ZINGO

Divers


Dénomination : ZINGO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 859.793.449

Publication

30/04/2014
ÿþMod Wand 11.1

1.1401.11,,1.ett; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111.11141111.111I11



NEERGELEGD

1111

t 7 APR. 2014





RECHTBANgeffel

KOOPHANDEL TE GENT_





Ondemem ingsnr : 0859.793.449

Benaming

(voluit) : ZINGO

(verkort) :







Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TER HAM 6 TE 9070 DESTELBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING/HERBENOEMING

Er blijkt uit de notulen van de jaarvergadering gehouden op 2 april 2014 dat er met algemeenheid van stemmen werd beslist te herbenoemen als bestuurder voor een periode van 6 jaar, te rekenen vanaf heden tot en met 0210412020:

- Mevrouw Hannelore Ebert-Lange, wonende te 9070 Destelbergen, Ter Ham 6.

Verder werd er beslist te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een periode van 6 jaar, te rekenen vanaf heden tot en met 02/04/2020:

Olima BVBA, ondernemingsnummer 0536.367.735, maatschappelijke zetel gelegen te 9070

Destelbergen, Ter Hem 6 met als vaste vertegenwoordiger de heer Olivier Van Peene, wonende te 9070 Destelbergen, Ter Ham 6.

De mandaten werden aanvaard.

Goedgekeurd in de notulen van de jaarvergadering van 2 april 2014.

Onmiddellijk na de jaarvergadering is de raad van bestuur bijeengekomen en werd beslist om

Olima BVBA, ondernemingsnummer 0536.367.735 met als vaste vertegenwoordiger Olivier Van Peene

te benoemen als gedelegeerd bestuurder. Het mandaat werd aanvaard:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Olima BVBA

Vaste vertegenwoordiger Olivier Van Peene

Gedelegeerd bestuurder

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.04.2014, NGL 07.04.2014 14086-0034-012
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.04.2013, NGL 04.04.2013 13080-0443-012
15/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.03.2012, NGL 12.03.2012 12059-0457-011
16/02/2012
ÿþ' " mod 11.1

~~k~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,'

F~ '

~ ,. ..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ortdernemingsnr : 0859.793.449 Benaming (voluit) : ZINGO

NEERGELEGD

0 3 FFO, 2012

RECHTBANK VAN

KOOi?H.aGiIffieTfi C'" T

--. ,.~..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ter Ham 6

9070 Destelbergen

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door Jeroen Parmentier, geassocieerd notaris in de burgerlijke,, vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE. GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met' zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 30 december 2011, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de',, aandeelhouders is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM

De voorzitter van de vergadering zet uiteen dat niettegenstaande de aandelen aan toonder zijn, deze nooit;, gedrukt noch inschreven werden in een register van aandelen.

De aandeelhouders verklaren ieder individueel rechtmatig eigenaar te zijn van hun voormelde;` aandelenparticipatie en verzoeken om hun aandelen thans naar aanleiding van huidige vergadering in te schrijven in het register van aandelen, in het bijzijn van ondergetekende notaris.

Aan de aandeelhouders zal, indien gewenst, een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen: worden afgegeven.

Hiertoe zullen in de statuten al de bepalingen die betrekking hebben op aandelen aan toonder worden geschrapt.

Ter uitvoering van het vorig besluit beslist de vergadering de tekst van de statuten als volgt aan te passen:

1,Artikel 8 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

eArfikel 8 r aard van de aandelen '4 De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder,

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

;= De aandelen op naam warden ingeschreven in het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan' overhandigd

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewjzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd.

i Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de' eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een registeren elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op

=i naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren. i.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ïw s,$ mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap-omzetting vragen vande volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam, Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven."

2.De eerste negen alinea's van artikel 9 van de statuten integraal te schrappen.

3,Het tweede en derde gedachtestreepje van artikel 11 van de statuten integraal te schrappen.

4,De artikelen 29 en 30 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

`Artikel 29 : Oproeping - Vorm

Zowel de jaarvergadering als de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden na oproeping door de raad van bestuur

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per' aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de ' vennootschap uitgegeven).

De aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen vôôr de ' vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De oproeping tot de algemene vergadering voor de houders van gedematerialiseerde effecten geschiedt door middel van een aankondiging die eenmaal, ten minste vijftien dagen vôôr de vergadering opgenomen wordt in , het Belgisch Staatsblad.

Artikel 30 s Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen ' vergadering,

De eigenaars van gedematerraliseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest ' neerleggen waarbij de onbeschikbaarheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld. De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de ' vergadering."

COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de coördinatie van de statuten, ter uitvoering van de genomen besluiten, toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Voor analytische uittreksel,

Jeroen Parmentier,

Geassocieerd notaris.

Ë Tegelijkertijd hiermee neergelegd

- Expeditie van het proces-verbaal van 30 december 2011,

- Gecoördineerde statuten van de vennootschap,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanziernvan derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11197-0185-011
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.06.2010 10218-0085-011
01/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 29.06.2009 09298-0145-011
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 22.05.2008 08148-0274-011
19/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.04.2007, NGL 12.04.2007 07116-0332-012
08/03/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.02.2006, NGL 03.03.2006 06064-3395-012
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 12.07.2005 05472-1372-011
09/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 25.06.2004, NGL 07.07.2004 04421-2371-011

Coordonnées
ZINGO

Adresse
Zetel : TER HAM 6 TE 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande