ZORGVERANKERING

Société en commandite simple


Dénomination : ZORGVERANKERING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.908.475

Publication

11/02/2013
ÿþtAOd Wo<d 11.1

1n de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

].NEERGELEGD

3 0 -01- 2013

RECHT3,A~IK VAN

KOOPHM Ï3 eTE GENT

lump

Voc

behou aan t Helgf:

Staats!

Ondlernemingsnr : Q,2., g I3 $jUtI .]

Benaming

(voluit) : Zorgverankering

( erkoit)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel . Puntweg 30 - 9070 Neusden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte van 26 januari 2013 dat Hilde Taillieu, wonende Puntweg 30, 9070 Heusden, samen met Luc De Blieck, wonende op hetzelfde adres, een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht onder de maatschappelijke benaming "Zorgverankering', met zetel te Puntweg 30, 9070 Heusden.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- Het geven van advies, begeleiding en trainingen, alsook leidinggeven in instellingen en organisaties in de gezondheids- en welzijnszorg zoals woonzorgcentra, ziekenhuizen, instellingen voor kinderopvang, psychiatrische instellingen, diensten voor gezinsvoorzieningen, bejaardenhulp, thuisverpleging e.d. (deze opsomming is niet limitatief).

- Het geven van advies, begeleiding en trainingen betreffende kwaliteitszorg en zorgprocessen in instellingen en organisaties in de gezondheids- en welzijnszorg.

- Het geven van advies, begeleiding en trainingen met betrekking tot time-, life- en stressmanagement, conflicthantering en mediation aan individuen en groepen.

- Het geven van advies en begeleiding, alsook leidinggeven in instellingen en organisaties in de gezondheids- en welzijnszorg betreffende de organisatie en het beheer van de facilitaire diensten (hoteldiensten zoals o.a, keuken en schoonmaak.,,, veiligheid en milieu, beheer van gebouwen, infrastructuur en installaties

- Het verlenen van advies, begeleiding en hulp aan bedrijven, personen, organisaties, instellingen en

overheden op alle niveaus.

- Het uitgeven en verdelen van boeken, tijdschriften, nieuwsbrieven e.d.

- Het ontwikkelen en ter beschikking stellen van educatief materiaal binnen de gezondheidssector.

- Het organiseren van infosessies, seminaries, studiedagen, studiereizen, tentoonstellingen, beurzen,

congressen in de gezondheids- en welzijnszorg, dit zowel voor bedrijven, particulieren, organisaties,

verenigingen..

- Het ontwikkelen, verdelen en beheren van informaticatoepassingen en internettoepassingen zoals

websites, webshops, webfora, communities ..x

- Het opzetten, organiseren en faciliteren van samenwerkingsverbanden en -diensten in de gezondheids- en

welzijnssector,

- Consultancyactiviteiten, arbitrage en bemiddeling in organisaties.

- Het uitoefenen van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, zaakvoerder, directeur of andere

leidende en uitvoerende functies, al dan niet bezoldigd in alle vormen, ook buitenlandse, van vennootschappen,

verenigingen of samenwerkingsverbanden zowel in België als in het buitenland.

- Interim management in organisaties, instellingen of bedrijven.

- Het verstrekken van advies zowel in eigen beheer als in samenwerking met derden, en dit zowel in eigen

gebouwen, als gehuurde gebouwen, als bij personen of organisaties zelf.

- Het voeren van management, waaronder het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-

personen en instellingen.

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit

verscheidene economische sectoren.

Op de taatete hlz, van tuit; t3 varn eidan , Recto " Naam en hoe.danigheid van de liistruinenterende rotans. hetzij ..een rag persoroiii(en; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derder' te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De vennootschap kan haar medewerking verlenen of belang stellen in elk initiatief met een gelijkaardig doel als het hare.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, ondernemingen, algemeen emittenten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van roerende en onroerende goederen.

- De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

- De vennootschap mag belangen hebben en/of betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

- De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te worden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

VENNOTEN-ZAAKVOERDER

Taillieu Hilde, voornoemd, treedt op als gecommanditeerde vennoot, is hoofdelijk aansprakelijk, en is aangewezen als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde tijd. Zij zal gelast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Haar mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, ingaande bij de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op één januari van het jaar en wordt afgesloten op eenendertig december van dat jaar. Het eerste boekjaar begint uitzonderlijk op datum van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie en eindigt op 31 december 2013.

KAPiTAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DUIZEND (1.000) EURO, in te brengen als volgt :

- mevrouw Hilde Taillieu : negenhonderd euro (900 EURO);

- de heer Luc De Blieck ; honderd euro (100 EURO),

Als vergoeding voor deze inbreng heeft mevrouw Hilde Taillieu recht op negentig (90) aandelen, en heeft de heer Luc De Blieck recht op tien (10) aandelen.

De honderd aandelen vormen samen het volledig maatschappelijk kapitaal, dat aldus volledig werd ingeschreven. Het kapitaal wordt volledig volstort bij de oprichting.

BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 11/02/2013 ,Annexes duMoniteur. belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De zuivere winst zoals deze uit de balans- en de resultatenrekening blijkt, mag door de algemene vergadering vrij worden besteed. Het eenparig akkoord van de vennoten wordt vereist.

BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de Burg. BVBA Maes Consult, met zetel te Korte Meire 9 bus 0002 te 9270 Laarne, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulliing van alle administratieve formaliteiten te verzekeren (inschrijving, wijziging of doorhaling van de vennootschap bij de BTW-Administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket, ...).

Hilde TaillieU,

Zaakvoerder.

4

Op de laatste blz, van Link B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notads. hetzij van de persotolni.or,l bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ZORGVERANKERING

Adresse
PUNTWEG 30 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande