ZABINE

Société en commandite simple


Dénomination : ZABINE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.684.044

Publication

21/12/2011
ÿþ Mot] 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





*11191538*

Ondernemingsnr : O'8 4-4 68 4 044

Benaming

(voluit) : ZABINE

Rechtsvorm : COMM.V

Zetel : NIJVERHEIDS37 - 9040 SINT-AMANDSBERG

Onderwerp akte : OPRICHTING COMM.V

;ONDERGETEKENDEN:

V¬ EFiGELE~~~~~~I~~GD

0 9 DEC. 2099

r

RECHTBA}6K VnPHANI~FI TFRECHTS. l lie VAN OPHANfFI TF t'~FNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge Beherend vennoot:

' VAN LERBEIRGHE SABINE,

wonende te 9040 SINT AMANDSBERG, Nijverheidstraat 37

N.N. 74.05.22-186.64

EN

Stille vennoot:

DEPREZ WOUTER,

wonende te 9000 GENT, Francisco Ferrerlaan 118

N.N. 75.02.14-303.90

komen overeen op datum van 1 juli 2011 om een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten, waarvan de modaliteiten als volgt zijn vastgesteld :

Artikel 1 : NAAM

De vennootschap is een gewone commanditaire vennootschap met de naam ZABINE.

Artikel 2 : Doel

; Het doel van de vennootschap is het volgende:

Op de laatste bfz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- Copywriting

Redactie

- Communicatie consultancy & coaching

- Het geven van workshops 'schrijven voor het web' en andere communicatie-onderwerpen

- Advies & project management

- Diensten verwant aan scheppende en uitvoerende kunst zoals voorstellingen (theater, cabaret) en kunstwerken

De vennootschap heeft tevens tot doel:

a.het uitoefenen van management, consulting en bestuursactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, human resources, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur. De diensten kunnen o.a. van financiële, technische, (bedrijfs-) economische, sociale, organisatorische, commerciële of administratieve aard zijn.

b.het geven van opleiding, sessies en consultancy in bedrijven en managementscholen. c.het voeren van interim-management bij bedrijven.

d.het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

e.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

f.het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen ; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard ;

g.het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

h.het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

i.het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

j.het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

k.het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden;

i.atle onroerende activiteiten en alle studies die verband houden met alle goederen en onroerende rechten, van nature, door incorporatie of door bestemming, en met alle goederen en roerende rechten die daaruit voortvloeien, evenals aile burgerlijke, commerciële, industriële of financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks daarmee verband houden, zoals bijvoorbeeld de aankoop, ontsluiting, de valorisatie, de verkaveling, de ruil, de verbetering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

de gemeubileerde of niet-gemeubileerde verhuur, de verkoop, de overdracht, het beheer, de omvorming, de bouw en afbraak van onroerende en roerende goederen.

Om haar doel te bereiken, kan de vennootschap obligatieleningen uitgeven, evenals grondleningen of om het even welke gelijkaardige lening. Zij kan optreden voor eigen rekening, per commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 3: Maatschappelijke zetel

De vennootschappelijke zetel is gevestigd NIJVERHEIDSTRAAT 37, 9040 SINT-AMANDSBERG met als rechtsgebied GENT.

Artikel 4 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000 ¬ . Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen.

De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald:

VAN LERBEIRGHE SABINE 990,00 Euro in geld (99 aandelen of 99 procent )

DEPREZ WOUTER 10,00 Euro in geld ( 1 aandeel of 1 procent)

Artikel 5 : Zaakvoerders

Wordt als zaakvoerder aangesteld :

" VAN LERBEIRGHE SABINE

Haar wedde is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 : Aansprakelijkheid

De werkend vennoten zijn hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 7 : Duur

De duur van de vennootschap Is onbepaald ingaande vanaf 1 juli 2011. Alle activiteiten dewelke in naam en voorrekening van de vennootschap zijn verricht vanaf 1 juli 2011 worden geacht te zijn gedaan op naam en voorrekening van de vennootschap.

Artikel 8: BOEKJAAR  WINSTVERDELING -- ALGEMENE VERGADERING

Het boekjaar sluit jaarlijks af op 31 maart. Het eerste boekjaar zal ingaan op 1 juli 2011 en de eerste afsluiting zal gebeuren op 31 maart 2013.

De jaarlijkse algemene vergadering gaat door op de 4de vrijdag van september om 11 u. De eerste algemene vergadering neemt plaats in het jaar 2013.

Artikel 9 : Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten oprichters. De overblijvende vennoot krijgt het voorkeurrecht om de aandelen van de overleden vennoot aan te kopen tegen de substantiële marktwaarde.

Artikel 10 : Nieuwe vennoot

Intrede van een nieuwe vennoot kan enkel wanneer alle vennoten hiermede akkoord gaan.

Artikel 11 : Uittreden van een vennoot

De vennoot die wenst uit te treden moet zijn voornemen kenbaar maken per aangetekend schrijven.

Artikel 12 : Ontbinding / Vereffening

De vennoot die wenst uit te treden heeft, à rato van het pakket aandelen die de vennoot op dat ogenblik in zijn bezit heeft, recht op een deel van de waarde van de vennootschap zoals die zal bepaald worden in gezamenlijk akkoord of door één In gezamenlijk akkoord, aangestelde accountant.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Indien er onenigheid is in verband met de aan te stellen accountant zal deze aangesteld worden door de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Eventuele kosten te dragen door elk van de vennoten in gelijke delen.

Artikel 13 : Erfgenamen

In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten of erfgenamen de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris opmaken.

Artikel 14 : Verkoop van de zaak

Indien geen der partijen de zaak wil verder zetten zal ze verkocht worden aan de meest biedende.

In dit geval zal de overnameprijs in eerste instantie gebruikt worden om alle schulden te vereffenen en een eventueel overschot of tekort zal verworven zijn of valt ten laste van elk van de vennoten naar een gelijk deel.

Aldus overeengekomen te Sint-Amandsberg op 1 juli 2011 en opgemaakt in vier exemplaren waarvan elk der partijen erkend één ontvangen te hebben en waarvan 2 exemplaren dienen voor registratie.

VAN LERBEIRGHE SABINE DEPREZ WOUTER

beherend vennoot stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZABINE

Adresse
NIJVERHEIDSTRAAT 37 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande