ZEVO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZEVO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.957.014

Publication

29/11/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ke ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

HAEVANKOOPND L

i

*13179285

Mod Ward 11.1

19 Nov. 2013

DENDERMONDE

tri íïfé ""'r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: SCia gs ot

Benaming

(voluit) ZEVO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9270 Laarne, Haeghensgoed 49

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard VAN STEENBERDE te Laarne op vijftien november tweeduizend dertien, neer te leggen ter registratie, dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZEVO", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9270 Laarne, Haegensgoed 49.

Oprichter:

De heer BREUNIG Sven Freddy Kari André', geboren te Oostende op 15 januari 1986, wonende te 9270

Laame, Haeghensgoed 49.

Naam  rechtsvorm:

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en heeft als benaming:

"ZEVO"

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9270 Laarne, Haegensgoed 49.

Doel:

De vennootschap zal voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger of tussenpersoon, in België en in het buitenland het volgende doel nastreven:

1.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privepersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van informatisering, softwareontwikkelijk, automatiseringsprojecten, systeembeheer, marketing en netwerkbeheer; dit alles in de meeste ruime betekenis.

2.De ontwikkeling, de studie, aankoop, verkoop, leasing, huur en verhuur, de handel en de uitbating van alle hard- en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie en/of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van eender welke firma, als huurder, pachter, zaakvoerder of ten eender welke titel.

3.Handel in, de ontwikkeling, de productie en de distributie van alle technische en elektronische apparaten en installaties.

4.Het beheren, ontwikkelen, uitvoeren, beveiligen, onderhouden, huren, verhuren, kopen en verkopen, opbouwen van computemetwerken, inclusief alles hardware en software ervan.

5.AIle activiteiten welke verband houden met publiciteit en promotie, zowel wat betreft de conceptie en creatie alsook de materiele uitvoering ervan.

6.De creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering en algemene vertegenwoordiging van websites en mobiele applicaties.

7.Het verwerven, het beheer, het in licentie geven en/of nemen, en het verdelen van industriële en intellectuele eigendomsrechten inclusief naburige en auteursrechten en merchandising,

8.Het ter leen verstrekken en het ter leen opnemen van gelden, met of zonder persoonlijke of zakelijke waarborgen.

9.De registratie en het beheren van domeinnamen (aile bestaande extensies), het leveren van internet- en hostingdiensten, alsook server management diensten.

10. Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur.

11. Het creëren, uitvoeren, verspreiden en verkopen van audiovisuels en alle andere geluids- en beeldopnames, het uitdenken, uitschrijven en produceren van audiovisuele producties, alsook de verhuur en verkoop van audiovisueel materiaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

12. Het kopen en verkopen, alsook het optreden als tussenpersoon, hetzij als concessionaris, hetzij als agent, hetzij als commissionair, hetzij als consignatiehouder, bij aankoop en/of verkoop van handelsgoederen en diensten, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

13, Het doen van aile verrichtingen die algemeen genomen, op een of andere mogelijke manier verband houden met advies en/of dienstenfuncties op het vlak van voornoemde activiteiten, alsook het geven van opleidingen, cursussen, voordrachten, gastcolleges en lezingen, in de ruime zin van het woord, aan bedrijven, ondernemingen, scholen, overheden of privé personen.

14. Voor alle activiteiten in deze vernoemd samen werken met, deelnemen in of op gelik wette wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Voor eigen rekening:

" Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verKavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken door onderaannemers;

" Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verhandelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in »elgië als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volstort ten belope

van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder één honderdste van

het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer Sven BREUN1G voornoemd heeft ingeschreven op alle honderd (100) aandelen, en alle aandelen

werden afbetaald ten belope van twee/derden.

Ingevolge voormelde stortingen gedeponeerd bij KBC BANK, met zetel te Brussel, is in totaal een bedrag

van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00), vanaf de oprichting ter beschikking van de vennootschap.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De heer Sven BREUNIG voornoemd wordt voor de duur van de vennootschap tot statutaire zaakvoerder

aangesteld.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering een andere beslissing

neemt. . .

ledere zaakvoerder is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering zijn voorbehouden door de wet.

Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om twintig uur.

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebe-hoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden. Deze bepaling is eveneens van toepassing in geval bij overlijden van de enige vennoot meerdere erfgenamen of legatarissen opkomen.

V

~"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijl gén bij hëfBérgiscfi staatibtad - 29/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, en tenzij de vruchtgebruiker en de blote eigenaars één' van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Boekjaar reserves - resultaatverdeling:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek, van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering.

Geen uitkering, onder welke vorm ook, mag geschieden indien op datum van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Ontbinding - vereffening:

Bij vervroegde ontbinding van de vennootschap, is de zaakvoerder die op dat ogenblik in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding. Werd hun bevoegdheid niet bepaald, dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering:

Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in vanaf de neerlegging van het afschrift van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op éénendertig december

tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni tweeduizend vijftien.

2. Overname van verbintenissen:

In het algemeen worden alle verbintenissen en alle verrichtingen, ondernomen sedert 01 september 2013, door de vennoot uit naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, door de opgerichte vennootschap overgenomen. Deze overneming zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de tegenwoordige vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal verkrijuen door de neerlegging van een uittreksel van haar statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

3. Machten:

Er wordt volmacht verleend aan: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vadecas & Partners", met zetel te 9040 Gent (Sint Amandsberg), Land Van Waaslaan 101, met ondememingsnummer 0811.965.818, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Chris Vandecasteele, of één van zijn aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en bij de andere fiscale besturen, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijvingsaanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Bernard VAN STEENBERGE,

Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Eensluidend afschrift van de oprichtingsakte (afgeleverd voor de formaliteit van de registratie).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0091-008
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 22.07.2016 16345-0505-008

Coordonnées
ZEVO

Adresse
OUDESTRAAT 62 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande