ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ

NV


Dénomination : ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ
Forme juridique : NV
N° entreprise : 414.418.147

Publication

11/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 28.11.2013, NGL 02.12.2013 13678-0056-031
05/11/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d i D





*13167259*





NEERGELEGD

2 4 NT, 2013

1vZErC1-#1'131'{ AN

pV,

KOOP 1'1A~i1) .Ef~ 1i[; GENT

VOOREEN.SLUDEND_ONTLEDEND.U1TTREKSEL, Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsar : 0414.418.147

Benaming

(voluit) : ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9042 GENT, SKALDENSTRAAT, 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Michèle HOSTE, te Gent, op zestien oktober tweeduizend dertien, houdende buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ, gevestigd te 9042 Gent, Skaldenstraat, 1, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen:

BESLUITEN TOT FUSIE

De algemene vergaderingen namen kennis van en gingen over tot bespreking van het voormelde fusievoorstel. De aandeelhouders verklaarden dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en zij er kosteloos een afschrift van konden bekomen. Alle vennoten (en houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden) in elke bij de fusie betrokken vennootschap hebben conform artikel 720 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen ermee ingestemd dat er geen tussentijdse cijfers vereist zijn.

De algemene vergaderingen keurden het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besloten aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPP1J, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, is overgegaan op de naamloze vennootschap EUROPEAN BULK TERMINALS die houdster is van alle aandelen van de vennootschap ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ.

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap EUROPEAN BULK TERMINALS, wordt bepaald op één juli tweeduizend dertien (01.07,2013)

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap EUROPEAN BULK TERMINALS en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

Ten gevolge van deze fusie houdt de naamloze vennootschap ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ vanaf zestien oktober tweeduizend dertien op te bestaan,

De algemene vergadering van de naamloze vennootschap EUROPEAN BULK TERMINALS stelde vast dat door de goedkeuring van de met fusie docr overneming gelijkgestelde verrichting, het bestuursmandaat in de naamloze vennootschap ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ van

1. Mijnheer Philippe Van de Vyvere, nationaal nummer 530805-38948, wonende te 9921 Vinderhoute, Kasteellaan, 44.

2. Mevrouw Caroline De Poorter, nationaal nummer 570826-36610, wonende te 9940 Evergem, Goeiingen,

3. Mijnheer Joachim Coens, nationaal nummer 660906-24950, wonende te 8340 Damme, Bruggesteenweg,

4. Mijnheer Nils Beneton, identiteitskaartnummer 100492301139, wonende te F-92100 Boulogne Billancourt (Frankrijk), Rue de Clamart, 10.

ten einde is gekomen, met uitzondering van de bevoegdheden toegekend door artikel 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

4.

14;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

e oor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Notaris Michèle HOSTE, te Gent.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- de expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

- de volmachten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

,I.11 ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 3 AUG. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPtEetitééL TE GENT

11,!!I3E1

NI

D

H

Ondernemingsnr : 0414418147

Benaming

(voluit) : Zeebrugse Behandelingsmaatschappij

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL PUBLICATIE DOOR UITTREKSEL

UITTREKSEL VAN HET NEERGELEGD FUSIEVOORSTEL

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn;

1.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht EUROPEAN BULK TERMINALS, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Albert Vander Auwermeulen te Zomergem, op 25 juni 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juli 1992 onder het nummer 920717-577.

De statuten van de vennootschap werden voor het laatste gewijzigd bij akte verleden voor notaris Albert Vander Auwermeulen te Zomergem op 30 juni 1992, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juli 1992 onder het nummer 920717-578.

Deze vennootschap is Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0447.744.674. Deze vennootschap wordt hierna genoemd "de overnemende vennootschap".

2.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1.

Deze vennootschap is opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Willems te Gent, op 27 juni 1974, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juli 1974 onder het nummer 3006-1. De statuten van de vennootschap werden voor het laatste gewijzigd bij akte verleden voor notaris Michèle Hoste te Gent op 19 juni 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 juni 2006 onder het nummer 061058801

Deze vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0414.418.147.

Deze vennootschap wordt hierna genoemd "de over te nemen vennootschap" of "de overgenomen vennootschap".

In aanmerking nemende dat

de overnemende vennootschap houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

de raden van bestuur van beide voormelde vennootschappen het initiatief genomen hebben ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, zal overgaan op de overnemende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij de artiKelen 719 en volgende van het Wetboek Vennootschappen,

verbinden de raden van bestuur van beide voormelde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen bij deze het FUSIEVOORSTEL vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat

A. De fusie zal worden doorgevoerd tussen :

1 °De naamloze vennootschap EUROPEAN BULK TERMINALS, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1, die naar luid van artikel 3 der statuten het nagemeld doel heeft :

De vennootschap heeft tot doe!

Het deelnemen in alle Belgische of vreemde, bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, door middel van inschrijving, inbreng, ruil of anders; het beleggen, beheren en uitbaten van al hun roerende activa en passiva; het aankopen, verkopen en beheren van onroerende goederen; het uitvoeren of doen uitvoeren van research in verband met ondernemingen op alle technische gebieden, zoal marketing, productie, ondememingstechnieken en dergelijke, het geven of doen geven van advies op het gebied van management, boekhouding en computerisering; dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Het besturen en begeleiden van ondernemingen en vennootschappen, alsook het vervullen van de opdracht van vereffenaar.

Het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen, alsmede het verstrekken van geldvoorschotten,

Zij zal alle leningen kunnen aangaan en terugbetalen, hypothecaire en andere, die nodig zijn om haar eigen vermogen aan te vullen met het oog op het verwerven van roerende goederen of waarden indien zij dat doelmatig acht voor het goed beheer van haar patrimonium.

Zij kan alle roerende, onroerende, financiële, nijverheid-, handels- of burgerlijke operaties verrichten, die van aard zijn hogervermeld doel te begunstigen, te beschermen of uit te breiden.

Zij kan onder gelijk welke vorm en op gelijk welke manier deelhebben in alle vennootschappen of ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel of die dit zouden kunnen begunstigen, beschermen of uitbreiden."

2° De naamloze vennootschap ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ, met maatschappelijke zetel te 9042 Gent, Skaldenstraat 1, die naar luid artikel 3 der statuten het nagemeld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel:

LIe Stevedoring, de ontvangst, de expeditie, de bemonstering, het opslaan en alle andere verrichtingen die betrekking hebben op zowel stortgoederen, stukgoederen, containers, als auto's.

Net beleggen, beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen; het aankopen, verkopen en beheren van roerende en onroerende goederen; het huren, verhuren en ter beschikkingstellen van roerende en onroerende goederen.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

r

4

De sub 1 genoemde vennootschap, zal als overnemende vennootschap, het gehele vermogen krijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de overgenomen vennootschap is.

Er bestaan 4.800 (vier duizend acht honderd) aandelen in de overgenomen vennootschap, die alle gehouden worden door de overnemende vennootschap.

B.Met ingang van 1 juli 2013, deze dag inbegrepen, worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap,

C. Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden, maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende

vennootschap optreden.

D. Er is geen uitbreiding van de doelomschrijving van de overnemende vennootschap vereist.

E. Bijzondere voordelen,

Voorgesteld wordt aan de bestuurders van de overnemende en de overgenomen vennootschap geen bijzonder voordeel toe te kennen.

Voorgesteld wordt geen nieuwe bestuurders in de overnemende vennootschap te benoemen naar aanleiding van de fusie.

F. Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de beide vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel waar hun respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd, en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek Vennootschappen, dit uiterlijk per 15 september 2013.

De raden van bestuur van zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap zullen het voorstel binnen de kortst mogelijke termijn ter goedkeuring voorleggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, ten einde de voorgenomen verrichting tot stand te brengen, met inachtneming van de wettelijke en statutaire bepalingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werd neergelegd : het fusievoorstel d.d. 01.08.2013)

Philippe Van de Vyvere Caroline De Poorter

Bestuurder Bestuurder

, , 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþ Maa Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden *131181 9*

aan het

Belgisch Staatsblac

° NEERGELEGD

k-i'1'':C3riff,ié.' A N

Tri. GENT

Ondernemingsnr : 0414418147

Benaming

(voluit) : Zeebrugse Behandelingsmaatschappij

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : verlenging mandaat commissaris

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de NV Zeebrugse Behandelingsmaatschappij d.d. 03.06.2013.

Het mandaat van Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA als commissaris van de vennootschap wordt niet verlengd. Het mandaat van commissaris wordt aan de BV CVBA RSM InterAudit toevertrouwd voor een periode van 3 jaar. De BV CVBA RSM InterAudit heeft de heer Kurt De Witte en de heer Gert Van Leemput, beiden bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordigers.

Philippe Van de Vyvere Caroline De Poorter

Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 21.06.2013 13207-0116-032
27/06/2012
ÿþLuik B

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 8 JUNI 2012

RECHTBANK VAN KOOI'HANC?I~ÉGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0414418147

Benaming

(voluit) : Zeebrugse Behandelingsmaatschappij

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 1 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging mandaten bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Gewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de NV Z.B.M. d.d. 04.06.2012.

De Algemene Vergadering der Aandeelhouders beslist volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van 3 jaar, dit is tot na de Gewone Algemene Vergadering van 2015:

" Dhr. Philippe Van de Vyvere Voorzitter-Bestuurder

" Mevr. Caroline De Poorter Bestuurder

" Dhr. Nuls Beneton Bestuurder

" Dhr. Joachim Coens Bestuurder

Na de huidige Algemene Vergadering zal de Raad van Bestuur derhalve samengesteld zijn als volgt :

" Dhr. Philippe Van de Vyvere Voorzitter-Bestuurder

" Mevr. Caroline De Poorter Bestuurder

" Dhr, Nils Beneton Bestuurder

" Dhr. Joachim Coens Bestuurder

Hun mandaat vervalt na de Gewone Algemene Vergadering van 2015.

Philippe Van de Vyvere Caroline De Poorter

Voorzitter-Bestuurder Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de insteurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.06.2012 12192-0139-033
11/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 06.07.2011 11268-0204-029
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 22.06.2010 10208-0238-032
22/06/2009 : GE115256
13/08/2008 : GE115256
26/07/2007 : GE115256
11/07/2007 : GE115256
03/08/2006 : GE115256
30/06/2006 : GE115256
07/07/2005 : GE115256
20/08/2004 : GE115256
13/07/2004 : GE115256
08/12/2003 : GE115256
18/08/2003 : GE115256
11/07/2003 : GE115256
27/02/2002 : GE115256
26/09/2001 : GE115256
06/07/2001 : GE115256
19/04/2001 : GE115256
19/06/1999 : GE115256
13/10/1998 : GE115256
03/09/1996 : GE115256
09/08/1995 : GE115256
06/07/1995 : GE115256
23/09/1994 : GE115256
13/11/1993 : GE115256
19/01/1993 : GE115256
25/10/1991 : GE115256
23/05/1990 : GE115256
25/08/1989 : GE115256
13/05/1989 : GE115256
05/04/1989 : GE115256
01/01/1988 : GE115256
23/10/1987 : GE115256

Coordonnées
ZEEBRUGSE BEHANDELINGSMAATSCHAPPIJ

Adresse
SKALDENSTRAAT 1 9042 GENT

Code postal : 9042
Localité : Desteldonk
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande