ZAGERIJ DE SPIEGELAERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAGERIJ DE SPIEGELAERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.726.658

Publication

15/03/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i i

3093276

NEERGELEGD

06 K41 2013

KOÓPHÁNne~F" ÀC~ N~-,

C.J

e

e e

~o

Ondememingsnr: BE0846.726.658

Benaming (voluit):Zagerij De Spiegelaere

(verkort) : I

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Knokseweg 18

9910 Knesselare

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op achtentwintig februari tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAGERIJ DE SPIEGELAERE", met zetel te 9910 Knesselare, Knokseweg 18, RPR Gent, BTW BE 0846.726.658, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: INBRENG IN NATURA

Verslagen

1. Ingevolge toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen heeft BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, aangesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zagerij De Spiegelaere, een verslag gedateerd op 18 februari 2013, opgesteld.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ZAGERIJ DE SPIEGELAERE, bestaat uit de inbreng van het levenslang vruchtgebruik in het voordeel van mevrouw Rogitta DE VLIEGHERE van een aantal onroerende goederen, door mevrouw Rogitta DE VLIEGHERE, voor een inbrengwaarde van 302.956,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zen wij van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 16.250 aandelen van de BVBA ZAGERIJ DE SPIEGELAERE, zonder vermelding van nominale waarde, en een vergoeding in rekening-courant van 302.956, 00 EUR  (16.250 x 18,60 EUR) = 706,00 EUR.

Op het ogenblik van ons onderzoek was het onroerend goed vermeld onder punt 3.1.1. bezwaard met hypothecaire inschrijvingen. De inschrijvingen zouden geschrapt worden alvorens de inbreng te realiseren. Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ZAGERIJ DE SPIEGELAERE en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 februari 2013

(getekend)

BDO Bedrjfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

2. Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen heeft het college van zaakvoerders op achttien februari tweeduizend en dertien een bijzonder verslag opgemaakt, waarin zij uiteenzet waarom de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

k4

inbreng in natura van belang is voor de vennootschap, en waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal overeenkomstig de bepalingen van artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent. De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura, ten bedrage van driehonderd en tweeduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 302.250,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd twintigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 320.850,00), door inbreng in natura door mevrouw Rogitta De Vlieghere, wonende te 9990 Maldegem, Harinkweg 24 A, zoals verder beschreven,

Uitgifte van zestienduizend tweehonderd vijftig (16.250) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en de toekenning ervan aan de inbrenger. Toekenning aan mevrouw Rogitta De Vlieghere, voornoemd, van een vergoeding in rekening-courant van zevenhonderd en zes euro (¬ 706,00), aangezien het levenslang vruchtgebruik van mevrouw Rogitta De Vlieghere, voornoemd, een totale waarde heeft van driehonderd en tweeduizend negenhonderd zesenvijftig euro (¬ 302.956,00).

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen het globale bedrag van driehonderd en tweeduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 302.250,00). Bovendien werd aan mevrouw Rogitta De Vlieghere, voornoemd, een vergoeding in rekening-courant van zevenhonderd en zes euro (¬ 706,00) toegekend.

De intekenaars hebben verklaard en de leden van de vergadering hebben erkend dat de aandelen volstort zijn,

TWEEDE BESLUIT: INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN

Mevrouw Rogitta De Vlieghere, voornoemd, heeft verklaard de inbreng in natura door inbreng van een

onroerend goed ten opzichte van de vennootschap te bevestigen. '

Ter vergelding van deze inbreng waarvan aile leden van de vergadering hebben verklaard volledig kennis te hebben, werd aan mevrouw Rogitta De Vlieghere, voornoemd, zestienduizend tweehonderd vijftig aandelen (16.250,00) nieuwe aandelen toegekend, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, tegen het globale bedrag van driehonderd en tweeduizend tweehonderd vijftig euro (¬ 302.250,00),

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot driehonderd twintigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 320.850,00), vertegenwoordigd door zeventienduizend tweehonderd vijftig (17.250) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

VIERDE BESLUIT: BESCHRIJVING VAN DE INBRENG

Mevrouw Rogitta De Vlieghere, voornoemd, heeft verklaard haar levenslang vruchtgebruik op de hierna beschreven onroerende goederen in de huidige vennootschap in te brengen:

1) GEMEENTE KNESSELARE, eerste afdeling

Een zagerij met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Knokseweg +18, volgens titel gekadastreerd onder grotere oppervlakte, en volgens recent kadastraal uittreksel in de sectie B, deel van nummer 722/T, voor een oppervlakte van drieduizend honderd vijfentwintig vierkante meter zevenenzestig vierkante decimeter (3.125,67 m2), zijnde de volledige oppervlakte van nummer 722/T (3.583 m2) onder aftrek van de niet ingebrachte delen van het perceel voor een totale oppervlakte van vierhonderd zevenenvijftig vierkante meter drieëndertig vierkante decimeter (457,33 m9.

OPMETING

Voorbeschreven goed staat afgebeeld in oranje kleur en is omlijnd met blauwe pen op het metingsplan, opgemaakt door landmeter-expert Christoffel Vanden Bussche, op 28januari 2013.

Dit plan werd gehecht aan voormelde akte.

2) GEMEENTE KNESSELARE, eerste afdeling

Een perceel weide met hangars (volgens kadaster gekend als 'afdak'), met aanhorigheden, op en met grond, gelegen Waterstraat +4, gekadastreerd volgens titel in de sectie B, nummer 4081E en deel van nummer 408/G, voor een oppervlakte van drieduizend honderd zevenentwintig vierkante meter (3.127 m2), en volgens recent kadastraal uittreksel in de sectie B, nummer 408/M, voor een zelfde oppervlakte,

Het niet-geïndexeerd kadastraal inkomen bedraagt duizend driehonderd euro (¬ 1.300,00).

VIJFDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De vergadering heeft beslist de statuten te vervangen door volgende tekst, om ze In overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd twintigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 320.850,00). Het is verdeeld in zeventienduizend tweehonderd vijftig (17.250) gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 17.250. Elk aandeel vertegenwoordigd aldus een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

ZESDE BESLUIT: MACHTIGING

De vergadering heeft beslist de zaakvoerder te machtigen om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stemafisk" te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 334, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Srtaatsblid -15/0371013 - Annexes du Moniteur belge

Voór-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van de bedrijfsrevisor dd. 18 februari 2013

" verslag van het bestuursorgaan dd. 18 februari 2013

Dirk Hendrickx, Notaris

------------

"

behouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen-bij-lretBelgisclrStaatsblad =15/03/2013 _ Ann7exextha Mónítëü"r bélgë

22/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12303362*

Neergelegd

20-06-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0846726658

Benaming (voluit): Zagerij De Spiegelaere

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9910 Knesselare, Knokseweg 18

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op negentien juni tweeduizend twaalf, neergelegd vóór registratie, dat een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam  Zagerij De Spiegelaere , waarvan de zetel gevestigd is te 9910 Knesselare, Knokseweg 18, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), gesplitst in 1.000 gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 1.000.

Kapitaal

Het kapitaal werd onderschreven als volgt :

a) Mevrouw Rogitta De Vlieghere, wonende te 9990 Maldegem, Harinkweg 24

A, schrijft in op de aandelen nummer 1 tot en met 340 340

b) De heer Lieven De Spiegelaere, wonende te 9910 Knesselare, Knokseweg

18, schrijft in op de aandelen nummer 341 tot en met 670 330

c) Mevrouw Sandra De Croock, wonende te 9910 Knesselare, Knokseweg 18,

schrijft in op de aandelen nummer 671 tot en met 1.000 330

Hetzij samen het geheel van het kapitaal onderschreven of achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 EUR) voor duizend (1.000) aandelen, waarvan er

zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd volstort : 1.000

De gemelde bedragen werden gestort op een speciale bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de BNP Paribas Fortis.

Doel

Het doel van de vennootschap is - voor zover aan de vereiste vestigingsvoorwaarden werd voldaan en voor zover deze activiteiten in het ondernemingsregister worden opgegeven - in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen:

De groot- en kleinhandel in alle houtsoorten, alsmede de onderneming voor bosontginning met het hakken, kappen en opruimen van bomen en takken.

Het zagen, schaven en klieven van alle houtsoorten, alsmede de fabricage van houtvezels, -meel en  wol.

De nijverheid voor het bewerken en bereiden van hout, zoals het drenken, creosoteren, impregneren, onbrandbaar maken, bewaren en drogen van hout, alsmede het bereiden van schors, brandhout en andere derivaten van hout.

Het fabriceren van panelen van samengeperst hout, het fabriceren van fineerhout, triplex, multiplex, gelamelleerd hout en ander hout.

Het voor eigen rekening leveren, afhalen en organiseren van het vervoer van voorgaande artikelen. Deze lijst geldt als voorbeeld en is niet beperkend.

De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

Zo kan de vennootschap onder meer voor eigen rekening een onroerend patrimonium uitbouwen en deze onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen en alle mogelijke zakelijke en persoonlijke rechten verwerven of toestaan die nodig zijn, zonder dat de vennootschap zal optreden als makelaar.

Zij kan bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Tevens kan zij het mandaat van bestuurder en/of vereffenaar van vennootschappen uitvoeren.

De vennootschap kan onder het normaal beheer als goede huisvader, een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

Jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten - ook jaarvergadering genoemd - gaat ieder jaar door op de laatste zaterdag van de maand juni, om 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, zelfde plaats en uur.

Bijzondere algemene vergaderingen (zonder dat de statuten gewijzigd worden) en buitengewone algemene vergaderingen (waarbij de statuten wel gewijzigd worden) kunnen ten alle tijde worden bijeengeroepen overeenkomstig de wet.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangeduid in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Bijeenroepingen

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van certificaten op naam, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Behalve in de gevallen door de wet voorzien worden de besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de twee kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald.

Indien de stemmen staken bij herkiezing is de oudste kandidaat verkozen.

De aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen, wordt door ieder van hen of hun rechthebbenden ondertekend vóór zij de zitting binnenkomen.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen. Nochtans mogen de minderjarigen, de onbekwamen, de burgerlijke vennootschappen en de handelsvennootschappen respectievelijk vertegenwoordigd worden door hun wettelijke vertegenwoordigers of conventionele lasthebbers.

De zaakvoerders mogen het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd, vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, zowel per brief of per telefax. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. Is er slechts één vennoot, dan oefent hij alle machten van de algemene vergadering uit, zonder deze te kunnen delegeren.

Over personen wordt geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd, tenzij het bureau of de vergadering beslist een geheime stemming daarover te houden.

Bij inpandgeving van aandelen wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

De afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

Verloop van de vergadering

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag, of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij elk afzonderlijk het bestuur voeren.

Evenwel wordt de vennootschap slechts rechtsgeldig vertegenwoordigd door de twee zaakvoerders, samen optredend voor de volgende verrichtingen:

a) aankoop en verkoop van onroerende goederen voor en van de vennootschap,

b) hypotheekvestiging van deze goederen of het verlenen van mandaten daartoe,

c) het in huur geven van deze goederen voor meer dan negen jaar of handelshuur

d) het in leasing nemen of geven van deze onroerende goederen

Zijn er drie zaakvoerders of meer, dan vormen zij een college van zaakvoerders. Zij stellen aan het hoofd daarvan een voorzitter aan en handelen verder zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders of het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die met het doel van de vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

De zaakvoerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Tegenstrijdigheid van belangen

Het lid van het college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen besluit, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden het Wetboek van vennootschappen na te leven. (thans art. 259 e.v. W.Venn.)

Winstverdeling

Van de nettowinst zal jaarlijks minstens vijf ten honderd worden afgetrokken voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds; deze voorafneming is niet meer verplicht zodra dit fonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de winst.

Verdeling van het saldo na vereffening

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, mits dat alle aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Is dit laatste niet het geval, dan wordt het evenwicht hersteld door de vereffenaars, hetzij door opvraging van bijstortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Benoemingen

Zaakvoerders

Twee niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap werden aangesteld en benoemd tot die functie voor de duur van de vennootschap: 1) De heer Lieven De Spiegelaere, voornoemd;

2) Mevrouw Sandra De Croock, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij een algemene vergadering daar anders zou over beslissen.

Bekrachtiging

De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 01 mei 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Luik B - Vervolg

Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge (Sint-Michiels), heeft de comparanten erop gewezen dat de verbintenissen, aangegaan voor rekening van de vennootschap tussen 19 juni 2012 en de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie, onderworpen zijn aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dus dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft bekomen (d.i. de voormelde neerlegging op de griffie). Volmacht werd verleend aan de bvba Stemafisk, kantoorhoudend te 8490 Jabbeke, Gistelsteenweg 334, om in hun naam alle nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en latere eventuele wijzigingen en doorhalingen;

evenals voor het bekomen van een B.T.W.-nummer en andere licenties en vergunningen, daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, indeplaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van het hierboven gemeld doel.

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

oor-Voor

behouden behouden

aan het aan het

elisch Belgisch

taatsla Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 04.08.2015 15399-0183-013

Coordonnées
ZAGERIJ DE SPIEGELAERE

Adresse
KNOKSEWEG 18 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande