ZOOM ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZOOM ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.811.073

Publication

09/05/2014
ÿþ6'

111%1091111

MM 2.0

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemïngsnr : 0535.811.073

Benaming

(voluit) : Zoom Architecten

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ledebergstraat 105, 9050 Gent

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

De bijzondere aigemene vergadering dd. 21/3/2014 benoemt met eenparigheid van stemmen de heer Michaël Callant als zaakvoerder.

Get. Antonius Meulman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(an) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening,

28/06/2013
ÿþOndernemingsnr :05-35:%;4-4_0?-,3

ii Benaming (voluit) : Zoom Architecten

i3 (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ledebergstraat 105

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :OPRICHTING

il ,

ii Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris met zetel van

ii de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte ii aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op zeven juni tweeduizend dertien, ter neerlegging vó5r registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt: Dat een burgerlijke vennootschap die de vorm heft aangenomen van een besloten vennootschapi _; met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door:

1) De heer MEULMAN, Antonius Willem Sebastiaan, geboren te Neerpelt op tien juli :F negentienhonderd tweeëntachtig, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergstraat 105.

li 2) De heer VINKEN, Jo Walter Etienne, geboren te Kortrijk op negenentwintig mei!

negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Jules Destréelaan 63.

i De naam van de vennootschap luidt: "Zoom Architecten".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergstraat 105.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders overgebracht worden naar een;

ander adres in het Nederlandse taalgebied (Vlaamse Gewest) of het tweetalige gebied Brussel-;

,,

:i Hoofdstad (Brusselse Gewest). Elke zetelverplaatsing buiten deze taalgebieden vereist een wijziging; van de statuten.

De vennootschap kan in België en in het buitenland een bijkomend architectenbureau oprichten, nadat hiervoor door de bevoegde Raad van de Orde van Architecten toelating is verleend en mits; inachtneming van de ter plaatse geldende reglementering. De oprichting van dit filiaal of bijkantoor!, wordt gemeld aan de provinciale raad in wiens rechtsgebied het gevestigd wordt evenals aan de:, provinciale raad van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

i, De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in

België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden: l;

_, Het verlenen van alle diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect in de i

meest brede zin van het woord, het organiseren en uitbouwen van een architectenkantoor, evenais, het verlenen van alle diensten die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep van;; i architect, en dit met naleving van alle wetten, besluiten, (deontologische) richtlijnen en reglementenii uitgevaardigd door de bevoegde wetgever of tuchtoverheid.

:, En dit onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van;

derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw(kunde), landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde,;, bijzondere uitrustingstechnieken, bijzondere bouwtechnieken (elektrische studies, sanitair, 'HVAC',;; ...), in de architectuur geïntegreerde beeldhouw- en schilderkunst en fotografie, verluchting,;; akoestiek, wegeniswerken, EPB-verslaggeving, decoratie en binnenhuisinrichting, tuin- en.; ; landschapsinrichting, opmetingen, topografie, design, het maken van visualisaties en maquettes, uitvoeren van expertises en schattingen van onroerende goederen, de veiligheidscobrdinatieí,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IN

i

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

Mn'3098906*

bet" aa Be Stal

01

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

t

Voor-,behpuden aan het Belgisch Staatsblad



conform de desbetreffende reglementering, het uitvoeren van studies en ontwerpen op vlak van al het voorgaande (zoals stabiliteit en bijzondere technieken als elektriciteit, sanitair, thermische isolatie en akoustiek), evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle niet-commerciële wijzen die zij het best geschikt acht, en hierbij alle niet door de wet of de deontologie verbcden bank-, roerende, onroerende, burgerlijke, en financiële handelingen verrichten, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst of deelneming in andere vennootschappen en/rechtspersonen en/of derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is, en het doel en de activiteiten van deze vennootschap/rechtspersoon/derde niet-onverenigbaar is met de functie van architect.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met, en met stipte naleving van de Wet van 20 februari 1939 [bescherming van de titel en van het beroep van architect], de Wet van 26 juni 1963 [instelling van een Orde van Architecten], het Koninklijk Besluit van 18 april 1985 [het Reglement van Beroepsplichten], de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en, in het algemeen, van alle huidige en toekomstige, nationale, supranationale en internationale wettelijke en deontologische bepalingen in dat verband.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in tweehonderd veertig (240) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van éénitweehonderdveertigste (1/24451e) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Geassocieerd notaris llse De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Zoom Architecten" in oprichting bij KBC Bank.

De heer Antonius Meulrnan dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten.

De heer Jo Vinken dient nog een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd dcor één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op de tabel van de Orde van architecten.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen, hetzij ingevolge een unanieme beslissing van alle vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij ook vennoot is, hetzij op grond van gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering van vennoten hiertoe besluit met naleving van de regels en vereisten voor een statutenwijziging

Andere zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten Aftredende zaakvcerders zijn herbenoembaar.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden wat betreft het beheer van de vennootschap met mogelijkheid deze bevoegdheid te delegeren, Enkel die personen kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect dewelke gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Alle zaakvoerders en alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap moeten natuurlijke personen zijn die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

Elke zaakvoerder die, om welke reden ook, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en in vervanging te voorzien.

Indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

}

mod 11.1

Voor-behoupen

aan het

Belgisch Staatsblad



uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie, De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, In overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke ais een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn. Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien de vennootschap niet meer geldig kan vertegenwoordigd worden om een andere reden van het overlijden van een zaakvoerder, bijvoorbeeld in geval van schrapping of weglating van een zaakvoerder van de tabel van architecten of het ontslag van een zaakvoerder dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn, deze architect kan zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel,

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder, Indien regularisatie niet mogelijk blijkt moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat de vennootschap niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur.

Tot statutaire zaakvoerders werden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1) de heer Antonius Willem Sebastiaan Meulman, geboren te Neerpelt op 10 juli 1982, wonende te 9050 Gent (Ledeberg), Ledebergstraat 105;

2) de heer Jo Walter Etienne Vinken, geboren te Kortrijk op 29 mei 1983, wonende te 9050 Gent (Gentbrugge), Jules Destréelaan 63..

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

ln geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

t mod 11.1



Voor, behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Elke voorgenomen ontbinding zal onverwijld worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale' Raad van de Orde van Architecten met vermelding van de regeling inzake lopende opdrachten en de tienjarige aansprakelijkheid.

Bij ontbinding van de vennootschap zal voor de lopende opdrachten een persoon worden aangesteld die gemachtigd is het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven is op één van de tabellen van de Orde van Architecten teneinde, voor rekening van de vennootschap in vereffening, deze opdrachten verder uit te voeren, Indien de vereffenaar voldoet aan deze voorwaarden kan hij zelf de opdrachten verder uitvoeren.

Indien de vennootschap in vereffening, om gelijk welke reden, bijvoorbeeld schrapping of overlijden van vennoten architecten niet meer voldoet aan de voorwaarden om het beroep van architect uit te oefenen zal, de vereffenaar, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden voor de verdere uitvoering van de lopende opdrachten. Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn; deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

De vereffening kan pas worden afgesloten indien er geen lopende opdrachten meer zijn dan wel indien alle overeenkomsten met betrekking tot lopende opdrachten werden overgedragen aan een derde architect Deze architect kan een vennoot of zaakvoerder van de vennootschap zijn; deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn.

Tevens dient een regeling getroffen te zijn met betrekking tot de tienjarige aansprakelijkheid van de vennootschap,

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van ieder jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ontstaan van de rechtspersoonlijkheid tot 31 december 2014.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand mei om veertien uur (14u00), Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om veertien uur (14u00).

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 07/06/2013, met bankattest,







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZOOM ARCHITECTEN

Adresse
LEDEBERGSTRAAT 105 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande