ZENCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZENCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.130.361

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 11.02.2014 14033-0418-015
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 19.12.2012 12672-0273-015
17/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 4452.130.361

Benaming (valuit) : ZEMCO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Dinantstraat 27

9992 Maidegem (Middelburg)

Onderwerp akte : NV: wijziging

STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de NV "ZENCO", met zetel te 9992 Middelburg, Dinantstraat 27 gehouden voor Notaris Paul LOMMEE te Zedel-,; gem op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, voor registratie, dat met éénparigheid van de;; .; aanwezige of vertegenwoordigde stemmen de volgende beslissingen werden genomen :

1. EERSTE BESLUIT : OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER.

De vergadering beslist om de aandelen aan toonder te vernietigen en een aandelenregister aan te leggen waarin melding zal worden gemaakt van de aandelen op naam.

De vergadering gaat onmiddellijk over tot de vernietiging van de aandelen aan toonder en verzoekt de notaris te willen vaststellen dat in deze vergadering een aandelenregister is aangelegd

.! dat melding maakt van de volledige identiteit van de vennoten-aandeelhouders, het aantal aandelen dat elk van hen bezit en de graad van volstorting.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen

2. TWEEDE BESLUIT : GOEDKEURING NIEUWE STATUTEN.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de algemene vergadering, na artikelsgewijze bespreking, de statuten van de uit de omzetting gesproten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt, mede in aanpassing aan de hiervoor genomen besluiten en conform aan het Wetboek van vennootschappen, meer bepaald :

I. STATUTEN

NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL EEN

De naamloze vennootschap is opgericht onder de naam "ZENCO".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven,; orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm uitgaande van de!; vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of:; door de afkorting "NV", gevolgd door het ondernemingsnummer, het woord: "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", en de vermelding van de zetel van de rechtbank van!: het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" iaoiaiss"

bel

Be Sta

Ibl

NEERGELEGD

0 Li JAN. 2032

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TF' GENT

Urittte

mod 11.1

Deze documenten moeten eveneens de domiciliëring en het nummer vermelden van ten minste één rekening waarvan de onderneming houdster is bij een in België gevestigde kredietinstelling.

ARTIKEL TWEE

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9992 Middelburg, Dinantstraat 27.

De maatschappelijke zetel kan overgebracht worden naar iedere andere plaats in België bij eenvoudige beslissing door de raad van bestuur, die bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, administratieve zetels, exploitatie-centra, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen of verkoopkantoren inrichten in België of in het buitenland.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DRIE

De vennootschap heeft tot doel, zo voor eigen rekening als voor derden in binnen- en

buitenland

1. Het verkrijgen door aankoop of anderszins, beheren, huren, verhuren, verkopen, verbeteren, uitrusten, restaureren, afbreken, bouwen, reinigen en herstellen van alle mogelijke onroerende goederen en hun aanhorigheden, alsook de leasing ervan en het belasten ervan.

2. De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in eender welke binnen- of buitenlandse ondernemingen, het beheer en het tegeldemaken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel van aile aandelen, obligaties, waarden en titels.

3. het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook, alsmede de public relations, de promotie en de publiciteit van dergelijke vennootschappen verzorgen, beurzen, seminaries en vacanties organiseren.

4, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opgangbrengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technische, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

5. Het verrichten van import- en exportverrichtingen, groot- en kleinhandel van diverse goederen,

6. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiele, roerende of onroerende handelingen mogen verichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel of die van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken of uit te breiden.

7. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, opslorping, inschrijving of op ï gelijk welke wijze ook mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doelstellingen.

8. Het verkopen en verhuren van allerhande relatiegeschenken, publiciteitsmaterialen, promotiematerialen enzovoorts

De vennootschap mag alle handels-, financiële-, industriële-, roerende- en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij mag ook de functies van bestuurder en/of vereffenaar uitoefenen.

ARTIKEL VIER

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf het verkrijgen van

de rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien, van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de i buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de wijziging van de statuten,

KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL VIJF

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeénzestigduizend vijfhonderd (62.500,00

euro), volledig volstort en geplaatst, vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder vermelding

van waarde.

De aandelen zijn op naam.

ARTIKEL ZES

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijziging der statuten.

In geval van agio op de nieuwe aandelen moet dat volledig worden gestort bij de inschrijving.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen verte; genwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Die termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat ten minste acht dagen v66r de openstelling in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad wordt geplaatst, alsmede in een landelijk verspreid blad en in een blad uit de streek waar de vennootschap haar zetel heeft.

"

Dit bericht kan vervallen wanneer alle aandelen van de vennootschap op zijn naam zijn gesteld. Alsdan wordt de inhoud ervan bij aangetekende brief ter kennis gebracht van de aandeelhouders.

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten waarbij de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden gelijk behandeld worden.

ARTIKEL ZEVEN

De aandelen zijn onverdeelbaar tegenover de vennootschap. Deze kent slechts één eigenaar

voor ieder aandeel.

De raad van bestuur mag de aan de aandelen verbonden rechten schorsen zolang er

betwisting bestaat aangaande hun volle eigendom, vruchtgebruik of blote eigendom.

De mede-eigenaars moeten zich door één enkel gevolmachtigde laten vertegenwoordigen en

er kennis van geven aan de vennootschap.

De rechten die verbonden zijn aan de in vruchtgebruik en blote eigendom toebehorende

aandelen worden door de vruchtgebruiker alleen uitgeoefend.

ARTIKEL ACHT

Alle effecten van de vennootschap zijn op naam. Zij dragen een volgnummer.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register

bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn

effecten.

ARTIKEL NEGEN

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen zonder stemrecht. Bij conversie van aandelen in aandelen van een andere soort, heeft de raad van bestuur de bevoegdheid het maximum aantal te converteren aandelen, en de conversievoorwaarden vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

moi 11.1

De vennootschap kan overgaan tot de wederinkoop van alle eigen aandelen zonder stemrecht, of bepaalde soorten overeenkomstig de wettelijke regels.

ARTIKEL TIEN

De vennootschap kan haar eigen aandelen inkopen overeenkomstig de wettelijke

reg lementering.

De raad van bestuur is bevoegd te besluiten tot een dusdanige wederinkoop om te

voorkomen dat de vennootschap een ernstig en dreigend nadeel zou lijden.

ARTIKEL ELF

De erfgenamen, rechthebbenden ter algemene of ter bijzondere titel en de schuldeisers van een aandeelhouder zullen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling mogen vragen van de goederen, waarden en bescheiden der vennootschap, de verdeling of veiling van deze goederen en waarden eisen, bewarende maatregelen nemen, boedelbeschrijvingen doen opmaken, noch zich met het bestuur van de vennootschap inlaten.

Voor de uitoefening van hun rechten zullen zij zich moeten gedragen naar de maatschappelijke boedelbeschrijvingen en balansen en naar de beslissingen van de raad van bestuur of de algemene vergadering.

Iedere vordering om uit onverdeeldheid te treden wordt uitdrukkelijk ontzegd aan alle aandeelhouders, alsook aan hun erfgenamen en rechthebbenden.

BESTUUR - TOEZICHT

ARTIKEL TWAALF

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die, te allen tijde, door haar kunnen worden afgezet. Ze zijn herkiesbaar.

Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer één of meer plaatsen van bestuurder openvallen door overlijden, ontslag of om een andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval gaat de algemene vergadering, in haar eerste bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

ARTIKEL DERTIEN

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Hij mag ook het dagelijks bestuur van de vennootschap of een andere speciale taak overlaten aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, gekozen in of buiten zijn midden, aandeelhouders of niet, en bepaalde speciale machten, bevoegdheden, wedden of vergoedingen vast toekennen aan elke lasthebber.

De raad van bestuur stelt de machten, bevoegdheden, wedden en vergoedingen vast van de personen, vermeld in voorgaande alinea's.

ARTIKEL VEERTIEN

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens

twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap

van zijn voorzitter, of bij diens verhindering een bestuurder door zijn collega's aangeduid.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

ARTIKEL VIJFTIEN

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De raad van bestuur kan alleen dan geldig beraadslagen en beslissen wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

Elke bestuurder kan bij brief, telefax, e-mail, telegram of telexbericht een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde bijeenkomst van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats. In dit geval wordt de lastgever geacht aanwezig te zijn.

Nochtans kan geen enkele bestuurder meer dan één collega vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag ook zijn mening uitdrukken en stemmen bij brief, telexbericht, e-mail, telefax of telegram, doch enkel wanneer de helft van de bestuurders in persoon aanwezig zijn.

De beslissingen door de raad van bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen,

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit beslissende stem. Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat.

Indien de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, Zij worden gedateerd op de dag dat de laatste bestuurder voormeld document ondertekent. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening en de aanwending van het toegestane kapitaal.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur van de vennootschap de voorschriften beschreven in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

ARTIKEL ZESTIEN

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders of door de gedelegeerd-bestuurder.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging betreffende het bestuur, aan een gedelegeerd-bestuurder opdragen.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

ARTIKEL ZEVENTIEN

De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen die ondertekend

warden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register ingeschreven.

De volmachten worden erbij gevoegd.

De kopieën of uittreksels worden ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

ARTIKEL ACHTTIEN

Overeenkomstig artikel 61, § 2 van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur, wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere rechtspersoon, onder zijn bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod lL7

rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden ' dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

TOEZICHT

ARTIKEL NEGENTIEN

Het toezicht over de vennootschap kan toevertrouwd worden aan één of meer commissarissen. De commissarissen worden aangesteld door de algemene vergadering. Zij worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Ingeval er geen commissaris wordt benoemd, wordt de controle over de vennootschap uitgeoefend door de individuele vennoten die zich mogen laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWINTIG

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand december om achttien uur.

Indien de genoemde dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De raad van bestuur moet een buitengewone algemene vergadering beleggen binnen de maand na daartoe verzocht te zijn bij aangetekend schrijven, met opgave van de gewenste agenda, hetzij door een commissaris, hetzij door aandeelhouders, die minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of in elke andere in de uitnodiging aangeduide plaats,

ARTIKEL EENENTWINTIG

Zowel de jaarlijkse als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden na te

zijn bijeengeroepen door de raad van bestuur.

De bijeenroepingen vermelden de agenda en warden gedaan in de vorm en binnen het

tijdstip, vereist door de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager

laten vertegenwoordigen, maar deze moet zelf ook aandeelhouder zijn.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG

"

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door een gedelegeerd-bestuurder of bij afwezigheid van deze laatste door de oudste bestuurder.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

ARTIKEL VIERENTWINTIG

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

" Elk aandeel van gelijke waarde heeft recht op één stem, behoudens de door de wet voorziene beperkingen, en de specifieke regels eigen aan aandelen zonder stemrecht en gebeurlijke aandeelhoudersovereenkomsten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL VIJFENTWINTIG

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen met meerderheid van de stemmen, welke ook het getal vertegenwoordigde effecten weze op de vergadering. Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zal een herstemming plaats hebben tussen de kandidaten die dat grootste getal stemmen hebben behaald.

"

BOEKJAAR - INVENTARIS - BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL ZESENTWINTIG

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni van daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de Raad van Bestuur een inventaris, evenals de jaarrekening, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De raad van bestuur stelt jaarlijks een verslag op conform de desbetreffende wettelijke bepalingen. De raad van bestuur is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG

De jaarlijkse algemene vergadering doet uitspraak over de aanneming van de balans en van

het resultaat.

" Het resultaat, na aftrek van alle bedrijfs-, financiële -uitzonderlijke- en belastingkosten vormt het zuivere resultaat. Indien het resultaat batig is, wordt op deze winst vijf ten honderd voorafgenomen voor de wettelijke reserve. De voorafnemingen voor de wettelijke reserve zullen niet meer moeten geschieden zodra deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijke kapitaal zal bereikt hebben.

Het overige staat ter vrije beschikking van de algemene jaarvergadering die jaarlijks over de aanwending ervan zal beslissen.

ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL ACHTENTWINTIG

In geval van ontbinding zal de vereffening geschieden op het ogenblik en op de manier vastgesteld door de algemene vergadering, die tevens één of meer vereffenaars zal aanduiden.

De benoeming van de vereffenaars moet worden bevestigd of gehomologeerd door de rechtbank van koophandel.

Zolang er geen vereffenaars zijn benoemd of deze niet in functie zijn getreden worden de zaakvoerders ten aanzien van derden beschouwd als vereffenaars.

De algemene vergadering duidt in haar benoemingsbesluit van de vereffenaar, ook een bijzondere gemachtigde aan met de bevoegdheid om het verzoekschrift in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel ter homologatie of bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen,

In geval van vereffening zal de plaats van het bewaren der boekhouding en rekenplichtige bescheiden aangeduid worden en elke vennoot zal het recht hebben, zonder dat hij de boeken en

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mud 111

documenten mag verplaatsen, op zijn kosten notities en zelfs volledig afschrift van alle inschrijvingen en bescheiden te nemen.

ARTIKEL NEGENENTWINTIG

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap en na consignatie van de daartoe nodige gelden, alsook van de betaling van de vereffenaars of consignatiekosten voor de regeling gedaan, zal het netto-actief onder al de aandelen evenredig verdeeld worden.

ALGEMENE SCHIKKINGEN

ARTIKEL DERTIG

Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel gevestigd heeft.

"

"

ARTIKEL EENENDERTIG

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter als wettelijke verplichtingen aanzien te worden, zodat de bestuurders en commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

WOONSTKEUZE

Elke aandeelhouder die in het buitenland woont, ieder bestuurder, commissaris, directeur, vereffenaar, doet voor de uitvoering van de statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hun geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen

VIERDE BESLUIT : BENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist unaniem om te benoemen tot bestuurders van de vennootschap :

1/ de heer Langbeen Gino voornoemd;

2/ Mevrouw Woestyn Valerie Marcella Jan Emile Willy, thans ongehuwd, geboren te Knokke-

Heist op 1 november 1973, rijksregisternummer 73,11.01-206.16, wonende te 9992 Middelburg,

Dinantstraat 27;

die alhier zijn tussengekomen en bevestigen, dat de uitoefening van deze functie hun niet

verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

Hun mandaat zal een einde nemen bij de gewone algemene vergadering van 2017.

De mandaten van voornoemde bestuurders zullen onbezoldigd worden uitgeoefend,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

RAAD VAN BESTUUR

Zijn vervolgens bijeengekomen, de heer Langbeen Gino en Woestyn Valerie beiden hiervoor benoemd als bestuurder van de vennootschap, met als enig agendapunt de benoeming van een gedelegeerd bestuurder.

Gezien alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan er geldig beslist worden zonder verantwoording van de uitnodiging van de vergadering te moeten vaststellen.

Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Getekend Notaris Paul LOMMEE.

Tegelijk neergelegd : afschrift der akte dd. 22/12/2011; gecoordineerde statuten ; eensluidend uittrek' sel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 15.12.2011 11639-0164-016
19/10/2011 : OO080935
10/02/2011 : OO080935
22/12/2009 : OO080935
12/12/2008 : OO080935
24/12/2007 : OO080935
05/12/2007 : OO080935
19/12/2006 : OO080935
14/04/2006 : OO080935
22/12/2004 : BG080935
19/12/2003 : BG080935
08/01/2003 : BG080935
19/12/2001 : BG080935
17/01/2001 : BG080935
11/01/2001 : BG080935
13/01/2000 : BG080935
01/01/1997 : BG80935
24/08/1994 : BG80935
25/02/1994 : BG80935
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 28.01.2016 16028-0339-015
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 31.12.2016, NGL 31.01.2017 17034-0199-016

Coordonnées
ZENCO

Adresse
DINANTSTRAAT 27 9992 MIDDELBURG

Code postal : 9992
Localité : Middelburg
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande