ZAKENKANTOOR DE MEYER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZAKENKANTOOR DE MEYER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.079.759

Publication

02/05/2014 : GE149509
30/07/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I II

V beh

aa Be Sta

NEERGELEGD

I 8 JULI 201/1

RECHTBANK VAN

KOOPHANeriffiie GENT

Ondernemingsnr : 0433.079.759

Benaming (voluit) : Zakenkantoor De Meyer

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel Zevenekendorp 84

9080 Lochristi

On e erwerp akte :NV: kapitaalverhoging door inbreng in geld - wijziging statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Giselinde VAN DUFFEL te Lochristi met standplaats te." Zaffelare op zeven mei tweeduizend veertien "Geregistreerd op het 1ste registratiekantoor Gent 2 op 15 mei 2014, boek 447, blad 25, vak 10, zes bladen, geen verzendingen. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00). De:: advieeur-ontvanger ai. (getekend) Haers David, dat de aandeelhouders, 1) de heer DE MEYER Dirk AIoïs: ;i Irma, geboren te Gent op 26 februari 1961, echtgenoot van mevrouw Vervaet Ann, wonende te 9160 Lokeren,:i Sint-Jozefstraat 47 en 2) mevrouw VERVAT Ann Richard Anais, geboren te Lokeren op 16 juni 1960,: echtgenote van voornoemde heer De Meyer Dirk, wonende te 9160 Lokeren, Sint-Jozefstraat 47, de volgende', beslissingen hebben genomen:

Eerste besluit: Verhoging van het kapitaal

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen door een inbreng in geld van een bedrag vanr één miljoen zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.057.500,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen: van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op één miljoen honderd negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 1.119.500,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen en volledig volstort, volgens de modaliteiten en de: voorwaarden zoals bepaald in artikel 537 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen,

' voormeld bedrag van één miljoen zevenenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 1.057.500,00) werd gestort op,,

rekeningnummer 8E76 1032 2110 4595 op naam van de naamloze vennootschap `ZAKENKANTOOR DE.,

MEYER', zoals blijkt uit het aan mij, ondergetekende notaris, overhandigd bewijs van deponering, afgeleverd,. 1'. door Crelan op 28 april 2014.

Tweede besluit: Vaststelling van verwezenlijking van kapitaalverhoging

De vergadering verzoekt ons, ondergetekende notaris, te akteren dat de kapitaalverhoging integraal is onderschreven en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op één miljoen honderd negentienduizend vijfhonderd euro (¬ 1.119.500,00), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder  nominale waarde.

Derde besluit: Wijziging artikel vijf der statuten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering volgende wijziging aan de statuten aan te brengen: , Artikel vijf van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

" "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen honderd negentienduizend euro vijfhonderd euro

(¬ 1.119.500,00), en is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van nominale

waaide die ieder ééri/duizendtweehondenivigtigste van hef kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd warden."

Vierde besluit: Wijziging artikel twee der statuten

De vergadering beslist de woorden "Brusselse Gewest" in artikel twee van de statuten te vervangen door':

"Brussels Hoofdstedelijk Gewest".

Vijfde besluit: Wijziging artikel acht der statuten

De vergadering beslist de tekst van artikel acht van de statuten integraal te vervangen door de hierna volgende

tekst:

"De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

, De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan."

Zesde besluit: Wijziging artikel vijftien der statuten

De vergadering beslist de tekst van artikel vijftien van de statuten integraal te vervangen door de hierna

volgende tekst:

."Arliket vijftien opdrachten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

moc111.1

Voor-

behoudeh

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Directiecomité

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit , meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot !id van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze' opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt, deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun

"

ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur,

In die hoedanigheid ken het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in: het Wetboek van Vennootschappen,

' De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden ais auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend ais auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten."

Zevende besluit: Wijziging artikel veertien der statuten

De vergadering beslist de hierna volgende zinnen van artikel veertien van de statuten Bevoegdheden raad van bestuur Inkoop eigen aandelen te schrappen:

"Deze mogelijkheid is slechts drie jaar geldig te rekenen van de bekendmaking van de akte statutenwijziging verleden voor notaris Giselinde Van Duffel te Lochristi op dertig oktober tweeduizend en twee in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Zij is hernieuwbaar?

" Achtste besluit: Wijziging artikel achttien der statuten

De vergadering beslist de tekst over de bijeenroeping van de algemene vergadering van artikel achttien van de

statuten te vervangen door de hierna volgende tekst

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een

openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit."

Negende besluit: Wijziging artikel tweeëntwintig der statuten

De vergadering beslist de tekst over het vraagrecht van artikel tweeëntwintig van de statuten te vervangen door

de hierna volgende tekst

"Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of

schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van

gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of: schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de: vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag v66r de algemene vergadering

ontvangen."

Tiende besluit: Wijziging artikel vijfentwintig der statuten

De vergadering beslist de tekst van artikel vijfentwintig van de statuten integraal te vervangen door de hierna

"

volgende tekst:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

moc111.1

"Artikel vijfentwintig  Ontbinding  Vereffening  Verdeling liquidatiesaldo

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient /dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van elle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die , te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door , de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moetedëllereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand -rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellén, hetzij door inschniving van bijkomende stortingen ten leste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding Qolgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aatimèrking voor hun deel in de te verdelen

massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste bun inbrepg; krégen terugbetaale

,

Elfde besluit:

De vergadering belast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten vende vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie der akte

- gecoördineerde statuten

Notaris Giselinde Van Duffel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

lothduden

aan het

Belgisch

àbatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/04/2013 : GE149509
27/04/2012 : GE149509
16/04/2012 : GE149509
21/03/2011 : GE149509
08/04/2010 : GE149509
06/04/2009 : GE149509
01/04/2008 : GE149509
16/03/2007 : GE149509
03/04/2006 : GE149509
28/03/2006 : GE149509
29/03/2005 : GE149509
05/04/2004 : GE149509
31/03/2003 : GE149509
14/11/2002 : GE149509
02/08/2002 : GE149509
12/04/2002 : GE149509
02/04/1999 : GE149509
01/01/1997 : GE149509
07/01/1995 : GE149509
20/04/1994 : GE149509
01/01/1993 : GE149509
01/01/1992 : GE149509
01/01/1989 : GE149509
20/02/1988 : GE149509
29/01/1988 : GE149509

Coordonnées
ZAKENKANTOOR DE MEYER

Adresse
ZEVENEKENDORP 84 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : Zeveneken
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande