ZENNEPOORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ZENNEPOORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 807.488.673

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 27.06.2014 14241-0414-036
27/02/2014
ÿþMod wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GR1FRIE RECHTBANK< VAN KOOPHANDEL

t 8 FEB. 2014

DENtarEffiieMaNDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- i SIIIIVI.IIIVIIIIIe N

behouders *iaoszzs3*

aan het

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : 0807.488.673 Benaming

(voluit) : (verkort):

Zennepoort

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel, herroeping en toekening bijzondere volmachten

Uittreksel van de notulen van de Raad van Bestuur dd. 30.01.2014;

1. De Raad van Bestuur beslist om vanaf heden de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen van Tragel 58 te 9308 Aalst-Hofstade naar Tragel 60 te 9308 Aalst-Hofstade.

2. De Raad van Bestuur beslist om de bijzonder volmachten toegekend aan Dhr. Steven Strobbe door de Raad van Bestuur dd. 27/06/2013 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24/07/2013 te herroepen vanaf heden en de vennootschap Geeroms makelaars & consultancy BVBA niet ondernemingsnummer 0468.302.637 en maatschappelijke zetel hebbende te Lucien Reychlerstraat 32, 9250 Waasmunster, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Geeroms, geboren te Ninove op 23/03/1961 en wonende te Lucien Reychlerstraat 32, 9250 Waasmunster, in zijn plaats te stellen met ingang vanaf heden.

3 Voor de goede orde van zaken bevestigt de Raad van Bestuur en dit zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden toegekend aan de gedelegeerd bestuurder of aan de bestuurders, dat met ingang vanaf heden volgende bijzondere volmachten werden toegekend:

A. aan de bestuurders Julie De Nul en Paul Lievens, eik afzonderlijk en zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen, om de Vennootschap rechtsgeldig te verbinden tegenover derden:

1, samen met de heer Olivier Beckers, hoofd Boekhouding; of samen met de heer Ralph Ledegen, deputy head office Belgium, eveneens zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen, voor wat betreft volgende boekhoudkundige en financiële zaken:

.het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

.het verrichten van betalingen, opmaken, indienen en opvolgen van vorderingsstaten, facturen en/of verrekeningen;

.het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlinteresten;

.handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes, en andere financiële documenten tekenen, verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen; en .subrogaties aannemen en toestaan.

.voor het opmaken, indienen en opvolgen van fiscale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van fiscale controles, het ondertekenen van akkoorden en berichten van wijziging, de opmaak en het afleveren van facturen en kredietnota's.

2. samen met de heer Philip Piron, hoofd personeelsdienst; of samen met mevrouw Katleen De Geyter, adjunct hoofd Personeelsdienst, elk eveneens zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  voor wat betreft volgende personeelszaken:

.het aanvaarden en ontslaan van personeel;

" het beheren van personeelsverzekeringen, sociale lasten en arbeidsrelaties; en -het uitbetalen van lonen en wedden.

" voor het opmaken, indienen en opvolgen van sociale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van sociale controles

Op de laatsla blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

3, samen met de vennootschap Geeroms makelaars & Consultancy BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Geeroms, in alle aangelegenheden van dagelijks bestuur, met uitzondering van a) alle overeenkomsten die een bedrag van 250.000 EUR overschrijden en b) de hierna opgesomde bevoegdheden die conform artikel 21 van de statuten worden geacht géén onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur en waarvoor de vennootschap bijgevolg enkel geldig vertegenwoordigd kan worden door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

i.het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met kredieten belasten van onroerende goederen;

ii.het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen; iii.het aangaan van transacties van welke aard ook;

iv.het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met een looptijd van langer dan één (1) jaar;

B. aan de vennootschap Geeroms makelaars & Consultancy BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Geeroms en aan elk van de hierna vermelde personen de heren Olivier Beckers en Philip Piron om ieder afzonderlijk -- maar zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen -- aan De Post, NMBS, telecommunicatiebedrijven zoals Belgacom, het Bestuur der Douanen en aan alle vervoerders kwijting te verlenen van alle aangetekende en verzekerde brieven, zendingen, telegrammen, colli en goederen.

Zonder de geldigheid van de overige volmachten aan te tasten vervallen voornoemde volmachten individueel bij uitdiensttreding van de hierbij gevolmachtigde personen of, bij annulering van voornoemde volmachten wanneer deze zou plaatsvinden vóór de beëindiging van hun mandaten of uitdiensttreding.

C. aan Olivier Beckers, hoofd Boekhouding en aan de vennootschap Geeroms makelaars & Consultancy BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Geeroms, elk afzonderlijk handelend maar zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  om de Vennootschap rechtsgeldig te verbinden tegenover derden voor wat betreft bestellingen van goederen en/of diensten met een waarde tot en met vijfentwintig duizend EUR (¬ 25.000) in het algemeen.

De toegekende volmacht is strikt persoonlijk. De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

4. De Raad van Bestuur beslist eenparig mevrouw Lies Rowies, legal counsel, wonende te 9300 Aalst, Duivekeetstraat 50, volmacht te geven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, met het oog op de bekendmaking en aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen ingevolge voorgaande beslissingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Lies Rowies

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/12/2014
ÿþ ;_:y4 .L~~ Mod 2.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- IIMUMBEI

behoud( aan he Belgisc

Staatsbli

1

KOOFHACHTBANK

Nt7EL GENT

O I DEC. 20%4

AFDELING D N

:ir

MONDE

Ondernemingsar : 0807488673

Benaming

(voluit) : ZENNEPOORT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Trage! 60, 9308 Aalst-Hofstade

Onderwer" akte : BENOEMING VAN BESTUURDERS

De aandeelhouder beslist bij wijze van schriftelijke besluitvorming d.d. 1 november 2014 met onmiddellijke ingang te benoemen ais nieuwe bestuurders van de vennootschap en dit tot en met de gewone algemene vergadering van 2019:

- Ondernemingen Jan De Nul NV, met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade-Aalst, Trage! 60, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0406.041.406, vast vertegenwoordigd door de heer ir. J.P.J. De Nul.

_ PSR Brownfield Developers NV, met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade-Aalst, Trage! 60, ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder nummer 0476.155.776, vast vertegenwoordigd door de heer Paul Lievens

Overeenkomstig art. 20 van de statuten vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de Vennootschap in allo handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Lies Rowies

Bijzondere volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/12/2014
ÿþ11Lilit rD

11MP

mol 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

I 0 DEC. 2014

AFDELINOilé7ERMONDE



u

Ondernerningsnr : 0807.488.673 Benaming (voluit) : ZENNEPOORT

(verkort) :

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel : Tragel 60

9308 Aalst (Hofstade)

Onderwerp akte : Kapîtaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 20 november 2014, blijkt onder meer het; volgende :

Dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap Zennepoort, met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst-Hofstade, Tragel 60, met ondememingsnummer 0807.488.673 RPR: Dendermonde.

De vergadering heeft na beraadslaging de volgende beslissingen genomen:

Eerste beslissing -- Kapitaalverhoging De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te; i; verhogen met vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), om het kapitaal van tweehonderd tweeënzestigduizend;

euro (¬ 262.000,00) te verhogen tot zeshonderdtweeënzestigduizend euro (¬ 662.000,00). Deze;

;; kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen.

1. Tweede beslissing: inschrijving - volstorting. Op voorgaande kapitaalverhoging wordt terstond ingeschreven;

door de enige aandeelhouder, PSR Brownfield Developers. Het bedrag van de kapitaalverhoging wordt volledig; volstort. Overeenkomstig artikel 311 van het wetboek van vennootschappen werden dit bedragen, hetzij; vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00) gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van dei vennootschap bij ING België naamloze vennootschap, zoals blijkt uit een bankattest gedateerd op heden dat mij] overhandigd wordt. Dit bedrag wordt uitsluitend ter beschikking gehouden van de vennootschap. Over dit] 11 bedrag kan alleen beschikt worden door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat; de optredende notaris aan de bank het bericht heeft gegeven van het verlijden van deze akte.

Derde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het] :1 kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 662,000,00),; vertegenwoordigd door 4.225 kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Vierde beslissing - Wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten. Om de; statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen.

Vijde beslissing - Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur De vergadering verleent de raad ;, van bestuur alle bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van; de statuten.

Zesde beslissing  Volmacht De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Lies Rowies, Koen Goubert: en Inge De Groot, allen met professioneel adres te Trage! 60, 9308 Aalst-Hofstade, om, met mogelijkheid tot] indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de; ;; aanvraag bij de BTW, Ondememingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

Voor analytisch uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van 20.11.2014 + de gecoördineerde statuten.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst

Op de laatste blz.lvan Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsbla

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CHii-17 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

flij!t! 1,1.1 jliLi11111111!

i 5 MU 2013

DENDERMONDE

Gi

Ondememingsnr : 0807488673

Benaming

(voluit) : ZENNEPOORT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDERS

De bijzondere algemene vergadering d.d, 27/06/2013 stelt vast dat er op 26/06/2013 van rechtswege een einde is gekomen aan het mandaat van Devera Brownfield Fund SA, met zetel te 34-36 Parc d'Activités: Capellen, L-8308 Capellen, Luxemburg, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Speybroeck, als! bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, ingevolge de fusie tussen Devera Brownfield; Fund SA en PSR Brownfield Developers van diezelfde datum.

De bijzondere algemene vergadering d.d. 27/0612013 aanvaardt het ontslag ingediend door de heer Paul; Lievens met professioneel adres te Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst, uit de functie van bestuurder met ingang: van 27/06/2013.

De bijzondere algemene vergadering d.d, 27/06/2013 beslist als nieuwe bestuurders te benoemen: -de heer Ir. Jan Pieter Jozef De Nul, met professioneel adres te Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst; -mevrouw Julie De Nul, met professioneel adres te Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst;

-de heer Paul Lievens, met professioneel adres te Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst.

Hun respectievelijk mandaat gaat in op 27/06/2013 en zal, behoudens herverkiezing, eindigen na het! houden van de jaarvergadering in 2019, die zal beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening afgesloten per 3111212018.

Overeenkomstig art. 20 van de statuten vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de Vennootschap; in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden,

De Raad van Bestuur d.d. 27/06/2013 neemt akte van de beëindiging van rechtswege op 26/06/2013 van het mandaat van Devera Brownfield Fund SA, met zetel te 34-36, Parc d'Activités Capellen, L-8308 Capellen, Luxemburg en met als vaste vertegenwoordiger heer Patrick Van Speybroeck, wonende te Antwerpsesteenweg 81, 2070 Zwijndrecht, als gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, ingevolge de fusie van Devera Brownfield Fund SA en PSR Brownfield Developers NV van dezelfde datum,

De Raad van Bestuur d.d. 27/06/2013 beslist om vanaf 27/06/2013, de heer Jan Pieter Jozef De Nul met; professioneel adres Tragel 60, 9308 Hofstade  Aalst, als gedelegeerd bestuurder aan te stellen voor de duur: van zijn mandaat ais bestuurder en om hem het dagelijks bestuur van de vennootschap over te dragen, De vennootschap zal in het kader van het dagelijks bestuur geldig verbonden worden door de gedelegeerd bestuurder individueel handelend.

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten wordt de hierna opgesomde lijst van bevoegdheden geacht geen

onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur. Voor deze bevoegdheden wordt de vennootschap geldig

vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met

kredieten belasten van onroerende goederen;

het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen;

hat aangaan van transacties van welke aard ook die 1.000.000 EUR overschrijden;

het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met looptijd langer dan één (1) jaar,

dhr. Paul Lievens

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111R1,111.11§1111

Voor-

behouden aan hei Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE f-tECHT~AN r~ VAN KOOPHANDEL

1 5 JULI 2013

D ENia~n' .A t7 Ni D E

Ondememingsnr ; 0807488673

Benaming

(voluit) : ZENNEPOORT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade

Onderwerp akte : HERROEPING EN TOEKENNING VAN VOLMACHTEN

De Raad van Bestuur d.d. 27 juni 2013 herroept de volmacht, toegekend door de raad van bestuur d.d. 13 januari 2012 en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 februari 2012, aan Devera Brownfield Fund SA, met zetel te 34-36, Parc d'Activités Capellen, L-8308 Capellen, Luxemburg en met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Van Speybroeck, wonende te Antwerpsesteenweg 81, 2070 Zwijndrecht, om, alleen optredend, alle boekhoudkundige en financiële zaken te behartigen.

De herroeping gaat in vanaf 26 juni 2013.

De Raad van Bestuur d.d. 27 juni 2013 herroept eveneens de volmachten, toegekend door de raad van bestuur d.d. 13 januari 2012 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 februari 2012, aan de heer Steven Strobbe en de heer Johan Poppe, belden met professioneel adres te Tragel 58, 9308 Hofstade-Aalst.

De herroeping gaat in vanaf 17 juli 2013.

Zonder afbreuk te doen aan de bevoegdheden toegekend aan de gedelegeerd bestuurder of aan de bestuurders, verleent de Raad van Bestuur d.d. 27 juni 2013 met ingang van 17 juif 2013 bijzondere volmacht:

A. aan de bestuurders Julie De Nul en Paul Lievens, elk afzonderlijk en zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen, om de Vennootschap rechtsgeldig te verbinden tegenover derden:

1. samen met de heer Olivier Beckers, hoofd Boekhouding  eveneens zonder machtiging om iemand in zijn: plaats te stellen  voor wat betreft volgende boekhoudkundige en financiële zaken:

" het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

" het verrichten van betalingen, opmaken, indienen en opvolgen van vorderingsstaten, facturen en/of,

verrekeningen;

.het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlinteresten;

" handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes, en andere financiële documenten tekenen, verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen; en

.subrogaties aannemen en toestaan.

.voor het opmaken, indienen en opvolgen van fiscale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van fiscale controles, het ondertekenen van akkoorden en berichten van wijziging, de opmaak en het afleveren van facturen en kredietnota's.

2.samen met de heer Philip Piron, hoofd personeelsdienst; of samen met mevrouw Katleen De Geyter, adjunct hoofd Personeelsdienst; of samen met mevrouw Sofle Raes, crew manager, elk eveneens zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  voor wat betreft volgende personeelszaken:

'het aanvaarden en ontslaan van personeel;

.het beheren van personeelsverzekeringen, sociale lasten en arbeidsrelaties; en

" het uitbetalen van lonen en wedden,

" voor het opmaken, indienen en opvolgen van sociale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van sociale controles

3,Samen met de Heer Steven Strobbe, algemeen directeur in rechte en in feite, in aile aangelegenheden; van dagelijks bestuur, met uitzondering van a) alle overeenkomsten die een bedrag 250.000 EUR overschrijden, en b) de hierna opgesomde bevoegdheden die conform artikel 21 van de statuten worden geacht géén onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur en waarvoor de vennootschap bijgevolg enkel geldig` vertegenwoordigd kan worden door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

i.het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met

kredieten belasten van onroerende goederen; ii.het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen; iii.het aangaan van transacties van welke aard ook;

iv.het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met een looptijd van langer dan één (1) jaar;

B. aan elk van de hierna vermelde personen de heren Steven Strobbe, Olivier Beckers en Philip Piron om ieder afzonderlijk  maar zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  aan De Post, NMBS, telecommunicatiebedrijven zoals Belgacom, het Bestuur der Douanen en aan alle vervoerders kwijting te verlenen van alle aangetekende en verzekerde brieven, zendingen, telegrammen, colli en goederen.

Zonder de geldigheid van de overige volmachten aan te tasten vervallen voornoemde volmachten individueel bij uitdiensttreding van de hierbij gevolmachtigde personen of, bij annulering van voornoemde volmachten wanneer deze zou plaatsvinden vôôr de beëindiging van hun mandaten of uitdiensttreding.

C. aan elk van de hierna vermelde personen: Olivier Beckers, hoofd Boekhouding en Steven Strobbe, algemeen directeur elk afzonderlijk handelend maar zonder machtiging om iemand in hun plaats te stellen  om de Vennootschap rechtsgeldig te verbinden tegenover derden voor wat betreft bestellingen van goederen en/of diensten met een waarde tot en met vijfentwintig duizend EUR (¬ 25.000) in het algemeen.

dhr. Paul Lievens

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 27.06.2013 13232-0440-032
27/08/2012
ÿþ Mod Word 11,1

;ILS 11 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *12146717*

behoud

aan he

Belgisc

Staatsbl

GRIFFIE

~~~:1-i~F:af~'is_.

VAN K <iG,;_I-:eiln_i7.:1~

1 G AUG. 2012

DENDi-03ïrlffie3N,.;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0807.488.673

Benaming

(voluit) : ZENNEPOORT

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Tragel 58, 9308 Aalst-Hofstade

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel van de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van 25/05/2012

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de commissaris op deze vergadering ten einde komt, De vergadering stelt aan als commissaris van de vennootschap: BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, met mevrouw Veerle Catry als vertegenwoordiger en kantoor houdende te Guldensporenpark 100, blok K te 9820 Merelbeke.

De commissaris zal de controle verrichten over drie boekjaren, namelijk van boekjaar af te sluiten per 31/12/2012, per 31/12/2013 en per 3111212014,

Zijn mandaat zal, behoudens herverkiezing, eindigen op de jaarvergadering in het jaar 2015.

De vergadering beslist bijzondere volmacht te verlenen aan 1) mevrouw Valérie Goderis, wonende te 9000 Gent, Kolveniersgang 59 en 2) mevrouw Hilde Vervenne, wonende te 9080 Lochristi, Fazantenstraat 47, die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondememingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffies van de rechtbanken van koophandel en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen, om er namens de vennootschap alle verrichtingen en inschrijvingen te doen, verklaringen af te leggen en formaliteiten te vervullen, nodig in het kader van de door de vennootschap na te leven verplichtingen van openbaarmaking, mededeling, neerlegging, aangifte of andere en in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is voor de bekendmaking van het commissarismandaat.

De beslissingen worden met eenparigheid van stemmen genomen,

Valérie Goderis

Volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 04.07.2012 12259-0207-030
23/02/2012
ÿþ Mod Wort! 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II *1204415 1*

Il

On dernemingsnr : 0807.488.673

Benaming

(voluit) : Zennepoort

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel: Kortrijksesteenweg 1093A, 9051 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel- toekenning van machten Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur d.d, 13/01/2012:

1.De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst van 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1093A naar 9308 Aalst (Hofstade), Tragel 58, met ingang van 01/01/2012.

2.De Raad van Bestuur geeft volmacht aan Devera Brownfield Fund SA, vast vertegenwoordigd door de heer Patrick Van Speybroeck, om, alleen optredend, alle boekhoudkundige en financiële zaken te behartigen, zoals onder meen

-Het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

-Het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlintresten;

-Handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes en andere financiële documenten tekenen, verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen en subrcgaties aannemen en toestaan;

en verleent hem in die hoedanigheid een bankbevoegdheid om betalingen te verrichten, dit ongeacht het

bedrag maar binnen de statutaire beperkingen.

De volmacht is strikt persoonlijk. De volmachthebber mag zich niet verder in de plaats laten stellen.

De volmacht is beperkt tot bovenvermelde rechtshandelingen.

De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

3.De Raad van Bestuur beslist de heer Steven Strobbe, wonende te 9031 Drongen, Doomplasstraat 81, geboren te Deinze op 25/12/1975, met ingang van 15/01/2012 aan te duiden als 'algemeen directeur' van de vennootschap en hem in die hoedanigheid bevoegdheid en volmacht te geven om:

" Alleen op te treden namens de vennootschap en deze te vertegenwoordigen, in rechte en in feite, in alle aangelegenheden van dagelijks bestuur, met uitzondering van a) overeenkomsten die een bedrag van 250.000 (tweehonderd vijftigduizend) euro overschrijden en b) de hierna opgesomde bevoegdheden die conform artikel 21 van de statuten warden geacht géén onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur en waarvoor de vennootschap bijgevolg enkel geldig vertegenwoordigd kan worden door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

-het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met kredieten belasten van onroerende goederen;

-het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen; -het aangaan van transacties van welke aard ook die 1.000.000 euro overschrijden;

-het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met een looptijd van langer dan één (1) jaar;

" Samen met de heer Johan Poppe, wonende te 9030 Gent, Beekstraatdries 36, geboren op 0610711962,

alle boekhoudkundige en financiële zaken te behartigen, zoals onder meer:

-het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

-het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlintresten;

-handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes en `andere financiële documenten tekenen,

verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen en subrogaties

aannemen en toestaan;

NEERGELEGD

10 FEB. 2012

RECit'113A\ K VAN

KOOPIe Ely TE GENT

en verleent hen een gezamenlijke bankbevoegdheid om betalingen te verrichten en aangiftes, facturen en/of verrekeningen op te maken, in te dienen en op te volgen voor een bedrag tot 250.000 (tweehonderd vijftigduizend) euro per individuele transactie.

Alsook om de belangen van de vennootschap te behartigen, alsmede om in het kader van het omschreven voorwerp de noodzakelijke of wenselijke (rechts-)handelingen namens de vennootschap te verrichten en in het algemeen al datgene te verrichten, wat de volmachtgever zelf tegenwoordig zijnde, zou mogen, moeten of kunnen doen. Dienvolgens alle documenten en formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het huidig mandaat, zo nodig er bekrachtiging daarvan belovend.

De volmacht is strikt persoonlijk. De volmachthebber mag zich niet verder in de plaats laten stellen.

De volmacht is beperkt tot bovenvermelde rechtshandelingen.

De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

" Samen met de heer Paul Lievens, bestuurder, alle boekhoudkundige en financiële zaken te behartigen,

zoals onder meer:

-het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

-het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlintresten;

-handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbrieijes en andere financiële documenten tekenen,

verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen en subrogaties

aannemen en toestaan;

en verleent hen een gezamenlijke bankbevoegdheid om betalingen te verrichten en aangiftes, facturen en/of verrekeningen op te maken, in te dienen en op te volgen voor een bedrag tot 1.000.000 (één miljoen) euro per individuele transactie.

Alsook om de belangen van de vennootschap te behartigen, alsmede om in het kader van het omschreven voorwerp de noodzakelijke of wenselijke (rechts-)handelingen namens de vennootschap te verrichten en in het algemeen al datgene te verrichten, wat de volmachtgever zelf tegenwoordig zijnde, zou mogen, moeten of kunnen doen. Dienvolgens alle documenten en formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het huidig mandaat, zo nodig er bekrachtiging daarvan belovend.

De volmacht is strikt persoonlijk. De volmachthebber mag zich niet verder in de plaats laten stellen.

De volmacht is beperkt tot bovenvermelde rechtshandelingen.

De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

4.De Raad van Bestuur beslist de heer Johan Poppe, voornoemd, met ingang van 15/01/2012 aan te stellen als financieel verantwoordelijke, en hem in die hoedanigheid bevoegdheid en volmacht te verlenen:

" Alleen handelend, voor het opmaken, indienen en opvolgen van fiscale en sociale aangiftes, het bijwonen van en afhandelen van fiscale en sociale controles, het ondertekenen van akkoorden en berichten van wijziging, de opmaak en het afleveren van facturen en kredietnota's.

" Samen met de heer Steven Strobbe, zoals hierboven, onder '3', uiteengezet;

" Samen met de heer Paul Lievens, voornoemd, om alle boekhoudkundige en financiële zaken te

behartigen, zoals onder meer:

-het openen, beheren en sluiten van financiële rekeningen;

-het innen van schuldvorderingen en het aanrekenen van verwijlintresten;

-handelseffecten, cheques, wisselbrieven, orderbriefjes en andere financiële documenten tekenen,

verhandelen, endosseren, aannemen, avaleren, vernieuwen, compensaties doen en vaststellen en subrogaties

aannemen en toestaan;

en verleent hen een gezamenlijke bankbevoegdheid om betalingen te verrichten en aangiftes, facturen en/of verrekeningen op te maken, in te dienen en op te volgen voor een bedrag tot 1.000.000 (één miljoen) euro per individuele transactie.

Alsook om de belangen van de vennootschap te behartigen, alsmede om in het kader van het omschreven voorwerp de noodzakelijke of wenselijke (rechts-)handelingen namens de vennootschap te verrichten en in het algemeen al datgene te verrichten, wat de volmachtgever zelf tegenwoordig zijnde, zou mogen, moeten of kunnen doen. Dienvolgens alle documenten en formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van het huidig mandaat, zo nodig er bekrachtiging daarvan belovend.

De volmacht is strikt persoonlijk. De volmachthebber mag zich niet verder in de plaats laten stellen.

De volmacht is beperkt tot bovenvermelde rechtshandelingen.

De volmacht geldt tot de herroeping ervan.

Patrick Van Speybroeck vaste vertegenwoordiger van

gedel~egeetçi bestuurder Devera BrownjieleanSJ SA

Voor-e"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþ Mot! 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0807.488.673

Benaming

(voluit) : Zennepoort

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1093A, 9051 Gent

Onderwerp akte : Ontslag! benoeming vaste vertegenwoordiger

Uit de notulen van de Raad van Bestuur dd. 17/06/2011 van Devera Brownfield Fund SA blijkt:

-De Raad van bestuur bevestigt het ontslag van Joris Goossens als vaste vertegenwoordiger van Devera Brownfield Fund SA voor de uitoefening van haar bestuursmandaat in de dochtervennootschap Zennepoort NV met ingang vanaf 17/06/2011

- De Raad van Bestuur beslist tot de benoeming van de heer Patrick Van Speybroeck als vaste vertegenwoordiger voor de verdere uitoefening van het bestuursmandaat en mandaat als gedelegeerd bestuurder van Devera Brownfield Fund SA in de dochtervennootschap Zennepoort NV met ingang vanaf 17/06/2011

Patrick Van Speybroeck

Vaste vertegenwoordiger

Gedelegeerd bestuurder

Devera Brownfield Fund SA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ih

v beh aa Bel Ste

*11182428"

NEERGELEGD

2 3 NOV, 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHANUI6kie GENT

04/10/2011
ÿþ C Mal 2.5

( liiz1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ll N.,=+ ~, - R.E6~

. 11--. 11..r Y a~4_4 Y'~ t

2 2 SEPa 20H

. s: vAN

'sÿ n(,Pçiriffié r ; F G>rNT

III 1111 lila ii uiu

*11149286*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Ifflagar bij hèr Belgisch tant bîat _ 04/10/2OI1 Annexes du Moniteur bèlgë

Ondernemingsnr : 0807.488.673

Benaming

(voluit) : Zennepoort

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1093A, 9051 Gent

Onderwerp akte : Ontslag! benoeming bestuurder

Uit de notulen van de Algemene Vergadering van aandeelhouders dd. 29/08/2011 blijkt:

De vergadering beslist om de ontslagneming van de heer Patrick Van Speybroeck als

bestuurder te aanvaarden en zijn mandaat vanaf heden te beeindigen.

De vergadering beslist de Heer Paul Lievens wonende te Ruisstraat 75 te 9140 Temse te benoemen

tot bestuurder van de vennootschap vanaf heden en tot de Algemene Vergadering die de jaarrekening

per 31.12.2015 zal goedkeuren.

Het mandaat is onbezoldigd tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist. De beslissing wordt

met eenparigheid van stemmen genomen.

Tegelijk hierbij neergelegd: volmacht

Olivier Hoste

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.08.2011, NGL 16.09.2011 11548-0046-029
15/04/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0807.488.673

Benaming

(voluit) : Zennepoort

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 1093A, 9051 Gent

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel van de notulen van de raad van bestuur dd. 21.03.2011 blijkt:

Aanstelling gedelegeerd bestuurder

De Raad van Bestuur neemt met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1. de heer Patrick Van Speybroeck wordt tot voorzitter van de raad van bestuur benoemd.

2. Er is per 18.03.2011 een einde gekomen aan het mandaat van gedelegeerd bestuurder Joris Goossens.

Met ingang vanaf heden wordt Devera Brownfield Fund SA gevestigd te Pare d'activité Syrdall,

5365 Munsbach, Luxemburg, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joris Goossens als

gedelegeerd bestuurder aangesteld.

De Raad van Bestuur beslist bijgevolg om hem het dagelijks bestuur van de vennootschap over te dragen.

Alle bevoegdheden inzake dagelijks bestuur, ook de vertegenwoordiging van de vennootschap in het

kader van dat dagelijks bestuur worden daardoor overgedragen, overeenkomstig artikel 21 van de statuten.

De vennootschap is in het kader van het dagelijks beheer geldig verbonden door alleen de

handtekening van een gedelegeerd bestuurder.

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten worden de hierna opgesomde lijst van bevoegdheden

geacht geen onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur. Voor deze bevoegdheden wordt

de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

-het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren,

met kredieten belasten van onroerende goederen;

-het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen;

-hat aangaan van transacties van welke aard ook die 1.000.000 EUR overschrijden;

-het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met looptijd langer dan één (1) jaar.

Devera Brownfield Fund SA

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Joris Goossens

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



















*1105]706

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2011
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Mat 2.0

*11051091*

Ondernemingsnr : 0807.488.673

Benaming

(voluit) : Zennepoort

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kortrijksesteenweg 10931A, 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)

Onderwerp akte : AANVAARDING ONTSLAG BESTUURDERS  BENOEMING BESTUURDERS  WIJZIGING ARTIKEL 16, 20 EN 21 STATUTEN- GOEDKEURING GECOÖRDINEERDE STATUTEN  MACHTIGING BESTUURDERS  BIJZONDERE VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 18 maart 2011, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Zennepoort", de volgende beslissingen heeft genomen

1. AANVAARDING VRIJWILLIG AANGEBODEN ONTSLAG BESTUURDERS

aanbieding ontslag door

- de naamloze vennootschap (naar Luxemburgs recht) "DEVERA BROWNFIELD FUND S.A.", met maatschappelijke zetel te L-5365 Munsbach/Luxembourg, 1 C, Parc d'activité Syrdall, met immatriculatie nummer: B133.271, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer GOOSSENS Joris Alex, wonende te 9070 Destelbergen (Heusden), Mareldongen 4.

- de Heer GOOSSENS Joris Alex, voornoemd.

beslissing van de vergadering om het vrijwillig aangeboden ontslag te aanvaarden van alle bestuurders, te weten:

- de naamloze vennootschap (naar Luxemburgs recht) "DEVERA BROWNFIELD FUND S.A.", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer GOOSSENS Joris Alex, voornoemd.

- de Heer GOOSSENS Joris Alex, voornoemd,

2. BENOEMING BESTUURDERS

beslissing van de vergadering om te benoemen tot onbezoldigde bestuurders van de vennootschap tot de

jaarvergadering 2016:

-de Heer VAN SPEYBROECK Patrick Remi Germain, wonende te 2070 Zwijndrecht, Antwerpsesteenweg'

81.

-de naamloze vennootschap (naar Luxemburgs recht) "DEVERA BROWNFIELD FUND S.A.", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de Heer GOOSSENS Joris Alex, voornoemd.

3.WIJZIGING ARTIKEL 16,20 EN 21 DER STATUTEN

beslissing van de vergadering om artikel zestien der statuten te wijzigen door vervanging door volgende tekst luidend als volgt:

'Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten' minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergade-ring voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De bestuurder die belet is, kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis isr gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek,. volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te: vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn. eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

`' !2í" :(.f:i~2':.1;;1.7Nt~ VAN

Il~~r+iln~cl){'-L. I l'. CENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten' en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

Om hem in staat te stellen zijn taak als bestuurder uit te voeren, heeft elke individuele bestuurder op eenvoudig verzoek inzage in de vennootschapsdocumenten en informatie"

beslissing van de vergadering om artikel twintig der statuten te wijzigen door vervanging door volgende tekst luidend als volgt:

"De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden. "

beslissing van de vergadering om artikel éénentwintig der statuten te wijzigen door vervanging door volgende tekst luidend als volgt:

"De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan een of meer personen, gedelegeerd bestuurder(s) genaamd, die  indien er meerdere zijn - volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen

De hierna opgesomde lijst van bevoegdheden worden geacht geen onderdeel te vormen van het dagelijks bestuur.

Voor deze bevoegdheden wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders:

-het aangaan van transacties, zoals daar zijn maar niet beperkt tot kopen, verkopen, bezwaren, met kredieten belasten van onroerende goederen;

-het aangaan van kredietovereenkomsten en financiële verbintenissen met derden en kredietinstellingen; -hat aangaan van transacties van welke aard ook die 1.000.000 EUR overschrijden;

-het aangaan van engagementen, transacties, overeenkomsten met looptijd langer dan één (1) jaar.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

4.GOEDKEURING GECOORDINEERDE STATUTEN

5. MACHTIGING BESTUURDERS

6.BIJZONDERE VOLMACHT

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met gecoördineerde statuten

met aangehechte volmacht aandeelhouder DEVERA BROWNFIELD FUND S.A.

met aangehechte volmacht aandeelhouder Goossens Joris

met aangehechte verklaring bestuurder DEVERA BROWNFIELD FUND S.A.

met aangehechte verklaring bestuurder Goossens Joris

met aangehechte verklaring commissaris

Notaris FEVERY Fabienne

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 18.06.2010 10207-0290-029
15/05/2015
ÿþOndernemingsnr : 0807.488.673

,

i

1

Benaming (voluit) : ZENNEPOORT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Tragel 60

9308 Aalst (Hofstade)

Onderwerp akte :Statutenwijziging

1 I

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 30 maart 2015 blijkt onder meer het volgende

Dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap Zennepoort, met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst-Hofstade, Tragel 60, met ondernemingsnummer 0807,488.673,

?; De vergadering heeft na beraadslaging volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de externe vertegenwoordigingsbevoegdheden te wijzigen.

il Ten gevolge van deze beslissing besluit de vergadering de tekst van de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 20, dat luidt als volgt: ;

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.; Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Wordt vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze ;1 voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd: -hetzij door twee bestuurders samen optredend,

-hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van; bestuur,

De vergadering geeft opdracht aan notaris Breckpot om de statuten te coördineren overeenkomstig hetgeen; voorafgaat,

11 Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + de gecoördineerde statuten.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

, 1

1 1

Î ~

II 1

1 ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

rrsod 11.1

tn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v

~-~MB~'

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

TWEEDE BESLISSING.

30/06/2015
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIe RECHTDANi( VAN KOOPWANDEL GENT

19 JUNI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Gri ie

*15 092560*

111

Ondememingsnr : 0807488673

Benaming

(voluit) : Zennepoort

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tragel 60, 9308 Aalst-Hofstade

Onderwerp akte HERBENOEMING VAN COMMISSARIS.

De algemene vergadering d.d. 29 mei 2015 beslist met eenparigheid van stemmen en met onmiddellijke ingang om BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, gevestigd te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (BLOK K), te herbenoemen tot commissaris van de Vennootschap, en dit voor een periode van 3 jaar, voor de boekjaren 2015, 2016 en 2017 tot en met de gewone algemene vergadering van 2018.

Als permanente vertegenwoordiger van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA zal mevrouw Veerie Catry optreden.

ir. J.P.J. De Nul

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 23.05.2016, NGL 22.06.2016 16207-0526-029

Coordonnées
ZENNEPOORT

Adresse
TRAGEL 60 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande