YVAN D'HOLLANDER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : YVAN D'HOLLANDER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.079.197

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 09.09.2013, NGL 02.10.2013 13610-0116-014
06/02/2013
ÿþc. '1* e $ " ~~.fi~;" :,

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK  VAN KOOPHANDEL

2 5 JAN, 2013

DENDERMONDE

Griffie

i RIII2K1111 D

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0839079197

Benaming

(voluit) : YVAN D'HOLLANDER

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DOORNSTRAAT 165 TE 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 30-09-2012 dat mevrouw Smet Valérie, wonende te 9140 Temse, Huis Ten Halven 36A ontslag neemt ais zaakvoerder met ingang van 30-09-2012. Een algemene ontlasting voor haar mandaat wordt verstrekt.

D'Hollander Yvan

Zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I 111111 llhI 1111! II1I 1111! llhI 11111111111111 IIJ

behouden " 1114101,"

aan het

Belgisch

Staatsblad

Benaming :

(voluit)

Zetel : Doornstraat 165

9140 Temse

Onderwerp akte :Oprichting en statuten

!: Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op twee september tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, dat door

- De Heer D'HOLLANDER Yvan, zelfstandige sanitaire installateur en centrale; verwarming, ongehuwd, geboren te Temse op zesentwintig juni;;

negentienhonderd negenenzeventig, '<

- Mevrouw SMET Valérie Thérèse Karel, bediende, ongehuwd, geboren tel: Sint-Niklaas op vijftien juni negentienhonderd tweeëntachtig, die verklaart een; verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd voor de ambtenaars van de burgerlijke stand van de gemeente Temse op eenendertig oktober:: tweeduizend en acht, wonende te 9140 Temse, Paneellaan 18,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid YVAN! D'HOLLANDER met;; zetel te 9140 Temse, Doornstraat 165, met kapitaal van achttienduizend zeshonderdti euro (¬ 18.600,00), ten belope van zesduizend tweehonderd euro volstort in geld,;? vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, a rato van honderd zesentachtig euro; (¬ 186,00) per aandeel, op naam, zonder nominale waarde, werd opgericht.

Inschri1vinq:

Comparanten verklaren op de honderd (100) aandelen in te schrijven als volgt:

- De Heer Yvan D'Hollander: voornoemd : op vijftig (50) aandelen,

- Mevrouw Valerie Smet, voornoemd : op vijftig aandelen;

Volstortina:

De intekenaars verklaren en erkennen dat elk van de honderd (100) aandelen,',: waarop werd ingeschreven, a rato van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per=/ aandeel, gedeeltelijk volstort werden, hetzij tot beloop van zesduizend: tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Het bewijs van deponering de dato dertig augustus tweeduizend en elf werd aan;; de instrumenterende notaris voorgelegd om in zijn dossier te worden bewaard.

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid;; opgericht onder de benaming: YVAN D'HOLLANDER,

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te Temse, met als eerste adres; :Temse, Doornstraat 165.

Doel:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel: - Het plaatsen van alle centrale verwarming onder meer met water en stoom, warme lucht, onderhoud, kwalificatie voor afstellen van installaties en kuisen van schouwen;

:'onderneming van sanitaire uitrusting, loodgieter- en zinkwerk; plaatsen van onder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

GRIFFIE RECHTBANK/

VAN KOOPHANDEL

0 7 SEP 2011

DENDEBMONDE

Ondernemingsnr : g 35 . o 35 . 4 5 '3

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Yvan D'hollander

Bijlagen biThet Belgisch Staatsblad :19709/2011 - Annexésáû 1 Iomteu bé~é

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

E grondse leidingen en kanalisaties; verkopen van toestellen onderdelen in verband met dat alles, dit alles in de meeste brede zin dezer woorden:

- Studie, ontwerp, uitvoering afwerking en herstellen van alle bouwwerken en inzonderheid metsel- en betonwerken, dakwerken, vloer- en tegelwerken, voegwerken, reinigen en bezetten van gevels, stukadoorswerken;

- Afbraak van gebouwen;

- Studie, ontwerp, uitvoering afwerken en herstelling van wooninrichting en decoratie, het verstrekken van adviezen en ontwerpen ter zake;

- Groot- en kleinhandel in alle goederen en materialen ter zake.

- Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

- Het verlenen van de diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstech-nische aangelegenheden, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roeren en onroerend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten rusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen en activiteiten van vastgoedmakelaar mogen uitmaken.

- De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemak-kelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

- Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkelingen van haar onderneming te bevorde-ren. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

- Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter; zake.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen doe op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maat- schappelijk doel.

Duur: Deze vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één / honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Bij de oprichting werd het kapitaal volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Boeklaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het eropvolgend kalenderjaar.

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Wanneer de algemene vergadering heeft beslist een dividend uit te keren, bepaalt zij tevens het tijdstip en de wijze waarop het zal worden uitbetaald, tenzij zij verkiest dit; over te laten aan de zorgen van de zaakvoerdersraad.

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de tweede maandag van de maand september om 20.00 uur komt de jaarvergadering samen. Zij moet plaatshebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht.











































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2,1

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding en door haar steeds herroepbaar.

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De vergoeding van de zaakvoerders zal door de algemene vergadering worden bepaald. De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Alle akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen

1) Eerste algemene vergadering: de tweede maandag van september tweeduizend dertien om 20.00 uur.

2) Afsluiten van het eerste boekjaar: het eerste boekjaar, te beginnen bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op 31 maart 2013.

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: de vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

4) Benoeming niet statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: de heer YVAN D'HOLLANDER en mevrouw VALÉRIE SMET, beiden voornoemd, die hier terstond tussenkomen en aanvaarden, en die elk afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden.

5) Alle verbintenissen door ieder van de oprichters en/of zaakvoerder aangegaan sinds 1 mei 2011 zullen vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte voor rekening van de vennootschap worden genomen.

VOLMACHTEN: De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hiernagenoemde persoon teneinde bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket het nodige te doen tot het bekomen van de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen van de B.V.B.A. en bij de fiscale administraties en teneinde dezer alles te doen wat nodig is voor het voltrekken van hogervermelde formaliteiten: de heer Stijn Goossens, bedrijfsleider, wonende te 9200 Dendermonde, Bookmolenstraat 1, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Teg-elijk.hierin.e.e_neer..gelegd:expediti.e_van._dea.kte..____.._____________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
YVAN D'HOLLANDER

Adresse
DOORNSTRAAT 165 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande