ZORRO MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZORRO MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.238.017

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13556-0047-009
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12534-0130-009
09/02/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHPNDEL

2 0. 01. 2011

DENDER~+II. CJE

.._ ,

Ondernemingsnr : erSI. 3$ , O th -

Benaming

(voluit) : ZORRO MANAGEMENT

Rechtsvorm : besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Regelsbruggestraat 47

Onderwerp akte : oprichting

Uit eeen akte verleden voor notaris Michaël Pieters te Ninove op 26 januari 2011 blijkt dat 1) de Heer: CALLEBAUT Stijn Kris Ingrid, geboren te Aalst op elf mei negentienhonderd zesentachtig, RR 86.05.11.101.52,i ongehuwd, wonende te 9300 Aalst, Regelsbruggestraat 47.

2) Mevrouw CALLEBAUT Eva Esther Bert, geboren te Aalst op vijf januari negentienhonderd vierentachtig,: RR 84.01.05.078.88, ongehuwd, wonende te 9300 Aalst, Regelsbruggestraat 47.

eeb besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die de naam zal dragen "ZORRO MANAGEMENT", met zetel te 9300 Aalst, Regelsbruggestraat 47 hebben opgericht.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,- Eur), volledig werd geplaatst en deels volstort en wel als volgt :

- de Heer Stijn Callebaut voormeld onderschrijft negenennegentig (99) aandelen en stort de som van: zesduizend honderd achtendertig (6.138.-) euro en is dus nog twaalf duizend tweehonderd zesenzeventig euro` verschuldigd aan de vennootschap

- Mevrouw Eva Callebaut voormeld onderschrijft één (1) aandeel en stort de som van tweeënzestig (62): euro en is dus nog honderd vierentwintig euro verschuldigd aan de vennootschap

De volstorting van het kapitaal werd door de oprichters gedaan op een bijzondere rekening die geopend: werd op naam van de vennootschap in oprichting bij Fortis-Bank met nummer 143-0797748-24 blijkens attest: afgeleverd op heden.

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd om definitief aan' onderhavige akte gehecht te blijven.

Na attest van de notaris dat de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennootschap vrij over die rekening beschikken.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen.

Zij draagt de naam: "ZORRO MANAGEMENT.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Regelsbruggestraat 47.

De zetel mag verplaatst worden binnen het nederlandstalige deel van België of het tweetalig Brussels; Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke: beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels,: bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- de uitbating van een herberg-taverne, het verschaffen van snacks en kleine bereidingen in de breedste. betekenis van het woord;

- de uitbating van horeca-zaken, onder meer restaurants, discotheken en herbergen

- de participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle vang alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op ieder andere wijze;

- het verlenen van advies, diensten, ondersteuning en bijstand op het gebied van bedrijfsvoering aan; bedrijven, organisaties of instellingen van allerlei aard : onder andere op projectmatig, administratief, financieel, organisatorisch, marketing, commercieel, informatief en operationeel vlak;

- het verlenen van advies en begeleiding aan het management en dit in de meeste brede zin;

- het uitvoeren van interim-management

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur

- consulting op het gebied van beheer, management en marketing;

- onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

- het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet bemeubeld

- zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelf als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap

- de vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypotheceren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden;

- het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland;

- zij mag de functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen - de vennootschap mag ook voor eigen rekening het beheer doen van beleggingen en vermogens voor zover de wet het toelaat

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken

De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,- Eur) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, die elk één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, die echter geen rechtspersonen mogen zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De jaarvergadering van de vennootschap worden ieder jaar gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om 11 uur op een door de zaakvoerder nader te bepalen plaats.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december van het volgende kalenderjaar.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering worden de jaarrekening en de resultatenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in de wet op de handelsvennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum naf_l.- v...nh het

aatste b_-.k._-.-_..h_ __.__ -._ ..f

van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in funktie bij de ontbinding, van rechtswege vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden

" om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

De aandeelhouders, bijeengekomen in algemene vergadering, beslissen het volgende:

Voornoemde Heer Stijn Callebaut wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur,

hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

De Heer Stijn Callebaut, persoonlijk aanwezig, verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling aangaande deze opdracht.

Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Voorgaande beslissingen van de algemene vergadering en van de zaakvoerder worden getroffen onder de opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Dendermonde. Gezegde beslissingen zullen derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds één januari tweeduizend en elf . Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

De comparanten verklaren bijzondere volmacht te geven aan Belaccount burg BVBA met zetel te 9400 Ninove, Aalstersesteenweg, 109, vertegenwoordigd door de heer Rudy De Heel, teneinde alle formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en op het bevoegd BTW-kantoor, in verband met het aanvragen van een inschrijving bij de Kruispuntbank Ondernemingen, en het bekomen van een ondememingsnummer.

Uittreksel voor registratie, enkel ten behoeve van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijgevoegd : expeditie van de oprichtingsakte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZORRO MANAGEMENT

Adresse
REGELSBRUGGESTRAAT 47 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande