ZAKENKANTOOR DE MAEYER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR DE MAEYER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.730.204

Publication

26/09/2012
ÿþmod 11.1

V( bah( aai Be@ Staa

I 111111 Il I 11111 IIII Il liii ll II IlI IlI

*iaiso33~"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e: ANK

VAN KOOPHANDEL

17 SEP. 2012

DENDERMONDE

Griffie--

Ondememingsnr : $y g 30 boy

Benaming (voluit) ;Zakenkantoor De Maeyer

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor Boelstraat 28

9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op veertien september tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat door:

- de heer DE MAEYER Kevin André Frida, bediende, geboren te Beveren op vier:, augustus negentienhonderdnegenentachtig, wonende te 9150 Kruibeke, Broekdam Noord 108,

- de heer DE MAEYER Marc Frans Rosa, verzekeringsagent, geboren te Temse op drie december negentienhonderdvierenzestig, wonende te 9150 Kruibeke, Broekdam-Noord 108,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR DE MAEYER" met zetel te 9140 Temse, Pastoor Boelstraat 28, met kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), gedeeltelijk volstort in geld ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal, werd opgericht.

' De comparanten verklaren en erkennen op de honderd (100) aandelen in te tekenen, hetzij op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en dat deze gedeeltelijk volstort werden, hetzij tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) als volgt:

- Genoemde de heer Kevin De Maeyer : vijfentwintig (25) aandelen,' vertegenwoordigend een bedrag van vierduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 4.650,00),

- Genoemde de heer Marc De Maeyer : vijfenzeventig (75) aandelen, vertegenwoordigend een bedrag van dertienduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 13.950,00),

De statuten luiden als volgt:

Naam: De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid opgericht onder de benaming: «ZAKENKANTOOR DE MAEYER». Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9140 Temse, met als eerste adres Pastoor Boelstraat 28.

Doel: De vennootschap heeft als doel en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden, of in deelneming met derden, zowel in het binnenland als in het buitenland :

-Het optreden ais tussenpersoon voor de verzekeringsmaatschappij Belins NV (ook gekend onder de handelsnaam "DVV"), gevestigd te 1210 Brussel, Galileelaan 5, of haar rechtsopvolgers, en dit overeenkomstig de overeenkomst en de bijvoegsels van de bemiddelingsovereenkornst voor zelfstandig verzekeringsagent die zullen_ gesloten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

worden tussen de genoemde verzekeringsmaatschappij en de onderhavige vennootschap.

-Zij zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden.

Tegelijkertijd zal zij, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard. In de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

-Het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

-Het huren of verhuren, aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen;

~

1Voo

' bêhoucen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Al het voorgaande in de meest ruime zin en zonder beperkingen.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even op welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een soortgelijk of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het verkrijgen van haar rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één / honderdste (11100e) van het maatschappelijk kapitaal. Bij de oprichting werd het kapitaal gedeeltelijk volstort.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Van het nettoresultaat dat blijkt uit de, volgens wettelijke normen opgestelde resultatenrekening, en dit na aanrekening van de overgedragen verliezen, wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen en toegekend aan een wettelijke reserve, dit totdat tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal wordt bereikt.

Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

Jaarlijkse algemene vergadering: Ieder jaar, de vierde juni om negentien uur komt de jaarvergadering samen.

Ingeval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergaderingen, zo jaarlijkse als buitengewone, worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke plaats in België daartoe in de oproepingsbrieven aangeduid.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, welke vennoten moeten zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ç?

De zaakvoerders van de vennootschap hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die, welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De zaakvoerders mogen bepaalde bevoegdheden van dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan elke persoon die zij daartoe bekwaam achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder of andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden vooraf gegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De algemene vergadering heeft ten allen tijde het recht één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen.

Aile akten die de vennootschap verbinden, moeten behoudens bijzondere machtiging, ondertekend worden door één zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont, dat de derde wist dat de handelingen de grenzen van dit doel overschreden of hiervan gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Vereffeninci: Na aflossing van alle schulden en verbintenissen en na betaling van de liquidatiekosten of na deponering dezer bedragen, worden de netto-vermogensbestanddelen in geld of in natura over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen: onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de oprichters volgende beslissingen genomen:

1) Afsluiten van het eerste boekjaar: het eerste boekjaar, te beginnen bij het'. verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zal afgesloten worden op 31 december 2013;

2) Eerste algemene vergadering: de 4e juni 2014 om 19.00 uur

3) Aanvang van bedrijvigheid van de vennootschap: De vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

4) Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd :

- de Heer Kevin De Maeyer, wonende te 9150 Kruibeke Broekdam-Noord 108, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

- de Heer Marc De Maeyer, wonende te 9150 Kruibeke Broekdam-Noord 108, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden,

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

' 5) Alle verbintenissen door een oprichter en/of zaakvoerder aangegaan sinds 1 september 2012 zullen vanaf de neerlegging van een uittreksel van onderhavige akte voor rekening van de vennootschap worden genomen.

Volmachten:

De zaakvoerder verleent hierbij volmacht aan de hierna genoemde persoon teneinde alles te doen wat nodig is voor het vervullen van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister, en desgevallend bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde Waarde en directe belastingen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor ondernemingen, te verzekeren: Accountantskantoor Luc Van Poucke, 9112 Sint-Niklaas (Sinaai), Stenenmuurstraat 32, RPR Dendermonde, 0429.968.039, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Luc Van Poucke, accountant, met recht van substitutie.

Voor analytisch uittreksel

Voor

+behouden aan het Belgisch Staatsblad

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 18.07.2016 16334-0134-018

Coordonnées
ZAKENKANTOOR DE MAEYER

Adresse
PASTOOR BOELSTRAAT 28 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande