YSEBAERT CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YSEBAERT CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.957.066

Publication

13/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 06.12.2013 13680-0144-012
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0330-013
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 01.02.2013 13026-0328-009
29/07/2011
ÿþ Mod 2.0

[ RL E In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*11138II1I *I V

Ondernemingsnr : rteDS -, X57- , OLL

Benaming

(voluit) : YSEBAERT CONSULT

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9820 Merelbeke, Van Goethemstraat 98.

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Op vijftien juli tweeduizend en elf

Voor mij, Meester Marc Sobrie, notaris te Zwalm (Munkzwafm),

IS verschenen:

De heer YSEBAERT Philippe Clara Désiré (RR nr. 59.10.25-351.14), geboren te Gent op 25 oktober 1959, echtgenoot van mevrouw dE WAEGHE Beatrijs, geboren te Gent op 19 maart 1959, wonende te 9820 Merelbeke, Van Goethemstraat 98.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel hij gebrek aan huwelijkscontract tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

Comparant oprichter welke mij verklaard heeft over te gaan tot oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "YSEBAERT CONSULT".

Zij is een handelsvennootschap.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9820 Merelbeke, Van Goethemstraat 98.

De zetel mag naar elke andere plaats worden overgebracht in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad door beslissing van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen, waar zij het nodig achten, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

Het doel van de vennootschap is:

Het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen van management en het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld openbare instanties, andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van de productie, marketing en publiciteit, de bedrijfsvoering, het administratief en commercieel beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie, sociale, economische en juridische aangelegenheden; het verlenen van ondersteuning, bijstand, begeleiding en advies naar het verkoopsnetwerk; het geven van ondersteuning bij het opstellen van budgetten evenals de periodieke opvolging en analyse van budgetten en operationele resultaten; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondememingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Het geven van trainingen en opleidingen.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven,

vestigen, overdragen en beëindigen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Zijn uitdrukkelijk uitgesloten .alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie van het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en

ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in BELGIE als in het buitenland aile commerciële, industriele, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die

aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) gesplitst in 100 aandelen... Enzovoort...

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen directeurs of volmachtdragers aanstellen en hun machten, wedde of vergoedingen bepalen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van vennoten.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, enzovoort...

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de eerste vrijdag van de maand december om 14.00 uur.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Enzovoort...

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste zeven dagen voor de vergadering.

De onbekwame mag zonder bijzondere volmacht worden vertegenwoordigd door zijn wettelijke vertegenwoordiger.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Enzovoort...

Elk jaar, op 30 juni, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet. Het boekjaar loopt van 1 juli tot 30 juni van ieder jaar.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden. Enzovoort... In geval van

ontbinding zal de algemene vergadering een of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid en hun

vergoeding vaststellen.

De vereffenaars treden pas in functie treden na homologatie door de Rechtbank van Koophandel van de

benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek Vennootschappen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de vennoten

verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit. Enzovoort...

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt van heden tot 30 juni 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in december 2012.

BEKRACHTIGING VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN NAMENS DE VENNOOTSCHAP IN

OPRICHTING

De comparant, voornoemd, bekrachtigt hierbij uitdrukkelijk alle opdrachten en verbintenissen die door hen

zouden aanvaard of aangegaan van sedert 1 april laatstleden, en voor rekening van de vennootschap in

oprichting gebeurden.

INTEKENINGEN  STORTINGEN

De comparant verklaart in te tekenen op het volledige kapitaal.

De comparant verklaart dat er op elk ingetekend aandeel door de respectieve onderschrijver de som van

honderdvierentwintig euro (124,00 EUR) gestort werd, hetzij 213e van de fractiewaarde.

Het totaal bedrag van de stortingen in specien, hetzij 12.400,00 euro staat geboekt op een speciale rekening

nummer ten name van de vennootschap in oprichting, bij KBC BANK.

De comparant overhandigt mij, notaris, het bewijs van die stortingen en deposito's.

Ik, notaris, zal aan voormelde bankinstelling bericht geven van het verlijden van onderhavige akte, zodat de

venmoot-ischap onmiddellijk over de bijzondere rekening kan beschikken, na de neerlegging van het uittreksel

van de op'richtingsak-te ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Wordt door de comparant tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor

onbepaalde duur behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: De heer

Philippe Ysebaert, voornoemd, die aanvaardt.

Er wordt tevens bepaald dat dit mandaat bezoldigd zal worden.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN- ONDERNEMINGSLOKET-

SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS &

BELASTINGCONSULENTEN B.V. o.v.v.e. B.V.B.A. gevestigd te 9920

LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, beide

kantoorhoudend te 9920 LOVENDEGEM, Kort Eindeken 25, alsook aan al hun aangestelden met recht van

indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de

vennootschap bij de diensten in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket en bij de

sociale en fiscale administraties.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

tegelijk hierme neergelegd: expeditie van de op . ingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 14.01.2016 16022-0461-012

Coordonnées
YSEBAERT CONSULT

Adresse
VAN GOETHEMSTRAAT 98 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande