10SA ACADEMY

Association sans but lucratif


Dénomination : 10SA ACADEMY
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 846.725.767

Publication

02/07/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- 11111

behoudei *12116314

aan het

Belgisch

Staatsble





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 `06- 2012

Femme

Ondernemingsnr : 4z7-"G , ,

Benaming

(voluit) : IOSA ACADEMY VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetei : Industrieweg 45, 3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Oprichting en benoemingen

Artikel 1. - Naam, oprichters en zetel

1.1 Heden 04/05/2012 werd de vereniging zonder winstoogmerk (vzw), genoemd "10SA ACADEMY VZW", opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

1.2De vereniging wordt opgericht door:

Tibollo Roberto, Puttestraat 10, 2490 Balen, NN, 81.11.20-023-88

De Sloovere Tom, Beuzestraat 67, 3511 Stokrooie, NN 81.01.31-065.34

Ten Steps Ahead BVBA, Industrieweg 45, 3980 Tessenderlo, vertegenwoordigd door Tibollo Roberto

1.3De maatschappelijke zetel is gevestigd te Industrieweg 45, 3980 Tessenderlo en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Hasselt. De plaats van vestiging kan bij eenvoudige beslissing van de Raad van Bestuur worden gewijzigd binnen dit gerechtelijk arrondissement.

Artikel 2. - Doel

2.1 De vereniging heeft tot doel:

Het bijdragen en verbeteren van de vaardigheden op het gebied van ICT kennis door het ontwikkelen en organiseren ten behoeve van ondernemingen, non-profit organisaties, publieke overheden en particulieren, van opleidingen, seminaries, conferenties die verband houden met bovenvermelde vakgebieden.

2.2 De vereniging shag alle activ'ite'iten ondernemen om baar maatschappelijk doei te realiseren, met inbegrip van het stellen van handelsdaden, in zoverre de opbrengst hiervan uitsluitend besteed wordt aan het realiseren van het maatschappelijke doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

Artikel 3. - Leden

3.1 Het aantal leden is onbeperkt met een minimum van drie.

3.2 Om deel uit te maken van de vereniging dient aan volgende voorwaarden voldaan te worden:

a)het lidgeld jaarlijks betalen;

b)de statuten van de vereniging aanvaarden;

c)voorgedragen worden door één of meerdere leden

3.3 Het maximumbedrag van het lidgeld bedraagt 250 Euro

3.4 Leden die nalaten het lldgeld te betalen warden van rechtswege geacht ontslagnemend te zijn.

3.5 Nieuwe leden worden aanvaard met toestemming van de Raad van Bestuur (eenvoudige meerderheid). De uitsluiting van een lid kan slechts geschieden in de vormen en onder de voorwaarden door de wet bepaald.

3.6 leder lid kan zijn ontslag indienen door middel van een aangetekend schrijven aan de voorzitter. Het ontslag gaat in op het ogenblik van de verzendingsdatum en zal in een register van de leden worden ingeschreven. Ontslagnemende of uitgesloten leden kunnen echter geen aanspraak maken op enig gedeelte van het maatschappelijk bezit van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

3.7 Alle beslissingen betreffende toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door de Raad van Bestuur ingeschreven in het register van de leden, dat op de zetel van de vzw wordt gehouden, binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

Artikel 4. - Algemene Vergadering

4.1 De Algemene Vergadering bestaat uit alle leden.

4.2 Elk lid beschikt over één stem.

4.3 Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid op de Algemene Vergadering.

4.4 De Algemene Vergadering is bevoegd voor de wijziging van de statuten, benoeming en afzetting van bestuurders, benoeming en afzetting van commissarissen (en het bepalen van hun bezoldiging ingeval bezoldiging wordt toegekend), het goedkeuren van de rekeningen en van de begroting, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk, het opstellen van een reglement van inwendige orde, de uitsluiting van een lid, de ontbinding van de vereniging.

4.5 De gewone Algemene Vergadering wordt jaarlijks samengeroepen in de loop van het eerste trimester ten einde de rekeningen van het afgelopen jaar en de begroting voor het lopend jaar goed te keuren.

4.6 Een buitengewone Algemene Vergadering kan door de Raad van Bestuur worden samengeroepen telkens als het belang van de vereniging het vereist.

4.7 Re Raad van Bestuur is ertoe gehouden een buitengewone Algemene Vergadering samen te roepen, telkens wanneer ten minste één vijfde van de leden er schriftelijk om verzoekt.

4.8 Oproepingen voor de Algemene Vergadering worden per gewone post, ten laatste tien dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping omvat de agenda van de vergadering. De agenda wordt bepaald door de Raad van Bestuur en wordt bij de oproepingsbrief gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de leden, wordt op de agenda gebracht.

4.9 Indien alle leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kunnen bijkomende agendapunten behandeld worden onder de rubriek "Varia".

4.10 De Algemene Vergadering kan geldig beslissen ais minstens de helft van het aantal leden aanwezig of vertegenwoordigd is, met uitzondering voor de gevallen waarde wet een ruimere aanwezigheid vereist.

4.11 Indien er niet voldoende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, dient er een nieuwe Algemene Vergadering samengeroepen te worden, met dezelfde agenda, die geldig kan beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

4.12 Behalve wanneer de wet van 27 juni 1921 of deze statuten uitdrukkelijk anders vermelden, kan de Algemene Vergadering geldig beslissen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

4.13 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 5. -- Raad van Bestuur

5.1 De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens drie leden, benoemd door de Algemene Vergadering.

5.2 De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen voor onbepaalde tijd.

5.3 De leden van de Raad van Bestuur worden niet bezoldigd, zij kunnen eventueel een vergoeding van hun kosten bekomen, mits voorafgaandelijke goedkeuring van de uitgave door de Raad van Bestuur.

5.4 De benoeming, het ontslag en de afzetting van een bestuurder wordt binnen één maand voor publicatie overgemaakt aan het Belgische Staatsblad.

5.5 De Raad van Bestuur beslist zelf over de functies binnen haar schoot.

5.6 De Raad van Bestuur wordt samengeroepen door de Voorzitter of door de Ondervoorzitter of door minstens twee bestuurders

5.7 Oproepingen voor de Raad van Bestuur worden per gewone post, ten laatste 10 dagen voor de vergadering verstuurd. De oproeping bevat ook de agenda voor de vergadering. De agenda wordt opgesteld door de Voorzitter, maar ieder lid van de Raad van Bestuur heeft het recht punten op de agenda te laten plaatsen.

5.8 De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de Voorzitter, bij diens afwezigheid door de Ondervoorzitter, of wanneer beiden afwezig zijn, door het oudste aanwezige bestuursraadslid.

5.9 De Raad van Bestuur vergadert geldig wanneer de helft van de bestuurders aanwezig zijn en beslist bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

5.10 Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd en vervolgens ondertekend door de Voorzitter. Deze verslagen worden bijgehouden in een speciaal register. Uittreksels uit het verslag bestemd voor derden worden ondertekend door de Voorzitter of door twee bestuurders.

Artikel 6. - Bevoegdheden

6.1 De Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar bij aile gerechtelijk en buitengerechtelijke handelingen. De Raad van Bestuur treedt op als eiser of verweerder in alle rechtsgedingen

"

Voor-

behouden arjn het Belgisch Staatsblad

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. Hij is bevoegd voor aile handelingen, van bestuur en van beschikking, niets uitgezonderd, met inbegrip van het vervreemden, zelfs om niet, van roerende of onroerende goederen en van het hypothekeren, zelfs met beding van dadelijke uitwinning, van het lenen en uitlenen, voor om het even welke termijn, voor alle handels en bankverrichtingen.

6.2 Alle bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten zijn toegewezen aan de Algemene i Vergadering, worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

6.3 De Raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan een gevolmachtigde derde.

6.4 Tegenover derden volstaat opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zij, de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

6.5 De stukken van het dagelijkse bestuur en de ontlastingen aan De Post, worden geldig ondertekend door de Voorzitter of door een daartoe aangeduid bestuurder, of door een gevolmachtigde derde.

Artikel 7. - Rekeningen

7,1 Het dienstjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

7,2 De inkomsten van de vereniging kunnen bestaan uit

Olid maatschapsbijd ragen;

Ode winsten verwezenlijkt door de inrichting van activiteiten zoals omschreven in artikel 2 van de statuten;

O de giften;

Ode winsten gerealiseerd door eventuele commerciële activiteiten bedoeld om de vereniging

werkingsmiddelen voor de realisatie van haar maatschappelijk doel te-bezorgen. - -

7.3 De boekhouding van de inkomsten en uitgaven dient nauwkeurig volgens de principes van het dubbel boekhouden gevoerd te worden.

7.4 Op de jaarlijkse gewone Algemene Vergadering legt de Raad van Bestuur de balans en de resultatenrekening van het verlopen dienstjaar en de begroting van het lopend dienstjaar ter goedkeuring voor.

7.5 De goedkeuring van de rekeningen en van de begroting impliceert de ontlasting voor de leden van de Raad van Bestuur.

Artikel 8. - Ontbinding

8.1 De vereniging kan nooit gehouden zijn tot méér dan het totaal van haar netto-actief.

8.2 In geval van vrijwillige ontbinding, zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en

hun bevoegdheden bepalen.

8.3 De bestemming van de activa, na vereffening van de schulden, zal bepaald worden door de Algemene

Vergadering, maar dient in ieder geval tot een belangeloze doelstelling te worden aangewend.

Artikel 9. - Varia

Voor al wat niet expliciet door deze statuten geregeld wordt, is de wet toepasselijk.

Eerste bijzondere algemene vergadering gehouden op zetel van de vennootschap op 04/05/2012.

Alle stichtende leden zijn aanwezig en beslissen met eenparigheid van stemmen om te benoemen als

bestuurders;

Tibollo Roberto, Puttestraat 10, 2490 Balen, NN, 81.11.20-023-88

De Sloovere Tom, Beuzestraat 67, 3511 Stokrooie, NN 81.01.31-065.34

Ten Steps Ahead BVBA, Industrieweg 45, 3980 Tessenderlo, vertegenwoordigd door Tibollo Roberto

Eerste raad van bestuur gehouden op 04/05/2012

De aldus genoemde bestuurders besluiten in met eenparigheld van stemmen aan te stellen:

Als voorzitter Tibollo Roberto

Als secretaris/penningmeester De Sloovere Tom

Opgemaakt te Tessenderlo, 04 Mei 2012

Tibollo Roberto De Sloovere Tom Ten Steps Ahead BVBA

Tibollo Roberto

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/03/2015
ÿþ(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Industrieweg (H) 45 3980 Tessenderlo

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding van de vereniging

1. De vergadering stelt vast dat 213 van de leden aanwezig is en zij dus stemgerechtigd is.

2. Gezien de vereniging nooit enige activiteiten gehad heeft en er ook geen inkomsten of uitgaven geweest zijn, beslist zij eenparig over te gaan tot de ontbinding van de vereniging met ingang van heden 27 februari 2015.

3. Penningmeester Tom De Sloovere, wonende te 3500 Hasselt, Arnold Maesstraat 18, bus 14, wordt belast met de vereffening.

4. De leden stellen vast dat er geen schulden zijn en dat er geen netto-actief is. De vereffening wordt daarmee afgesloten.

Tessenderlo 27 februari 2015

Tom De Sloovere

Penningmeester

MOK] 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~ '~ ~

~ Li ~,~~ ~ ~~ ti~

f $~_ "

r.Etrfi SHNK, van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

1 2 MO 2015

afdeling HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0846.725.767

Benaming

(voluit) : 10SA Academy VZW

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
10SA ACADEMY

Adresse
INDUSTRIEWEG 45 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande