ZWEMSCOOL

Association sans but lucratif


Dénomination : ZWEMSCOOL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 524.937.175

Publication

09/04/2013
ÿþrdOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111111

Vo. beha aan Belg Staat

Ondernemingsnr : 5,-4 1 -3 1." 1 TS

Benaming

(voluit) : Zwemscool

(verkort) :

Rechtsvorm : VRn.Phtticj ilue.exerletek L01414e-aere4

Zetel : Palingstraat 62, 9070 i]estelbergen

Onderwerp akte : oprichting Zwemscool

STATUTEN

Tussen ondergetekenden, zijnde natuurlijke personen:

De heer Filip Roelandt, Palingstraat 62, BE-9070 DESTELBERGEN, geboren op 1 augustus 1965 te Aalst

De heer Bart Soons, Gildenstraat 36, BE-1840 LONDERZEEL, geboren op 19 juni 1979 te Borgerhout

De heer Peter Van Gerven, Preterstraat 35, BE-3118 Rotselaar (Werchter), geboren op 8 maart 1969 te

Leuven

De heer Reinout Van Schuyienbergh, Steystraat 61, BE-3200 AARSCHOT, geboren op 6 januari 1973 te

Aalst

Mevrouw Carine Verbauwen, Veldstraat 16, BE-9900 Eeklo, geboren op 30 december 1961 te Gent.

wordt overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002, of de wetgeving die deze wet zou vervangen, onder de volgende voorwaarden en omstandigheden, waarvan de statuten ais volgt luiden;

Titel I: Naam - Zetel - Doet -- Duur

Artikel 1: naam

De vereniging draagt de naam "Zwemscool", Deze naam moet steeds door de woorden "vereniging zonder

winstoogmerk" of de afkorting "VZW worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2: zetel

De vereniging is gevestigd te Palingstraat 62, BE-9070 DESTELBERGEN

De vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats binnen het

Nederlands taalgebied en de nodige openbaarmakingsvereisten te vervullen. De Algemene Vergadering zal

de zetelwijziging bekrachtigen In de statuten op haar eerstvolgende vergadering,

Alle stukken voorgeschreven door de VZW-wet worden neergelegd in het dossier bijgehouden op de griffie

van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk arrondissement.

Artikel 3; doel

De vereniging stelt zich tot doel:

Het bevorderen, promoten, verbeteren en aanbieden van aquatische vaardigheden ais onderdeel van het bewegingsonderwijs en het motorisch leren, met aandacht voor een stimulerende (eeromgeving. Ter bevordering van de water safety, de lichamelijke activiteit & gezonde levensstijl en de diverse sporten in, op en rond het water. De vereniging tracht deze doelen onder meer te bereiken door de:

-organisatie van sportactiviteiten, opleidingen en sportkampen in binnen- en buitenland

-organisatie van seminars, clinics, bijscholingen en opleidingen voor lesgevers

-verspreiding van informatie via internet en diverse publicaties

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uh. 5 SAA*

NI

Î '' kAli Pff'p a~

(.

i .Gratie'ar T

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

-organisatie, medewerking of deelname aan wetenschappelijke studies

De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, ondermeer aile eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, op enigerlei wijze fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen.

De vereniging is bevoegd steunmaatregelen van de overheden aan te vragen ten behoeve van hel behalen van haar doelstellingen.

Artikel 4: duur

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Titel il: Lidmaatschap

Artikel 5: leden

De vereniging bestaat uit werkende leden en toegetreden leden. De op deze oprichtingsakte vermeide oprichters zijn de eerste werkende leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden en niet aan de toegetreden leden, De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Artikel 6: toetreden

Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke of rechtspersoon met een actieve betrokkenheid en aantoonbare inbreng in diverse aspecten van de actieve werking van de vereniging als beschreven in artikel 3, die door de algemene vergadering als zodanig wordt aanvaard,

Een kandidaat-werkend lid van de V.Z.W. dient hiervoor schriftelijk een aanvraag in bij de raad van bestuur. De aanvraag tot toetreding dient uitsluitend schriftelijk, ten minste 14 dagen voor de algemene vergadering toe te komen bij de raad van bestuur. De algemene vergadering beslist autonoom of een kandidaat-werkend lid dat aan de inhoudelijke voorwaarden voldoet, ais werkend lid tot de VZ.W., wordt toegelaten.

De algemene vergadering dient deze beslissing niet te motiveren daar ze via stemming genomen zal worden. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

Een kandidaat-toegetreden lid van de vzw dient het jaarlijks lidgeld te betalen, onder vermelding van naam, voornamen, geboortedatum en plaats en adres of Indien het een rechtspersoon betreft naam, rechtsvorm en adres van de maatschappelijke zetel van de verzoeker. Door het betalen van deze bijdrage kunnen zij deelnemen aan de trainingen en activiteiten waarvoor zij zich inschrijven. De raad van bestuur beslist omtrent de ai dan niet toelating tot de vereniging uiterlijk 1 maand nadat het verzoek hen heeft bereikt. Ais binnen 1 maand geen beslissing wordt genomen dan wordt verondersteld dat het toegetreden lid aanvaard is. Slechts indien de raad van bestuur de toetreding van een kandidaat-lid weigert, moet hij zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker. Tegen de beslissing van de raad van bestuur staat enkel voor een kandidaat-lid beroep open bij de eerstvolgende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de zeven dag na de kennisgeving van de weigering.

Artikel 7: lidgeld

Het jaarlijks lidgeld voor leden is vastgesteld op maximum 150,00 EUR. De algemene vergadering bepaalt binnen voormelde grens, jaarlijks en op voorstel van de raad van bestuur, het lidgeld voor werkende leden. Het jaarlijks lidgeld voor de toegetreden leden wordt bepaald door de raad van bestuur. Het staat de raad van bestuur kan categorieën opmaken voor de toegetreden leden, het jaarlijks lidgeld mag variëren tussen deze categorieën zoals lesgevers, sporters, medewerkers,... doch kan het vastgelegde maximum niet overschrijden.

Artikel 8: rechten en plichten leden

De werkende leden en toegetreden leden van de vereniging zijn verplicht:

a, de statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging alsook de besluiten van haar organen na te leven;

b, de belangen van de vereniging of één van haar organen niet te schaden;

Artikel 8: einde lidmaatschap

Elk werkend lid kan ten aile tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van een aangetekend

schrijven aan de raad van bestuur.

Een werkend lid Kan slechts worden uitgesloten door de algemene vergadering en met een meerderheid

van

twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden,

ln afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een werkend lid, kan de raad van bestuur het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 22

lidmaatschap schorsen van de persoon:

a. die de verplichtingen, opgelegd aan de leden in artikel 8, op ernstige wijze schendt;

b. die, ondanks aangetekende schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de vereniging na te komen;

De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken werkend lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen, Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken werkend lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het werkend lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

Elk toegetreden lid kan ten alle tijde ontslag nemen uit de vereniging mits het opsturen van schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur. De raad van bestuur beslist soeverein over de uitsluiting of schorsing van een toegetreden lid, hiervoor moet de raad van bestuur zijn motivering kenbaar maken aan de verzoeker, Tegen de beslissing van de raad van bestuur staat enkel voor een toegetreden lid beroep open bij de algemene vergadering, waarover zal beslist worden op de eerstkomende algemene vergadering. Dit beroep moet worden ingediend bij de raad van bestuur binnen de zeven dag na de kennisgeving van de uitsluiting of schorsing,

Het lidmaatschap van een werkend lid of een toegetreden lid eindigt automatisch door het overlijden van de natuurlijke persoon, of ingeval van een rechtspersoon, door haar ontbinding of faillissement.

Ontslagnemende of uitgesloten werkende leden of toegetreden leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding vorderen van gestorte bijdragen of gedane inbrengen,

Artikel 10: ledenregister

De raad van bestuur van de V.Z.W. is verplicht een ledenregister bij te houden. Telkens wanneer er wijzigingen optreden In het ledenbestand van de werkende leden van de V.Z.W., moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de raad van bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd.

De werkende leden hebben de verplichting om een adreswijziging door te geven aan de raad van bestuur.

Indien de raad van bestuur categorieën hanteert voor de toegetreden leden, dienen deze alsook de betaalde lidmaatschapsbijdragen vermeld te worden in het register der leden. Voor het register van toegetreden leden volstaat het vernielden van de laatst betaalde lidmaatschapsbijdrage indien deze van toepassing is.

Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden ter zetel van de V.Z.W. De werkende leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen. Zij richten hiervoor schriftelijk een aanvraag aan de raad van bestuur.

De VZW moet, bij mondeling of schriftelijk verzoek, aan de overheden, de administraties en de diensten, met inbegrip van de parketten, de griffies en de leden van de hoven, de rechtbanken en alle rechtscolleges en de daartoe wettelijk gemachtigde ambtenaren, onverwijld toegang verlenen tot het register van de leden en deze instanties bovendien de afschriften of uittreksels uit dit register verstrekken welke zij nodig achten

TITEL III: De Algemene vergadering

Artikel 11: samenstelling

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige ondervoorzitter of, bij gebrek aan ondervoorzitter door de oudste aanwezige bestuurder.

Elk werkend lid kan zich enkel laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid. Elk werkend lid kan slechts één ander werkend lid vertegenwoordigen.

Artikel 12: bevoegdheden

De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

-De goedkeuring van de statuten;

-De goedkeuring van een wijziging van de statuten;

-De benoeming en afzetting van bestuurders;

-De benoeming en afzetting van commissarissen & het vastleggen van een eventuele bezoldiging;

-Kwijting verlenen aan bestuurders;

-Goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

-De ontbinding van de V.Z.W.;

-De benoeming van de vereffenaars, wanneer de V.Z.W. ontbonden zal worden;

-De uitsluiting van een (werkend) lid;

Artikel 13: samenkomst

De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang

van de vereniging zulks vereist en moet worden bijeengroepen telkens wanneer een vijfde van de leden er om

41

HIOC 2.2

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

vraagt, Zij moet ten minste éénmaas per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar, op een door de raad van bestuur te bepalen plaats en datum, die voor 30 juni van dat jaar valt.

Alle werkende leden worden tenminste acht dagen voor de algemene vergadering per e-mail uitgenodigd op de algemene vergadering. De uitnodiging wordt ondertekend door de voorzitter of de secretaris. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering.

De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur, Elk voorstel, ondertekend door 1/20 van de werkende leden, moet op de agenda worden geplaatst. De algemene vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat aile werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien niet alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn kan de algemene vergadering overgaan tot beslissingen onder voorbehoud. Niet vertegenwoordigde leden hebben dan tot 1 maand na het versturen van het verslag van de algemene vergadering recht om in te gaan tegen deze beslissingen onder voorbehoud, in dit geval worden ze geagendeerd voor de volgende algemene vergadering.

Artikel 14: aanwezigheidsquorum & meerderheden

e. inzake aangelegenheden, andere dan deze vermeld in punt b, hieronder worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid (= meer dan de helft, onthoudingen worden niet meegeteld) van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

b. in geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of van ontbinding van de vereniging, zal de in de wet voorgeschreven procedure worden nageleefd. Bij de stemming omtrent statutenwijziging of ontbinding, worden onthoudingen geteld ais tegenstem.

Artikel 15 notulen

De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in de notulen.

De originele notulen van de algemene vergaderingen samengebracht in het notulenboek. De werkende

leden worden op de hoogte gesteld van de beslissingen door toezending van een kopie van de originele

verslagen van de algemene vergaderingen per e-mail.

Titel IV: Raad van Bestuur

Artikel 16: voorwaarden & samenstelling

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens 3 bestuurders, al dan niet lid van de vereniging, Er zijn slechts 2 bestuurders nodig indien de vereniging maar 3 werkende leden telt. Het aantal bestuurders moet steeds kleiner zijn dan het aantal werkende leden. Zij worden rechtstreeks benoemd door de algemene vergadering en zijn ten aile tijde door deze afzetbaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders zou bepalen.

Artikel 17: benoeming

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van vier jaar en zijn herverkiesbaar. De algemene vergadering benoemt een voorzitter, eventueel één of meerdere ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester en wel volgens het huishoudelijk reglement. De benoeming gebeurt bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Er is wel een aanwezigheidsquorum van 2/3 vereist. De stemming over de benoeming van bestuurders is geheim.

Zo door vrijwillig ontslag, verstrijken van termijn of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

Artikel 18 bevoegdheden

De raad van bestuur bestuurt de V.Z_W, en vertegenwoordigt de V.Z.W. In en buiten rechte en heeft alle

bevoegdheden die niet tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

De bestuurders handelen als een college.

Artikel 19 samenkomst

De raad van bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de Y.Z.W. dit vereist. Elke bestuurder heeft het recht de raad van bestuur samen te roepen, Hij of zij richt hiertoe een verzoek aan de secretaris. De raad van bestuur wordt samengeroepen door secretaris, De oproeping gebeurt per e-mail, minimaal 3 dagen voor het tijdstip van de samenkomst van de raad van bestuur. De oproeping bevat de datum, uur en plaats van de samenkomst van de raad van bestuur, evenals de agenda,

De agenda wordt opgesteld door de secretaris.

Artikel 20 aanwezigheidsquorum & stemming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mon 2.2

Om geldig te kunsten beraadslagen over alle punten moet minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Iedere bestuurder kan op een schriftelijke wijze volmacht geven aan een werkend lid van de vereniging om hem op een vergadering van de raad van bestuur te vertegenwoordigen.

De beslissingen binnen de raad van bestuur over aile punten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter, of degene die hem vervangt, doorslaggevend.

Artikel 21 notulen

Van de samenkomst van de raad van bestuur worden er notulen opgesteld. De originele notulen van de raad van bestuur samengebracht in het notulenboek. De bestuurders en werkende Jeden worden op de hoogte gesteld van de beslissingen door toezending van een kopie van de originele verslagen van de raad van bestuur per e-mail.

Artikel 22: einde mandaat

Indien de termijn van het mandaat verstreken is, eindigt het mandaat van rechtswege,

Elke bestuurder kan op elk moment ontslag nemen uit de V.Z.W.

Het ontslag gebeurt schriftelijk en wordt overgemaakt aan de raad van bestuur. De bestuurder die ontslag

neemt moet geen opzegtermijn in acht nemen_ Indien door het ontslag de werking van de V.Z.W. in gevaar

wordt gebracht, wordt het ontslag van de bestuurder opgeschort totdat er na redelijke termijn een vervanger is

aangesteld.

Een bestuurder wordt geacht ontslag te nemen in volgende omstandigheden:

- Wanneer de bestuurder niet meer voldoet aan de inhoudelijke voorwaarden om bestuurder te worden in de

V.Z.W.

-Wanneer een bestuurder 5 maal niet aanwezig is geweest op de een samenkomst van de raad van

bestuur.

-Wanneer een bestuurder in een bepaalde hoedanigheid lid was van de raad van bestuur en hij of zij deze

hoedanigheid verliest.

Een bestuurder kan op elk moment afgezet worden door de algemene vergadering met een 213

meerderheid.

De stemming over de afzetting van een bestuurder is geheim. Het mandaat van een bestuurder eindigt van

rechtswege bij het overlijden van de bestuurder,

Titel V: Begrotingen -- Rekeningen  Controle

Artikel 21:

a. het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december, in afwijking hierop loopt het eerste boekjaar van de dag van oprichting tot 31 december van het jaar van oprichting;

b. de raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en begroting spreekt de algemene vergadering zich,

bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend, de commissaris,

c. de raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening en de overige in de VZW-wet vermelde

stukken

binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel,

of

indien de wet dit vereist, bij de Nationale Bank van België.

Titel VI: Ontbinding - Vereffening

Artikel 22:

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de

algemene vergadering tot ontbinding besluiten, op de wijze zoals bepaald in de wet.

In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank,

een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 23:

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. De algemene vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Artikel 24:

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd door de wet van 02 mei 2002, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereninging, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijke reglement en de gebruiken terzake.

r

MOD 2.2

Luik B Vervolg

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Datum van de eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in de maand maart 2013,

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 25 maart 2013

De partijen komen bijeen in een eerste buitengewone algemene vergadering en treffen eenparig de

volgende besluiten:

a) wordt tot de functie van bestuurder benoemd:

Voorzitter: De heer Filip Roelandt

Secretaris: Mevrouw Carine Verbauwen

Penningmeester: De heer Reinout Van Schuylenbergh

b) de opdracht van de bestuurders zal een einde nemen onmiddellijk na de jaarvergadering van het boekjaar 2018

c) de opdracht van bestuurder is onbezoldigd.

d) de algemene vergadering verklaart uitdrukkelijk de gedane onkosteninvesteringen over te nemen, zodat wordt geacht dat de vereniging deze vanaf zijn ontstaan heeft gemaakt. De raad van bestuur zal

op de eerste bestuursvergadering aanduiden welke door de leden of partners aangegane verbintenissen door de vzw zullen worden overgenomen.

e) Het jaarlijkse lidgeld voor het eerste werkjaar werd voor de werkende leden vastgelegd op ¬ 0,00

Opgemaakt in twee exemplaren en met eenparigheid van stemmen aanvaard op de stichtingsvergadering, gehouden te Destelbergen op 25 maart 2013 om 21u00.

De stichtende leden: Peter Van Gerven

Fillp Roelandt Bart Soons Carine Verbauwen

Reinout Van Schuylenbergh

Tegelijk hiermee neergelegd oprichtingsakte

FInc (40AJk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-.-4

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ZWEMSCOOL

Adresse
PALINGSTRAAT 62 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande