ZAKENKANTOOR GEERTS G. - MAES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR GEERTS G. - MAES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.319.210

Publication

31/12/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13197300*

GRIFFIE RECHTBANK I

VAN KO9PHAULDEL._.....

17 DEC, 2013

Ondememingsnr : 0431.319.210

Benaming (voluit) :ZAKENKANTOOR G. GEERTS-MAES

(verkort);

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Polderstraat 27

9170 Meerdonk

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING VAN NETTO-DIVIDEND DOOR INBRENG IN GELD AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op tien december tweeduizend en dertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheld van stemmen heeft beslist:

1.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere!: algemene vergadering der aandeelhouders van acht december tweeduizend en dertien waarbij er werd beslist om een dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderdduizend euro te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde twintigduizend euro, in totaal honderdtachtigduizend euro netto-dividend, uit te keren.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris voldoende te zijn ingelicht betreffende de term 'beschikbare reserves' en verklaren dat het bedrag van tweehonderdduizend euro kan worden beschouwd als beschikbare reserve. ,

2.: het kapitaal van de vennootschap te verhogen met datzelfde bedrag van het netto-dividend ten bedrage van honderdtachtigduizend euro zodat het kapitaal van twintigduizend euro wordt verhoogd tot tweehonderdduizend euro door inbreng in speciën ten bedrage van honderdtachtigduizend euro, mits de creatie van zesduizend zevenhonderd eenenvijftig aandelen van hetzelfde type als de bestaande aandelen met dezelfde rechten.

Aangezien de dividenden toekomen aan de vruchtgebruikers, brengen de vruchtgebruikers deels deze dividenden in. De overige dividenden worden ingebracht door

de volte eigenaars. Ir

Op deze kapitaalverhoging wordt bijgevolg ingetekend als volgt:

*door inbreng in speciën door de heer Geerts Gabriel, voornoemd, voor een bedrag van drieëntachtigduizend negenhonderd zevenentachtig euro zevenenvijftig cent, bedrag heden volledig volstort.

Hiervoor worden hem drieduizend honderd vijftig aandelen in voile eigendom toegekend.

*door inbreng in speciën door mevrouw Maes Lutgarde, voornoemd, voor een bedrag van negentigduizend en dertien euro drieëndertig cent, bedrag heden volledig volstort.

Hiervoor worden haar drieduizend driehonderd zesenzeventig aandelen in voile eigendom toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

k

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

*door inbreng in speciën door de heer Geerts Bart, voornoemd, voor een bedrag van duizend zeshonderd negenenzeventig euro vijfenzeventig cent, bedrag heden volledig volstort.

Hiervoor worden hem drieënzestig aandelen in voile eigendom toegekend.

*door inbreng in speciën door mevrouw Geerts Liesbeth, voornoemd, voor een bedrag van duizend vierhonderd negenendertig euro negenenzeventig cent, bedrag heden volledig volstort.

Hiervoor worden haar vierenvijftig aandelen in volle eigendom toegekend.

*door inbreng in speciën door mevrouw Geerts Karolien, voornoemd, voor een bedrag van duizend vierhonderd negenendertig euro negenenzeventig cent, bedrag heden volledig volstort.

Hiervoor worden haar vierenvijftig aandelen in volle eigendom toegekend.

*door inbreng in speciën door de heer Geerts Maarten, voornoemd, voor een bedrag van duizend vierhonderd negenendertig euro negenenzeventig cent, bedrag heden volledig volstort.

Hiervoor worden hem vierenvijftig aandelen in voile eigendom toegekend.

De gelden werden overgeschreven op een speciale rekening ten name van de vennootschap bij Crelan met nummer BE16 1053 0533 5474.

De bewijzen van deponering die in het dossier van de werkende notaris bewaard zal bliriven, werd door voormelde bankinstelling afgeleverd op negen december tweeduizend en dertien.

De heer Geerts Bart, mevrouw Geerts Liesbeth, mevrouw Geerts Karolien en de heer Geerts Maarten, allen voornoemd, verklaren hierbij uitdrukkelijk en onherroepelijk afstand te doen van hun voorkeurrecht om op deze kapitaalverhoging in te tekenen voor wat betreft de dividenden die toekomen aan de vruchtgebruikers.

3.: de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door zevenduizend vijfhonderd en één aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend ééntzevenduizend vijfhonderd en eenste van het kapitaal.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en de gecoördineerde statuten

mod11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 20.07.2013 13338-0254-017
03/01/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

g In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

21 DEC 2011

©ENLit MONDE

IIEII fl11 IlIflhil 1111 II

*12001353*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0431.319.210

Benaming : ZAKENKANTOOR G. GEERTS-MAES

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Polderstraat 27

9170 Meerdonk

Onderwerp akte :AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zestien december tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op negentien december tweeduizend en elf, drie bladen, ,geen vezendingen, boek 581, blad 04, vak 06, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door de Ontvanger Mevrouw Vertongen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: de tekst van artikel 8 der statuten integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van het agenda.

2.: de tekst van artikel 12 der statuten integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 2 van het agenda.

3.: de tekst van artikel 20 der statuten integraal te schrappen en te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 3 van het agenda.

4.: de artikelen 8, 12 en 20 van de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen.

Deze artikelen zullen voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL ACHT:

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch

overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze.

Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of

_' overgemaakt:

1.aan de rechtstreekse afstammelingen van een vennoot;

i 2.aan de medevennoten.

De aandeelhouder die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens via aangetekende brief moeten te kennen geven aan de zaakvoerder(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij aandeelhouders wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen moeten worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige aandeelhouders, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. Ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

"

overgenomen, kan door de zaakvoerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het wetboek van vennootschappen. In elk geval moet binnen de drie maanden na het aanbod over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden aandeelhouders te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

Indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen zal een deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

ARTIKEL TWAALF:

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap. De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker. De vruchtgebruiker oefent alle rechten verbonden aan het aandeel uit, onder meer, doch niet limitatief, de beslissing inzake wijziging kapitaal, doelswijziging, fusie en met fusie gelijkgestelde verrichtingen.

ARTIKEL TWINTIG:

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 19.05.2011, NGL 09.06.2011 11165-0187-019
07/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.05.2010, NGL 01.06.2010 10143-0021-019
04/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 21.05.2009, NGL 29.05.2009 09176-0087-019
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 16.06.2008 08236-0041-020
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.05.2007, NGL 08.06.2007 07208-0399-021
08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.05.2015, NGL 02.06.2015 15144-0158-020
17/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grif i I HTBANK VAN

'r r j ~,1l1lX ENT

Q 8 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

50 638

Ondernemingsnr : 0431.319.210

Benaming

(voluit) : ZAKENKANTOOR G GEERTS-MAES

(verkort) : GGM

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : POLDERSTRAAT 27 9170 SINT GILLIS MEERDONK (volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMINGEN

De algemne vergadering van aandeelhouders van 21 mei 2015 benoemt tot mede-zaakvoperder van de

vennootschap met ingang van 01 06 2015 Gabriel Geerts Walestraat 17 9130 Beveren Verrebroek voor een

onbepaalde duur.

Het mandaat van zaakvoerder is ten kosteloze titel tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Dit besluit Is genomen met eenparigheid van stemmen.

De mede-zaakvoerder aanvaardt deze opdracht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.05.2006, NGL 05.07.2006 06424-4372-017
29/12/2005 : SN044725
13/06/2005 : SN044725
02/07/2004 : SN044725
30/06/2003 : SN044725
03/09/2002 : SN044725
27/10/2000 : SN044725
19/10/1999 : SN044725
15/01/1997 : SN44725
22/10/1993 : SN44725

Coordonnées
ZAKENKANTOOR GEERTS G. - MAES

Adresse
POLDERSTRAAT 27 9170 MEERDONK

Code postal : 9170
Localité : Meerdonk
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande