2X3IS4

Société en commandite simple


Dénomination : 2X3IS4
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.743.468

Publication

20/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

111111111111111111011

*11112040*

Ondernemingsnr : Q 8 3 7, 7 4 3. L 6 8

Benaming

(voluit) : 2x3is4

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dopheidestraat 30, 3600 Genk

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 01 juli 2011, geregistreerd te Beringen 1 op de 5e juli 2011, van de gewone commanditaire vennootschap 2x3is4:

Artikel 1  Naam -

De vennootschap welke de rechtsvorm aanneemt van een gewone commanditaire vennootschap draagt de: naam "2x3is4".

Artikel 2 T Zetel -

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Dopheidestraat 30.

Artikel 3 - Identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoot -

Mevrouw VANDERHEYDEN Ann, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Sonnisstraat 86 zal optreden als: gecommanditeerde vennoot.

Artikel 4  Doel -

De vennootschap heeft tot doel:

ondersteuning voor projecten en evenementen, voornamelijk in de culturele en artistieke sector, op vlak van: conceptontwikkeling en  verdieping; adviesverstrekking en zakelijke begeleiding; coördinatie en organisatie;; productiebegeleiding en  uitvoering; advies en uitvoering van communicatie- en marketingacties; het opmaken: van ontwerpen en verlenen van adviezen in verband met stedenbouwkundige planning, landschapsarchitectuur en architectuur. Het maken van tekeningen voor bouwkundige toepassingen; activiteiten als grafisch designer; het handelen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger; het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin der maatschappelijke behoeften; commissionair in handelszaken; groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van technisch materiaal op gebied van beeld, klank en informatica; de uitbating,. inrichting en verhuring van zalen voor projectie en conferentie, restaurants en drankgelegenheden; de uitbating en inrichting van lokalen voor culturele, toeristische en commerciële aangelegenheden en dit in de ruimste zin; van het woord, alsmede de organisatie van dergelijke aangelegenheden; het uitbaten van restaurants van het' traditionele type, fast-food zaken, snackbars, frituren en dergelijke; het uitbaten van drankgelegenheden; het huren en verhuren van projectiemateriaal, films en benodigdheden; groot- en kleinhandel, import- en export, handelsbemiddeling in machines, meubelen, geschenkartikelen, bouwmaterialen, voeding, cosmetica, enz...;' de organisatie van congressen, seminaries en tentoonstellingen; de uitbating van parkings; groot- en kleinhandel in schoonheidsproducten, juwelen, textiel, materieel voor lichaamsverzorging, de verkoop van kinesitherapeutische apparatuur en aanverwante artikelen zonder uitzondering; onderneming voor de uitbating van kampeerterreinen, vakantiecentra en vakantiedorpen; uitbating van discotheken, dancings en dergelijke; uitbating en beheer van botanische tuinen, dierentuinen en natuurreservaten; uitbating en beheer van sportaccommodaties en sportcentra; uitbating en beheer van gezondheidscentra in de meest ruime zin van het woord; uitbating en beheer van centra voor lichaamsverzorging in de meest ruime zin van het woord; het huren en verhuren van allerhande roerende en onroerende goederen; consulting en opleiding op het gebied van bedrijfsbeheer, management en marketing; het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; het. onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen; overige zakelijke dienstverlening;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of' financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elk andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel

[Neergelegd ter , rittie dpr rechtbank v. koophandel te f0N' P, ^i

ne Hoofdander, Griffie

~

i

I~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

of gedeelte van haar maatschappelijk doel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 5 - Duur -

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Artikel 6 - Kapitaal - Aandelen -

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend (1.000,00) euro en is verdeeld in 100 aandelen met een waarde van tien (10,00) euro. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het vennootschapsregister dat op de zetel van de vennootschap gehouden wordt.

Artikel 7 - Inbreng -

Duizend (1.000,00) euro werd onderschreven door de oprichters vennoten: "

- waarvan negenhonderd vijftig (950,00) euro door de beherende vennoot, mevr. Vanderheyden Ann waarvoor zij 95 aandelen ontvangt;

- en vijftig (50,00) euro door de stille vennoot waarvoor hij 5 aandelen ontvangt.

Alle aandelen werden volstort in de kas bij oprichting.

Artikel 8  Overdracht -

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overgedragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 9 - Bestuur en vertegenwoordiging -

De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoten en de zaakvoerders. Niet-vennoten kunnen benoemd worden tot zaakvoerder mits zij geen stille vennoten zijn. Voor iedere benoeming tot beherende vennoot of tot zaakvoerder is steeds de éénparige instemming vereist van alle vennoten. De beherende vennoten en de zaakvoerders nemen het beheer van de lopende zaken en het bestuur van de vennootschap waar. Zij vertegenwoordigen ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte en zijn bevoegd voor alle daden van beheer en beschikking te verrichten voor zover deze daden onmisbaar en kennelijk nuttig zijn voor de verwezenlijking van het vennootschapsdoel met uitzondering evenwel van die handelingen waarvoàr, volgens de Wet of onderhavige statuten, alleen de algemene vergadering der vennoten bevoegd is.

Tot zaakvoerder wordt aangesteld: mevr. VANDERHEYDEN Ann, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Sonnisstraat 86.

Artikel 10  Concurrentieverbod -

De vennoten zullen al hun tijd en al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 11 - Beherende en stille vennoten -

- De beherende vennoten staan hoofdelijk en ondeelbaar in voor alle verbintenissen van de vennootschap. De beherende vennoten zijn deze vermeld in de oprichtingsakte of deze die nadien in die hoedanigheid toetreden tot de vennootschap, mits bekendmaking hiervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

- Stille vennoten zijn slechts gehouden tot beloop van hun inbreng op voorwaarde dat zij geen daad van bestuur stellen.

Artikel 12 - Boekjaar - jaarrekening -

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van oprichting en eindigt op 31 december 2011. Ieder jaar op éénendertig december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 13 - Bestemming winst -

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten, Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 14 - Salaris -

Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan beherend vennoot of zaakvoerder bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkéén zal bepaald worden volgens de aard van zijn werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden 'of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 15 - Verdeling verliezen -

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

qui 116 - Verpad~nnp van de vennotQn,-

Op de laatste blz. van Luik gT verme leer i~ectó :Naam en hoedarngheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen de derde " woensdag van de maand mei om 20.00 uur. Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vôôr de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of, in

" zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel. Iedere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 17  Ontbinding -

De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven. De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 18 hierna. Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen van hun inbreng.

Artikel 18 - Overlijden van een vennoot -

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot vóór de tijd waarop de vennootschap moet eindigen overeenkomstig artikel 5.

Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De aandelen van de overleden vennoot zullen toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen. De erfgenamen van de overledene nemen als vennoot gezamenlijk de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap laten vertegenwoordigen door één en dezelfde lasthebber. Indien zij niet als vennoten . worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

Artikel 19  Zegellegging -

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 20 -

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 18.

Artikel 21  Vereffenaars -

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een, vereffenaar aangesteld overeenkomstig de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaar wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zal hij het maatschappelijk vermogen in andere vennootschappen mogen inbrengen, zonder dat hij daartoe de instemming van de algemene vergadering hoeft te vragen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

e

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot éénendertig december 2011.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Mevr. VANDERHEYDEN Ann

zaakvoerder I gecommanditeerde vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
2X3IS4

Adresse
DOPHEIDESTRAAT 30 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande