0404

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 0404
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.881.761

Publication

25/07/2014
ÿþ(7:1\ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,1X111.1,1,1131à1j11 15 el 914

r -----

Ondernemingsnr : 0544.881.761

Benaming

(voluit) : "0404"

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2550 Kontich, Veldkant 33 A

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING BIJ WIJZE VAN INBRENG IN GELD - BESTEMMING VAN DE UITGIFTEPREMIES - STATUTENWIJZIGING - BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS

Uit de notulen opgemaakt door Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd Notaris te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163, op twee juli tweeduizend veertien,

BLIJKT DAT;

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprake-dijkheid "0404", gevestigd te 2550 Kontich, Veldkant 33 A, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Antwerpen, afdeling Antwerpen, inge-ischreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0544.881.761 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige,

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00), om het van achttienduizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00) te brengen op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ .37.200,00), door uitgifte van duizend achthonderdzestig (1.860) nieuwe aandelen die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, die in de winst zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis, die zullen worden inge-ischreven tegen de prijs van afgerond eenenvijftig euro veertig cent (¬ .51,40) per aandeel, zijnde de frac-itie-'waarde van tien euro (¬ .10,00), verhoogd met een uitgiftepremie voor het saldo, en die gedeeltelijk in geld zullen worden volgestort ten bedrage van afgerond achtenveertig euro zes cent (¬ .48,06) per nieuw aandeel, waarbij de uitgiftepremie van afgerond eenenveertig euro veertig cent (¬ .41,40) per aandeel, overeenkomstig artikel 306 van het Wetboek van vennootschappen, volledig wordt volgestort

2. De vergadering beslist om het totale bedrag van de uitgiftepremies van zevenenzeventigduizend euro (¬ .77.000,00) te bestemmen op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die op dezelfde wijze als het kapitaal de waarborg van derden uitmaakt en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor wijziging van de statuten.

3. De vergadering stelt vast dat bij gevolg deze kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

4. De vergadering beslist om Artikel 5 Kapitaal in over-'eenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal en van de aandelen, ais volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ .37.200,00).

Het is verdeeld in drieduizend zevenhonderdtwintig (3.720) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde."#

5. De vergadering beslist om het aantal commissarissen te bepalen op één (1) en om dienvolgens te benoemen tot commissaris van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Bedrijfsrevisoren", kantoor houdend te 2140 Borgerhout (Antwerpen), Joe Englishstraat 52, vertegerriwoordigd door de heer TURNA Ôrner, bedrijfsre-visor.

De opdracht van de commissaris eindigt bij de sluiting van de gewone algemene vergadering van tweeduizend achttien (2018)

De bezoldiging van de commissaris wordt bepaald en genotuleerd buiten de aanwezigheid van de geassocieerd Notaris om.

6.. Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan mevrouw DOC« Lieve Kathleen, geboren te Morts& op 25 januari 1972, wonend te 2547 Lint, Torfsstraat 27, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen. Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Re Ce : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Frederik VLAM INCK, geassocieerd Notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd: Afschrift van de notulen

d.d. 2 juli 2014, met in bijlage: één (1) volmacht,

gecoördineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

.,

1 I Voor-jiehtlden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2014
ÿþt'f"rj\  11 1~~_~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 *1903832 ICI

jYeergelegd {er griffie van de Rgieusk ~wr Koophandel teAilMllrorptit ~

3 0 JAN. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: CiSL-Lk , (U ,Ttc: .1

Benaming

(voluit) : 0404

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2550 Kontich, Veldkant 33 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris te Antwerpen op vierentwintig januari tweeduizend veertien (24 Januari 2014).

1. NAUWKEURIGE AANWIJZING VAN DE VENNOTEN

De heer DE LAET Bart Pieter Frieda Joanna, gehuwd, geboren te Reet op 4 april 1961, wonend te 2150

Borsbeek, Hulgenrodestraat 109

2. RECHTSVORM EN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 1)

a) rechtsvorm van de vennootschap i Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) naam : 0404

3. ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 2)

2550 Kontich, Veldkant 33 A

4. DOEL (artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel, dit alles in de meest ruime zin van het woord, het verlenen van diensten in

of gerelateerd aan de informatica- en (tele)communicatietechnologie sector, de financiële sector en media

sector.

Binnen deze sectoren, of gerelateerd daaraan, stelt de vennootschap zich bovendien tot doel:

a) Het rechtstreeks of onrechtstreeks participeren, onder welke vorm dan ook, in bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsook het waarnemen van het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name belangen mogen nemen door middel van inbreng, opslorping, fusie, deelneming of op elke andere wijze in vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap zal haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille, die onder meer kan bestaan uit alle al dan niet verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten, te vormen, te beheren, te valoriseren en/of te vereffenen. Dit houdt onder meer in dat zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren en effecten allerlei van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid.

De vennootschap kan deelnemen in de oprichting van vennootschappen en verenigingen of andere' entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en de ontwikkeling ervan plannen en coördineren.

b) Het beheren van vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder', rechtspersoonlijkheid, wat ook hun doel moge zijn, onder meer door het waarnemen van het mandaat van bestuurder, vereffenaar of enige andere functie; door het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding; door het verwerven, beheren of valoriseren van octrooien, merken en licenties of andere intellectuele' rechten.

c) Het verlenen van diensten of prestaties op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied; onder meer het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit alles in de breedste zin.

d) Selectie en werving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ti

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

e) Het op productieve wijze verwerven, beheren, verkopen van roerende en onroerende, materiële of immateriële goederen, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van vastgoedhandelaar.

f) Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten; het aanbrengen van

zaken, cliënten, financiers of anderen in de breedste zin. Hieronder kunnen worden begrepen aile transacties of handelingen die kaderen in een commissie-, agentuur-, distributie-, concessie- of lastgevingovereenkomst of enige andere overeenkomst waarbij de vennootschap ais tussenpersoon, aanbrenger of distributeur optreedt.

g) Het verstrekken van leningen en kredieten in de breedste zin aan vennootschappen, verenigingen of andere entiteiten of personen met of zonder rechtspersoonlijkheid en aan particulieren, alsook het stellen van elle commerciële en financiële verrichtingen, met uitzondering van die transacties die wettelijk zijn voorbehouden aan banken en andere financiële instellingen; het stellen van persoonlijke en zakelijke zekerheden ten behoeve van derden, steeds rekening houdende met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

5. DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP (artikel 4)

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

6. KAPITAAL EN AANDELEN (artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ .18.600,00).

Het is verdeeld in duizend achthonderdzestig (1.860) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde,

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

GEDEELTELIJKE VOLSTORTING

Het kapitaal van de vennootschap werd bij de oprichting gedeeltelijk volgestort tot beloop van twaalf duizend

vierhonderd euro (¬ .12.400,00).

7. OVERDRACHT VAN AANDELEN (artikel 13 en 14)

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

8. PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VENNOOTSCHAP TE BESTUREN EN TE VERBINDEN

a) Algemeen (artikel 15)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

b) Intern bestuur (artikel 18)

Wanneer er maar één (1) zaakvoerder is benoemd, dan is deze zaakvoerder bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Wanneer er meerdere zaakvoerders zijn benoemd, dan zijn de zaakvoerders als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht (artikel 19)

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de Vennoot-'schap geldig in en buiten rechte.

d) Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd:

1.de heer DE LAET Bart Pieter Frieda Joanna, geboren te Reet op 4 april 1961, wonend te 2150 Borsbeek,

Hulgenrodestraat 109, met rijksregisternummer 61.04.04-471.39;

2.de heer DE WIT Josephus Louisa, geboren te Merksem op 2 juni 1957, wonend te 2170 Merksem

(Antwerpen), Nieuwdreef 117/3, met rijksregisternummer 57.06.02-573.24.

De opdracht van elk van de zaakvoerders is onbezoldigd,

Krachtens artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de

vennootschap geldig in en buiten rechte,

9 TOEZICHT

De comparant verklaart thans geen commissaris te benoemen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

10. ALGEMENE VERGADERINGEN

a) Datum : (artikel 22)

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde woensdag van de

maand mei, om dertien uur dertig minuten (13:30),

b) Vertegenwoordiging van de vennoten : (artikel 24)

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een persoon, al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend,

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten niet de vertegenwoordiging betaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven,

c) Stemrecht : (artikel 26)

Elk aandeel geeft recht op één stem.

11. BOEKJAAR (artikel 29)

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

12. BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE (artikel 30)

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes,

wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop

verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

13. WIJZE VAN VEREFFENING (artikel 35)

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig, wordt bijzondere volmacht verfeend, met recht van indeplaatsstelling, aan mevrouw DOCKX Lieve Kathleen, geboren te Mortsel op 25 januari 1972, wonend te 2547 Lint, Torfsstraat 27, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen tot:

a)inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister (RPR) van de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO);

b)inschrijving van deze vennootschap als belastingplichtige bij het bestuur van de Belastingen op de Toegevoegde Waarde.

- Voor ontledend uittreksel -

- Frederik VLAMINCK, geassocieerd notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd Afschrift van de oprichtingsakte dd, 24 januari 2014, met in bijlage : uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 03.08.2016 16402-0417-024

Coordonnées
0404

Adresse
HENDRIK VAN VELDEKESINGEL 150/114 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande