3 GEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 3 GEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.120.679

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 09.07.2014 14279-0568-016
24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 23.07.2013 13330-0318-015
28/07/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11304683*

Neergelegd

26-07-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : 3 GEN

0838120679

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

1° De Heer SEVERY, Jo Guy Bea, geboren te Hasselt op zevenentwintig maart duizend negenhonderdzesentachtig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3560 Lummen, Toekomststraat 3, BELGIË, ongehuwd.

Nagemelde vennootschap hebben opgericht:

Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam 3 GEN.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 242.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- uitbating van automatische spelen en handigheidsspelen zoals kegelspel, boogschieten, bowling, golf, klimmuur, squash, snooker enzovoort, zwembad, sportterreinen, zaal voor lichaamsoefeningen,

danszaal, buffet,

restauratie, verbruiksalon, spijshuis, frituur, drankgelegenheid; - inrichten van vertoningen, onder andere bioscoop, concerten,

lezingen en sportmanifestaties;

- onderneming voor het inrichten van tentoonstellingen en kunstgalerijen;

- Het beheer in de ruimste zin van het woord van onroerende goederen daaronder begrepen de huur, verhuur, uitbating, herstelling, verbetering en de verbouwing alsmede de aankoop, de

vervreemding, de oprichting en elke

andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter uitbreiding van genoemde bedrijfsactiviteit verder blijvend te gebruiken;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3500 Hasselt, Kuringersteenweg 242

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op vijfentwintig juli tweeduizend en elf, nog te registreren, blijkt dat:

2° De Heer SEVERY, Manu, geboren te Hasselt op elf januari duizend negenhonderdnegenentachtig, van Belgische nationaliteit met woonplaats te 3560 Lummen, Toekomststraat 3, BELGIË, ongehuwd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het oprichten, kopen en verkopen van horeca-zaken, alsmede het uitbaten ervan en het voeren van alle denkbare activiteiten ressorterende onder de horeca-sector, zoals ondermeer de verhuring van zalen en andere ruimten, het organiseren van eetmalen, feesten en vermakelijkheden, het organiseren van gezelschapsspelen, de uitbating van een café, taverne, tearoom, snackbar, restaurant, dancing, cabaret of enig ander etablissement ressorterende onder de horecasector.

De verkoop van alle hiermee verband houdende producten.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Zij kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere

vennootschappen uitoefenen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze

voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is volledig volgestort door inbreng in speciën en het bedrag van deze volstorting, hetzij achttienduizend zeshonderd (18.600,00 ¬ ) euro is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS NV, kantoor Hasselt-Centrum, te 3500 Hasselt, Ridder Portmansstraat 1.

De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato vijfentwintig juli tweeduizend en elf teneinde het in haar dossier te bewaren.

Bestuur - vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op éénendertig mei, om twintig uur. Valt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij

elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee. Worden tot zaakvoerders benoemd :

De Heer Severy Jo, voornoemd

De Heer Severy Manu, voornoemd.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds vijftien juli tweeduizend en elf door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

De vertegenwoordigers van de BVBA Accountants Midden Limburg, te 3500 Hasselt, Prins-Bisschopssingel 34 bus 4 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDEND AFSCHRIFT bestemd voor publicatie in de bijlagen

tot het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte

(get.) Notaris Vanhelmont

nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij

belast is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 21.06.2015, NGL 17.07.2015 15312-0396-016
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 23.06.2016 16204-0559-016

Coordonnées
3 GEN

Adresse
KURINGERSTEENWEG 242 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande