ZAKENKANTOOR ROMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZAKENKANTOOR ROMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.287.703

Publication

07/05/2014 : OU040910
17/10/2014
ÿþ4 ,e

MadVioni VIA

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUON

Vo beho

aan

Belg Staat

Gent

Afdeling OkIdarde

8 On 2914

Griffie

Ondernemingsnr 0456.287.703

Benaming

(voluit): ZAKENKANTOOR ROMAN

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Stationsstraat 47 - 9660 Brakel

(volledig adres) Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in Euro - kennisname van de beslissing tot uitkering van belaste reserves in de vorm van een tussentijds dividend - onmiddellijk gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in natura van de netto schuldvordering van de dividendgerechtigden (regime artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen) - aanpassing van de statuten aan het Wetboek van vennootschappen - coördinatie van de statuten

Onderwerp akte:





Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door het ambt van Meester Joost Vanderlinden, notaris te Brakel,' op negenentwintig september tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid ZAKENKANTOOR ROMAN, met zetel te 9660 Brakel, Stationsstraat 47, de volgende beslissingen genomen heeft, allen met éénpatigheld van stemmen

EERSTE BESLISSING : Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in Euro afschaffing van de nominale waarde van de aandelen

De vergadering heeft besloten het maatschappelijk kapitaal om te zetten in Euro en heeft vastgesteld dat een maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) overeenstemt met een bedrag van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01).

Vervolgens heeft de vergadering besloten de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal vertegenwoordigd wordt door zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLISSING : Kennisname van de beslissing tot uitkering van belaste reserves in de vomi van een tussentijds dividend

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat op de bijzondere algemene vergadering der vennoten gehouden op 16 september 2014 er besloten werd tot, uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten betope van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), afkomstig uit de beschikbare reserves. Het verslag van deze bijzondere algemene vergadering werd voorgelegd.

Uit voormeld verslag is voorts gebleken dat de enige vennoot het dividend niet ln speciën wenst te ontvangen, doch dat hij de intentie heeft om de schuldvordering, die hij ingevolge de beslissing tot uitkering van het tussentijds dividend op de vennootschap heeft, onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend, om alzo te kunnen genieten van het in artikel 537, eerste alinea van het Wetboek van inkomstenbelastingen voorziene regime, zoals ingevoegd bij Programmawet van 28 juni 2013, door het vastklikken van de belaste reserves.

De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten betope van het tussentijdse dividend.

Ondergetekende notaris heeft de aanwezige vennoot erop gewezen dat de belaste reserves waarvan sprake in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De aanwezige vennoot heeft verklaard dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat het tussentijds bruto-dividend voort komt uit een vermindering van de belaste reserves, welke reserves (lees: de jaarrekening per 30 september 2011) zijn goedgekeurd door de jaarvergadering van maart 2012, en dat deze reserves nog aanwezig zijn in de jaarrekening afgesloten per 39 september 2013, goedgekeurd door de jaarvergadering gehouden op 7 maart 2014. Verder heeft de aanwezige vennoot verklaard dat er sinds 1 oktober 2013 zich" geen gebeurtenissen hebben voorgedaan die de belaste reserves beïnvloeden. De aanwezige vennoot heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Iiijlagen-Fiffi-et-ilelgiseb Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 c ondergetekende notaris ervan ontslaan hierop verdere controle uit te oefenen en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge DERDE BESLISSING : Kennisname van de voorafgaande verslagen voorgeschreven door artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van de in de agenda aangekondigde verslagen, met name:

a) het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, bedrijfsrevisor, op 16 september 2014 overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen, bevattende een beschrijving van de voorgenomen inbreng in nature, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, genoemde heer Bert De Clercq, opgemaakt op 16 september 2014, worden hierna letterlijk weergegeven:

"3. Besluit

Ondergetekende, BVBA J. Vande Moortel & C° Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de BVBA ZAKENKANTOOR ROMAN.

De bijzondere algemene vergadering dd. 15 september 2014 heeft, voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 200.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 637 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 180.000,00 euro.

ik ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng In nature, in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitreiking van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4. De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat aile aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 2.589 nieuwe aandelen van de vennootschap ZAKENKANTOOR ROMAN BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 180.000,00 euro worden uitgegeven.

7. Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 180.000,00 euro teneinde het te brengen van 18.592,01 euro op 198.592,01 euro.

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van

dividenduitkering een of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de

buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 16 september 2014.

BVBA J. Vende Moortel & C° Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq,

Bedrijfsrevison°

b) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 17 september 2014 overeenkomstig artikel 313, §1 van het Wetboek van vennootschappen over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

De aanwezige vennoot heeft voorafgaand aan deze beslissing erkend een afschrift van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

De vergadering heeft vastgsteld dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het bijzonder verslag van de zaakvoerder enige opmerking gemaakt werd. Ze werden unaniem goedgekeurd.

\MERDE BESLISSING : Verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in nature van de netto schuldvordering van de dividendgerechtigden

a) Beslissing tot kapitaalverhoging mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie

De enige vennoot heeft verklaard de schuldvordering die hij heeft op de vennootschap ten belope van het uitgekeerde tussentijdse dividend overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

De vergadering heeft besloten, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierenzestigduizend honderd éénentachtig euro éénendertig cent (E 64.181,31), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (E 18.592,01) op tweeëntachtigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro tweeëndertig cent (¬ 82.773,32), door uitgifte van tweeduizend vijfhonderd negenentachtig (2.689) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde aard Mn als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten, voordelen en plichten zullen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, en mits creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van honderd vijftienduizend achthonderd achttien euro negenenzestig cent (¬ 115.818,69), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair aangerekend zullen warden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering heeft besloten dat de kapitaalverhoging en de creatie van de onbeschikbare uitgiftepremie verwezenlijkt zal worden door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die hij heeft lastens de vennootschap, zijnde de vordering tot uitkering van negentig procent (90%) van voormeld tussentijds dividend van tweehonderdduizend euro (¬ 200.000,00), waarvan de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal worden ingehouden en doorgestort, hetzij de vordering tot uitkering van een netto dividend ten bedrage van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00), en welke schuldvordering uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

b) Verwezenlijking van de kapitaalverhoging en creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie

Is vervolgens tussengekomen de enige vennoot die verklaard heeft volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteengezet heeft dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten leste van de vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrierevisor.

Na deze uiteenzetting heeft de enige vennoot verklaard de vordering tot uitkering van negentig procent (90%) van voonneld tussentijds dividend onmiddellijk in de vennootschap in te brengen tot verwezenlijking van de kapitaalverhoging en de creatie van de onbeschikbare uitgiftepremie, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing dient worden ingehouden en doorgestort, zijnde een netto-bedrag van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00) :

De heer ROMAN Kurt heeft verklaard negentig procent (90%) van zijn schuldvordering op de vennootschap, zij een bedrag van honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00), onmiddellijk in de vennootschap in te brengen tot verwezenlijking van de kapitaalverhoging en de creatie van de onbeschikbare uitgiftepremie.

Vergoeding

* Als vergoeding voor de inbreng gedaan door de heer ROMAN Kurt, werden aan hem tweeduizend vijfhonderd negenentachtig (2.589) nieuwe aandelen toegekend, volledig volstort.

De vergadering heeft erkend door de ondergetekende notaris volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder omirent de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

De vergadering heeft tevens erkend dat de ondergetekende notaris erop gewezen heeft dat bij een latere kapitaal-vermindering deze kapitaalvermindering geacht wordt eerst voort te komen uit kapitalen die volgens het bij artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen voorziene regime ingebracht werden.

c) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat

de voormelde kapitaalverhoging met een bedrag van vierenzestigduizend honderd éénentachtig euro

,

C. éénendertig cent (¬ 64.181,31) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeëntachtigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro tweeëndertig cent (¬ 82.773,32), verdeeld in drieduizend driehonderd negenendertig (3.339) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge VIJFDE BESLISSING Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremie» De vergadering heeft besloten het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde een bedrag van honderd vijftienduizend achthonderd achttien euro negenenzestig cent (¬ 115.818,69), te boeken op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremie», die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLISSING Tweede kapitaalverhoging door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie

a) Beslissing tot kapitaalverhoging verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft besloten het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van honderd vijftienduizend achthonderd achttien euro negenenzestig cent (¬ 115.818,69) om het te brengen van tweeëntachtigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro tweeëndertig cent (¬ 82.773,32) op honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (E 198.592,01) door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van honderd vijftienduizend achthonderd achttien euro negenenzestig cent (¬ 115.818,69) ingevolge de eerste kapitaalverhoging die voorafgaat. Deze tweede kapitaalverhoging gebeurt zonder de creatie van nieuwe aandelen.

b) Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld en heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging met een bedrag van honderd vijftienduizend achthonderd achttien euro negenenzestig cent (¬ 115.818,69) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 198.592,01), verdeeld in drieduizend driehonderd negenendertig (3.339) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLISSING Aanpassing van de statuten aan de vigerende taalwetgeving

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan de vigerende taalwetgeving in deze zin dat de zetel van de vennootschap overgebracht kan worden naar om het even welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad.

ACHTSTE BESLISSING : Aanpassing van de regeling vaar het uitoefenen van de rechten verbonden aan een aandeel waarvan het eigendomsrecht gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen in deze zin dat als het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, alleen de vruchtgebruikers, behoudens afwijkende overeenkomst, de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

NEGENDE BESLISSING Wijziging van de statuten

De vergadering heeft besloten de bestaande statuten als volgt aan te passen aan de voormelde beslissingen:

a) Vervanging van de tweede zin van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

"De zetel mag bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, overgebracht worden naar om het aven welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad."

b) Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ACHTENNEGENTIGDUIZEND

VIJFHONDERD TWEEENNEGENTIG EURO EN ÉÉN CENT (E 198.592,01).

Het is verdeeld in drieduizend driehonderd negenendertig (3.339) aandelen op naam zonder nominale

waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

c) Toevoeging van een nieuw artikel 5bis aan de statuten met de volgende tekst:

"Artikel 5bis. Historiek

Bij de oprichting van de vennootschap op 16 oktober 1995 bedroeg het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) vertegenwoordigd door 750 aandelen met een nominale waarde van elk duizend Belgische frank.

Op de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden op 29 september 2014 werden de volgende beslissingen genomen:

- omzetting van het maatschappelijk kapitaal in Euro en vaststelling dat een maatschappelijk kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000 BEF) overeenstemt met een bedrag van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01);

afschaffing van de nominale waarde van de aandelen;

onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbefastingen, kapitaalverhoging ten bedrage van vierenzestigduizend honderd éénentachtig euro éénendertig cent (¬ 64.181,31), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 18.592,01) op tweeëntachtigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro tweeëndertig cent (¬ 82.773,32), door uitgifte van tweeduizend vijfhonderd negenentachtig (2.589) nieuwe aandelen van dezelfde aard als de bestaande aandelen, die dezelfde rechten, voordelen en plichten zullen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata tampons vanaf de onderschrijving, en mits de creatie van een onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van honderd vijftienduizend achthonderd achttien euro negenenzestig cent (¬ 115.818,69);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- tweede kapitaalverhoging met een bedrag van honderd vijftienduizend achthonderd achttien euro negenenzestig cent (E 115.818,69), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van tweeëntachtigduizend zevenhonderd drieënzeventig euro tweeëndertig cent (¬ 82.773,32) op honderd achtennegentigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (¬ 198.592,01), door incorporatie in het kapitaal van de onbeschikbare uitgiftepremie ten bedrage van honderd vijftienduizend achthonderd achttien euro negenenzestig cent (¬ 115.818,69), zonder de uitgifte van nieuwe aandelen."

d) Vervanging van artikel 8 van de statuten door de volgende tekst:

"De aandelen zijn onverdeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening der daaraan gehechte rechten te schorsen totdat een enkele persoon aangewezen zij ais eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zullen, behoudens afwijkende overeenkomst, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

T1ENDE BESLISSING : Aanpassing van de statuten door aanneming en goedkeuring van nieuwe statuten

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen, met de actuele rechtsterminologie en met de Corporate Govemance-wetgeving, meer bepaald:

door inlassing in artikel 12 van de statuten van de natte "vaste vertegenwoordiger";

- door aanpassing van artikel 16 van de statuten ln deze zin dat als geopteerd wordt voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, de vennootschap het rondschrilven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste dient te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering;

- door toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten houdende de nieuwe regels in verband met de bijeenroeping van de algemene vergadering;

- door aanpassing van artikel 18 van de statuten houdende de goedkeuring van de mogelijkheid van schriftelijke besluitvorming;

- door aanpassing van artikel 22 van de statuten aan de nieuwe regels in verband met de ontbinding en vereffening van vennootschappen;

- door schrapping of vervanging van de in de statuten opgenomen verwijzingen naar oude artikelnummers van de vennootschappenwet, alsook vervanging van de woorden "de wetten op de handelsvennootschappen" en "de organieke wetten op de besloten vennootschap met beperke aansparkelijkheid" door "het Wetboek van vennootschappen";

- en in het algemeen, door actualisering van de bestaande teksten, schrapping van de overbodig geworden bepalingen en overgangsbepalingen, en aanpassing aan de nieuwe rechtsterminologie waar het behoort door aanneming en goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten.

De vergadering heeft besloten na goedkeuring, hemummering en stemming artikel per artikel een volledig nieuwe tekst van de statuten aan te nemen, dewelke alhier bij uittreksel weergegeven worden:

Naam

(Artikel 1) De vennootschap draagt de naam "ZAKENKANTOOR ROMAN".

Zetel

(Artikel 2) De zetel is gevestigd te 9660 Brakel, Stationsstraat 47.

Doel

(Artikel 3) De vennootschap heeft ais doel:

- het uitoefenen, in het algemeen, van elke activiteit ais tussenpersoon in financiële aangelegenheden, en in het bijzonder de uitbating van een ban k- of spaarkasagentschap.

het uitoefenen van elke activiteit die betrekking heeft op de immobiliënsector.

het uitoefenen van elke activiteit van verzekeringsagent.

- het uitoefenen van elke activiteit als dienstverlenend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- het uitoefenen als tussenpersoon van elke activiteit in de sector van de reisbureaus.

De vennootschap mag al deze verrichtingen in de meest uitgebreide zin uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag, bij wijze van overname, fusie, inbreng, of participatie, deelnemen in andere ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een identiek of analoog doel hebben, of die van aard zijn om de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag in het algemeen aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of bevorderlijk zijn voor de verwezenlijking ervan.

Duur

(Artikel 4) De vennootschap bestaat met ingang van 16 oktober 1995 voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neeriegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Bedrag en samenstelling van het maatschappelijk kapitaal

(Artikel 5) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERD ACFITENNEGENT1GDUIZEND VIJFHONDERD TWEEËNNEGENTIG EURO EN ÉÉN CENT (¬ 198.592,01).

Het is verdeeld in drieduizend driehonderd negenendertig (3.339) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn om de vennootschap te besturen en te verbinden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer ROMAN Kurt, wonende te 9660 Brakel, Ronsesestraat 30.

Deze heeft zijn opdracht aanvaard onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet

Het mandaat van zaakvoerder wordt afzonderlijk en onbezoldigd waargenomen, tenware andersluidende beslissing van de algemene vergadering, welke beslissing genomen wordt met eenvoudige meerderheid van stemmen.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerders en wijze waarop zij deze uitoefenen

(Artikel 14) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Aan deze personen alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd. De zaakvoerders worden benoemd door de Algemene Vergadering voor een tijdsduur door haar te bepalen.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen zij een college.

indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

(Artikel 17) ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

(Artikel 18) ledere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als elser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen onder hun eigen verantwoordelijkheid, voor een duur die zij bepalen, geheel of gedeeltelijk hun bevoegdheden van dagelijks bestuur en het uitvoeren van de besluiten opdragen aan een lasthebber die niet noodzakelijk vennoot hoeft te zijn.

Plaats, dag en uur van de jaarvergadering van de vennoten.

(Artikel 21) De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand maart om 16 uur.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht

(Artikel 9) Zijn er verschillende eigenaars van één onverdeelbaar aandeel, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening der daaraan gehechte rechten te schorsen totdat een enkele persoon aangewezen zij als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zullen, behoudens afwijkende overeenkomst, alleen de vruchtgebruikers de aan dit aandeel verbonden rechten mogen uitoefenen.

(Artikel 23) leder vennoot brengt zijn stem uit hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber mits een geschreven volmacht Niemand mag als lasthebber een vennoot bil de algemene vergadering vertegenwoordigen, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, zoals voogden, en voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap waarin de delen gevallen zijn.

(Artikel 25) Etk aandeel geeft recht op één stem.

Met uitzondering van:

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen;

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal het bestuursorgaan een rondschrijven, per brief, fax, e-mail of enig andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen per aangetekend schrijven naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit, niet ontvangen, dan warden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

(Artikel 26) De algemene vergadering beraadslaagt en beslist op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. De beslissingen worden met gewone meerderheid van stemmen genomen.

Begin en einde van het boekjaar

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(Artikel 28) Het boekjaar begint op 1 oktober en wordt afgesloten op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst

(Artikel 29) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrok van de kosten van aile aard, gebeurlijke ' interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan de zaakvoerders en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen vormt de zuivere winst van het bedrijfsjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen worden tot het vormen van het: wettelijk reservefonds. Deze afhouding wordt niet meer vereist zodra dit reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst blijft ter beschikking van de algemene vergadering welke er naar goeddunken kan over beslissen.

Bepalingen betreffende de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

(Artikel 30) Na het vereffenen van aile schutden, lasten en vereffenings- of inbewaringgevingskosten die te dien einde werden gemaakt, zal het batig saldo in de eerste plaats dienen om het bedrag van het gestorte kapitaal terug te betalen.

Indien de aandelen niet allemaal in dezelfde mate werden gestort, houden de vereffenaars, vooraleer ze tot de verdeling overgaan, rekening met deze verscheidenheid aan situaties en herstellen het evenwicht door aile aandelen terug op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door het vragen van bijkomende stortingen ten leste van aandelen die niet voldoende gestort werden, hetzij door voorafgaande contante terugbetalingen, ten gunste van, de aandelen die in een hogere mate werden volstort.

Het saldo wordt eveneens verdeeld onder aile aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

ELFDE BESLISSING : Volmacht coördinatie

De vergadering heeft aan de ondergetekende notaris alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande beslissingen, op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

TWAALDE BESLISSING : Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering heeft elle machten aan de zaakvoerder verleend om de voorgaande beslissingen uit te voeren, in het bijzonder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) op het uitgekeerde tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake, en de aanpassing van het aandelenregister aan de kapitaalverhoging en aan de creatie van de nieuwe aandelen.

DERTIENDE BESLISSING ; Volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering en de in functie zijnde zaakvoerder hebben vervolgens, voor zoveel als nodig, de de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB PARTNERS OUDENAARDE, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, evenais haar, bedienden, aangestelden of lasthebbers, aangesteld als bijzondere gemachtigde met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verfeend wordt om alle administratieve formaliteiten in verband met onderhavige statutenwijziging te vervullen en te dien einde ook alle stukken, akten en documenten te ondertekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondememingsloketten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt en getekend door notaris Joost Vanderlinden te Brakel, houder der minuut.

Samen hierbij neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal de dato 29 september 2014;

- het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld door de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VANDE MOORTEL J. EN CO BEDRIJFSREVISOREN,

, met zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq,

' bedrijfsrevisor, op 16 september 2014;

- het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 17 september 2014;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2013 : OU040910
07/05/2012 : OU040910
06/04/2011 : OU040910
02/06/2010 : OU040910
01/07/2009 : OU040910
01/04/2008 : OU040910
02/04/2007 : OU040910
14/04/2006 : OU040910
31/03/2005 : OU040910
14/04/2004 : OU040910
25/03/2003 : OU040910
15/03/2002 : OU040910
22/03/2001 : OU040910
21/03/2000 : OU040910
11/03/1999 : OU040910
01/01/1997 : OU40910

Coordonnées
ZAKENKANTOOR ROMAN

Adresse
STATIONSSTRAAT 47 9660 ST-MARIA-OUD(BRAKEL)

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande