1 HEALTH ONE

Société en commandite simple


Dénomination : 1 HEALTH ONE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 543.761.709

Publication

14/01/2014
ÿþ Mcd word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

III

N~

*1401

Ondernemingsnr : p LI S.

Benaming

(voluit) : 1 HEALTH ONE

(verkort) :

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Deumestraat 41 3583 Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE "1 HEALTH ONE" gewone commanditaire vennootschap

Heden 03 januari 2014 (03.01.2014) verschenen voor mij Knaepen Luc, boekhouder-fiscalist BIBF 205.329 te Kleine Hoolstraat 43 3540 Herk-de-Stad, de volgende oprichters : Das Katrien, geboren te Diest op 11 oktober 1976, wonende te Deurnestraat 41 3583 Paal, gehuwd, samen met ten minste één stille vennoot, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, hebben verklaard hierbij een gewone commanditaire vennootschap op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt.

/.Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1 : De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap met als vennootschappelijke benaming u1 HEALTH ONE".

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te Deurnestraat 41 3583 Paal. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel :

Het leveren van diensten aan bedrijven op vlak van management, sales & marketing, vertegenwoordiging en copywriting. Het bieden van advies en bijstand aan de bedrijfswereld, adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, managementactiviteiten van holdings  coördinatiecentra en vennootschappen, markt- en opinieonderzoekbureau, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze, het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische ais buitenlandse, rechtskundige dienstverlening, groothandel en technisch advies, technische testen en analyses, reclamewezen, computeradvies, projectontwikkeling en onroerend goed voor eigen rekening, verhuur van eigen onroerend goed, tussenpersoon in de handel. Consultancy, bijstand en begeleiding hetzij rechtstreeks, hetzij in onderaanneming, van personen en bedrijven betreffende public relations, public affairs, externe als interne communicatie, persrelaties, marketing en publiciteit en visuele communicatie, dit alles in de breedst mogelijke zin. De ontwikkeling van, opleiding in, adviesverlening in, aankoop, verkoop, huur, import, export, groot  en kleinhandel, verhuur, leasing, uitbating en in licentie geven of nemen en onderhoud van allerlei software, hardware, databanken, netwerk  en/of websites, automatisatieprojecten, telecommunicatieprojecten, computers, netwerken en aile toebehoren en materialen, alsook randapparatuur en faciliteiten, dit voor private of professionele doeleinden, in de private of publieke sector, uitvoeren van software integratie en workflow planning, dit alles in de breedst mogelijke zin. Aile bovenvermelde opsommingen zijn louter informatief en niet limitatief. De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en alle modaliteiten die zij het best geschikt zal achten. Alle voorafgaande aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard. Ze dienen zo breed mogelijk opgevat te worden, daarin begrepen in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs maar bevorderend zijn. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in aile vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Activiteiten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste activiteltattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven. De vennootschap mag bijgevolg en al dan niet mits vergoeding optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden, behoudens de wettelijke bepalingen ter zake, Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving ter zake.

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd, Ze begint te werken op 01/01/2014.

IL Vennoten

Artikel 5 : de enige beherende vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er 2 of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte. Zij is hoofdelijk aansprakelijk.

Artikel 6 : Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toetreden; zij moeten steeds de vereiste kwalificaties hebben om met de overige vennoten aan de gezamenlijke beroepsuitoefening deel te nemen.

Artikel 7 : De vennoten mogen hun rechten in de vennootschap slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten overdragen of afstaan, en uitsluitend aan collega's die deelnemen of zullen deelnemen aan de gezamenlijke beroepsuitoefening. Bij overlijden van een vennoot gaan zijn rechten niet over op zijn erfgenamen maar wordt hen een vergoeding toegekend zoals hierna bepaald is onder artikel 21.

Artikel 8 : ledere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de vorige vennoten bij aangetekende brief aan te bieden. Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief. Bij overlijden van één van de vennoten ingevolge een blijvende invaliditeit van meer dan zesenzestig procent (66%) werkonbekwaam wordt bij ontslag , uitsluiting en professionele (tuchtrechtelijke) afzetting van een vennoot, De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 21.

I11.Maatschappelijke kapitaal - inbreng

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 100 euro. Het wordt volledig in geld volstort. De beherend vennoot verklaart dat iedere vennoot zijn inbreng volledig in geld heeft volgestort.

Er zijn 100 aandelen van de vennootschap. Mevr. Das Katrien heeft 50 aandelen en de stille vennoot heeft ook 50 aandelen.

1V.Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen, De beherende vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 11 : iedere beherende vennoot handelt afzonderlijk in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigd de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of als verweerder. leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Artikel 12 ledere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoek- en controlebevoegdheid, waardoor Ni onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap.

V.Algemene vergadering

Artikel 13 : De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten.

De algemene vergadering beslist onder meer over

1)aanvaarding van nieuwe vennoten;

2)goedkeuring van de jaarrekening, aanwending van de winst;

3)wijziging van statuten

ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 ; De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid der aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd, onverminderd het bepaalde onder de artikels 8 en 19.

Artikel 15 ; Iedere vennoot heeft stemrecht in verhouding tot zijn inbreng.

Artikel 16 : De jaarvergadering wordt gehouden op de 29 juni om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werking bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013, De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.Boekjaar -jaarrekening - Resultaat

Artikel 17: Het boekjaar loopt van één januari tot ëénendertig december van ieder jaar.

Er wordt een Inventaris en een jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke

bepalingen.

Het eerste boekjaar loopt van 01/01/2014 tot 31/12/2014.

Artikel 18: Van de winst van het boekjaar worden, ter vaststelling van de netto-winst, de algemene kosten de nodige afschrijvingen, de fiscale en andere voorzieningen de waardecorrecties en de gebeurlijke overdragen verliezen afgetrokken. Het saldo geeft de nettowinst aan. De aan de vennoten bij wijze van bezoldiging uitgekeerde bedragen worden onder de algemene kosten geboekt. Van de nettowinst kan de algemene vergadering beslissen aan de vennoten een vergoeding toe te kennen, gelijk aan de intrest van de door hen ingebrachte kapitalen. De nettowinst wordt vervolgens gereserveerd met het oog op de verwezenlijking van het vennootschappelijke doel, Gebeurlijke verliezen warden door de vennoten gedragen in dezelfde verhouding als deze waarin ze in de winst gerechtigd zijn.

Vlhontbinding - terugtrekking van een vennoot

Artikel 19 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid , de onbekwaam verklaring, de professionele(tuchtrechtelijke) afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derde der aanwezige stemmen.

Artikel 20 : In geval van ontbinding wordt een vereffenaar aangesteld die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 186 van het W. Venn., onverminderd de toepassing van artikel 184 van het W. Venn. en het hierna bepaalde onder artikel 22.

Artikel 21 ; In geval van overlijden, werkonbekwaamheid, ontslag, uitsluiting, professionele (tuchtrechtelijke) inzetting van een vennoot wordt aan de zich terugtrekkende vennoot of zijn rechtkrijgende nog gedurende drie(3) achtereenvolgende jaren (zesendertig maanden) een vergoeding toegekend gelijk aan de vergoeding die aan deze vennoot toekwam voor de laatste twaalf (12) maanden voor het overlijden of de terugtrekking, onverminderd zijn of hun rechten op uitkering van de vergoeding voor de tijdens laatst vermelde periode verrichte prestaties. De vergoeding voor de vermelde periode van drie jaar wordt evenwel niet toegekend aan de vennoot die zich terugtrekt, of daartoe wordt gedwongen omdat hijzelf en te kwader trouw de voortzetting van de samenwerking heeft belet.

Artikel 22 ; In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto-actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, wordt toegekend.

VIII.Diverse bepalingen

Artikel 23 ; Betwistingen aangaande de interpretatie of de toepassing van deze statuten zullen aan een scheidsrechtelijke uitspraak worden voorgelegd overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijke Wetboek.

Artikel 24 : Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in het bijzonder naar het Wetboek van Vennootschappen.

Kosten

[

Voorbehouden

7-4 aan het Belgisch

staatsblad

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook (publicatie en dergelijke) , die ten laste van de vennootschap vallen.

Word tot zaakvoerder, beherend vennoot benoemd : Mevr. Das Katrien en zij aanvaardt haar mandaat, Haar mandaat is bezoldigd.

Getekend,

03/01/2014

Katrien Das

Zaakvoerder

TEGELIJKERTIJD DE NEERLEGGING VAN DE GEREGISTREERDE OPRICHTINGSACTE









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþI.

Mod word 1t1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i N RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

II I il u uiiii i iii i~u i 2 5 FEB, 2015

*150373A





Ondernemingsnr ; 0543.761.709

Benaming

(voluit) : 1 HEALTH ONE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Deurnestraat 41 - 3583 Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 23 januari 2015 werd met eenparigheid van stemmen besloten

om Nyssen Bamse - Deumestraat 41 - 3583 Paal N.N. 770613-333-63 aan te stellen als zaakvoerder

en dit met ingang van 1 februari 2015.

Getekend

23 januari 2015

Zaakvoerder,

Katrien Das

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
1 HEALTH ONE

Adresse
DEURNESTRAAT 41 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande