ZEVENSPRONG

Association sans but lucratif


Dénomination : ZEVENSPRONG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 553.591.668

Publication

06/06/2014
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1

De VZW draagt de naam: De Zevensprong.

Alle stukken uitgaande van de vereniging moeten haar naam vermelden onmiddelijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  vereniging zonder winstoogmerk of door de afkorting  VZW

Artikel 2

Boterberg Tom, Dr. Jean Vercouilliestraat 31, 9090 Melle

Van Goethem Kris, Blikstraat 81, 9340 Lede

Waeytens Johan, Gaversesteenweg 97, 9860 Scheldewindeke

Waelkens Kim, Vontstraat 2 A bus 301, 9700 Oudenaarde

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, die rechtspersoonlijkheid verleent aan de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, waarvan zij de statuten als volgt samenstellen:

TITEL I. NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

De zetel van de vzw is gevestigd te Zwijnaardse Steenweg 6, 9820 Merelbeke, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen.

De ondergetekenden:

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Zevensprong

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Zwijnaardsesteenweg 6

*14305166*

Luik B

9820

België

0553591668

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Merelbeke

Griffie

Neergelegd

04-06-2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 3.

De vereniging stelt zich tot doel:

Luik B - vervolg MOD 2.2

De ontwikkeling en versterking van het sociale netwerk en de ondersteuning van vorming en onderwijs in Merelbeke om tot de ontwikkeling van een leer- en leefomgeving bij te dragen en dit door onder meer emotioneel, financieel, materieel en intelectueel, (pedagogisch, didactisch) de scholen, haar leerlingen, ouders, leerkrachten en directie te ondersteunen en aldus bij te dragen tot de bloei van de scholen

Om dit doel te bereiken kan de vzw alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen of deze doelstellingen bevorderen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen. Ze kan tenslotte haar medewerkig verlenen aan alle werken waarvan het doel hetzelfde is als het hare.

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstellingen van de VZW worden verwezenlijkt, behoren onder meer:

Artikel 4.

Artikel 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vereniging is samengesteld uit effectieve leden, steundende leden en ereleden. Het aantal leden is niet beperkt. Er zijn minstens 3 effectieve leden met alle rechten zoals omschreven voor de leden in de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen (vzw-wet).

Het fungeren als sociale kas voor leerlingen en leerkrachten

De organisatie van feesten. (Kerstmarkt, Eetfestijn,...)

Het uitbouwen van een ouderwerking

Het uitbouwen en onderhouden van oudleerlingenwerking

Het inrichten van lezingen en voordrachten

Het ontwikkelen en aankopen van (educatief )materiaal.

Het ontwikkelen en verdelen van cursusmateriaal en handboeken.

Netwerken

Actief zoeken naar mecenassen

Lessen en workshops geven

Vrijwilligers ronselen en werknemers aanwerven.

Het inrichten van studie en naschoolseopvang

Het vergoeden bij geleden schade in kader van de opdracht

Het organiseren van  time-out initiatieven.

Het bijdragen tot de ontwikkeling van de pedagogische visie.

Het ontwikkelen, promoten en aanbieden van een gezonde leef-en voedingsomgeving

Het ontwikkelen, promoten en aanbieden van naschoolse opvang en studie.

De vzw is opgericht voor onbepaalde duur.

TITEL II. DE LEDEN

Artikel 5

De effectieve leden zijn:

a. de oprichters zijn de eerste effectieve leden

b. personen die door de algemene vergadering als dusdanig worden aanvaard.

Artikel 7

Iedere natuurlijke persoon, rechtspersoon en/of organisatie kan zich kandidaat stellen als effectief lid op voorwaarde dat ze de doelstelling van de vzw onderschrijven. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling schriftelijk aan de secretaris.

De algemene vergadering zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als effectief lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens 2/3e van de leden aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als effectief lid.

Met de term 'lid' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

Artikel 8

Effectieve leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de vzw-wet en deze statuten worden beschreven. Zij betalen een lidmaatschapbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door de algemene vergadering en die maximum 1000 EURO zal bedragen.

Artikel 9

Artikel 10

Artikel 11

Artikel 12

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als een effectief lid in strijd handelt met de doelstellingen van de vzw, kan diens lidmaatschap, op voorstel van de raad van bestuur of op verzoek van minstens 1/5e van alle effectieve leden, worden beëindigd door een besluit van de algemene vergadering, waarop minstens de helft van alle effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en waarbij voor de beslissing een 2/3e meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden vereist is.

De steunende leden zijn zij die jaarlijks een door de raad van bestuur vastgestelde minimum bijdrage betalen. De steunende de leden kunnen opgedeeld worden in verschillende categoriën. De raad van bestuur kan per categorie ondermeer verschillend lidmaatschapsgeld en een verschillende toegang tot haar activiteiten vastleggen.

Het effectieve lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Geen enkel effectief, steunend of erelid lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vzw op grond van de enkele hoedanigheid van effectief, steunend of erelid. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de vzw, enz.

TITEL III. ALGEMENE VERGADERING

De effectieve, steunende en de ereleden kunnen op ieder ogenblik uittreden uit de vereniging mits schriftelijk ontslag gericht aan de raad van bestuur.

De jaarlijks te betalen bijdrage voor de leden en het tijdstip van betaling wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Bij niet-betaling worden de leden door de raad van bestuur aangemaand hun bijdrage binnen een bepaalde termijn te betalen. Het lid dat niet betaalt binnen dertig dagen na afloop van de bepaalde termijn, wordt geacht ontslagnemend te zijn.

Steunende en ereleden die handelen in strijd met de doelstellingen van de vzw kunnen door eenzijdig besluit van de raad van bestuur uitgesloten worden van lidmaatschap.

De ereleden zijn leden die een jaarlijkse bijdrage betalen die door de raad van bestuur wordt vastgelegd en hiermee hun steun en symphatie voor het doel van de vzw betuigen.

De algemene vergadering bestaat uit alle effectieve leden. Indien het effectief lid een rechtspersoon is kan hij door slechts één vaste afgevaardigde vertegenwoordigd worden. Alle effectieve leden hebben stemrecht. Elk effectief lid heeft één stem.

De oprichters hebben een vetorecht.

Waarnemers kunnen op uitnodiging de algemene vergadering bijwonen en mogen zich, mits toestemming van de voorzitter, tot de algemene vergadering richten.

Artikel 13

De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar door de wet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

zijn toegekend en door de onderhavige statuten.

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de algemene vergadering uitgeoefend worden:

- het wijzigen van de statuten,

- de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

- de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend,

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

- de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

- de uitsluiting van een lid van de vereniging,

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,

- alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 14

Artikel 15

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist. De beslissingsbevoegdheid is voorbehouden aan de raad van bestuur, de uitvoeringsbevoegdheid wordt gedelegeerd aan een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders. De algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20e van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet tenminste 4 dagen voor de vergadering aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de helft van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, behalve wanneer de vzw-wet of de statuten dit anders voorzien.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering dat voldoet aan een quorum van 2/3e van de effectieve leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is. Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3e van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3e van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5e van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden.

Effectieve leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door andere effectieve leden worden vertegenwoordigd. Elk effectief lid kan maximum één volmacht dragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend of verzonden worden door een door de raad van bestuur aan te duiden persoon. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per mail of per aangetekende brief tenminste 14 dagen voor de vergadering.

De raad van bestuur is verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer 1/5e van de effectieve leden daartoe een verzoek richt aan de raad van bestuur waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld.

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door één van de effectieve leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn.

Artikel 16

Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de effectieve leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten. Dit geldt tevens voor belanghebbende derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

MOD 2.2

TITEL IV. RAAD VAN BESTUUR

Artikel 17

De vzw wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste 3 bestuurders. Om tot bestuurder verkozen te worden moet men effectief lid zijn van de vereniging, of een gemandateerde vertegenwoordiger van het lid, indien deze een rechtspersoon is. Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat effectief lid is van de vereniging. Wanneer de vzw slechts het wettelijk bepaald minimum van drie leden heeft, mag de raad van bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde lid wordt aanvaard, zal een algemene vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

Artikel 18

Artikel 18

Artikel 19

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders worden benoemd door een algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van 4 jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Bestuurders zijn herbenoembaar.

De raad van bestuur kan onder haar leden een voorzitter, secretaris, penningmeester en elke andere functie die zij noodzakelijk acht aanduiden.

De bestuurders kunnen te allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de raad van bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur.

Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vzw het vereist, alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid de penningmeester. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vzw of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De raad van bestuur beraadslaagt en beslist als college. De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig is op de vergadering. Elke bestuurder heeft één stem. De besluiten worden genomen in concensus of indien nodig bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel geacht verworpen te zijn

De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vzw zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per email, video- of telefoon- conferentie.

Artikel 20

Er worden notulen opgesteld en ondertekend door de secretaris bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de effectieve leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Artikel 21

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vóór dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aanlegenheid waarop het betrekking heeft.

Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Artikel 22

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vzw, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de vzw-wet de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere bestuurders of derden niet-bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vzw of de algemene bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 23

Artikel 24

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 vzw-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

TITEL VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 25

De raad van bestuur of de bestuurders die de vzw vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de vzw aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vzw binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Tegenover de vzw en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor de tekortkomingen in hun bestuur.

TITEL V. BEGROTING EN REKENINGEN

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter of de secretaris, die afzonderlijk kunnen handelen.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur.

b) door afzetting door de raad van bestuur.

De vereniging zal onder meer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen in laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project.

De bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vzw.

Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3e van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en een meerderheid van 4/5e der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3e van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

vertegenwoordigde leden maar mits een meerderheid van 4/5e der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffening-voorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een vereniging met een belangenloze doelstelling

Artikel 26

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen toepasselijk.

De algemene vergadering van 22/05/2014 heeft tot bestuurders benoemd:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Boterberg Tom, Dr. Jean Vercouilliestraat 31, 9090 Melle, geboren op 10/02/1984, te Gent

Van Goethem Kris, Blikstraat 81, 9340 Lede, geboren op 30/03/1967, te Beveren

Waeytens Johan, Gaversesteenweg 97, 9860 Scheldewindeke, geboren op 08/07/1965, te Gent

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

De raad van bestuur van 22/05/2014 heeft onder zijn leden volgende gemachtigde functies verdeeld:

Voorzitter: Waeytens Johan, Gaversesteenweg 97, 9860 Scheldewindeke, geboren op 08/07/1965, te Gent Secretaris: Boterberg Tom, Dr. Jean Vercouilliestraat 31, 9090 Melle, geboren op 10/02/1984, te Gent

Te Merelbeke, op 22/05/2014

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter of de secretaris, die afzonderlijk kunnen handelen.

Waeytens Johan Voorzitter

Coordonnées
ZEVENSPRONG

Adresse
ZWIJNAARDSE STEENWEG 6 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande