ZWAENEPOEL & C° INTERNATIONAL TRADE AGENCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ZWAENEPOEL & C° INTERNATIONAL TRADE AGENCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.578.122

Publication

12/12/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

nehout aan h selgrs

Staatst

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Palingstraat 15 - 9800 DE!NZE

(vollong acres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van de vereffening

Uit de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 28 november 2012 blijkt dat de vergadering de volgende beslissingen heeft genomen en dit met algemeenheid van stemmen :

- De vennoten hebben unaniem besloten, gezien alle vereffeningsverrichtingen afgesloten zijn en de goedkeuring bekomen werd op 30 mei 2012 van de Rechtbank van Koophandel te Gent inzake het verdelingsplan van de vereffenaar, de rekeningen betreffende de vereffening goed te keuren en ontslag te verlenen met volledige en algehele kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking aan de heer Zwaenepoel Georges, wonende te 9800 Deinze, Palingstraat 15, voor zijn bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

N.a.v. de sluiting van de vereffening komt derhalve van rechtswege een einde aan het mandaat.van de vereffenaar.

- De vereffening van de BVBA "Zwaenepoel & C° International Trade Agency", in vereffening, kan bijgevolg definitief afgesloten worden en gezegde vennootschap heeft opgehouden te bestaan, te rekenen vanaf huidige datum.

- De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf jaar worden bewaard ten huize van de vereffenaar te Palingstraat 15 - 9800 Deinze.

- De vergadering besluit dat er geen sommen of waarden zijn die niet opgeëist werden zodat derhalve geen consignatie dient te gebeuren bij de Deposito- en Consignatiekas.

(Getekend), ZWAENEPOEL Georges, Vereffenaar.

Tegelijk hiermee neergelegd : Afschrift Vonnis Rechtbank van Koophandel te Gent tot goedkeuring verdelingsplan.

Oc de 1f3r7tSte tflz van LI.iR.A vei'r"?li"Cn Recto ' bl t,.tni hoedanigheur " -a. = r,:t,,enrlr: notaris. hetzij van de perso{otn(nn)

bevoegd de rechtspers:" _,1 ' _ . .1)." r .. - N :r esei den te vertegenwoordigen

Verso an) en handtekerrn;

h

i

11

1J)1!1))(1)1111,1)1111

Ondernem¬ ngsnr Benaming

1 ,

(ve:I;r)rt )

0433.578.'122

Zwaenepoel & C° International Trade Agency - In Vereffening Zwaenepoel & C° I.T.A. _ )r7 Vereffening

r1''~~ I;G D

..~i"- _

0 3 ~~~1. 2012

RE(..

' KOOPH~r~~I~L_ TE GEN'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2012 = Annexer (lu Moniteur b

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 18.06.2012 12185-0577-010
20/12/2011
ÿþ Mal 2.0

rr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I M IWIIIIIIIVIIIV1IIIIN

*11190757*

V,

beh

aai

Bel Staa

111

' Ondernemingsnr : 0433.578.122

Benaming

(voluit) : Zwaenepoel & C° International Trade Agency

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Palingstraat 15, 9800 Deinze

Onderwerp akte : VERSLAGEN  VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENING STELLING  BENOEMING VEREFFENAAR  BEVOEGDHEDEN VEREFFENAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 28 november 2011, geregistreerd te Gent 2, de 29.11.2011, boek 229, blad 80, vak 8, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Zwaenepoel & C° International Trade Agency de volgende beslissingen heeft genomen:

1. VERSLAGEN

ontslag door de vergadering aan de instrumenterende notaris voorlezing te geven van :

a)Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief, afgesloten volgens; boekhoudkundige toestand op éénendertig augustus tweeduizend en elf, gehecht.

b)Verslag van Mevrouw Van der Biest Wendy, bedrijfsrevisor, optredend voor Moore Stephens Verscheiden Bedrijfsrevisoren, Burg CVBA, Deinsesteenweg 114, te 9031 Drongen, door de zaakvoerder aangewezen, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige,, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verstag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

"Besluit

De Burg. CVBA Moore Stephens Verschelden, bedrijfsrevisoren met kantoor te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA ZWAENEPOEL & C° INTERNATIONAL TRADE AGENCY onder hun verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2011 hebben opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 11.223,44 en een netto actief van ¬ 6.503,14.

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28§2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen. De zaakvoerder heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de betreffende staat van activa en passiva' afgesloten op 31 augustus 2011 maakt ondergetekende een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren zijnde de boekjaren die nog niet, door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd. Ondergetekende kan zich eveneens niet uitspreken over de volledigheid van het opgenomen bedrag aan handelsschulden en te ontvangen facturen, daar geen bevestigingsbrieven van de leveranciers werden ontvangen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

eehouden

aan het

Belgisch

'Staatsblad

Dit verslag werd opgesteld overeenkomst art. 181 Wetboek van Vennootschappen in het kader van de

ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 16 november 2011

Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

bevestiging door de ondergetekende notaris van het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 § 4 eerste lid van het Wetboek Vennootschappen

2. VERVROEGDE ONTBINDING EN IN VEREFFENING STELLING

beslissing van de vergadering om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en spreekt haar in vereffening

stelling uit vanaf 28 november 2011

In alle stukken die van de vennootschap zullen uitgaan, zal worden vermeld dat zij in vereffening is.

De vennootschap bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

3.BENOEMING VEREFFENAAR

benoeming door de algemene vergadering van de Heer ZWAENEPOEL Georges Louis Jules, wonende te 9800 Deinze, Palingstraat 15, ais vereffenaar van de vennootschap.

Voor zover als nodig verleent de vergadering ontslag aan de Heer ZWAENEPOEL Georges Louis Jules, voornoemd, als zaakvoerder. Er wordt hem kwijting verleend voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De vergadering verleent voor zoveel als nodig uitdrukkelijk volmacht aan de benoemde vereffenaar, de Heer ZWAENEPOEL Georges Louis Jules, om het verzoekschrift tot bevestiging of homologatie van de benoeming neer te leggen.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid biedt De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan . slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

4.BEVOEGDHEDEN VEREFFENAAR

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan iedere vereffenaar alle rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikel 186 en volgende van het Wetboek Vennootschappen voorzien worden, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijk machten toekennen die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar,

Zijn mandaat is onbezoldigd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met verslag zaakvoerder met samenvattende staat actief en passief per éénendertig augustus tweeduizend en elf, en verslag bedrijfsrevisor, kopie homologatie vonnis benoeming vereffenaar.

Notaris FEVERY Fabienne

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 24.08.2011 11436-0283-010
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 26.08.2010 10459-0554-011
04/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 29.07.2009 09502-0340-011
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 27.08.2008 08642-0108-011
29/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 24.08.2007 07608-0297-010
13/07/2006 : GE150043
15/07/2005 : GE150043
15/06/2005 : GE150043
06/07/2004 : GE150043
13/08/2003 : GE150043
16/08/2002 : GE150043
01/09/1999 : GE150043
06/04/1988 : GE150043

Coordonnées
ZWAENEPOEL & C° INTERNATIONAL TRADE AGENCY

Adresse
PALINGSTRAAT 15 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande