ZAKENKANTOOR OST & CO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR OST & CO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.432.015

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 25.09.2014 14623-0548-009
27/03/2012
ÿþEr i.., mod11.1

11* Lee .: ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

4 GRiFFiE RECHT'

Vd'.(V IWUiat-r. '"

t 5 MAART 2012

DENDERP i\iDE

II

" iaoe3eio*

W bef

ae

Be Sta.

Griffie

Ondernemingsnr: 2yti, t132. 04S

Benaming (voluit) : Zakenkantoor Ost & Co

;: (verkort)

Il

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tramstraat 2

9220 Hamme

Onderwerp akte ; OPRICHTING - BENOEMING - OVERGANGSBEPALINGEN:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide met standplaats te Hamme hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 12 maart 2012, dat er een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "Zakenkantoor Ost & Co", met zetel te 9220 Hamme, Tramstraat 2, door 1) i, de heer VAN CAUWENBERGHE Johan Robert Olivia, geboren te Dendermonde op 3 december ;1978, rijksregisternummer 78.12.03-063.17, identiteitskaartnummer 590-7544428-85, echtgenoot van nagenoemde mevrouw Ost Melinda, wonende te 9220 Hamme, Tramstraat 2 en 2) Mevrouw !i OST Melinda Maurits Irma, geboren te Hamme op 20 februari 1978, rijksregisternummer 78.02.201148.31, identiteitskaartnummer 590-6866093-71, echtgenote van voornoemde heer Van Cauwenberghe Johan, wonende te 9220 Hamme, Tramstraat 2,

KAPITAAL - AANDELEN '

Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) EURO, i vertegenwoordigd door HONDERDZESENTACHTIG (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

On deze aandelen werd ingeschreven in geld en tegen pari als volgt:

1) door de heer Johan Van Cauwenberghe, voornoemde comparant sub 1), ten belope van zesenveertig (46) aandelen, hetzij vierduizend zeshonderd euro (¬ 4.600,00);

2) door mevrouw Melinda Ost voornoemde comparant sub 2), ten belope van honderd veertig (140)

,, aandelen, hetzij veertienduizend euro (¬ 14.000,00).

ii Alle ingeschreven aandelen werden volstort voor een totaalbedrag van zesduizend tweehonderd

euro (¬ 6.200,00), in hogervermeide verhouding, zodat een bedrag van zesduizend tweehonderd

euro (¬ 6.200,00) ter beschikking van de vennootschap staat, zoals blijkt uit het bewijs van

ii deponering afgeleverd door de Groep Landbouwkrediet. Dit bankattest zal door ondergetekende

li notaris Sven Heyvaert bewaard worden in het vennootschapsdossier, gehouden op zijn kantoor.

De aandelen dragen een volgnummer. Op de maatschappelijke zetel wordt een aandelenregister

,, gehouden dat door elke vennoot mag geraadpleegd worden. Dit register dient op eenvoudig verzoek

te worden overhandigd aan de Principaal. De eigendom van de aandelen wordt vastgesteld door eert:

inschrijving in het aandelenregister. Certificaten die deze inschrijvingen vaststellen zullen aan de

houders van deze aandelen worden bezorgd. "

Op straffe van nietigheid, mogen de aandelen slechts worden afgestaan onder levenden of

;i overgedragen bij overlijden met de eenparige toestemming van alle vennoten en met inachtneming

van artikel 5 bis van deze statuten.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de over te dragen aandelen wordt geschorst

; zolang geen akkoord van de vennoten betreffende de overdracht is bekomen.

De weigering van goedkeuring van een overdracht kan geen aanleiding geven tot enig verhaal.

De vennoten die weigeren, hebben zes maanden vanaf hun weigering om andere koper(s) te vinden,;

zoniet zullen zij verplicht zijn de aandelen zelf over te nemen of hun weigering in te trekken,

In geen enkel geval kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap eisen. .

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Z mari 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bij ontstentenis aan akkoord tussen partijen zal de afkoopwaarde door een expert bepaald worden, waartoe elke partij haar expert zal benoemen, die ermee belast zal zijn de afkoopwaarde van elk aandeel te bepalen.

Indien één van de partijen nalaat haar expert aan te duiden binnen de acht dagen na het verzoek dat daartoe zal gedaan worden door de andere partij of bij gebrek aan akkoord met betrekking tot de keuze van experts, zullen de benoemingen gedaan worden door de Voorzitter van de Rechtbank van eerste Aanleg van de zetel van de vennootschap in kwestie, op verzoek van de meest gerede partij. in geval van verdeeldheid tussen de experts, wordt een derde expert benoemd door de voornoemde Voorzitter, belast met de beslissing tussen beide.

De experts zullen de afkoopprijs van elk aandeel bepalen op basis van hun waarde, zoals die blijkt uit de laatste afgesloten jaarrekeningen op het ogenblik van de feiten die tot de afkoop leiden, en rekening houdend met de verborgen meerwaarde en minderwaarde en de onlichamelijke elementen die niet in de rekeningen zijn opgenomen,

Binnen de vijftien dagen na hun benoeming, zullen ze op straffe van verlies van hun functie het resultaat van hun evaluatie aan de zaakvoerder(s) moeten kenbaar maken; hun beslissing kan geen aanleiding geven tot enig verhaal.

De prijs zal betaald moeten worden ten laatste binnen het jaar na de aanvraag tot goedkeuring. SITUATIE VAN DE ERFGENAMEN EN LEGATARISSEN

A) de vennootschap telt maar één vennoot.

Ongeacht de toepassing van artikel Ster van de huidige statuten, brengt het overlijden van de enige vennoot niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Indien de enige vennoot geen laatste wilsbeschikking heeft achtergelaten, betreffende de uitoefening van de rechten met betrekking tot de aandelen, zullen deze rechten worden uitgeoefend door de erfgenamen en legatarissen, wettig aangebracht of in het bezit gesteld, a rato van hun rechten in de nalatenschap, tot aan de verdeling van de aandelen of tot aan de overhandiging van het legaat dat daarop betrekking heeft.

Ingeval er aandelen zouden zijn die niet proportioneel verdeeld kunnen worden, zijn de erfgenamen en legatarissen verplicht om voor die aandelen een mandataris aan te stellen; ingeval geen akkoord wordt bereikt, zal de mandataris benoemd worden door de Voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, welke zal zetelen op aanvraag van de meest gerede partij.

Indien geen bijzonder mandataris werd benoemd, zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen die niet proportioneel verdeelbaar zijn, worden opgeschort.

ln uitzondering op wat voorafgaat, zal degene die het vruchtgebruik van de aandelen erft van een enige vennoot, de rechten daaraan verbonden kunnen uitoefenen.

B) De vennootschap telt meerdere vennoten

De erfgenamen en legatarissen van de overleden vennoot zijn ertoe gehouden, binnen een zo kort mogelijke termijn, aan de andere vennoten (of indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, aan de zaakvoerder(s)) hun naam, voornamen, beroep en domicilie mee te delen, en hun statuut ais erfgenaam aan te tonen, door het voorleggen van rechtmatige akten, die deze hoedanigheid aantonen, ten universele of persoonlijke titel.

Totdat zij deze rechtvaardiging hebben voorgelegd, en de goedkeuring van de vennoten verkregen hebben, zullen de rechtverkrijgenden van de overledene geen enkele van diens rechten kunnen uitoefenen ten overstaan van de overlevende vennoten; zolang zullen ook de betaling van dividenden verbonden aan de aandelen van de overledene en interest op diens vorderingen worden opgeschort.

De erfgenamen, legatarissen, schuldeisers of rechthebbenden van de overleden vennoot zullen zich onder geen enkel voorwendsel kunnen mengen in de sociale administratie noch de verzegeling kunnen uitlokken van de goederen en waarden van de vennootschap, noch een boedelbeschrijving eisen.

Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten baseren op de boedelbeschrijving, de rekeningen en balansen en de geschriften van do vennootschap, en op de regelmatig genomen beslissingen van de gemeenschap van vennoten, de zaakvoerder(s), en de algemene vergadering. De erfgenamen en legatarissen van aandelen welke geen vennoot konden worden, omwille van het feit dat zij niet aanvaard werden, hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen. Zij kunnen de afkoop hiervan vorderen, per aangetekend schrijven, gericht aan de zaakvoerder van de vennootschap, die onmiddellijk een aangetekende kopie hiervan zal bezorgen aan de verschillende vennoten.

Indien geen akkoord bereikt wordt onder de partijen, zullen de prijs en de voorwaarden van de afkoop bepaald worden zoals voorzien onder artikel 5quinquies.

De afgekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot volledige betaling van de prijs.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

z,

nad 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Indien de betaling niet kan worden uitgevoerd binnen de termijn voorzien in artikel 252 alinea vier van het Wetboek van vennootschappen, zullen de erfgenamen en legatarissen de vervroegde ontbinding van de vennootschap kunnen vorderen.

VENNOTEN. Het aantal vennoten is onbeperkt. Slechts de hierna vermelde personen kunnen als vennoot toegelaten worden

- de mensen die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel door de uitoefening van hun beroep,

- de rechtspersonen die een doel hebben dat identiek of gelijkaardig is aan dat van de venootschap, maar dat niet onverenigbaar is met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Nochtans dienen één/vierde van de aandelen van de vennootschap in bezit te zijn van natuurlijke personen, die overeenkomstig de wet gemachtigd zijn het beroep van bankagent uit te oefenen en die dus op de ledenlijst van de FSMA zijn ingeschreven.

ONTBINDING VAN EEN VENNOOT-RECHTSPERSOON.

De ontbinding en vereffening van een vennoot-rechtspersoon brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee. De vennoot-rechtspersoon zal ertoe gehouden zijn binnen een zo kort mogelijke termijn de volledige identiteit van de natuurlijke perso(o)n(en) of rechtspers(o)on(en) die zich kandidaat stel(t)(len) om haar aandelen te verkrijgen, mee te delen aan de andere vennoot (of aan de zaakvoerder(s) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt).

Haar aandelen mogen, op straffe van nietigheid, slechts worden afgestaan mits unanieme toestemming en goedkeuring van alle vennoten.

De uitoefening van de stemrechten verbonden aan de aandelen van de vennootschap die zal ontbonden worden, zal worden opgeschort totdat het akkoord van alle vennoten is verkregen. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

De exploitatie van een bankagentuur

Tussenpersoon in verzekeringsactiviteiten, hetzij als makelaar, agent of in welke hoedanigheid ook. Het verstrekken van juridisch advies en divers advies en bijstand aan particulieren en het bedrijfsleven.

Om dit doel te bereiken zal de vennootschap aile mogelijke overeenkomsten kunnen sluiten, met betrekking tot de aankoop, tot de bouw, tot de verbouwing of verhuur van lokalen noodzakelijk voor haar activiteit, tot het aannemen van personeel en het sluiten van een verstandhouding met eventuele medewerkers.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen en/of verenigingen en kan zich tevens borg stellen voor derden.

De vennootschap mag eveneens aile handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of er de verwezenlijking van vergemakkelijken; zij mag tevens alle handelingen stellen van industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende aard; zij mag door vereniging, inbreng, fusie deelnemen aan alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel gelijkvormig of aansluitend zou zijn met het hare.

De vennootschap kan zich ten gunste van deze vennootschappen, en andere, borgstellen of hen aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

De vennootschap kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel,

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren.

DUUR. De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

BESTUUR VAN DE VENOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering van vennoten.

Minstens één zaakvoerder is een fysisch persoon, of wettelijk vertegenwoordiger van een zaakvoerder- rechtspersoon, gemachtigd om het beroep van bankagent uit te oefenen en ingeschreven bij de FSMA,

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd,

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, en tenzij de algemene vergadering een college van zaakvoerders opstelt, heeft iedere zaakvoerder de volle bevoegdheid om alleen handelend, alle daden van beheer en beschikking te stellen die nuttig zijn voor de vennootschap.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, hetzij als eiser hetzij als verweerder.

Elke zaakvoerder is gemachtigd bijzondere lasthebbers aan te stellen.

De ondertekening van elke akte die de vennootschap verbindt, moet worden vergezeld van de naam en de hoedanigheid van de ondertekenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alle bancaire handelingen zijn voorbehouden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van bankagent of PCP uit te oefenen.

Behoudens een hiermee strijdige beslissing door de algemene vergadering, wordt het mandaat van iedere zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Indien de wet dit vereist en binnen de grenzen van wat zij voorziet, zal de controle van de vennootschap worden uitgeoefend door éën of meerder commissarissen, benoemd voor drie jaar en herkiesbaar.

ALGEMENE VERGADERING

Jaarlijks wordt op de zetel of op enige andere locatie aangeduid in de oproepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, en dit op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Indien er slechts één vennoot is, zal op diezelfde dag de goedkeuring van de jaarrekening ondertekend worden. De buitengewone algemene vergadering komt bijeen bij oproeping door een zaakvoerder, telkens als het belang van de vennootschap het vereist of op verzoek van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De oproepingen tot de algemene vergadering worden gedaan in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.ledere persoon kan aan deze oproeping verzaken, en zal in elk geval aanzien worden ais zijnde regelmatig opgeroepen indien hij op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is. ledere gewone of buitengewone algemene vergadering mag, tijdens de zitting, voor drie weken uitgesteld worden. Deze verdaging doet alle genomen besluiten vervallen. De tweede algemene vergadering zal over dezelfde dagorde beraadslagen en zal daarover definitief beslissen.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of bij gebreke hieraan door de aanwezige vennoot die over de meeste aandelen beschikt.Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, beslist de vergadering geldig ongeacht het vertegenwoordigd gedeelte van het kapitaal en worden de beslissingen genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen. Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van andersluidende wettelijke bepalingen.ledere vennoot mag zich doen vertegenwoordigen door een derde, vennoot of niet, drager van een schriftelijke bijzondere volmacht, door elk middel van overdracht, die in zijn naam en plaats kan stemmen.ingeval van verdeling van het eigendomsrecht van een aandeel tussen een vruchtgebruiker en een blote eigenaar, worden de rechten die eraan verbonden zijn uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - VERDELING - RESERVES

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op deze laatste datum worden de maatschappelijke rekeningen opgemaakt door de zaakvoerder(s), de inventaris en jaarrekeningen opgesteld, overeenkomstig de wet,

Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf procent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds; deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die de bestemming ervan bepaalt, met dien verstande dat elk aandeel een evenwaardig recht verleent in de verdeling van de winst.

ONTBINDING -VEREFFENING

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, op beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden bepaald voor een statutenwijziging.

In geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen. Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de vereffeningswijze van de vennootschap. De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd,. De vereffenaar(s) zullen alle mogelijke maatregelen nemen teneinde de belangen van de cliënten te vrijwaren, en meer bepaald waar het de voortzetting betreft van de lopende contracten.

Na de betaling van of het in consignatie geven van de gelden nodig voor de aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, en, mochten er aandelen bestaan die niet volledig werden volstort, na het herstel van evenwicht onder alle aandelen, hetzij door opvraging van gelden, hetzij door voorafgaande verdeling ten gunste van de reeds volgestorte aandelen in een hogere verhouding, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit en de bewaarde goederen zullen hen worden overhandigd om volgens dezelfde verhoudingen verdeeld te worden,

ALGEMENE BEPALINGEN

DOMICILIEKEUZE

Voor de uitvoering van huidige statuten, kiest elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, directeur en vereffenaar gedomicilieerd in het buitenland, bij deze, domicilie ten maatschappelijke zetel, waar

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan bet Belgiech

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

hem alle mededelingen geldig kunnen worden gedaan, indien hij geen ander domicilie heeft gekozen ten aanzien van de vennootschap.

RECHTERLIJKE BEVOEGDHEID

Voor elk geschil tussen de vennootschap, diens vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, betreffende de zaken van de vennootschap en de uitvoering van de huidige statuten, wordt de exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbanken van de maatschappelijke zetel, tenzij de vennootschap expliciet afstand doet van deze bepaling.

GEMEEN RECHT

Voor al wat niet in de huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de toepasselijke wettelijke bepalingen, alsook naar de regelgeving van de Principaal en de toezichthoudende instellingen. Bijgevolg zullen de wettelijke bepalingen waarvan niet op geoorloofde wijze en expliciet werd afgezien, onder deze statuten beschouwd worden ais deel daarvan uitmakend en zullen alle clausules die in strijd zijn met de dwingende bepalingen van de wet voor niet geschreven gehouden worden.

VERZEKERING

Elke bankagent zal verplicht zijn, zijn burgerlijke en professionele aansprakelijkheid in te dekken door middel van een verzekering.Hij verbindt zich ertoe een bewijs van betaling van de premies voor te leggen op eerste aanvraag van de Principaal.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Voornoemde comparanten, optredende ais oprichters, hebben vervolgens met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen getroffen, welke beslissingen slechts uitwerking zullen hebben vanaf de papieren of electronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen:

1. Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf 12 maart 2012, om te eindigen op 31 december 2013.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

3. Verklaring dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen aile verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. De overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in die tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING:

De voornoemde comparanten, optredende als oprichters, hebben unaniem besloten de hierna vermelde persoon aan te stellen, met name:

- Mevrouw OST Melinda Maurits Irma, geboren te Hamme op 20 februari 1978, rijksregisternummer 78.02.20-148.31, identiteitskaartnummer 590-6866093-71, echtgenote van de heer Van Cauwenberghe Johan, wonende te 9220 Hamme, Tramstraat 2, als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap. Dewelke verklaard heeft deze functie te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling. De duurtijd van het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is van onbeperkte duur. Deze opdracht is ONBEZOLDIGD, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en geldt met ingang vanaf de dag van de papieren of electronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen. Een zaakvoerder zal alle bevoegdheden kunnen uitoefenen behoudens a) die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, b) bevoegdheden die statutair werden beperkt of c) beperkingen die bij de benoeming als zaakvoerder werden opgelegd. VESTIGING WERKELIJKE ZETEL:

Beslissing om de werkelijke zetel te vestigen te 9220 Hamme, Tramstraat 2.

GEEN COMMISSARIS:

Beslissing om geen commissaris aan te stellen.

Voor ontledend uittreksel

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tepelijk hiermee neergelegd

-Uitgifte oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 22.07.2015 15348-0274-011
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 03.10.2016 16646-0047-011

Coordonnées
ZAKENKANTOOR OST & CO

Adresse
TRAMSTRAAT 2 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande