5 MEDIA

Société en commandite simple


Dénomination : 5 MEDIA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.641.212

Publication

25/10/2012
ÿþ Mod POF 11.1

f {

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 -1fl- 202

HAItii

Op de laatste blz. van Luik Evermelden : Recto : Naam en hái~dán ghëldvân dë ins`trt?¬ riáiïté3rëridë ndfáris, tiétzifvdri cférpècsó(á)n(én)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (vosvit)

(verkort): Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst:

Uit een onderhandse akte van drie oktober tweeduizend en twaalf voor origineel

geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Hasselt, iste kantoor op 5 oktober

tweeduizend en twaalf Boek 6/148 blad 73 vak 08.

Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), voor e.a. inspecteur, R. Gijsen.

blijkt dat

1. Mevrouw Liefsoens Nadia, wonende Zandstraat 4 te 3500 Hasselt, geboren op 02 augustus 1960 te Hasselt, uit de echt gescheiden, NN.60.08.02-322.61

2. En stille vennoot A

3. En stille vennoot B

Genoemde comparanten die een onderhandse akte opstellen van de statuten voor een gewone commanditaire vennootschap, die zij verklaren als volgt op te richten.

Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap

opgericht onder de benaming r5 Media'.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Spelvojestraat 43 3500 Hasselt. De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van alle vennoten.

Doel

Het doel van de vennootschap is:

Publiciteitsonderneming, omvattend onder meer: het

o . .

5 Media

Gewone commanditaire vennootschap

Spelvojestraat 43, 3500 Hasselt, België

" iai~sas3*

i

i

i

i

Voor.

behouden aan het Belgisch

staatsblad

MOd PDF 11.1

Lh1iC: vervolg

voeren van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met uitgaven, publiciteit en commerciële promotie, het ontwerpen en verwezenlijken van reclamecampagnes, het beheren en verdelen van

publiciteitsbudgetten, en het plaatsen van reclamepanelen en aanverwante artikelen, dit alles in de ruimste zin opgevat, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden.

- In het algemeen alle prestaties die verband houden met het verzorgen van public-relations-activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties.

- Consulting op het vlak van reclamevoering, reclamecampagnes, communicatiestrategie en mediavoering.

- Het inrichten van marketingactiviteiten.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, en dit in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

- Bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van bedrijfsbeheer in de ruimste zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en - adviezen, personeelszaken, administratie en financiën, productie, verkoop en marketing, en algemeen bestuur.

- De controle op het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen.

- De uitbating van hotels, chambres d'hotes, restaurants, tavernes en drankgelegenheden; de verhuur van feest- en vergaderzalen; traiteurdienst.

- Het inrichten en organiseren van sportieve, gastronomische en/of culturele evenementen, tentoonstellingen, festivals, beurzen, voorstellingen, optredens en opvoeringen en, dit voor alle doelgroepen en opdrachtgevers.

- Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden.

- Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import,de export, de makelaardij en de commissie van om het even welke producten en goederen.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle

Op de reatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen-brij-het$elgiseh Staartstiiad 25`f1U/2fT12 _ Anaelus dn Moniteur bëlgë

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coordineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooïngswerken door aannemers en dit voor eigen rekening.

- Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welk vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen en voor eigen rekening.

- Aan en verkoop en verhuur van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen zowel in binnen-als in het buitenland en dit voor derden. Activiteit van immobiliënmakelaar.

- Aankoop en verkoop en verhuur van gebouwen in

eigen beheer.

De vennootschap kan in het algemeen alle

commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf

over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

UM - vervolg Mad ADF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

P t6Lt3 - vervolg

Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Iedere vennoot zal een einde mogen stellen aan de vennootschap mits hij zes maanden vooraf zijn medevennoten per aangetekende brief verwittigt.

Mad POF 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijiageatrij-lret$eigisch Staatsb1aù =-25í10/2tT12 _ Aiiiiëxés dü Moniteur belge

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, elk met een fractiewaarde van een/honderste van het maatschappelijk kapitaal.

Beherende en stille vennoten

De vennootschap wordt bestuurd door mevrouw Liefsoens Nadia en wordt de beherende vennoot genoemd en dit in samenspraak met de stille vennoten.

Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt

toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders welke enkel beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerders worden benoemd bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, welke hen, eveneens bij eenparigheid van stemmen, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen afzonderlijk, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van onroerende goederen van de vennootschap is echter het eenparig akkoord van alle vennoten vereist.

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder volgend jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizenddertien.

Ieder jaar op dertig september zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die voor haar rekening in haar naam gemaakt zijn en dit vanaf één oktober tweeduizend en twaalf.

Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari om achttien uur ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten. bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per brief, fax of email die ten laatste acht dagen vóór de vergadering verstuurd wordt. Deze brief moet de dagorde vermelden.

Alle beslissingen van de algemene vergadering vereisen de instemming van alle vennoten, tenzij

Or) de laatste biz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luit t - vervolg

Mod PDF 11,1

anders bepaald werd in onderhavige statuten.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk na de oprichting,hebben de vennoten beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: mevrouw Liefsoens Nadia.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de vennoten.

VOLMACHT.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LCA te 3500 Hasselt, Trekschurenstraat 87, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket en eventuele andere bevoegde instellingen en diensten.

WAARVAN AKTE

Hasselt, 03 oktober 2012

Hiermee neergelegd: volledig getekende akte

Get.: Liefsoens Nadia

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(enj

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Coordonnées
5 MEDIA

Adresse
SPELVOJESTRAAT 43 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande