ZORGSITE MOLENHOEVE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZORGSITE MOLENHOEVE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.930.475

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 25.08.2014 14464-0594-009
12/12/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

111.11,111 !111101111111111

1

Ondernemingsnr : 0844.930.475

Benaming

(voluit) : ZORGSITE MOLENHOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : COÖPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : POELSTRAAT 102, 9820 MERELBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOEL - AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op ACHTTIEN NOVEMBER TWEEDUIZEND VEERTIEN blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZORGSITE MOLENHOEVE, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Poelstraat 102, ondernemingsnummer BTW.BE 0844.930.475, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur met aangehechte staat van activa en passiva.

De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben genomen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit het doel te wijzigen als volgt : invoeging voor de eerste alinea van volgende tekst:

"Het doe! van de cobperanten is zich te verenigen en zo gezamenlijk doelen te bereiken die voor elk individu onbereikbaar zouden zijn geweest, vooral op het gebied van investeringen. Deze gezamenlijke doelstellingen zijn:

1. Sociaal: sommige cobperanten kunnen langer zelfstandig wonen, genieten hulp- en dienstverlening op maat; andere cobperanten zijn in staat een bijdrage te leveren tot het verkleinen van de wachtlijsten in de zorg.

2, Economisch: alle cobperanten verkrijgen -- binnen de wettelijke beperkingen  een rendement op hun inleg."

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit het artikel 6 van de statuten te wijzigen om in de toekomst te luiden als volgt: "Artikel 6  Aandelen.

Het maatschappelijk kapitaal is bij aanvang verdeeld in aandelen op naam, onderverdeeld in 2 categorieën aandelen: aandelen A en aandelen B.

1. De honderd (100) aandelen A hebben een nominale waarde van vierenzestig euro (¬ 64,00) en zijn aandelen in het vast kapitaal van de vennootschap;

2. De honderd (100) aandelen B hebben een nominale waarde van honderd zesentwintig euro (¬ 126,00) en zijn aandelen in het vast kapitaal van de vennootschap.

Elk aandeel is voorzien van een volgnummer,

Op de aandelen kan enkel worden ingeschreven door natuurlijke of rechtspersonen die de doelstellingen van deze vennootschap én de doelstellingen van de vereniging zonder winstoogmerk De Heide (Ondernerningsnummer 0412,066.391) volledig onderschrijven en als dusdanig erkend worden door de raad van bestuur.

Elk aandeel moet minstens voor één/vierde worden volstort.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet ten allen tijde onderschreven zijn.

Buiten de hiema bedoelde aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. De raad van bestuur bepaalt de uitgifteprijs, het bij de inschrijving te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een intrest van zeven procent te betalen vanaf de datum waarop het bedrag etsbaar is en dit onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de ingebreke gebleven vennoot te vorderen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en eisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De algemene vergadering van de vennoten kan bij gewone meerderheid van de stemmen beslissen over de uitgifte van de obligaties, al dan niet van hypothecaire aard, door de vennootschap. Ze stelt de rentevoet en de modaliteiten van de emissie vast en regelt de werking van de vergadering van de obligatiehouders."

ViERDE BESLUIT.

De vergadering besluit de laatste zin van artikel 9 te schrappen.

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering besluit artikel 10 van de statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door volgende tekst:

"Zijn vennoten:

1. de ondertekenaars van deze akte; hierna "oprichters" genoemd.

2. de natuurlijke personen of rechtspersonen die ais vennoot door de raad van bestuur zijn aanvaard en die de door deze raad vastgestelde voorwaarden onderschrijven.

Wordt de aanvaarding geweigerd, dan moet het bestuursorgaan haar beslissing verantwoorden. De vennootschap mag de toetreding van vennoten niet uit speculatieve overwegingen weigeren, tenzij die vennoten niet aan de algemene toelatingsvoorwaarden voldoen.

Om ais vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager bij toepassing van artikel 6 ten minste één aandeel van de hem toegewezen categorie inschrijven tegen de voorwaarde vastgesteld door de raad van bestuur en op elk aandeel ten minste één vierde storten. De aanvaarding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval de huishoudelijke reglementen.

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het aandelenregister, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen.".

ZESDE BESLUIT.

De vergadering besluit de huidige tekst onder artikel 29 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Ieder aandeel vertegenwoordigd één stem ongeacht de nominale waarde van dat aandeel.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort." ZEVENDE BESLUIT,

De vergadering besluit de huidige tekst onder artikel 34 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zoals ais, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is. De raad van bestuur bepaalt de hoogte van de marktconforme intrest die toegestaan kan worden op het gestorte kapitaal. Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Cooperatie.

De raad van bestuur beslist of een eventueel overschot gereserveerd wordt of overgedragen naar het volgende boekjaar.".

ACHTSTE BESLUIT.

De vergadering geeft aan de instrumenterende notaris de opdracht om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen in overeenstemming van voormelde besluiten, deze gecoördineerde statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

-verslag van de raad van bestuur

-gecoordineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/04/2012
ÿþ Moa Word 11.1

Leal ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

-2 APR. 2012

RECH" rt3ANT~v

KOOPHANDEL TEIMNT



bel ao

BE

Sta

*1203196*





Ondernemingsnr : )s

Benaming

(voluit) : ZORGSITE MOLENHOEVE

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke, Poelstraat 102

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Jacques HULSBOSCH, Notaris met standplaats te DE PINTE op DERTIG MAART TWEEDUIZEND EN TWAALF, blijkt dat:

1. Vennoten: 1) De vereniging zonder winstoogmerk NAVIGENT, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Poelstraat 102. Ondernemingsnummer BE.0833.087.468 -- RPR Gent, opgericht bij onderhandse akte van 22 december 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 februari 2011, onder nummer 11019122, waarvan de statuten werden gewijzigd bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 22 december 2011, bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 januari 2012, onder nummer 12022366, vertegenwoordigd door de heer DE VREESE Luc, wonende te 9620 Zottegem, I-eeuwergemstraat 23, handelend ingevolge de machten hem verleend bij onderhandse volmacht van 29 maart 2012, 2) De vereniging zonder winstoogmerk CENTRUM VOOR MOTORISCH GEHANDICAPTEN, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Industriepark e. Ondernemingsnummer BE.0412.066.391  RPR Gent, opgericht bij onderhandse akte, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 april 1972, onder nummer 2287, waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd en voor het laatst bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 16 maart 2006, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 april 2006, onder nummer 06063827, vertegenwoordigd door de heer STROOBANT Geert, wonende te 9820 Merelbeke, Ringvaartstraat 47, handelend ingevolge de machten hem verleend bij onderhandse volmacht van 29 maart 2012, 3) De naamloze vennootschap AVONDHEEM, met maatschappelijke zetel te 8760 Meulebeke, Ingelmunstersteenweg 9. Ondernemingsnummer BTW.BE.0449.614.103 - RPR Kortrijk, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Alfons Loontjens, destijds te Izegem, op 18 maart 1993, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 april 1993, onder nummer 930414-195, waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Alfons Loontjens, voornoemd, op 5 september 2005, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 september 2005, onder nummer 05132322, vertegenwoordigd door de heer STROBBE Geert, wonende te 8760 Meulebeke, Ingelmunstersteenweg 7, handelend ingevolge de machten hem verleend bij onderhandse volmacht van 30 maart 2012, 4) De heer DE RUYCK Erik, geboren te Merelbeke op 25 november 1945, wonende te 9820 Merelbeke, Poelstraat 64/A en 5) De heer DE RUYCK Daniël, geboren te Merelbeke op 5 november 1946, en zijn echtgenote, mevrouw DIERICK Marie Aimée Ester Paula Antonie, geboren te Gent op 11 april 1946, samen wonende te 9820 Merelbeke, Poelstraat 1001B, een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht.

2. Rechtsvorm  naam : de vennootschap is een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en draagt de naam; ZORGSITE MOLENHOEVE

3. Zetel: de zetel wordt gevestigd te 9820 Merelbeke, Poelstraat 102, De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Vlaamse gewest bij besluit van de gedelegeerd bestuurder of de Raad van Bestuur. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de bestuurders respectievelijke afgevaardigd bestuurder ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, in België en in het buitenland, zowel In eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen ter zake:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. Het uitbouwen en beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer: aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

2. Het verstrekken aan personen of groepen van personen, ai dan niet tegen een vergoeding, van een onderkomen, verzorging, maaltijden, assistentie bij handelingen van het dagelijks leven en van alles wat nodig is in functie van de subjectieve en objectieve behoeften en noden van elke van deze personen afzonderlijk en als groep. Dit omvat onder meer: de oprichting en de uitbating van verpleeg- en verzorgingsinriohtingen, voorzieningen voor het verstrekken van sociale hulp zoals woningen met dienstverlening of assistentie, woonzorgcentra, servicefiats, verzorgingstehuizen, enzovoort.

3. Het optreden als tussenpersoon in de handel,

4, Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

5, Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden,

6. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

7, De vennootschap mag zich borgstellen of aval verlenen, leningen geven, zakelijke zekerheden verstrekken, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen of hypothecaire of andere zekerheden verstrekken ten voordele van derden, vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

8. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

9, De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

10, Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

5. Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vast gedeelte van het

kapitaal overtreft.

Het bedrag van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt minimum

NEGENTIENDUIZEND EURO (¬ 19.000,00). Het is bij aanvang volledig onderschreven en volgestort.

Het maatschappelijk kapitaal is bij aanvang verdeeld in aandelen op naam, onderverdeeld in 2 categorieën

aandelen: aandelen A en aandelen B:

1. De honderd (100) aandelen A hebben een nominale waarde van vierenzestig euro (¬ 64,00) en zijn aandelen in het vast kapitaal van de vennootschap;

2. De honderd (100) aandelen B hebben een nominale waarde van honderd zesentwintig euro (¬ 126,00) en zijn aandelen in het vast kapitaal van de vennootschap.

Elk aandeel is voorzien van een volgnummer,

Op aandelen A kan enkel worden ingeschreven door werkende leden van de vereniging zonder winstoogmerk Navigent of rechtspersonen die de doelstellingen van deze vennootschap, van de vereniging zonder winstoogmerk Navigent én hun werkende leden volledig onderschrijven en als dusdanig erkend door de raad van bestuur. Op aandelen B kan worden ingeschreven door natuurlijke of rechtspersonen die de doelstellingen van deze vennootschap, van de vereniging zonder winstoogmerk Navigent én hun werkende leden volledig onderschrijven en ais dusdanig erkend door de raad van bestuur. Een vennoot, houder van aandelen categorie A, kan nooit terzelfder tijd aandelen uit een andere categorie aandelen aanhouden. Een vennoot, houder van aandelen categorie B, kan nooit terzelfde tijd aandelen uit een andere categorie aandelen aanhouden.

6. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens vijf (5) leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, Er worden minstens 3 bestuurders gekozen uit de lijst voorgedragen door vennoten A; dit zijn de A-bestuurders. Er worden 2 bestuurders gekozen uit de lijst voorgedragen door vennoten B; dit zijn de B-bestuurders. De termijn van het mandaat van de bestuurders A en B bedraagt vier jaar; ze zijn herkiesbaar.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Het mandaat van de bestuurders is niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor

een marktconforme beloning worden toegekend door de Raad van Bestuur, deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn. In geval van vacature van een plaats van bestuurder, mag door de raad van bestuur voorlopig in de vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergadering er definitief over beslist. De bestuurder die een andere vervangt, voleindigt het mandaat van zijn voorganger. De Raad van Bestuur mag onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter kiezen. Hij

vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op bijeenroeping en onder voorzitterschap van de

voorzitter of zo deze verhinderd is van de ondervoorzitter of van een hiervoor aangewezen bestuurder. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen en wanneer ten

minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden. Een bestuurder mag zich door een

andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Elke bestuurder mag maar één andere bestuurder vertegenwoordigen.Een bestuurder die rechtstreeks belang heeft bij één of meer door de raad van bestuur te beslissen punten, mag niet deelnemen aan de stemming hierover. De beslissingen worden genomen bij

meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van stemmen, is de stem van de voorzitter beslissend.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is. Zo kan de raad van bestuur onder meer :Alle sommen en waarden ontvangen; - Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen; - Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen;-Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden. Zo mag hij onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder of een zaakvoerder. De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid, doch met inachtneming van de bepalingen van artikel 19, Voor alle akten en handelingen, die het dagelijks bestuur overschrijden, al dan niet voor de rechtbank, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd zijn, door twee bestuurders, waarvan minstens één de voorzitter van de raad van bestuur of gedelegeerd bestuurder is.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen. Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria, indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

7. Jaarvergadering: De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om 10 uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de comissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle, Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De algemene vergaderingen komen bijeen op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

8. Boekjaar  winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar kalenderjaar.

Aan het eind van elk boekjaar stelt de raad van bestuur, overeenkomstig de bepalingen toepasselijk ter zake, de inventaris en de jaarrekening op die aan de algemene vergadering moeten worden overgelegd.

Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als, en in de mate waarin, dit wettelijk verplicht is

De raad van bestuur bepaalt de hoogte van de marktconforme intrest die toegestaan kan worden op het gestorte kapitaal. Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het

koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkennening van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschap en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Coöperatie,

De raad van bestuur beslist of het overschot gereserveerd wordt of overgedragen wordt aan de vennoten A. De betaling van dividenden geschiedt op het tijdstip dat de raad van bestuur aanduidt. Er mogen door de raad van bestuur tussentijdse dividenden worden uitbetaald.

9. Ontbinding  vereffening:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt des vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de Raad van Bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de Algemene Vergadering, De vereffenaars zijn gehouden de Algemene Vergadering bijeen te roepen wanneer de vennoten die éénlvijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen, De Algemene Vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Na betaling van de schulden en kosten van de vennootschap zal het saldo in de eerste plaats worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen. Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

10. Slotbepalingen:

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

BENOEMING VAN BESTUURDERS,

De oprichters hebben besloten het aantal bestuurders vast te stellen op 6 en voor die functie te benoemen: Door de vennoten van categorie A:

1) de vereniging zonder winstoogmerk Navigent, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc De Vreese, wonende te 9620 Zottegem, Leeuwergemstraat 23;

2) de vereniging zonder winstoogmerk Centrum voor Motorisch Gehandicapten, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Etienne Van Durme, wonende te 9000 Gent, Marathonstraat 10;

3) de heer Geert Stroobant, wonende te 9820 Merelbeke, Ringvaartstraat 47, handelend als lasthebber en voor rekening van de vereniging zonder winstoogmerk Navigent, voornoemd.

4) de naamloze vennootschap Avondheem, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Geert

Strobbe, wonende te 8760 Meulebeke, Ingelmunstersteenweg 9.

Door de vennoten van categorie B:

5) de heer De Ruyck Erik, voornoemd;

6) de heer De Ruyck Daniël, voornoemd.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang vanaf heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOLMACHT.

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, bij een sociaal verzekeringsfonds en bij de fiscale administraties (de diensten van de btw,

directe belastingen), alsook sociale secretariaten, zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke

latere wijziging of aanpassing daarvan, hebben de oprichters volmacht gegeven aan de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid Zakenkantoor Strobbe, met zetel te 8760 Meulebeke, Ingelmunstersteenweg 9,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jacques HULSBOSCH







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte



Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 26.08.2015 15482-0041-013

Coordonnées
ZORGSITE MOLENHOEVE

Adresse
POELSTRAAT 102 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande