A & C SOMNIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & C SOMNIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 634.873.710

Publication

07/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Neergelegd

05-08-2015

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*15313155*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Tongersesteenweg 124

Ondernemingsnummer :

0634873710

Benaming (voluit) : A & C Somnium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Welke oprichters de ondergetekende notaris Katharina PRAGT, verzocht hebben de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die zij verklaren op te richten onder de naam:

A & C Somnium.

HET JAAR tweeduizend vijftien.

Op achtentwintig juli

Voor Ons, Meester Katharina Pragt, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariaat de SCHAETZEN-PRAGT", geassocieerde notarissen, waarvan de zetel gevestigd is te Tongeren, Leopoldwal 26.

ZIJN VERSCHENEN:

De heer BELLIS, Christian Roger Yvon, geboren te Tongeren op vijf augustus negentienhonderd negenenzestig, rijksregisternummer 69.08.05 067-27, en zijn echtgenote Mevrouw CROUGHS, Anja Valentine Ghislaine, geboren te Hasselt op tien maart negentienhonderd negenenzestig, rijksregisternummer 69.03.10 204-93, wonende te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Oudeweierenstraat 15.

Gehuwd te Kortessem op twaalf november negentienhonderd negenennegentig onder het stelsel van scheiding van goederen met beperkte gemeenschap blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Ghislain DE SCHAETZEN te Tongeren op zesentwintig oktober negentienhonderd negenennegentig, niet gewijzigd tot op heden.

Ondergetekende notaris bevestigt de juistheid van de identiteit van de partijen aan de hand van opzoekingen in het rijksregister.

Voornoemde verschijners sub 1 tot en met 2 worden verder genoemd "DE OPRICHTERS".

I. OPRICHTINGSAKTE

3730 Hoeselt

Oprichting

A. FINANCIEEL PLAN

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters aan ondergetekende notaris Katharina PRAGT een financieel plan overhandigd, opgemaakt op 30 juni 2016 en ondertekend door hen of hun gemachtigde, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) verantwoorden.

Dit financieel plan zal door ons, Notaris, bewaard worden.

De oprichters erkennen dat de notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid der oprichters bij

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

faillissement ingeval van kennelijk ontoereikend kapitaal.

Staatsblad

B. ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdtwintigste (120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd twintig (120) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer BELLIS Christian, wonende te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Oudeweierenstraat 15, titularis van zestig (60) aandelen

2. Mevrouw CROUGHS Anja, wonende te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Oudeweierenstraat 15, titularis van zestig (60) aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

II. STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt A & C Somnium.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00).

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

C. QUASI-INBRENG

De oprichters verklaren dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over de verplichting om een verslag op te stellen bij elke inbreng die niet in speciën wordt gedaan of voor elke verkrijging binnen een periode van twee jaar vanaf de oprichting van een goed dat toebehoort aan een oprichter, een vennoot of een zaakvoerder.

D. OPRICHTINGSKOSTEN

Het bedrag van de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend negenenzeventig euro achtentwintig cent (¬ 1.079,28).

Totaal : honderd twintig (120) aandelen.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) .

Een bankattest, gedateerd op 27 juli 2015, werd als bewijs van de storting overhandigd aan Ons, instrumenterende notaris, en neergelegd onder de minuut.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE10 7360 1661 9804, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Artikel twee - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3730 Hoeselt (Werm), Tongersesteenweg 124.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle

machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

rekening van derden, of door deelname van dezen :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" Optreden als zelfstandige bank- of spaarbankagent en dit op het vlak van allerlei beleggingen, kredieten en verzekeringen;

" Optreden als tussenpersoon inzake leningen, kredietopeningen en financieringen, zowel mét als zonder hypothecaire of andere waarborgen;

" De bemiddeling in bankdiensten, beleggingsdiensten en kredieten in hoedanigheid van bankagent, alsmede alle verrichtingen en alle diensten die daarmee gepaard gaan of die behoren tot de gebruikelijke activiteit van de bankagent;

" De bemiddeling in verzekeringen;

" Consultancy, organisatie, beheer, benchmarking, het verstrekken van fiscaal, financieel en/of boekhoudkundig advies aan bedrijven en privépersonen, dit alles in de ruimste zin van het woord;

" De opbouw van eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer door het beheer, de aankoop, de verkoop, de uitwisseling, de commissie, de makelaardij, de huur, de erfpacht, de verhuur, de bouw, de exploitatie, de valorisering, de verdeling, de zaakwaarneming van onroerende goederen, van welke aard deze ook zijn;

" Tussenhandelaar, makelarij en/of handel in onroerende goederen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing;

" De vennootschap kan deelnemen in alle andere vennootschappen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, doch met uitdrukkelijke uitzondering voor wat betreft het optreden als zelfstandige bank- of spaarbankagent, waarvoor een absolute exclusiviteit geldt;

" Het verlenen van diensten en adviezen, in de meest ruime zin van het woord, aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica;

" De functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen;

" Het verstrekken van diensten in verband met lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna s, stoombaden, solariums, massagesalons, en dergelijke;

" Het uitbaten van een privézwembad;

" Manicure en pedicure;

" Het verlenen van advies op gebied van schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up, enzovoorts;

" Kleinhandel in reukwerk en cosmetica;

" Uitbating en inrichting van restaurants, restaurants van het traditionele type, restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eedhuizen, de café-restaurants (tavernes).

" Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten zoals snackbars, sandwichbars en hamburgerrestaurants;

" Verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies en warmewafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria s, drive-in restaurants en pizzeria s;

" Bereiding van snack s en kleine gerechten, inclusief de uitbating van een taverne.

" Uitbating en inrichting van drankgelegenheden en cafés, de verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : cafés, bars, nachtclubs, bierhallen en dergelijke meer;

" Uitbating en inrichting van kantines;

" Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord;

" Alle activiteiten van kleinhandel (schoenenverkoop, klerenverkoop, verkoop van streekproducten, ...) in de ruimste zin van het woord.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

TITEL TWEE - KAPITAAL

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde, die elk één/honderdtwintigste (120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige

gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende

aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een

gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke

personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Staatsblad

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang

de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om 17 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle

aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg door een zaakvoerder.

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds

één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden

bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of

door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit

tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden,

zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de

vereffenaar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn. De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de zes maanden voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend zeventien.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal niet-statutaire zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: De heer BELLIS Christian Roger Yvon, echtgenoot van Mevrouw CROUGHS Anja Valentine Ghislaine, wonende te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Oudeweierenstraat 15.

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder: Mevrouw CROUGHS, Anja Valentine Ghislaine, echtgenote van de heer BELLIS Christian Roger Yvon, wonende te 3721 Kortessem (Vliermaalroot), Oudeweierenstraat 15.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

e. het mandaat van de zaakvoerder kan bezoldigd worden.

f. geen commissaris te benoemen.

Tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen

De comparanten erkennen dat hen door de notaris gewezen werd op het recht dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman, in het bijzonder wanneer tegenstrijdige belangen of onevenwichtige bedingen worden vastgesteld.

De comparanten erkennen dat de instrumenterende notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 paragraaf 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechten op geschriften (Wetboek diverse rechten en taksen) Het recht bedraagt vijfennegentig euro (¬ 95,00).

WAARVAN AKTE.

Opgemaakt en verleden te Tongeren.

De partijen verklaren en erkennen:

1. ieder een ontwerp van onderhavige akte te hebben ontvangen minstens vijf werkdagen voor het verlijden dezer, namelijk op veertien juli 2015.

2. dat deze akte integraal werd voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea's 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat evenals de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf medegedeelde ontwerp.

3. dat de gehele akte door ondergetekende notaris werd toegelicht ten behoeve van de comparanten.

Na vervulling van alles wat hiervoor is vermeld, hebben de partijen getekend met mij, notaris.

Coordonnées
A & C SOMNIUM

Adresse
TONGERSESTEENWEG 124 3730 HOESELT

Code postal : 3730
Localité : HOESELT
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande