ZELFBOUWMARKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZELFBOUWMARKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.928.859

Publication

10/07/2015
ÿþ-r

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 2- - s s

Benaming

(voluit) : ZELFBOUWMARKT

(verkort)

(Ljrgi~~

__

Voor- 1111111111111902

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

flh1





GRFFFIF RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

O I OU 2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RING-WEST 11 - 9400 NINOVE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

TEKST : Er blijkt uit de akte opgemaakt op dertig juni tweeduizend vijftien door Meester Edgard Van Oudenhove, vennoot van de vennootschap "VAN OUDENHOVE-SOUTAER, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9450 Denderhoutem, Iddergemsesteenweg 8, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

COMPARANTEN:

1. De BVBA 'DESMET MANAGEMENT', met zetel te 9400 Denderwindeke (Ninove), Krepelstraat 65C, RPR Gent  afdeling Dendermonde 0440.017.635, vast vertegenwoordigd door de heer DESMET Ignaas Johan Maria Pia, nationaal nummer 531205-049-28 - nummer identiteitskaart 591-2548128-40, wonende te 9400 Ninove, deelgemeente Denderwindeke, Krepelstraat 651C.

2. De NV 'HOME CHAMPION', met zetel te 9400 Ninove, Nederwijk-Oost 271, RPR Gent -- afdeling Dendermonde 0449.216.995, vast vertegenwoordigd door voornoemde heer Ignaas DESMET.

3. De hierna genoemde NV 'TEMSED', vast vertegenwoordigd door de heer DESMET Stijn, nationaal nummer 820826-193-29 - identiteitskaartnummer 591-6452374-36, wonende te 1700 Dilbeek, Kloosterstraat, 31 -- bus 9.

4. DE BVBA 'DS ORIG1NS', met zetel te 1700 Dilbeek, Kloosterstraat 31 bus 9, RPR Brussel  Nederlandstalige Rechtbank van Koophandel 0847.960.439, vast vertegenwoordigd door voornoemde heer Stijn DESMET.

bestuurders, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap

De naamloze vennootschap "ZELFBOUW-MARKT NINOVE", hebbende haar maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Ring West 11, met ondernemingsnummer 0420.376,620.

Opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Zelfbouwmarkt - Moderne Bouwelementen" blijkens akte verfeden voor notaris Romain Poodts, destijds te Meerbeke, op achttien april negentienhonderd tachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven mei nadien onder nummer 944-5.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor de laatste maal ingevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgesteld door ondergetekende notaris Van Oudenhove op vierentwintig januari tweeduizend dertien, bekendgemaakt in gezegde bijlage van achttien februari nadien onder nummer 13028913.

Waarvan de statuten sindsdien niet meer werden gewijzigd, alzo verklaard.

- BTW nummer BE0420.376.620

- Ondernemingsnummer 0420.376.620  RPR Gent (afdeling Dendermonde)

Vennootschap ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van het gehele

vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan een bestaande vennootschap NV TEMSED en de bij deze op te richten vennootschap.

Handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van deze vennootschap ZELFBOUWMARKT-NINOVE, ingevolge de buitengewone algemene vergadering die tot de splitsing heeft besloten, waarvan de notulen voorafgaandelijk aan deze notulen werden opgesteld door ondergetekende notaris.

Die aan ondergetekende notaris het financieel plan voorgeschreven door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen overhandigen en hem verzoeken als volgt de authentieke akte op te stellen van de statuten van een handelsvennootschap opgericht ingevolge splitsing.

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De gesplitste vennootschap heeft overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te splitsen door overdracht van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan een bestaande vennootschap en aan een vennootschap die zij opricht. Bijgevolg heeft deze vennootschap besloten tot haar splitsing ingevolge de buitenge-'wone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen die ondergetekende notaris heden, voorafgaandelijk aan deze notulen, heeft opgesteld,. Bijgevoig heeft deze vennootschap besloten om haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, ingevolge het hiema vermelde splitsingsvoorstel, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, over te dragen, met name:

- deels aan de overnemende vennootschap de naamloze vennootschap TEMSED, met maatschappelijke

zetel te 9400 Ninove, Nederwijk-Oost, 271.

-RPR Gent, afdeling Dendermonde nummer 0439.585.687

- deels aan de op te richten vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZELFBOUWMARKT, met zetel te 9400 Ninove, Ring-West, 11

tegen uitreiking aan haar aandeelhouders van aandelen van voornoemde overnemende vennootschap TEMSED en van voornoemde op te richten vennootschap ZELFBOUWMARKT.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen is de splitsing voltrokken, zodra alle bestaande vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen en de nieuwe ven-inootschap is opgericht,

De overnemende vennootschap «TEMSED» heeft luidens de buitengewone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen die ondergetekende notaris heden, voorafgaandelijk aan deze notulen, heeft opgesteld, besloten om haar goedkeuring te verlenen aan de splitsing van de naamloze vennootschap ZELFBOUWMARKT NINOVE door overdracht van een deel van haar gehete vermogen.

Bijgevolg is de splitsing voltrokken zodra de op te richten ZELFBOUWMARKT BVBA is opgericht.

De splitsing door overneming en oprichting wordt aan derden tegenstelbaar vanaf de gelijktijdige bekendmaking van de verschillende ermee verband houdende akten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, Financieel plan,

Zoals blijkt uit het proces-verbaal van de gesplitste vennootschap voorafgaandelijk dezer verleden voor ondergetekende notaris hebben de bestuurders van de gesplitste vennootschappen het financieel plan overhandigd waarin zij optreden als oprichter en in dewelke zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de splitsing rechtvaardigen.

Verslagen

1, De voornoemde vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap leggen de volgende documenten op het bureau neer; deze documenten werden binnen de wettelijke termijn kosteloos aan de aandeelhouders meegedeeld:

1.1. splitsingsvoorstel opgesteld door onder andere de bestuurders van de te splitsen vennootschap

1.2. de verslagen van de bedrijfsrevisor en van de oprichter opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. De voornoemde vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, verklaren bijkomend dat de vergadering van de gesplitste vennootschap met eenparigheid heeft vastgesteld dat overeenkomstig artikel 745, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen genoemd artikel 745 niet van toepassing is, en dat overeenkomstig artikel 746, laatste alinea van genoemd Wetboek genoemd artikel 746 niet van toepassing is, aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschap ZELFBOUWMARKT uitgegeven worden aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap ZELFBOUW-MARKT NINOVE evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze laatste vennootschap;

Bijgevolg hoeft er noch een verslag van de raad van bestuur van voornoemde vennootschappen, noch een verslag van de bedrijfsrevisor worden opgesteld.

3. De voornoemde vertegenwoordigers van de gesplitste vennootsohap, verklaren bijkomend dat de vergadering van de gesplitste vennootschap met eenparigheid heeft vastgesteld dat overeenkomstig artikel 747, laatste alinea van het Wetboek van vennootschappen voormeld artikel 747 niet van toepassing is, aangezien de aandelen van de nieuwe vennootschap ZELFBOUWMARKT uitgegeven worden aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap ZELFBOUW-MARKT NINOVE evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze laatste vennootschap,

Bijgevolg hoeft er geen mededeling gedaan te worden van eventuele wijzigingen die zich voordeden in de activa en passiva van het vermogen van de gesplitste vennootschap tussen de datum van het splitsingsvoorstel en de datum van de algemene vergadering.

4. De voornoemde vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap verklaren bijkomend dat de in artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten (behoudens deze van de in artikels 745 en 746 van gezegd wetboek bedoelde verslagen) uiterlijk één maand % Meir de datum van deze vergadering op de zetel van de vennootschappen ter beschikking van de aandeelhouders lagen en dat de raad van bestuur niet is gehouden om:

 de reeds meegedeelde informatie te actualiseren;

 een tussentijdse boekhoudkundige staat op te stellen.

5s De voornoemde vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, bevestigen dat de buitengewone algemene vergadering de goedkeuring heeft verleend aan het ontwerp van oprichtingsakte en de statuten van deze vennootschap ingevolge de notulen heden opgesteld door ondergetekende notaris, overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

6. 0e voornoemde vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap verklaren dat voornoemde splitsingsvoorstel op twaalf mei tweeduizend vijftien werd opgesteld door de raden van bestuur van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen.

Dit voorstel werd neergelegd op de bevoegde Rechtbank op achttien mei daarna en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op achtentwintig mei daarna.

Wettigheidscontrole

Ondergetekende notaris bevestigt, overeenkomstig artikel 752 van het Wetboek van Vennootschappen, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen en de fuserende vennootschap, zijn gehouden.

Overdracht door inbreng

1. Splitsingsvoorstel

De aandeelhouders van de bij splitsing betrokken vennootschappen hebben uiterlijk één maand vóór de datum van deze vergadering kennis gekregen van het splitsingsvoorstel waarvan sprake in de voorafgaande uiteenzetting. Het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen was overeenkomstig voormeld artikel minstens vijftien dagen voor deze vergadering beschikbaar.

De algemene vergadering van de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap hebben elk eenparig en uitdrukkelijk besloten om de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen niet toe te passen. Verslag artikel 219 Wetboek van Vennootschappen.

De burgerlijke cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", Accent Business Park, Kwadestraat, 153  bus 5  8800 Roeselare, vertegenwoordigd door de heer Philip VERVAECK, bedrijfsrevisor, hebbende zijn kantoor op zelfde adres, heeft op datum van twaalf juni tweeduizend vijftien het schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van deze splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA ZELFBOUWMARKT ingevolge splitsing van de NV ZELFBOUW-MARKT NINOVE, bestaat uit de actief- en passiefbestanddelen van de exploitatie-activiteit, die in de boekhouding van de NV ZELFBOUW-MARKT NINOVE afgesloten per 31 december 2014 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 1.128.438,34 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen van de BVBA ZELFBOUWMARKT (nieuw op te richten vennootschap) zonder vermelding van nominale waarde.

BIJ het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de banken met de voorgenomen verrichting, van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de splitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbreng uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruik.

Tevens werd door de oprichter van de vennootschap ZELFBOUWMARKT een verslag opgemaakt over de inbreng in natura in deze vennootschap uit de splitsing van de vennootschap ZELFBOUW-MARKT NINOVE, en dit overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Een exemplaar van deze verslagen zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel samen met een uitgifte van deze oprichtingsakte.

2. Besluit tot splitsing

Luidens de notulen, opgesteld dcor ondergetekende notaris Van Oudenhove is besloten het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) over te dragen overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splitsingsvoorstel.

Met dien verstande dat:

a)de overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per eendertig december tweeduizend veertien. De activa en passiva zullen worden opgenomen in de boekhouding van de huidig op te richten vennootschap tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze gesplitste vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven;

b)de handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf één januari tweeduizend vijftien, zodat alle handelingen vanaf die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschap zijn;

c) Om elke mogelijke betwisting over de afsplitsing van bepaalde vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap ZELFBOUW-MARKT NINOVE te voorkomen, beslist de vergadering eenparig, voor zover de verdeling in de aan het splitsingsvoorstel als bijlage gehechte splitsingstabel niet voldoende nauwkeurig is of omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is of omdat het gaat om delen van het vermogen van de te splitsen vennootschap die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

van de reeds gekende vermogensbestanddelen van de te splitsen vennootschap zijn vermeld, en voor zover deze vermogensbestanddelen niet beschouwd kunnen worden als zijnde "verbonden" met aan een van de verkrijgende vennootschappen toegekende vermogensbestanddelen, dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan welke verkrijgende vennootschap ze toegewezen dienen te worden, afgesplitst zullen worden naar de BVBA ZELFBOUWMARKT,

3. Overdracht van het vermogen van de gesplitste vennootschap

Het deel van het vermogen (zowel de rechten ais de verplichtingen) van de gesplitste vennootschap wordt overgedragen tegen uitreiking aan de aandeelhouders van het volgend aantal aandelen zonder nominale waarde van de op te richten vennootschap ZELFBOUWMARKT, hetzij honderd aandelen, verdeeld als volgt

- 99 aandelen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DESMET MANAGEMENT", hebben haar maatschappelijke zetel te 9400 Ninove (deelgemeente Denderwindeke), Krepelstraat, 65/C. - ondernemingsnummer 0440,017.635 -- RPR Gent (Dendermonde)

- 1 aandeel aan de heer DESMET Ignaas Johan Maria Pia, nationaal nummer 531205-049-28 - nummer identiteitskaart 591-2548128-40, wonende te 9400 Ninove, deelgemeente Denderwindeke, Krepelstraat 65/C

Deze aandelen zijn van dezelfde aard, bieden dezelfde rechten en voordelen en zullen onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de gesplitste vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak en vanuit het oogpunt van de directe belastingen, vanaf één januari tweeduizend vijftien voor rekening van de op te richten vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de bestuurders voornoemd, als vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per eenendertig december tweeduizend veertien de volgende activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng in deze vennootschap over te dragen.

A, Algemene beschrijving

BESCHRIJVING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA

Enkel de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen van de te splitsen vennootschap zullen ingevolge de splitsing aan de op te richten vennootschap worden overgedragen.

Het betreft de exploitatie-activiteit, bestaande uit de volgende activa en passivabestanddelen:

De netto-inbreng in de BVBA ZELFBOUWMARKT bestaat uit

Totaal ingebrachte activa ; 5.302.832,06

Totaal ingebracht passiva - 4.174.393,72

Netto-inbreng ; 1,128.438,34

Voorwaarden van de inbreng aan ZELFBOUWMARKT

1. Zoals reeds vermeld, gebeuren de overdrachten op basis van de boekhoudkundige toestand afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien, de actieve en passieve elementen en de elementen van eigen vermogen zullen voorkomen in de boek-houding van de nieuw op te richten vennootschap ZELFBOUWMARKT tegen de waarde zoals ze voorkwamen in de reke-'nin'gen van huidige vennootschap op voormelde datum.

2. Alle verrichtingen gedaan na voormelde datum worden boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van de directe belastingen gezien verondersteld gedaan te zijn voor reke-ining van de vennootschap ZELFBOUWMARKT overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

3.Overeenkomstig de bepalingen van gezegd Wetboek, wordt het gehele actieve en passieve vermogen verbonden aan de de exploitatie-activiteit, samen met het personeel, overgemaakt aan de vennootschap ZELFBOUWMARKT.

Bijgevolg heeft de vennootschap ZELFBOUWMARKT de eigendom en het genot vanaf de verwezenlijking van de splitsing van aile door de huidige vennootschap overge-'maakte lichamelijke en onlichamelijke elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schul-den.

In geval van vergissing of verzuim in de beschrijving van het overgemaakte vermogen, heeft de vennootschap ZELFBOUWMARKT alle machten om deze desnoods te verbeteren.

4. De schuldvorderingen en rechten van de huidige vennootschap gaan zonder onderbreking over aan de vennootschap ZELFBOUWMARKT met betrekking tot huidige inbreng.

De zakelijke en persoonlijke zekerheden, wettelijk of conventioneel die er toebehoren worden overgedragen met betrekking tot huidige inbreng.

De vennootschap ZELFBOUWMARKT zal alzo in de plaats worden gesteld in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de huidige vennootschap op alle goederen en tegen eender welke schuldenaars, zonder dat hier sohuldvernieuwingen uit voortvloeien met betrekking tot huidige inbreng.

5. De schulden van huidige vennootschap gaan zonder onderbreking over aan de vennootschap ZELFBOUWMARKT met betrekking tot huidige inbreng.

De vennootschap ZELFBOUWMARKT zal alzo in de plaats worden gesteld in alle rechten en verplichtingen van de huidige vennootschap, zonder dat hier schuldvernieuwingen uit voortvloeien met betrekking tot huidige inbreng.

Bijgevolg zal de vennootschap ZELFBOUWMARKT alle passiva van huidige inbreng betalen in de plaats van huidige vennootschap; zij zal instaan voor de betaling van de intresten en de terugbetaling van alle schulden en leningen aangegaan en overgedragen door huidige vennootschap, dit alles op de vervaldata overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers met betrekking tot huidige inbreng.

6. De ovememende vennootschap moet eender welke verdragen, handelsovereenkomsten en verbin'tenis-isen uitvoe-sren, aangezien alle contracten van de huidige vennootschap werden overgedra-+gen met betrekking tot huidige inbreng,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

7. De vennootschap ZELFBOUWMARKT zal alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de huidige vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, zoals deze overeenkomsten en verbintenissen op heden bestaan, en ze zal meer bepaald alle rechten van anciënniteit en andere rech'gen van de personeelsleden respecte-'ren, volgens de termen, voorwaarden en modaliteiten van deze overeenkomsten en verbinte-'nissen met betrekking tot huidige inbreng (CAO 32bis).

8. De geschillen en eender welke vorderingen, gerech-4e-'lijke of niet worden gevolgd door de vennoot-'schap ZELFBOUWMARKT zowel ais eiser dan als verweerder, die er het voordeel zal van hebben of er de gevolgen zal van dragen dit alles ter gehele en volledige kwijting van de huidige vennoot-'schap met betrekking tot huidige inbreng.

9. De overdracht van het vermogen omvat in het alge-+meen:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen van de aan gang zijnde onteigeningen, persoonlijke garanties en deze waarvan de huidige vennootschap bevoordeeld is of titularis is om welke reden ook ten opzichte van derden waaronder de openbare besturen met betrekking tot huidige inbreng.

b) de last van gans het passief van de huidige ven-+nootschap ten aanzien van derden erin begrepen het passief dat sater zal voortvloeien uit de verplichtingen aangegaan voor de datum van huidig proces-verbaal, alsook de uitvoe-ming van alle verplichtingen van de huidige vennootschap tegenover derden uit welken hoofde ook, zodat de huidige vennootschap uit dien hoofde niet meer kunnen aansprakelijk gesteld worden noch kunnen worden aangesproken met betrekking tot huidige inbreng.

10. De overdracht omvat eveneens alle archieven en boekhoudkundige documenten met betrekking tot de inbreng, op last voor de vennootschap ZELFBOUWMARKT deze te bewaren met betrekking tot huidige inbreng.

11. Alle kosten, erelonen, belastingen en eender welke kosten voortkomend uit huidige inbreng zijn ten laste van de vennootschap ZELFBOUWMARKT.

Statuten

De bestuurders voornoemd, als vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap stellen vast dat ten gevolge van deze overdrachten en boekhoudkundige bestemmingen, de vennootschap vanaf heden over een kapitaal van TWEEHONDERD VEERTIENDUIZEND DRIEHONDERD ACHTENZEVENTIG EURO VIERENVIJFTIG CENT (¬ 214.378,54) beschikt. Dit kapitaal is gedeeltelijk volgestort (¬ 14.211,44 niet volgestort) en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen worden, zoals hierboven gezegd, aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap uitgereikt, te weten :

-99 aandelen aan voormelde vennootschap BVBA DESMET MANAGEMENT.

-1 aandeel aan de heer DESMET Ignaas voornoemd.

Na deze vaststelling verklaren zij de statuten van de vennootschap als volgt vast te leggen waaruit wordt overgenomen hetgeen hierna letterlijk volgt :

Artikel 1,

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennoot-'schap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt: "ZELFBOUWMARKT'

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9400 Ninove, Ring-West, 11.

Hij mag overal in het Vlaams Gewest en/of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst door

eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die aile machten hebben om de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administra-tieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen. Artikel 3.

De vennootschap heeft als doel

1. Alle materialen voor gebouwen, zoals ramen, deuren, rolluiken, glas, garagepoorten, balustrades, stenen, cement, zand, grond, binnenafwerking, omheiningen, isolatie, gereedschap en alle andere installatie- en afwerkingsmaterialen en zelfbouwmaterialen voor gebouwen te verkopen.

Waarin eveneens bevat: behangpapier, vloeren, tegels, parket, meubileringsartikelen, sanitaire artikelen, keukens, zelfbouwmeubels, ijzerwerk, blikwerk en huishoudelijke  al dan niet elektrische -- artikelen, snijgereedschap, elektrisch installatiemateriaal, verlichtingsartikelen, bloemen, bloembollen, bonte en groene en bloeiende planten, en alles voor het onderhoud en aanleg van tuin, tuinmeubelen, verf, vernis- en kleurstoffen, drogisterij- en onderhoudsproducten, alle onderdelen voor auto's en fietsen, aanhangwagens, half-afgewerkte producten van hout, ijzerwaren, gereedschap en verhuring van gereedschappen en machines.

Evenals alle huishoudelijke apparaten, verwarmingstoestellen en benodigdheden, alsook alle machines of materialen in verhuring, dit alles in de breedste zin van het woord.

2.Het leveren van diensten zoals het leveren, herstellen en plaatsen van de verkochte goederen.

Onder andere:

-onderneming voor het leggen van tegelvloeren en mozaïek en voor het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen;

-onderneming voor het leggen van parketvloeren en het plaatsen van alle houten wand- en vloerbekledingen; sluit bij de onderneming aan, die welke de plaatsing verzekert van scheidingswanden of valse zolderingen van hout.

-onderneming van timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; omvat het werk in de werkplaàts van de ondernemingen waarvan de activiteit normaal en hoofdzakelijk is gericht op het plaatsen van allerhande houten voorwerpen en producten die zij vervaardigen; omvat ook het plaatsen van sloten en ijzerwaren voor bouwwerken en plaatsen van deuren en plinten in kunststof.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

-onderneming voor het vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; omvat de fabricage en het plaatsen van luiken van kunststof.

-onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk; omvat het plaatsen van roosters, intrekbare en roldeuren en buitenrolluiken (met inbegrip van het werk in de werkplaats gevolgd door de plaatsing), alsmede het bedekken en isoleren van muren en zolderingen door het aanbrengen van metalen elementen en isolatiemateriaal.

-onderneming voor het plaatsen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal; omvat de glaswerken in het algemeen, het plaatsen van ruiten en spiegelglas, het vervaardigen en plaatsen van gekleurde ramen, het plaatsen van alle doorschijnend of doorzichtig materiaal, het bouwen van wanden en bedekkingen van doorschijnend beton, alsmede alle voorbereidende en bijkomstige werken die daarvoor nodig zijn.

Dit alles in de breedste zin van het woord, en waarbij voormelde opsommingen louter ten exemplatieven titel zijn.

De vennootschap mag belangen nemen in alle zaken of ondernemingen die, geheel of gedeeltelijk, hetzelfde doel nastreven of er toe bijdragen om de uitbreiding van de onderneming te bevorderen.

Zij mag leningen toestaan aan verbonden ondernemingen en aan derden.

De vennootschap kan eveneens optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij geschikt zal achten.

Artikel 4.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5,

Het kapitaal van de vennootschap werd vastgesteld bij de oprichting op tweehonderd veertienduizend driehonderd achtenzeventig euro vierenvijftig cent (¬ 214.378,54) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder melding van een nominale waarde, onderschreven en volstort bij deze oprichting ten belope van tweehonderdduizend honderd zevenenzestig euro tien cent.

Artikel 11.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, al dan niet vennoot, en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergade-'ring te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van de zaakvoerders vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 12,

leder zaakvoerder kan bepaalde bijzondere machten aan een persoon opdragen.

Artikel 13.

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 15.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door ieder zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 16.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, aile afzettingen van agenten, bedien-'den of loontrekkenden van de vennootschap, worden geldig ondertekend door iedere zaakvoerder. Artikel 17.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

(er werd geen commissaris benoemd)

Artikel 18.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproeping aangeduid de vierde zaterdag van maart om tien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feest-'dag, dan heeft de vergadering plaats de voorafgaande werkdag op hetzelfde uur.

Stemrecht  vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of per e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Voorbehouden

aan het .Belgisch Stieatsblad

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20.

Het boekjaar begint op één oktober van ieder jaar en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Artikel 21.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelij-'ke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Artikel 24.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van de eerste zaakvoerders

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste zaakvoerders benoemd :

Voormelde vennootschap DESMET MANAGEMENT, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DESMET Ignaas.

Voormelde vennootschap "DS Origins", met zetel te 1700 Dilbeek, Kloosterstraat 31  bus 9. vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DESMET Stijn.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend zestien,

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in maart tweeduizend zeventien.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Fiscaal Kantoor Werner Decoutere, te 8600 Diksmuide, Ijzerlegerstraat 21 bus 01, evenals aan alle werknemers en aangestelden ervan, die elk afzonderlijk kunnen optreden, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) notaris Edgard VAN OUDENHOVE

Neergelegd terzelfdertijd :

-uitgifte oprichtingsakte dd 30.6.2015

verslag oprichter

-verslag bedrijfsrevisor





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : blaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : blaam en handtekening

31/08/2015
ÿþ Mod PDF 11.1

ç ÿ ` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IU111u111uuuuu

GRIFFIE RECHTBANK VAN w

KOOPHANDEL GENT

2 0 AUG, 2015

AFDELING DEND RRMONDF

Onclememingsnr : 0632.928.859

Benaming (voluit) : ZELFBOUWMARKT

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ring-West 11, 9400 Ninove, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming commissaris Tekst

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28/07/2015 blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende beslissing is genomen:

Benoeming tot commissaris-revisor: de Burgerlijke CVBABDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153 bus 5, 8800 Roeselare voorde duur van drie boekjaren (2015-2016, 2016-2017 en 2017-2018), tot op de jaarvergadering van 2019, die het boekjaar per 30/09/2018 zal behandelen.

Op vraag van de Burgerlijke CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN wordt de Heer PHILIl' VERVAECK, bedrijfsrevisor (N.N. 62.0804-343-22) aangeduid als vaste vertegenwoordiger.

BVBA DESMET MANAGEMENT,

vertegenwoordigd door

Desmet Ignaas,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : naam en-hoedanigheid van deinstrumenterende notaris, hetzij van de perso(ô)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 25.03.2017, NGL 27.04.2017 17109-0125-041

Coordonnées
ZELFBOUWMARKT

Adresse
RINGWEST11 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande