ZEMMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEMMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.506.142

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 25.04.2014 14100-0441-010
13/11/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

'12184529*

Ondernemingsar : oSco . SO{o ..A4 U

Benaming

(voluit) : zeMma

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9890 Gavere, Hundelgemsesteenweg 40

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 16 oktober 2012, blijkt dat

De heer MARCHAND Jan Urbain Albert Jozef, geboren te Gent op 5 februari 1972, nationaal nummer

72.02.05-085.30, wonende te 9890 Gavere, Hundelgemsesteenweg 40.

Mevrouw MAES Cynthia Suzanne Yvette, geboren te Amsterdam op 4 september 1974, nationaal nummer

74.09.04-268.65, wonende te 9890 Gavere, Hundelgemsesteenweg 40.

BVBA "zeMma " opgericht hebben, door inbreng in geld ¬ 20.000,00 volstort @ 7,000,00 ten belope van

2.000 aandelen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven door:

- de Heer Marchand Jan, voornoemd, ten belope van 1.998 aandelen

- Mevrouw Maes Cynthia, voornoemd, ten belope van 2 aandelen

Artikel 1: RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "zeMma".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9890 Gavere, Hundelgemsesteenweg 40.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving,

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het

buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, in samenwerking met derden, In deelneming of als

tussenpersoon:

- het verlenen van diensten in de sector informatica, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op de aankoop, verkoop, leasing, onderhoud en herstelling, in  en uitvoer, en in het

algemeen de handel van om het even welk computer hard  en software, randapparatuur, elektrische en

elektronische toestellen en benodigdheden die daarmee verband houden.

- het optreden als adviesbureau inzake computers, hard  en software,

- de ontwikkeling van software, pakketten en maatwerk en de invoer en distributie daarvan.

- organisatie en op technologie gebaseerde informatieverwerking; diensten op het gebied van

gegevensverwerking. "

- de fabricage en commercialisering van, de handel in, de in  en uitvoer van, de installatie, de montage, het onderhoud, de herstelling, de distributie en de opslag van industriële, elektrische en andere producten, meet  , en controle-instrumenten, machines op het gebied van de telecommunicatie, databeheer en  transmissie en aanverwante technieken ten behoeve van directe en indirecte netwerkoperatoren, inclusief de toepassingen ervan, onderzoek  en ontwikkelingswerk, consulting en technische dienstverlening en de ontwikkeling van software in alle voormelde gebieden; de exploitatie of het beheer van telecommunicatienetwerken voor eigen behoeften of voor behoeften van derden en het verrichten van activiteiten als systeemintegrator.

- het verrichten van prestaties in de domeinen van voorziening van materiaal, leiden van bouwwerken, geintegreerd leiden van bouwwerken door ingenieurs, exploitatie, onderhoud, validatie, software en van andere diensten en werken, met inbegrip van de levering van technische installaties, materiaal, uitrusting, bouw  , constructie  en plaatsingsinstallaties in verband met de bouw en werking van installaties voor de farmaceutische, biotechnologische en chemische industrie en de levensmiddelenindustrie,

- aan  en verkoop van telefoonkaarten, abonnementen, telefoongesprekken; beheer van telefoon  en computernetwerken in de ruimste zin; verkoop, verhuur, installatie en onderhoud van telecominstallaties en toestellen, van alle capaciteiten met alle soorten binnen - en buitenlijnen, het plaatsen van onder  en'

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

31 OKT, 201?.

xECf1" i73 ~~ e

KOOPH~~ VD~;"f,i~iC C

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

bovengrondse kabels; het aansluiten en de verdeling van internet aan particulieren en ondernemingen; het uitbaten van telefoonservices en het verlenen van cal! center diensten

- het leveren van diensten van beheer die verband houden met de telecommunicatie, databeheer en transmissie en aanverwante technieken en dit in de ruimste zin van het woord; het uitvoeren van studies en verlenen van adviezen op vlak van telecommunicatie

- secretariaatswerken, dactylografisch bureau, uitbating van kantoren van mechano-grafische werken, studie-organisatorisch raadgevend bureau inzake technische aangelegenheden,

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm en op eender welke wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

Zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

- Het verlenen van adviezen van financiëler technische, bedrijfstechnische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin; het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- het voor eigen rekening beheren, vervreemden en verwerven van beleggingen en activa, zowel in België als in het buitenland.

-het aankopen, verkopen, beheren en optimaliseren van onroerende goederen zowel voor bewoners als voor de bedrijvenmarkt, incluis beheer en rentmeesterschap dezer;

- Het deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zelf of door bemiddeling van elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt zijn of lijken.

Zij mag namelijk alle commerciële, financiële, industriële, intellectuele, organisatorische, burgerlijke roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen.

Deze opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning of attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden voor zover de vereiste vergunning of het vereiste attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerend of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen aan alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België en in het buitenland, waarvan het doel analoog is met het hare of er enig verband mee heeft. Daartoe kan de vennootschap samen werken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK 1l.- KAPITAAL EN AANDELEN,

Artikel 5.- KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 20.006,00 (twintig duizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 2.000 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één! tweeduizendste (1/2.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand maart om 20.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Artikel 20: BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechts-personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op I oktober en eindigt op 30 september.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrirekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeen-'komstig de wet opge-isteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig onderte-'kend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 25,- WINSTVERDELING,

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur, bevoegd zoals vermeld in artikel tweeëntwintig:

- de heer Marchand Jan, voornoemd.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, heeft bekrachtigd. ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld véér de ondertekening van de oprichtingsakte,

De zaakvoerders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet,

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 30 september 2013,

EERSTE JAAR-'VERGA-'DERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Marchand Jan, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in hoofde van de bestuurde vennootschap.

INFORMATIE - RAADGEVING

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven,

De notaris vestigt de aandacht van de comparant op het feit dat de vennootschap, voor de uitvoering van haar doel, wegens bepaalde geldende administratieve voorschriften, mogelijk voorafgaande toelatingen of vergunningen zou dienen te bekomen.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

6 a

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de beer Jan Steurtewagen, met woonplaats te 9894 Gavere, Aalbroekstraat 54, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelfing, met de bevoegdheid om alleen op te treden, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondememingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de erkenningscommissie en de sociaalrechterlijke instellingen en met het oog op alle huidige en toekomstige wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend en volmacht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van statuten.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZEMMA

Adresse
HUNDELGEMSESTEENWEG 40 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande