waver, Chausée de Huy 120 bus A, vast vertegenwoordigd door de heer Michel Doret, wonende te 1200 Sint-Lambrechts-Woiuwe, Square Vergote 19 B ais bestuurder van de vennootschap.

getekend,

M,1L & G bvba

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

dhr. Geert De Landsheer

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordsgen

Verso : Naam en handtekening.

111

01/08/2012
ÿþr

be: a. BE Sta III

Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a

IJIII111131111,7111J1

GRIFFIE RECHTBANKVAIN

1':C101'i-lritvi3E :_

2 3 JULI 2012

DEN DE RmONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.645.338

Benaming

(voluit) : YPC - Your partner in composites

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43 H

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: naamloze vennootschap "YPC - Your partner in composites", te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43 H,' opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, te Lokeren, op achttien juli tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden.

1° Verslagen

De te publiceren conclusie van het verslag van de commissaris in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura, opgesteld op 13 juli 2012, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, luidt als volgt

"6. Besluit

De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht C CAPITAL STRUCTURES beoogt een inbreng in, natura te realiseren van een schuldvordering ten bedrage van EUR 582.995,00 in YPC  Your Partner in Composites NV.

Deze inbrengverrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura. De bestuurders van de Naamloze Vennootschap YPC  Your Partner in Composites zijn verantwoordelijk voor (i) de waardering van de ingebrachte activa en (ii) de bepaling van de vergoeding ervan.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van 67,753 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Op basis van de door ons uitgevoerde werkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de methode van waardering van de ingebrachte schuldvordering, zijnde de nominale waarde, vanuit bedrijfseconomisch standpunt verantwoord is in de context van de transactie.

-de vergoeding die zal worden toegekend, namelijk de uitgifte van 67.753 nieuwe aandelen, verantwoord is. in het kader van de voorgenomen verrichting en conventioneel werd vastgelegd op basis van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Brussel, 16 juli 2012

MAZARS BEDRIJFSREVISOREN CVBA

Vertegenwoordigd door

Frederik WAGEMANS

Commissaris"

2° Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Met vijfhonderd tweeëntachtigduizend negenhonderd vijfennegentig euro (5132.995,00 ¬ ) teneinde het te brengen van twee miljoen driehonderd vijftig duizend euro (2.350.000,00 ¬ ) naar twee miljoen negenhonderd twee en dertig duizend negenhonderd vijf en negentig euro (2.932.995,00 ¬ ) door inbreng in natura van een rekening-courant ter waarde van vijfhonderd twee en tachtig duizend negenhonderd vijf en negentig euro (582.995,00 ¬ ) en dit mits uitgifte van zeven en zestig duizend zevenhonderd drie en vijftig (67.753) nieuwe volledig volstorte aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/driehonderd veertig duizend achthonderd zestigste (11340.860ste) van het maatschappelijk kapitaal uit te geven tegen de prijs van afgerond acht euro zes nul vier zeven (8,6047 ¬ ) per aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

+~ behouden

apn het Belgisch Staatsblad

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zal aan de inbrenger, de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht 'C Capital Structures' met zetel te L-2320 Luxémburg, Boulevard de la Pétnissë 67, zeven en zestig duizend zevenhonderd drie en vijftig (67.753) nieuwe Volledig volstorte aandelen zonder nominale waarde warden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

3° Kapitaalverhoging door inbreng in geld

Met vierhonderd achtenvijftigduizend honderd drieënzeventig euro zeventig eurocent (¬ 458.173,70) teneinde het te brengen van twee miljoen negenhonderd twee en dertig duizend negenhonderd vijf en negentig euro (¬ 2.932.995,00) naar drie miljoen driehonderd één en negentig duizend honderd acht en zestig euro zeventig eurocent (¬ 3.391,168,70) en dit mits uitgifte van drie en vijftig duizend tweehonderd zeven en veertig (53.247) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderd vier en negentig duizend honderd en zevenste (11394.107ste) van het maatschappelijk kapitaal uit te geven tegen de prijs van afgerond acht euro zes nul vier zeven (8,6047 ¬ ) per aandeel.

De nieuwe aandelen zullen in de winsten delen vanaf heden en zullen voor het overige dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen.

Zij zullen worden ingeschreven in geld en worden volgestort ten belope van de helft per aandeel..

Op de kapitaalverhoging in geld werd ingeschreven door de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht 'C Capital Structures' met zetel te L-2320 Luxemburg, Boulevard de la Pétrusse 67, ten belope van de drie en vijftig duizend tweehonderd zeven en veertig (53.247) nieuwe aandelen.

4° Wijziging van de statuten

Artikel vijf: " Artikel 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen driehonderd één en negentig duizend honderd acht en zestig euro zeventig eurocent (3.391.168,70 ¬ ),

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd vier en negentig duizend honderd en zeven (394.107) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/driehonderd vier en negentig duizend honderd en zevenste (11394.107ste) van het maatschappelijk kapitaal."

5° Machtiging aan de raad van bestuur

Machtiging werd gegeven aan de raad van bestuur om de hiervoor genomen beslissingen uit te voeren, 6° Coi rdinatie van de statuten

Opdracht werd gegeven aan ondergetekende notaris tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde statuten welke hij nadien dient neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

7° Volmacht

Bijzondere volmacht werd door de aandeelhouders gegeven aan de heer Vandenhove Remi of aan enige " andere medewerker van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jarefin", met zetel te 9051 Gent, Poolse Winglaan 90 om afzonderlijk handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel, voor bekendmaking.

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen, verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen, gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste lez, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

17/07/2012
ÿþire " lb

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"ROM

(ka

Ma1 Ward tt.t

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3

VÁNrK~OPHÁND~LK

- 6 MI 2012

DENDERMONDE

Griffie

'" Ondernemingsnr : 0820.645,338

Benaming

(voluit) : YPC - Your partner in Composites

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43H

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uit de notulen van de jaarvergadering dd. 14/06/2012 blijkt dat de vergadering met eenparigheid van

stemmen heeft beslist om het mandaat van de volgende bestuurders te vernieuwen met ingang op 14106)2012

voor een periode van 3 jaar, eindigend na de algemene vergadering van 2015:

-MJL & G bvba -- Zavel 26  9280 Lebbeke

-Sogeva sa  Place Winston Churchill 6  2212 Luxemburg (LUXEMBURG)

-BluEquity bvba  Drève Richelle 161 bus 38 --1410 Waterloo

-DTHF bvba -- Chaussée de Huy 120 bus A 1300 Waver

-New Luxembourg China sa -- Boulevard de la Pétrusse 67 -- 2320 Luxemburg (LUXEMBURG)

Voor voormelde vennootschappen zullen volgende personen optreden als vaste vertegenwoordigers in de

zin van artikel 61, §2 van het Wetboek van Vennootschappen:

-MJL & G bvba: De Landsheer Geert -- Zavel 26 -- 9280 Lebbeke

-Sogeva sa: Laval Dominique  Place de Nancy 6  2212 Luxemburg (LUXEMBURG)

-BluEquity bvba ; Abou Raphaël  Place Brugmann 17  1050 Elsene

-DnHF bvba: Doret Michel -- Square Vergote 19 B  1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

-New Luxembourg China sa : Wildgen Albert Rue des 7 Arpents 90 1139 Luxemburg (LUXEMBURG)

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 14106/2012 blijkt dat de raad met eenparigheid van stemmen heeft beslist om de bvba MJL & G, voornoemd, vast vertegenwoordigd door de heer Geert De Landsheer, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder van de vennootschap en dit voor de duur van haar, mandaat als bestuurder en met macht zoals omschreven in de statuten.

De bvba MJL & G, voornoemd, is tevens bevoegd om de vennootschap binnen het kader van het dagelijks bestuur te vertegenwoordigen te overstaan van derden en in rechte, zoals omschreven in de publicatie in het Belgisch Staatsblad dd. 14/0212011 met nummer 11024165,

getekend,

MJL & G bvba

gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door

dhr. Geert De Landsheer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

I IIIN II IIIeINNN

*i2iasao3*

vi

21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 18.06.2012 12183-0596-042
13/03/2012
ÿþt

MM word 11.1

FrL::slf 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

DENDERMONDE

V~IW N~I~VIWIIIIII~IIIM

*12055300*

Ondernero ingsn r : 0820.645.338

Benaming

(voluit) : YPC - Your Partner in composites

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43 H (volledig adres)

Onderwerp akte : nieuwe vertegenwoordiger commissaris

Per brief dd. 25 januari 2012 heeft mevrouw Chantal Joos, kantoorhoudende te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77 bus 4 laten weten dat zij met onmiddellijke ingang aftreedt als vertegenwoordiger van de BV o.v.v.e. CVBA 'Mazars Bedrijfsrevisoren', met zetel te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77 bus 4, BTW BE 0428.837.889, RPR Brussel.

Zij wordt, met onmiddellijke ingang, opgevolgd door de heer Frederik Wagemans, geregistreerd bij het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer A02271, die aldus voormelde CVBA 'Mazars Bedrijfsrevisoren' zal vertegenwoordigen.

getekend

BVBA "MJL & G"

vertegenwoordigd door de heer Geert DE LANDSHEER

gedelegeerd bestuurder

"

"

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam ën hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes dû Moniteur belge

trie ag~n- 13ij-lta$èlgi'sclïStáït"sbTád-- T370372-0I2

21/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening.

Voor- in lif

behouden " iaoaaias*

aan Met

Befglech

Staatsblad

QI~IFFIIá 1~EGMTBANK

VAN KOOPHANDEL

...--._~ q

0 $ FEB 1012

.._~.._..~... _

~~~~eimiaNDE

Ondernemingsar : 0820.645.338

Benaming

(voluit) : YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43 H

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de. naamloze vennootschap YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43 H, verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op één februari tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden.

1° Kapitaalverhoging

Met vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), door creatie van achtenvijftigduizend honderd en zeven (58.107) gewone aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande gewone aandelen, onderschreven in geld tegen de prijs van acht euro komma zes nul vier zeven (¬ 8,6047) per aandeel en volledig volstort,

2° Wijziging van de statuten

Artikel vijf: "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen driehonderd vijftig duizend euro (2.350.000,00 ¬ ).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd drie en zeventig duizend honderd en zeven (273.107) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénftweehonderd drie en zeventig duizend honderd en zevenste (11273.107ste) van het maatschappelijk kapitaal,

3° Opdracht tot coordinatie van de statuten

Ondergetekende notaris werd gemachtigd om over te gaan tot de coördinatie van de statuten, welk hij dient, neer te leggen op de bevoegde rechtbank van koophandel.

4° Volmacht

Volmacht werd verleend aan de heer Vandenhove Remi of aan enige andere medewerker van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jarefin", met zetel te 9051 Gent, Poolse Winglaan 90 om afzonderlijk handelend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle' nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW; administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Voor eensluidend uittreksel, voor bekendmaking.

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Gelijktijdig hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, gecoördineerde statuten.

08/02/2012
ÿþM°tl Wand 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e 1111111111111,11J1 A

Ondernemingsnr : 0820.645.338 Benaming

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

16 JAN 2Q12

DENOg ONDE

(voluit) : YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES

(verkort) "

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West 43 H

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - kapitaalvermindering

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de: naamloze vennootschap YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES, te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-West: 43 H, opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op tweeëntwintig december; tweeduizend en elf, "Geregistreerd Registratiekantoor Lokeren vijf bladen geen verzendingen op 05 januari:

I 2012 boek 625 blad 57 vak 17. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). DE ONTVANGER (get.) R. Roose".

1° Kapitaalverhoging

Met vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00), door creatie van vijftigduizend euro (50.000) gewone aandelen: van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande gewone aandelen, uitgegeven als vergoeding voor een inbreng in natura en volledig volgestort toegekend.

De te publiceren conclusie van het verslag van de commissaris in het kader van de inbreng in natura van: een schuldvordering in de naamloze vennootschap "YPC - Your Partner in Composites", opgesteld op 20 december 2011, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, luidt als volgt :

"...6. Besluit

De naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht C CAPITAL STRUCTURES beoogt een inbreng in: natura te realiseren van een schuldvordering ten bedrage van EUR 500.000 in YPC  Your Partner in: Composites NV.

Deze inbrengverrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituur der: Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura. De bestuurders van de Naamloze Vennootschap YPC  Your Partner in Composites zijn verantwoordelijk voor (i) de waardering van de ingebrachte activa en (ii) de bepaling; van de vergoeding ervan.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de uitgifte van 50.000 nieuwe aandelen zonder; vermelding van nominale waarde, genietend van dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen.

Op basis van de door ons uitgevoerde werkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, zijnde de nominale:

" waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering; leidt, tenmiste overeenkomt met het aantal (50.000) en de fractiewaarde (10,00 EUR) van de tegen de inbreng; uit te geven aandelen en als dusdanig verzekeringen dat de inbreng niet overgewaardeerd is;

-de vergoeding dat zal worden toegekend, namelijk de uitgifte van 50.000 nieuwe aandelen, verantwoord is

" in het kader van de voorgenomen verrichting en de resultante is van een overeenkomst tussen betrokken

partijen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen betreffende'

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Brussel, 20 december 2011

MAZARS BEDR1JFSREVISOREN CVBA

CommIssaris

vertegenwoordigd door

Chantal JOOS..."

2° Kapitaalvermindering

Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met een bedrag van driehonderdduizend euro (¬

300.000,00), teneinde het te brengen op één miljoen achthonderd vijftigduizend euro (¬ 1.850.000,00) en

zonder vernietiging van aandelen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

houden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Deze kapitaalvermindering werd volledig aangerekend op het werkelijk gestort kapitaal, ter gedeeltelijke

aanzuivering van de geleden verliezen ten belope van het bedrag van de kapitaalvermindering.

3° Wijziging van de statuten

Vervanging van het artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen achthonderd vijftig duizend euro

(1.850.000,00 E).

" Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftien duizend (215.000) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftien duizendste (11215.000ste) van het maatschappelijk kapitaal.

4° Coördinatie van de statuten

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jarefin", met zetel te 9051 Gent, Poolse Winglaan 94 om afzonderlijk handelend, met mogelijkheid tot " indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

" ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Machtiging werd gegeven aan ondergetekende notaris tot het uitwerken van de gecoördineerde statuten,

welke hij nadien dient neer te leggen op de bevoegde rechtbank van koophandel.

5° Volmacht

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de heer Vandenhove Remi of aan enige andere medewerker van de

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen aangaande de inbreng in natura, bijzonder verslag van de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 602 Wetboek van Vennootschappen, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van 4uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, tietzii van de perso(c)n(en) bevoegd de rechtsperson ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

"

"

"

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 08.07.2011 11279-0487-044
14/02/2011
ÿþVI

" 1107Q165"

Med 2.1

.`~r~lcrir^ nr_r~LJTar

UVrAlN r R-0'64 À IN" DL .

- 2. 01 2011

pENDE,~IlONDE



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0820.645.338

Benaming

(voluit) : YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark-West 43 H, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : MACHTEN DAGELIJKS BESTUURDER - AANDUIDING BIJZONDER GEVOLMACHTIGDE

Uit de oprichtingsakte verleden door notaris Filip Van der Cruysse de dato 17 november 2009 blijkt dat de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn toegekend aan BVBA MJL&G, als gedelegeerd bestuurder, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte.

Het dagelijks bestuur zal, zonder dat deze opsomming beperkend is, de volgende bevoegdheden omvatten: (a)ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

(b)de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties;

(c)ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de Post, koerierdiensten of andere bedrijven;

(d)de vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden;

(e)alle maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van de raad van bestuur uit te voeren.

De gedelegeerd bestuurder mag zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur uitoefenen tot een maximum bedrag van 25.000,00 EUR per verrichting. Verrichtingen boven dit bedrag vereisen het voorafgaandelijk schriftelijk akkoord van een andere bestuurder. Het voorgaande is slechts een interne beperking die niet tegenwerpelijk is aan derden.

De gedelegeerd bestuurder mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere bijzondere bevoegdheden binnen de grenzen van het dagelijks bestuur overdragen aan personeelsleden van de vennootschap of aan ieder ander persoon naar zijn keuze; zonder evenwel het dagelijks bestuur in zijn geheel te kunnen overdragen.

De gedelegeerd bestuurder zal de volgende limitatief opgesomde bijzondere bevoegdheden kunnen uitoefenen zelfs buiten de grenzen van het dagelijks bestuur, doch beperkt tot de hieronder vermelde bedragen per verrichting:

(a)alle aanwervingen en ontslagen van arbeiders of bedienden (exclusief leden van het management), onafgezien van hun functie of hierarchische plaats, met een maximale jaarlijkse kost van 120.000,00 EUR per werknemer; de functies alsook de werkvoorwaarden en voorwaarden van promotie en ontslag van alle personeelsleden bepalen;

(b)alle contracten met zelfstandige dienstverleners afsluiten, tot een maximum bedrag van 50.000,00 EUR per verrichting;

(c)alle contracten met agenten, verdelers of leveranciers van de vennootschap afsluiten;

(d)alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en er kwijting voor geven;

(e)alle prijsoffertes. bestellingen en contracten voor de aankoop of verkoop van alle roerende goederen ondertekenen en aanvaarden;

(f)alle roerende goederen huren of verhuren en alle leasingovereenkomsten in verband met deze goederen afsluiten, tot een maximum bedrag van 50.000,00 EUR per verrichting;

(g)alle onroerende goederen huren of verhuren en alle leasing overeenkomsten in verband met deze goederen afsluiten, met een maximale maandelijkse huur van 16.000,00 EUR per verrichting en voor een maximum periode van 9 jaar.

De gedelegeerd bestuurder zal geen van de voormelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

De gedelegeerd bestuurder zal zijn mandaat kosteloos uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad Urt de notulen van de raad van bestuur de dato 5 februari 2010 blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BEAUKATH0", met zetel te 9250 Waasmunster, Lentelaan 6 bus 1. B.T.W. BE 0820.244.173. RPR Dondonnvnde, vertegenwoordigd door haar vaste v*rtmmomwnordiger, de heer Dirk NOTENRAGRT, wonende te 9350 Waasmunster, Lentelaan 6 bus 1, aangesteld werd als bijzonder gevolniachtigde en d met ingang van 5 februari 2010.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge De bijzonder gevolmachtigde zal beschikken over volgende bijzondere machten:

- ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

- de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle mve/hedem, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties; - ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekend brieven, documenten of colli's aan de Vennootschap besteld door de Post, koerierdiensten of andere bedrijven; - de vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden; - alle maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van de raad van bestuur uit te voeren. De bijzonder gevolmachtigde mag deze bevoegdheden uitoefenen tot een maximum bedrag van 25.000,00 EUR per verrichting.

De bijzonder gevolmachtigdeza|uovnlmonuo|imimmia,upgoaomuouqzunuon*hevpwgdhedmnxunnmn uitoefenen zelfs voor verrichtingen die het bedrag van 25.000 EUR overschrijden, doch beperkt tot de hieronder vermelde bedragen per verrichting:

'a||m aanwervingen en ontslagen van arbeiders of bedienden (exclusief leden van het managemmm), onafgezien van hun functie of hiërarchische plaats, met een maximale jaarlijkse kost van 120.000,00 EUR per werknemer; de functies alsook de werkvoorwaarden en voorwaarden van promotie en ontslag van alle personeelsleden bepalen;

-alle contracten met zelfstandige dienstverleners afsluiten, tot een maximum bedrag van 50.000,00 EUR per verrichting;

-aile contracten met agenten, verdelers of leveranciers van de vennootschap afsluiten;

-alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en er kwijting voor geven;

-alle prijsoffertes, bestellingen en contracten voor de aankoop of verkoop van alle roerende goederen ondertekenen en aanvaarden;

-alle roerende goederen huren of verhuren en alle leasingovereenkomsten in verband met deze goederen afsluiten, tot een maximum bedrag van 50.000,00 EUR per verrichting;

-alle onroerende goederen huren of verhuren en alle leasin nk oten|nveÓoondmet deze goederen

efs|vuun, max een maximale maandelijkse huur van 16.000,00 EUR per verrichting en voor een maximum periode van 9 jaar.

BVBA "NUL mGr

gedelegeerd bestuurde

vertegenwoordigd door

Geert DE LANDSMEER

vaste vertegenwoordiger











Op de laatste blz. van Luik B vermelde :Qusto : Naam en hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd rechtspersoon ten aanzen van derden te vertegenwoordigen

14/02/2011
ÿþdAod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0820.645.338

Benaming

(voluit) : YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industriepark-West 43 H, 9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 december 2010, blijkt:

De benoeming tot commissaris van de vennootschap ingaand op 16 december 2010 en eindigend. onmiddellijk na de jaarvergadering die over het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, met name onmiddellijk na de jaarvergadering van 2013, de BV o.v.v.e. CVBA "MAZARS BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 1200: Brussel, Marcel Thirylaan 77 bus 4, BTW BE 0428.837.889, RPR Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Chantal JOOS, kantoorhoudende te 1200 Brussel, Marcel Thirylaan 77 bus 4.

BVBA "MJL & G"

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door

Geert DE LANDSHEER

vaste vertegenwoordiger

11l III IIll 1I1 llhi 111 1l 1111 I II

*11026166*

Vc behc aar Beo Staal

~~.

IáR1F IE RECH1 BANK VAN KOOPHANDEL

- 2. 02. 2011

DENDUMIONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
YPC - YOUR PARTNER IN COMPOSITES

Adresse
INDUSTRIEPARK-WEST 43, BUS H 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande