YUME

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : YUME
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.811.395

Publication

05/04/2011
ÿþbeh

aa Bel Stag

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. NEERGELEGD

2 4 -03- 2011

RECHT8eKVAN

KO3r'1 iAPJD'L TC CC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ot `1 %t 17

Benaming

(voluit) : YUME

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Scheldestraat 1, 9820 Merelbeke

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekende, de heer Van der Beken Alain, van Belgische nationaliteit, geboren te Gent op 08 februaril 969, wonende te Scheldestraat 1 te 9820 Merelbeke,

en mevrouw Melckenbeeck Katrijn, van Belgische nationaliteit, geboren te Gent op 19 november 1971, wonende te Scheldestraat 1 te 9820 Merelbeke,

besluiten samen een Vennootschap onder Firma op te richten voor onbepaalde duur met aanvangsdatum 01-03-2011

De maatschappelijke benaming is'YuMe'.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1 000,00 EUR en bestaat uit 100 aandelen met elk een waarde van 10,00 EUR.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Scheldestraat 1.

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle commerciële, financiële roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

-het verlenen en verstrekken van diverse adviezen op het vlak van bedrijfsbeheer en op het vlak van bedrijfsvoering;

-overige zakelijk dienstverlening;

-het inrichten en organiseren van kinderdagverblijven en crèches en het organiseren van kinderopvang in de meest ruime zin

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, beroepsverenigingen of! groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend' of soortelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan borg staan voor derden. De algemene vergadering van de vennoten, beslissend met eenparigheid van stemmen, kan het doel van de vennootschap verklaren en wijzigen.

De vennootschap wordt beheerd door één der vennoten. Wordt benoemd tot zaakvoerder de heer Alain Van', der Beken voornoemd.

De boekhouding wordt principieel gevoerd per kalenderjaar. Het eerste boekjaar zal nochtans afsluiten op 31.12.2011.

Op éénendertig december van elk jaar wordt een inventaris, balans en resultaatrekening opgesteld met betrekking tot het verstreken boekjaar.

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand mei om 19 uur. de eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

De zaakvoerder beslist om de heer Guido Heirewegh, boekhouder-fiscalist, Hundelgemsesteenweg 724 , 9820 Merelbeke, de nodige machten te verlenen teneinde de noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake de: kruispuntbank en de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Alain Van der Beken Katrijn Melckenbeeck

zaakvoerder aandeelhouder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/03/2015
ÿþ~ mod 11.1

....... 1`ÿ^'i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111!!.11$1111!lijI11111111



NEERC 7.'.1 C; r,,

0 5 11:.--..7. 2C15

RECH 1- ~ + ~ t,...: F

KOOP{~+,tir~~~l"~ t,...:ti'" i7

Ondernemingsnr : 0834.811.395 Benaming (voluit) : Yume

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Scheldestraat 1 9820 Merelbeke

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 25 februari 20151 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennootschap onder firma "YUME", waarvan de zetel: gevestigd is te 9820 Merelbeke, Scheldestraat, 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling: Gent, onder het nummer BE 0834.811.395, opgericht ingevolge een onderhandse akte die werd ondertekend: op 1 maart 2011, geregistreerd op het 7d0 registratiekantoor te Gent op 4 maart daarna, boek 6/74, blad 9, vak: 14, en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 5 april daarna, onder het nummer 20110405/051118, met unanimiteit van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

I.1 Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met honderd vierenzestigduizend zevenhonderd negentig; euro en achtenveertig cent (¬ 164.790,48) door inbreng in natura om het te brengen van duizend euro (¬ . 1.000,00) op honderd vijfenzestigduizend zevenhonderd negentig euro en achtenveertig cent (¬ 165.790,48): door inbreng in natura ten bedrage van honderd vierenzestigduizend zevenhonderd negentig euro en: achtenveertig cent (¬ 164.790,48) en door uitgifte van zestienduizend vierhonderd negenenzeventig (16.479), nieuwe aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) voor elk aandeel.

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en zullen ins de winsten delen vanaf heden.

De zaakvoerder zet in een bijzonder verslag op 5 februari 2015 uiteen waarom de inbreng in natura van ;I belang is voor de vennootschap terwijl de hierna genoemde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conscius Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd, I; zoals hierna gezegd, in opdracht van de zaakvoerder, op 4 februari 2015 een beoordeling gaf van de waarde; van het in te brengen vruchtgebruik.

De partijen erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, alsmede van het verslag van de revisor.

De Heer Alain Marc Van der Beken, geboren te Gent op 8 februari 1969, en zijn echtgenote Mevrouw Katrijn Melckenbeeck, geboren te Gent op 19 november, samenwonende te 9831 Sint-Martens-Latem (voorheen Deurle), Oude Pontweg, 7, verklaren de hierna beschreven inbreng in natura ter waarde van honderd vierenzestigduizend zevenhonderd negentig euro en achtenveertig cent (¬ 164.790,48) te doen in de vennoot-; ; schap die vergoed zal worden door uitgifte van zestienduizend vierhonderd negenenzeventig (16.479) nieuwel aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) voor elk aandeel :

Gemeente MERELBEKE

In een woonhuis met aanhorigheden, op en met medegaande grond, gestaan en gelegen te Merelbeke, Scheldestraat, 1, gekadastreerd volgens titel en de huidige kadastrale bescheiden onder Merelbeke eerstel afdeling, sectie A, nummer 556/R/6, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van tweehonderd; zevenenveertig vierkante meter (247 m2) : het vruchtgebruik voor een periode van twintig (201 iaar van het KAVEL EEN (I), zijnde het beroepsmatig gedeelte van het hoger beschreven onroerend goed en omvattende :;

a) in privatieve en uitsluitende eigendom : op het gelijkvloers : de inkom van de snackbar, de snackbar, een keuken, een berging, een droge berging en een toilet, en

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : vijfendertig honderdsten (35/100sten) in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

Ais vergoeding voor de gedane inbrengen worden zestienduizend vierhonderd negenenzeventig (16.479) nieuwe aandelen toegekend, te weten achtduizend tweehonderd negenendertig (8.239) nieuwe aandelen aan de hoger genoemde en ondergetekende Heer Alain Van der Beken en achtduizend tweehonderd veertig (8.240). nieuwe aandelen aan de hoger genoemde en ondergetekende Mevrouw Katrijn Melckenbeeck met een, nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) voor elk aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Iii Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid met de volgende tekst :

"Alle horeca-activiteiten, klein- en groothandel en in- en uitvoer.

Het exploiteren en verhuren van gebouwen.".

111.1 Kennisgeving verslagen :

- De zaakvoerder heeft op 29 januari 2015 een verslag opgesteld waarin hij het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht.

- Door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Conscius Bedrijfsrevisoren", vertegenwoordigd door Heer Georges Koslowski, Vennoot-Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende 9100 Sint-Niklaas, Gentse Baan, 71A/bus 101, werd een verslag opgemaakt op 20 februari 2015 over de staat waarop het activa en passiva van de vennootschap werden samengevat en dat gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van genoemde vennootschap "Conscius Bedrijfsrevisoren" luiden letterlijk als volgt :

"5 Besluit

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 31-12-2014, van de VOF YUME, Scheldestraat 1 te 9820 Merelbeke, aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een BVBA.

Onze werkzaamheden zijn erin het bijzonder op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31-12-2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad onder voorbehoud van het eventuele effect op de staat van activa en passiva van hetgeen vermeld is in de voorgaande paragraaf

Het netto-actief volgens deze staat van 40.096,95 ¬ is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1.000,00 E.

Het kapitaal van de vennootschap VOF Yume is lager dan het wettelijke minimum kapitaal bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen.

Conform het agenda van de bijzondere algemene vergadering zal voorafgaandelijk aan de omzetting het kapitaal van de VOF Yume worden verhoogd met 164.790,48 ¬ ingevolge de inbreng in natura van het vruchtgebruik zoals vermeld onder punt 2.2.2. Ten gevolge hiervan zal het kapitaal 165.790,48 ¬ bedragen en zal voldaan zijn aan de minimum vereiste van het maatschappelijk kapitaal van een BVBA. Indien niet wordt besloten tot voormelde kapitaalsverhoging kan de omzetting niet worden uitgevoerd.

Onderhevig verslag werd opgesteld in het kader van de omzetting van de vennootschapsvorm hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Sint-Nikfaas op 20-02-2015

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer

(getekend)

Georges KOSLOWSKI

Vennoot-Bedrijfsrevisor"

Vervolgens wordt beslist dat de vennootschap onder firma wordt omgevormd in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YUME" is de voortzetting van de vennootschap onder firma "YUME", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivapasten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal ongewijzigd blijven.

De omzetting van de vennootschap geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2014, waarvan de staat opgenomen werd in het verslag van de bedrijfsrevisor, Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan worden door de vennootschap onder firma "YUME", worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YUME".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YUME".

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken, die door de vennootschap onder firma gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YUME" behoudt het nummer BE 0834.811.395 waaronder de vennootschap onder firma "YUME" ingeschreven was in het rechtspersonénregister te Gent, afdeling Gent.

De zestienduizend vijfhonderd negenenzeventig (16.579) aandelen met een nominale waarde van tien euro (¬ 10,00) voor elk aandeel en die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette vennootschap onder firma "YUME".

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1



Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de vennootschap onder firma "YUME" omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

IV.1 Aan de hoger genoemde Heer Alain Van der Beken, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Oude Pontweg, 7, die zijn ontslag als zaakvoerder van de vennootschap onder firma heeft aangeboden, wordt volledige ontlasting verleend over zijn mandaat dat hij tot op heden heeft waargenomen, en zijn ontslag wordt door de vergadering aanvaard

V.1 Vaststelling van de statuten :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "YUME".

De vennootschap is gevestigd te 9820 Merelbeke, Scheldestraat, 1.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaanderen of tweetalig Brussel, met inachtneming van de taalwetgeving, bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met :

- het verlenen en verstrekken van diverse adviezen op het vlak van bedrijfsbeheer en op het vlak van bedrijfsvoering;

- overige zakelijke dienstverlening;

het inrichten en organiseren van kinderdagverblijven en crèches en het organiseren van kinderopvang in de meest ruime zin;

alle horeca-activiteiten, klein- en groothandel en in- en uitvoer, en

- het exploiteren en verhuren van gebouwen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan borg staan voor derden.

De algemene vergadering van de vennoten, beslissend met eenparigheid van stemmen, kan het doel van de vennootschap verklaren en wijzigen.

Pet gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfenzestigduizend zevenhonderd negentig euro en achtenveertig cent (¬ 165.790,48). Het is verdeeld in zestienduizend vijfhonderd negenenzeventig (16.579) aandelen zonder nominale waarde en zijn onderschreven als volgt :

- de genoemde Heer Alain Van der Beken voor achtduizend tweehonderd negentig (8.290) aandelen, hetzij voor tweeëntachtigduizend negenhonderd euro en vierentwintig cent : ¬ 82.900,24,

- de genoemde Mevrouw Katrijn Melckenbeeck voor achtduizend tweehonderd negenentachtig (8.289) aandelen, hetzij voor tweeëntachtigduizend achthonderd negentig euro en vierentwintig cent : ¬ 82.890,24.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei, om 19.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die verschillende aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisiesen afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens één twintigste (1/20S1e) vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is, of door uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2015.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

VI./ De genoemde Heer Alain Van der Beken en de genoemde Mevrouw Katrijn Melckenbeeck, samenwonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Oude Pontweg, 7, worden benoemd tot zaakvoerders, die beiden verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

VII./ Aan de zaakvoerders wordt de machtiging verfeend om de genomen beslissingen uitte voeren,

V111.1 De zaakvoerders van de vennootschap, zijnde de genoemde Heer Alain Van der Beken en de genoemde Mevrouw Katrijn Melckenbeeck, hebben een tegenstrijdig belang van vermogensrechtelijke aard bij een beslissing die zij als zaakvoerders in naam en voor rekening van de vennootschap dienen te nemen.

Dit tegenstrijdig belang bestaat erin dat de vennootschap "YUME" van plan is een aankoopakte te tekenen waarbij zij het vruchtgebruik voor een duur van twintig (20) jaar van het hierna beschreven onroerend goed aankoopt waarvan de zaakvoerders de eigenaar in volle eigendom zijn.

Gemeente MERELBEKE

in het onroerend goed met aanhorigheden, op en met medegaande grond, gestaan en gelegen te Merelbeke, Scheldestraat, 1, gekadastreerd onder Merelbeke eerste afdeling, sectie A, nummer 556/R/6, met een oppervlakte volgens kadaster van tweehonderd zevenenveertig vierkante meter (247 m2), en omvattende : het KAVEL TWEE (II) zijnde het woongedeelte en omvattende :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom :

- on het aeliikvloers : een inkomhal van het woongedeelte, de televisiehoek en een speelhoek/bureau;

- op de eerste verdieping : een traphal, een zithoek, een badkamer, een keuken, een eetplaats en een terras

van het woongedeelte op plat dak;

- on de tweede verdieping : een slaapkamer.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid ; vijfenzestig honderdsten (65/100sten) in de gemene delen van het gebouw, waaronder de grond.

Blijkens een akte die werd verleden voor de genoemde notaris op 25 februari 2015 werd onder andere het hoger beschreven onroerend goed gebracht onder het regime van de mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid, de privatieve en gemeenschappelijke delen en de verdeling van de aandelen in de gemeenschappelijke delen vastgesteld waarbij het hoger beschreven onroerend goed werd onderverdeeld in 2 Kavels, zijnde het beroepsmatig gedeelte (kavel een) en het woongedeelte (kavel twee).

Dit heeft voor gevolg dat het artikel 260 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing is en dat de geplande verrichting slechts mag worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Deze vergadering heeft tot doel : a) haar goedkeuring te verlenen aan de vooropgestelde verrichting, hiervoor beschreven, en b) een mandataris ad hoc aan te wijzen in uitvoering van artikel 260 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist de hierboven beschreven verrichting uitdrukkelijk goed te keuren en over te gaan tot de uitvoering ervan.

De vergadering neemt kennis van het belang dat zaakvoerders hebben en dat tegenstrijdig is met het belang van de vennootschap bij de hierboven beschreven verrichting.

Zij beslist derhalve met het oog op het uitvoeren van deze verrichting een mandataris ad hoc aan te duiden overeenkomstig het artikel 260 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij benoemt als mandataris ad hoc : de Heer HEIREWEGH, Guido, geboren te Hamme (VI.) op 14 november 1970, wonende te 9220 Hamme, Leopold 111-laan, 47, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

De vergadering beslist dat de genoemde lasthebber ad hoc over alle machten zal beschikken om voormelde handelingen te stellen in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "YUME".

In het bijzonder heeft hij de bevoegdheid over te gaan tot de ondertekening van de authentieke akte voor de ondergetekende notaris, woonstkeuze te doen, de hypotheekbewaarder te ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving, en, in het algemeen, alles te doen dat dienstig of nuttig is voor de verwezenlijking van de vooropgestelde verrichting..

De omvang en de duurtijd van de bevoegdheden van de lasthebber ad hoc zijn beperkt tot deze enkele verrichting en zullen worden uitgevoerd zonder enige vergoeding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

neergelegd vóór de formaliteiten van het artikel 173 van het registratie-

wetboek, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

2. Verslagen zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

2. Gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

I

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 29.08.2016 16492-0049-011

Coordonnées
YUME

Adresse
SCHELDESTRAAT 1 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande